Νέα

Γιατί Ερωτευόμαστε Στριπτιζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psix_fan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 574
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
Με γαλάζια μάτια! Αν μιλάμε για την ίδια, στο φως της μέρας είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή! (το λέω σε σχέση με τα προηγούμενα μηνύματα). Την είχα δει μέσα και έξω στην Athens Erotica 2009. Πέρυσι τέτοιο καιρό την είχα πετύχει μια δυο φορές να κάνει guest στο Lido (ο dj ανακοίνωσε την επικείμενη μεταγραφή της, ο οποία όμως τελικά δεν έγινε ποτέ...)
Προφανως λεμε για την ιδια αδερφε~!!!!απο ρωσσια ετσι!? για δωσε πληροφοριες τωρα που σε βρηκαμε!!!!  :grin:

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Προφανως λεμε για την ιδια αδερφε~!!!!απο ρωσσια ετσι!? για δωσε πληροφοριες τωρα που σε βρηκαμε!!!!  :grin:

Ναι, από Ρωσία. Έκανε παρέα με την άλλη ψηλή Ρωσίδα την Σαμπρίνα (και λιγάκι με την συγκάτοικο της, την Ναταλία). Δεν ξέρω το f/b της. Δεν νομίζω να έχω κάποια άλλη πληροφορία που θα μπορούσε να σου φανεί χρήσιμη...

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
Ναι, από Ρωσία. Έκανε παρέα με την άλλη ψηλή Ρωσίδα την Σαμπρίνα (και λιγάκι με την συγκάτοικο της, την Ναταλία). Δεν ξέρω το f/b της. Δεν νομίζω να έχω κάποια άλλη πληροφορία που θα μπορούσε να σου φανεί χρήσιμη...
ναταλια εννοεις την ναταλι απο ριτορνο?

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
Ναι, την λένε Νατάλια (οι φίλοι της την φωνάζουν Νατάσα). Μελαχρινή, πιο κοντή απ' τις άλλες δυο, Ρωσίδα κι αυτή!
ρε τι μαθαινει κανεις..!!εχω δοκιμασει και ναταλι!!!δυναμη!!! που τα ξερεις ολα αυτα αρχηγε μου!!!??η ναταλι λεει μενει ζωγραφου τωρα αληθεια ψεμα.... :think:

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
ρε τι μαθαινει κανεις..!!εχω δοκιμασει και ναταλι!!!δυναμη!!! που τα ξερεις ολα αυτα αρχηγε μου!!!??η ναταλι λεει μενει ζωγραφου τωρα αληθεια ψεμα.... :think:

Για τώρα δεν ξέρω. Παλιά έμενε κάπου εκεί τριγύρω στην Μιχαλακοπούλου (αν θυμάμαι καλά και δεν κάνω κάποιο τρομερό λάθος). Το μεσαίο της όνομα είναι Ευγκένιεβνα (δεν νομίζω πως αποκαλύπτω κάποιο μυστικό της). Επίσης έκανε ένα πολύ...ωραίο show  :fuck1: on stage με τον mr Onyx. Πολύ καύλα!!!

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
Για τώρα δεν ξέρω. Παλιά έμενε κάπου εκεί τριγύρω στην Μιχαλακοπούλου (αν θυμάμαι καλά και δεν κάνω κάποιο τρομερό λάθος). Το μεσαίο της όνομα είναι Ευγκένιεβνα (δεν νομίζω πως αποκαλύπτω κάποιο μυστικό της). Επίσης έκανε ένα πολύ...ωραίο show  :fuck1: on stage με τον mr Onyx. Πολύ καύλα!!!
Αυτον τον κυριο δεν τον ξερω!!! δεν εχω πετυχει ποτε αντρα στο ριτορνο!!! ευγκενιεβνα λενε την ναταλι η την βικτωρια!!!??? με μπερδεψες! :grin:

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Αυτον τον κυριο δεν τον ξερω!!! δεν εχω πετυχει ποτε αντρα στο ριτορνο!!! ευγκενιεβνα λενε την ναταλι η την βικτωρια!!!??? με μπερδεψες! :grin:

Την Νατάλια λένε έτσι. Αυτός ήταν ένας "έγχρωμος" τύπος που  :fuck1: σε μερικά show κάποιες απ' τις κοπέλες του μαγαζιού (την Νατάλια κυρίως, την Ιόλη που και που και την Τζούλια είχα δει μια φορά).

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
Την Νατάλια λένε έτσι. Αυτός ήταν ένας "έγχρωμος" τύπος που  :fuck1: σε μερικά show κάποιες απ' τις κοπέλες του μαγαζιού (την Νατάλια κυρίως, την Ιόλη που και που και την Τζούλια είχα δει μια φορά).
μαλιστα βοηθησες παρα πολυ τυπε..!!! ριτορνιακος και εσυ?

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
μαλιστα βοηθησες παρα πολυ τυπε..!!! ριτορνιακος και εσυ?

Πρώην. Μπορεί να μην το πιστέψεις αυτό που θα πω αλλά σκόπευα να κάνω ένα πέρασμα από κει για να δω αν δουλεύει ακόμη η Βικ. Αφού όμως έγραψες ότι θα λείψει για κανα τρίμηνο, με βλέπω προς τα κει κατά Πάσχα μεριά...

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
Πρώην. Μπορεί να μην το πιστέψεις αυτό που θα πω αλλά σκόπευα να κάνω ένα πέρασμα από κει για να δω αν δουλεύει ακόμη η Βικ. Αφού όμως έγραψες ότι θα λείψει για κανα τρίμηνο, με βλέπω προς τα κει κατά Πάσχα μεριά...
Ειναι απιστευτο μωρο φιλαρακι..!! αν και τις προηγουμενες φορες που ειχα παει την ειχα κοψει για vip μωρο διοτι κολλαγε μονιμος σε κατι γερους!!! και λογικο να τους ξεφραγκιαζε!!!! εγω παντως θα ξαναπερασω μια βολτα να δω τι παιζει... υπαρχει και ι πιθανοτητα να με δουλευε μην ξεχνας ειμαι αγαπουλης!!!!! :grin:

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Ειναι απιστευτο μωρο φιλαρακι..!! αν και τις προηγουμενες φορες που ειχα παει την ειχα κοψει για vip μωρο διοτι κολλαγε μονιμος σε κατι γερους!!! και λογικο να τους ξεφραγκιαζε!!!! εγω παντως θα ξαναπερασω μια βολτα να δω τι παιζει... υπαρχει και ι πιθανοτητα να με δουλευε μην ξεχνας ειμαι αγαπουλης!!!!! :grin:
[/quote

Αυτή είναι παλιά της συνήθεια. Επίσης δεν ήταν απ' αυτές που πηγαίνουν και μιλάνε σε όλους. Την περισσότερη ώρα ήταν αραχτή σε καναπέ.
Για οτιδήποτε νεότερο, keep in touch αδελφέ!!!

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
[/quote

Αυτή είναι παλιά της συνήθεια. Επίσης δεν ήταν απ' αυτές που πηγαίνουν και μιλάνε σε όλους. Την περισσότερη ώρα ήταν αραχτή σε καναπέ.
Για οτιδήποτε νεότερο, keep in touch αδελφέ!!!
[/quote]
ooooooooooooooooooooooooooooooooooook!!!!!  :rockon: :dancing:

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
Καμία σχέση.

Κατά κανόνα πλέον, max κανένα 80άρι και υπό συνθήκες.

Και υποχρεωτικά δεν δουλεύουν πια κάθε μέρα.

Υπομονή λέμε, 4-5 χρονάκια, στην Φυλής όλες.

πολλά βάζεις ;)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.643
Πόντοι
2.637
Μαλιστα μαλιστα!!!!! κωλοφαρδια που ειχες αδερφακι μου!!!!ποια καταστηματα ηδονης επισκεπτεστε????
Εχω πολυ καιρο να παω τυπε μου .... και δεν παω συχνα πλεον
2-3 φορες τον χρονο και αν...
Τωρα εχω να παω απο τον αυγουστο.... (αρχες)

Υγ.

Αν κατι δεν θελω να το πω δεν το λεω οτι και να κανεις ....
οποτε μην προσπαθεις αδικα να ψαρεψεις..... ;)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.643
Πόντοι
2.637
Αυτο που μας κανει να ερωτευομαστε Στριπτιζούδες ειναι το πολυ χαμηλο επιπεδο των Ελληνιδων.
Αν ημασταν στην Τσεχια πχ και βλεπαμε χιλιαδες τετοιες πανεμορφες γυναικες καθημερινα παντου θα ηταν αλλιως.

Οταν ο Ελληνας βλεπει παντου γυρω του Ελληνιδες που ειναι για 1 και παει στο στριπτιτζαδικο και βλεπει γυναικες του 7-8-9 ισως και 10 λογικο ειναι να την ερωτευτει.
Κοψε κατι... γενικευεις απλα....

Απλως ειναι η ευκολη ''επαφη'' (εκει μεσα) και η μαλακια που κουβαλαμε κι εμεις θες απο πικρα θες απο απογοητευση οτι θες βαλε....

Δεν ειναι και μοντελα οσες δουλευουν εκει..... αρκετες μαλιστα δεν βλεπονται  ;)

Η δικαιολογια ειναι οτι απλα δεν εκατσε μια φαση να τα βρεις με μια κοπελα εκτος χωρου και αναζητας καποια ψηγματα απο εκει....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom