thanasis_tmrf
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
μαζι θα τα παρουμε ρε φιλαρακι??Εγω στην ηλικια του τα μαζευα
μαζι θα τα παρουμε ρε φιλαρακι??Εγω στην ηλικια του τα μαζευα
με ποσα να καθαριζουν το βραδυ αυτες ρε συ???αστειέυεσαι??ποιά ταλαιπωρία, η πλειοψηφία των κοριτσιών γνωρίζει πλέον πολύ καλά πού έρχεται να δουλέψει και τις συνθήκες που επικρατούν.όταν ο μισθός πχ στη ρουμανία-αν έχει δουλειά- φτάνει με τοζόρι τα 180 ευρώ,υπολόγισε το κέρδος πού μπορούν να έχουν αν χειριστούν σωστά τη θέση τους και βρουν τα κατάλληλα θύματα..
υπολογιζε απο 150 και πανω αν ειναι εμφανισιμες ειδικα απο 200 -300 ........με ποσα να καθαριζουν το βραδυ αυτες ρε συ???
Καμία σχέση.
Κατά κανόνα πλέον, max κανένα 80άρι και υπό συνθήκες.
Και υποχρεωτικά δεν δουλεύουν πια κάθε μέρα.
Υπομονή λέμε, 4-5 χρονάκια, στην Φυλής όλες.
μωρε λες να το γυρισουμε και εμεις ????υπολογιζε απο 150 και πανω αν ειναι εμφανισιμες ειδικα απο 200 -300 ........
την βραδια λεμε ε ?
Εκτός έδρας ίσως.Πισω απ τις κουρτίνες βγαίνει πια το στριποκάματο
Καλά, δεν ξέρω τις βάρδιες από όλα τα κωλάδικα της Αθήνας, αλλά ξέρω ότι ο πιο εύκολος τρόπος να αποφύγει να σε δει εκτός μαγαζιού αλλά και να σε σέρνει όσο περισσότερο γίνεται εκεί μέσα, είναι να σου πει ότι το αφεντικό δεν δίνει ρεπό.εγω που ρωτησα μια τυπισσα απο εκει μου ειπε δουλευει καθε μερα! και οντος οσες φορες εχω παει την εχω πετύχει εκεί!
10 γιουρα ο απλος 50 γιουρα το πριβε!!! γαμιουνται στην δουλεια!Πισω απ τις κουρτίνες βγαίνει πια το στριποκάματο
δεν το ειχα σκεφτει ετσι..!!!!Καλά, δεν ξέρω τις βάρδιες από όλα τα κωλάδικα της Αθήνας, αλλά ξέρω ότι ο πιο εύκολος τρόπος να αποφύγει να σε δει εκτός μαγαζιού αλλά και να σε σέρνει όσο περισσότερο γίνεται εκεί μέσα, είναι να σου πει ότι το αφεντικό δεν δίνει ρεπό.
εισαι αδερφος εσυ τελικα..!!!
γερη κλαση και πανω απο ολα εχουμε λεφτα για πεταμα..!!! οποτε βουρ ολοι στο ριτορνο αδερφια..!!!αδερφια ενωμενα ποτε
νικημενα ρε τυπε και
ασε τους αλλους να λενε
εμεις θα την βγαλουμε καθαρη δικιε μου
ειμαστε γερη κραση
10 γιουρα ο απλος 50 γιουρα το πριβε!!! γαμιουνται στην δουλεια!
θα ηθελες πολυ να γινονται ολα αυτα ε!!!! λοιπον για να μαθαινεις μικρουλη( ) 15 εισοδος στο καταστημα με ποτο!!! 10 γιουρα απλος χορος με εξω και χουφτωματα και 50 γιουρα ο πριβε που ειναι τσιτσιδι αλλα δεν εχω παρει οποτε δεν μπορω να εκφερω αποψη..!!!10 γιουρια η εισοδος?
και στο πριβε τι κανουνε
ρε τυπε? καμια πιπα?
και κανα χυσιματακι στο χερι της?
για πες εσυ που ξερεις δικιε μου
τοσο πολυ πια ξεφουσκωσε ?Καμία σχέση.
Κατά κανόνα πλέον, max κανένα 80άρι και υπό συνθήκες.
Και υποχρεωτικά δεν δουλεύουν πια κάθε μέρα.
Υπομονή λέμε, 4-5 χρονάκια, στην Φυλής όλες.
το πριβε ειναι μαλακια σκετη....θα ηθελες πολυ να γινονται ολα αυτα ε!!!! λοιπον για να μαθαινεις μικρουλη( ) 15 εισοδος στο καταστημα με ποτο!!! 10 γιουρα απλος χορος με εξω και χουφτωματα και 50 γιουρα ο πριβε που ειναι τσιτσιδι αλλα δεν εχω παρει οποτε δεν μπορω να εκφερω αποψη..!!!
δεν νομιζω ρε παιδια !!! αν ειναι ετσι γτ να μην παει να δουλεψει μπαργουμαν η κοπελα να κονομαει τα ιδια και να μην εχει και τον καθε μαλακα να την χουφτωνει!!! εκτος αν γουσταρει..!!τοσο πολυ πια ξεφουσκωσε ?
για δωσε φωτα αδερφε..!!το πριβε ειναι μαλακια σκετη....
ΔΕΝ κανουν ολες για μπαργουμαν τυπε μου .... ;) ;) ;) ;) ;)δεν νομιζω ρε παιδια !!! αν ειναι ετσι γτ να μην παει να δουλεψει μπαργουμαν η κοπελα να κονομαει τα ιδια και να μην εχει και τον καθε μαλακα να την χουφτωνει!!! εκτος αν γουσταρει..!!