Νέα

Γιατί Ερωτευόμαστε Στριπτιζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psix_fan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 574
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
με το δικο σου ανθρωπος που ειπα εννοω αν εχεις σχεση με μια κοπελα που κανει αυτην την δουλεια!! αν δεν ειναι δικο σου ανθρωπος αυτος που μυραζεσαι πεντε πραγματα για σενα ποιος ειναι?? δεν εινια καθολου κτιτικο !!! κανεις δεν ειναι κτιμα κανενος αλλοστε αλλιως δεν θα ειμασταν ανθρωποι αλλα οικοπεδα..!!! σε ολα τα υπολοιπα συμφωνω μαζι σου !!! επιλογες κανουμε ολοι στην ζωη μας και ειμαστε και υπευθυνοι για αυτες! :grin:
Βρε Θανασακη.....

Σιγουρα κανενας δεν ειναι κτημα κανενος, αλλα εκει μεσα μην περιμενεις και τιποτα ''ουσιαστικο''
Στην πρωτη δυσκολια θα σε αφησει για αλλο ''πορτοφολι'' γιατι εκει μονο ετσι μπορουν να σε δουν
και αλιμονο σου αν διανοειθει οτι το πας για σχεση....

Δεν θα μεινει εδω για παντα
Θα κανει την μπαζα της (και καλα θα κανει) και θα την κανει για την πατριδα της
Σε διαφορετικη περιπτωση που να σε θελει πραγματικα μπορει να παρατησει την δουλεια της και να καθεται πλαι σου ....

Αλλα αυτο ειναι ενα ΦΟΣΚΩΛΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ..... :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Αγαπητέ φιλε,
Γιατι να σε βρισουμε?
Πού ειναι το προβλημα?
Μιλησε της, έκφρασε τον ερωτα σου με ειλικρινεια στην ιδια και φτιαξτε τα.
Βαλε την στον ισιο δρομο. Περπατηστε μαζι στη ζωη.
Μετα απο πολλα χρονια που θα ειστε ακομη μαζι θα γερνει το κεφαλι της στον ωμο σου και θα σε ευχαριστει που την εβγαλες απο τη λασπη. Και τα υπεροχα παιδια σας θα γεμιζουν με φωνουλες το σπιτι σας.
Μετα τιμης,
Νίκος Φωσκολος

Με φωναξε κανενας?

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
Βρε Θανασακη.....

Σιγουρα κανενας δεν ειναι κτημα κανενος, αλλα εκει μεσα μην περιμενεις και τιποτα ''ουσιαστικο''
Στην πρωτη δυσκολια θα σε αφησει για αλλο ''πορτοφολι'' γιατι εκει μονο ετσι μπορουν να σε δουν
και αλιμονο σου αν διανοειθει οτι το πας για σχεση....

Δεν θα μεινει εδω για παντα
Θα κανει την μπαζα της (και καλα θα κανει) και θα την κανει για την πατριδα της
Σε διαφορετικη περιπτωση που να σε θελει πραγματικα μπορει να παρατησει την δουλεια της και να καθεται πλαι σου ....

Αλλα αυτο ειναι ενα ΦΟΣΚΩΛΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ..... :2funny: :2funny: :2funny:
Βρε αδερφε μου χιλια δικια εχεις!!! συμφωνω απολυτα!! δεν μιλαω για μενα γενικα μιλαω!!! εμενα ειναι απλα ενας ενθουσιασμος!!!

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
Οτι και να λεμε αδερφια δεν μπορουμε να ειμαστε ικανοποιημενοι απο μια σχεση με μια στριππερ!! ποιος αντρας βλεπει το ''δικου το ανθρωπο'' να χαμουρευεται με αλλων και του αρεσει..!!! Απλα υπαρχει το αλλο το σκεπτικο που πιστευω οτι εχουμε οι περισσοτεροι πουτανιαριδες! γιατι να ειμαι με μια κοινη θνιτη και να μου τρωει τα φραγκα εμμεσα (γιατι καθε γυναικα εχει την πουτανια μεσα της) αντι να ειμαι με μια θεα και να της τα ακουμπαω που μου το λεει και στα ισα <<ειμαι μαζι σου για το πορτοφολι σου και κανω οτιδηποτε θελεις>>!!! Συνεπως γλιτωνεις και απο την υποκρισια και γαμας και καλυτερα..!!!

ποτέ δεν γλιτώνεις από τη γυναικεία υποκρισία και μην υποτιμάς καθόλου τις στριπτιζούδες γιατί αν δουν ότι μπορούν να σου φάνε πολύ χρήμα θα σου πουλήσουν έρωτα και θα ξεχάσουν τη δήθεν ειλικρίνεια....για αυτό ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ποτέ δεν γλιτώνεις από τη γυναικεία υποκρισία και μην υποτιμάς καθόλου τις στριπτιζούδες γιατί αν δουν ότι μπορούν να σου φάνε πολύ χρήμα θα σου πουλήσουν έρωτα και θα ξεχάσουν τη δήθεν ειλικρίνεια....για αυτό ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

ok, αλλά γαμάς καλύτερα :sunglasses:

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
μετα το μνημονιο λουκετο στα στριπτιτζαδικα..!!!! :dancing:

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
ok, αλλά γαμάς καλύτερα :sunglasses:

γαμάς καλύτερα όσο η σχέση κρατιέται σε επίπεδο καθαρής συναλλαγής...αν σου πουλήσει έρωτα και τσιμπίσεις και πιστέψεις ότι έκανες κανονική σχέση με στριπτιζού τότε σε συμβουλεύω να αρχίσεις να :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: προκαταβολικά  :sunglasses:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
αν και παω σπανια σε στριπ ,αλλα συχνα σε δελα στουντια cg κτλ κτλ
εχω να πω οτι αμα σε χτυπησει ο ιος της καψουρας και εισαι υπο την επηρρεια των καψουρο-ορμονων δεν σκεφτεσαι το ιδιο οπως οταν ησουν "υγιης"  :2funny:
"ερως ανικατε μαχαν" λοιπον ,αλλα και μαλακια ταυτοχρονα ...

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
αν και παω σπανια σε στριπ ,αλλα συχνα σε δελα στουντια cg κτλ κτλ
εχω να πω οτι αμα σε χτυπησει ο ιος της καψουρας και εισαι υπο την επηρρεια των καψουρο-ορμονων δεν σκεφτεσαι το ιδιο οπως οταν ησουν "υγιης"  :2funny:
"ερως ανικατε μαχαν" λοιπον ,αλλα και μαλακια ταυτοχρονα ...
σωστος και ετουτος ο αδερφος!

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Απλα την εχεις σαν ''πρωτη σου'' και ειναι λογικο να σου εχει μεινει ετσι.....

Ομως αν αρχισεις να θυμασαι ονοματα και ετσι, την εχεις βαψει φιλαρακο.

Εγω ΔΕΝ θυμαμαι καμιανης το ονομα απο τετοιους χωρους, ουτε μου λενε κατι τα ονοματα τους.

Σημερα ειναι εδω, αυριο αλλου και παει λεγοντας...
Οποτε, ειναι ηλιθιο να καψω κυτταρα του εγκεφαλου μου, για κατι που δεν ειναι εφικτο στην ουσια.

Το ακριβώς αντίθετο! Οι φίλοι μου όταν τα συζητάγαμε ακόμη και βδομάδες αργότερα με ρωτάγανε: "πως την έλεγαν αυτή που είχα πάρει χορό;" Εγώ τους έλεγα ακόμη και την χώρα προέλευσης (που αυτή μας είχε δηλώσει) και που αλλού την είχαμε ξαναδεί κλπ. Και αυτοί μου πετάγαν ότι κρατούσαν στα χέρια τους  :2funny: :2funny: :2funny:

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Κατσε ρε συ εμενα δηλαδη που τσιτσιδωνονται ειμαι τυχερος ?  :think: :think: :think: :think:

Μια φορα μονο δεν τσιτσιδωθηκε μια και με χαλασε ΕΚΕΙ ΗΜΟΥΝ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ δηλαδη ?  :think:

Δεν τα ηξερα αυτα..... Πλακα κανεις ετσι ?  :2funny:
Σε καλο σου και με ψαρωσες για λιγο....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μου έχει συμβεί τρεις (3) φορές... Ονόματα και μαγαζιά δεν θέλω να τα αποκαλύψω.

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Αδερφουλη μου δεν νομιζω..!! αν διαβασες ειναι η γυναικα των ονειρων μου..!!! φαντασιωση ειναι αυτη..!

Αυτοί οι τρεις μήνες που θα λείψει, θα σου φανούν ατέλειωτοι αιώνες...

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
καλως τον φιλο μου τον πληροφοριοδοτη!!!!!!  :grin: :dancing:

thanasis_tmrf