alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Θα πάθεις,θα ξαναπάθεις,θα μάθεις,θα ξαναπάθεις,θα βαρεθείς,θα μετανιώσεις,θα ξαναπάς.Thats life.
+1
Θα πάθεις,θα ξαναπάθεις,θα μάθεις,θα ξαναπάθεις,θα βαρεθείς,θα μετανιώσεις,θα ξαναπάς.Thats life.
πεταμένα λεφτά μάγκες ναι.. αλλά την καύλα που σου βγάζει μιά στριπτιζού με την κορμάρα της να χορεύει πίστα και μετά να σου ρχεται για πριβέ και χαμούρεμα δύσκολα τη βρίσκεις κάπου αλλού. Ανόητο ίσως, αλλά πολύ πολύ δικαιολογημένο το καψούρεμα...ολα αυτα ομως εχουν ως κοινο παρονομαστη πεταμενα λεφτα πεταμενα λεφτα πεταμενα λεφτα..!!! :-
για αυτην την καυλα τα κανουμε ολα!!!! αααααααααααααχ ρε αλιτισσες στριπτιτζουδες..!!! εχουμε και στριπερ μελοι στο σαιτ αδερφια????πεταμένα λεφτά μάγκες ναι.. αλλά την καύλα που σου βγάζει μιά στριπτιζού με την κορμάρα της να χορεύει πίστα και μετά να σου ρχεται για πριβέ και χαμούρεμα δύσκολα τη βρίσκεις κάπου αλλού. Ανόητο ίσως, αλλά πολύ πολύ δικαιολογημένο το καψούρεμα...
ΗΜΟΥΝ καυλιαρηςεσυ πρεπει να εισαι καβλιαρης!!! δεν εξηγειτε διαφορετικα!!! λεγε αδερφε λεγε !!!! πρεπει να σε παρακαλαμε δηλαδη''ς''!
Δεν θελω ητοπαθιες !!! ολοι εδω μεσα ειμαστε καβλιαρηδες!!!!ΗΜΟΥΝ καυλιαρης
Τωρα ειμαι ΣΚΑΤΑ..... :-
Έντονο σκοτάδι σε συνδυασμό με φωτορυθμικά, έμπειρες γυναίκες και φυσικά μακριά από κάθε πατσαβούρα ελλεινείδα ε δεν
είναι και τόσο δύσκολο να την πατήσεις..Α να μην ξεχάσω αρώματα, έλαια, μακιγιάζ, και καυλιάρικα τριψίματα που καμία εγχώρια δεν δύναται ή δεν προτίθεται να κάνει ποτέ
μην παίρνεις όρκο
Το κακό είναι ότι μετά από λίγο καιρό έχουν γίνει πιο ελληνίδες και από τις ελληνίδες !
μην παίρνεις όρκο
Το κακό είναι ότι μετά από λίγο καιρό έχουν γίνει πιο ελληνίδες και από τις ελληνίδες !
pragmatika απορω με το κουραγιο οσων ερωτευονται στριπτιτζουδες,να ξερεις πως σχεδον καθε βραδυ θα τριφτει και θα την παιξει σε 2-3-5 αγνωστους δεν ειναι και οτι καλυτερο.
δεν ζηλευουν? :-
απο οσο διαβασα οι περισσοτεροι αναφερουν πως βρισκεσαι σε ενα χωρο που εισαι ευαλωτος,μετα προσθεσε και φωτα-νυχτα-μουσικη-γενικα ερωτικη ατμοσφαιρα...Ελα ντε.
Εγω οταν τα εχω με καποια, ζηλευω μεχρι και το παρελθον της.
Οχι να ξερω οτι κανει κιολας τετοια πραγματα.
Ωπα ωπα κουλαρε φιλαρακο....Οτι και να λεμε αδερφια δεν μπορουμε να ειμαστε ικανοποιημενοι απο μια σχεση με μια στριππερ!! ποιος αντρας βλεπει το ''δικου το ανθρωπο'' να χαμουρευεται με αλλων και του αρεσει..!!! Απλα υπαρχει το αλλο το σκεπτικο που πιστευω οτι εχουμε οι περισσοτεροι πουτανιαριδες! γιατι να ειμαι με μια κοινη θνιτη και να μου τρωει τα φραγκα εμμεσα (γιατι καθε γυναικα εχει την πουτανια μεσα της) αντι να ειμαι με μια θεα και να της τα ακουμπαω που μου το λεει και στα ισα <<ειμαι μαζι σου για το πορτοφολι σου και κανω οτιδηποτε θελεις>>!!! Συνεπως γλιτωνεις και απο την υποκρισια και γαμας και καλυτερα..!!!
με το δικο σου ανθρωπος που ειπα εννοω αν εχεις σχεση με μια κοπελα που κανει αυτην την δουλεια!! αν δεν ειναι δικο σου ανθρωπος αυτος που μυραζεσαι πεντε πραγματα για σενα ποιος ειναι?? δεν εινια καθολου κτιτικο !!! κανεις δεν ειναι κτιμα κανενος αλλοστε αλλιως δεν θα ειμασταν ανθρωποι αλλα οικοπεδα..!!! σε ολα τα υπολοιπα συμφωνω μαζι σου !!! επιλογες κανουμε ολοι στην ζωη μας και ειμαστε και υπευθυνοι για αυτες!Ωπα ωπα κουλαρε φιλαρακο....
Απο που κι ως που ''δικος σου ανθρωπος'' ?
Τον ηξερες απο προχτες δηλαδη ?
Εκει μεσα δεν ειναι καμια κανενος με την εννοια που φανταζεσαι.....
Ελεος μενελεος......
Οσο για το σκεπτικο των πουτανιαρηδων δεν πιστευω πως ειναι αυτο καθ' αυτο...
Ειναι η πικρα και η απογοητευση και συνναμα η σιωπηρη επαννασταση του εγωισμου τους που δεν μπορεσαν να βρουν μια κοπελα αποκλειστικα γι' αυτους
Να τους νιωθει, να τους σεβεται, να τους εκτιμαει και να τους αγαπαει, ποναει, οτι θες βαλε.... οπως κι αυτοι θα δωσουν το ειναι τους σε αυτην και μονο αυτην ....
Ξερω ακουγομαι (διαβαζομαι) ''καπως'' αλλα αυτη πιστευω οτι ειναι η αληθεια.....
Δεν εχουν ολες την ''πουτανια'' μεσα τους απλα θελουν κι αυτες να τους δειξεις εκτιμηση ενδιαφερον σεβασμο με ομορφο τροπο.....
Ας αφησουμε τις γενικευσεις γιατι και οι ανδρες ''πληγωνουν'' πολλες φορες τις κοπελες...
Οσο για τα φραγκα ....
Δεν στα τρωνε αλλα τα τρως μαζι τους συμφωνα με την οικονομικη σου δυνατοτητα και εφοσον το θες κι εσυ
Δεν σε επιασε καμια απο το αυτι να τα ξοδεψεις η ακομη χειροτερα να της τα χαρισεις ;)
Τωρα αν εσυ εισαι μαλακας και τα σκορπας διχως να σκεφτεσαι το αυριο ειναι αλλο θεμα
Και στην τελικη κανεις αυτο που θες αναλογα με το τι ζητας στην ζωη σου και δεν ειναι κατακριταιο αυτο
Τελικα ολα ειναι θεμα επιλογων.....
με το δικο σου ανθρωπος που ειπα εννοω αν εχεις σχεση με μια κοπελα που κανει αυτην την δουλεια!! αν δεν ειναι δικο σου ανθρωπος αυτος που μυραζεσαι πεντε πραγματα για σενα ποιος ειναι?? δεν εινια καθολου κτιτικο !!! κανεις δεν ειναι κτιμα κανενος αλλοστε αλλιως δεν θα ειμασταν ανθρωποι αλλα οικοπεδα..!!! σε ολα τα υπολοιπα συμφωνω μαζι σου !!! επιλογες κανουμε ολοι στην ζωη μας και ειμαστε και υπευθυνοι για αυτες!
20 αδερφε!Φιλε ποσων ετων εισαι?
20 αδερφε!
Η ηλικεια ειναι ενα ψυχρο νουμερο για μενα δεν λεει τιποτα ειναι ολα θεμα μυαλου!Δεν είναι θέμα ηλικίας .
Πολύ ούτε στα 170 δεν ωριμάζουν