Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Τι γελας ρε
Τι γελας ρε
αυτα δεν τα ρωτανε .... κουτσομπολαααααααααααααααααΝαι είμαι.
Σε ρώτησα.Δεν σε ξαναρώτησα.
<<Δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ ενός σοφού και ενός ηλιθίου όταν ερωτεύονται>>Δε θυμάμαι ποιός το είπε..
Αν ντυθείς κατάλληλα, τότε θα σε καψουρευτεί και αυτή!μαγκες,βοηθεια.εχω καψουρευτει μια στριπερ κ οταν πηγαινω στο ιδρυμα κ την βλεπω να χαμουρευεται με τον καθενα,εκνευριζομαι αφανταστα κ ζηλευω.ποσο μαλακας μπορει να ειμαι?ειλικρινα.πως θα ξεκολλησω?σας εχει τυχει κατι παρομοιο?ευχαριστω και δεχομαι ολες τις βρισιες σας
μαγκες,βοηθεια.εχω καψουρευτει μια στριπερ κ οταν πηγαινω στο ιδρυμα κ την βλεπω να χαμουρευεται με τον καθενα,εκνευριζομαι αφανταστα κ ζηλευω.ποσο μαλακας μπορει να ειμαι?ειλικρινα.πως θα ξεκολλησω?σας εχει τυχει κατι παρομοιο?ευχαριστω και δεχομαι ολες τις βρισιες σας
Βγαλτε τα κοριτσακια απο το βουρκο!
Κακοπερνανε τα καημενα!
αχαααχααχαααχαχα
Τζορτζ Μέρναρντ Σο
Aστο τυπε δε γινεται...Στη πουτανα πουτανιες δε περνανε.5.000 ευρω το μηνα, μινιμουμ.
Χωρις βιζιτες.
Εγω θα την πεσω σε καμια μπας και της τα φαω.
Παλιά...πολύ παλιά.5.000 ευρω το μηνα, μινιμουμ.
Απλα σκεψου οτι σε κοροιδευει και οτι το μονο που θελει απο εσενα ειναι τα λευτα σου.Ρε αδερφια βαλτοι εισται ολοι σημερα!!! τσιμπηθηκα το σαββατο και εγω....δυστυχως ειμαι αγαπούλης ... τι να κανω...!!! το θεμα ειναι πως θα κρατηθω να μην παω ξανα και να πεταξω τα λεφτα μου χωρις κανενα ουσιαστικο λογο..!!!!?
5.000 ευρω το μηνα, μινιμουμ.
Χωρις βιζιτες.
Εγω θα την πεσω σε καμια μπας και της τα φαω.
Χιλια δικια εχεις αλλα το γαμω κεφαλι μου δεν λεει να ξεκολλισει..!! μολις μου ειπε ειδικα οτι σημερα θα εφευγε κυλυσε το δακρυ..!! αντε να περιμενεις τρεις μηνες και αντε να την ξαναπετυχεις.!!! :'( :'(
αφού φεύγει ακόμα καλύτερα..πάρε ένα φίλο σου, πηγαίνετε μια βόλτα -όχι από το μαγαζί- και σε 3 μήνες το πιο πιθανό είναι να την έχεις ξεπεράσει..Χιλια δικια εχεις αλλα το γαμω κεφαλι μου δεν λεει να ξεκολλισει..!! μολις μου ειπε ειδικα οτι σημερα θα εφευγε κυλυσε το δακρυ..!! αντε να περιμενεις τρεις μηνες και αντε να την ξαναπετυχεις.!!! :'( :'(