Νέα

Γιατί Ερωτευόμαστε Στριπτιζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psix_fan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 574
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

boomdizzle

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες,βοηθεια.εχω καψουρευτει μια στριπερ κ οταν πηγαινω στο ιδρυμα κ την βλεπω να χαμουρευεται με τον καθενα,εκνευριζομαι αφανταστα κ ζηλευω.ποσο μαλακας μπορει να ειμαι?ειλικρινα.πως θα ξεκολλησω?σας εχει τυχει κατι παρομοιο?ευχαριστω και δεχομαι ολες τις βρισιες σας

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
16
μαγκες,βοηθεια.εχω καψουρευτει μια στριπερ κ οταν πηγαινω στο ιδρυμα κ την βλεπω να χαμουρευεται με τον καθενα,εκνευριζομαι αφανταστα κ ζηλευω.ποσο μαλακας μπορει να ειμαι?ειλικρινα.πως θα ξεκολλησω?σας εχει τυχει κατι παρομοιο?ευχαριστω και δεχομαι ολες τις βρισιες σας

δεν θα σε βρίσω, αλλά ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ για να μην κτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο αργότερα!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Ελεος φιλε .....

Απλα ΕΛΕΟΣ !!!!!!!!!

Τι σου εκανε δηλαδη και την καψουρευτικες ?
Εγω πως δεν καψουρευτικα δηλαδη οταν μου καθησε μια μεσα στο στριπ ?
Πεταξα και το τηλεφωνο της εξω απο το κλαμπ.....

Απλα πας καπου εχοντας στο πισω μερος μερος του κεφαλιου σου οτι το σκηνικο δεν κολλαει με την πραγματικοτητα....

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
αυτά συμβαίνουν..επειδή όμως αυτή είναι η δουλειά της,να χαιδεύει και να την χαιδεύουν, να κάνει διάφορα άλλα τα οποία υποθέτω υποψιάζεσαι,δε βλέπω το λόγο να πηγαίνεις και να τη βλέπεις..με αυτές τις γυναίκες περνάς καλά αν έχεις εσύ τον έλεγχο και αν όπως λες είσαι ερωτευμένος, τότε σίγουρα δεν τον έχεις.μη βασανίζεσαι άδικα.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Εμεις δεν θα σε βρίσουμε.Μαλλον εσυ κάποια στιγμη θα βρίσεις τον ευατό σου!!!!!!!!!!!!
Όταν το κάνεις μην μπεις εδω μέσα και ανοίξεις θέμα: Μου τα έφαγε μια στριπερ. Είμαι μαλάκας?
τοτε ναι θα φας το βρίσιμο της αρκούδας.
Μια ερώτηση αν θες απαντας: Ποσο χρονων είσαι?

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Kοψε περα γρηγορα!!! κανενας ποτε δεν εβγαλε ακρη,φυγε πριν σου γαμιση τη ζωη πριν καν το παρεις χαμπαρι.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
<<Δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ ενός σοφού και ενός ηλιθίου όταν ερωτεύονται>>
Δε θυμάμαι ποιός το είπε..

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Απλα εκει θα πας οχι για να ερωτευτεις, αλλα για να κανεις το κεφι σου, να περασεις καλα, και τελος !!!!!!

θα χαλασεις οσα νομιζεις εσυ οτι σου περισσευουν,
ΟΧΙ για να εντυπωσιασεις την καθε μια εκει μεσα αλλα, για να κανεις ΕΣΥ το κεφι σου
και φευγωντας θα διαγραψεις ΟΛΑ τα σκηνικα που εζησες εκει μεσα απλα και ομορφα....
επιστρεφοντας στην καθημερινοτητα σου.....

Τι ερωτες και μαλακιες στα στριπτηζαδικα μωρε ?????

Επισκέπτης
Γιατι ερωτευεστε στριπτιζουδες?

Γιατι ειστε ΜΑΛΑΚΕΣ.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Απλα εκει θα πας οχι για να ερωτευτεις, αλλα για να κανεις το κεφι σου, να περασεις καλα, και τελος !!!!!!

θα χαλασεις οσα νομιζεις εσυ οτι σου περισσευουν,
ΟΧΙ για να εντυπωσιασεις την καθε μια εκει μεσα αλλα, για να κανεις ΕΣΥ το κεφι σου
και φευγωντας θα διαγραψεις ΟΛΑ τα σκηνικα που εζησες εκει μεσα απλα και ομορφα....
επιστρεφοντας στην καθημερινοτητα σου.....

Τι ερωτες και μαλακιες στα στριπτηζαδικα μωρε ?????

Πεστα  χρυσοστομε

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
καλο το τραγουδακι.
ο ερωτας με μια στριπτιζου ειναι το ανεκπληρωτο μιας φαντασιωσης του ανδρισμου μας.
Μια φορα μου εκατσε 6 χρονια πριν σκηνικο με τζαμπε γαμησια επι ενα μηνα(σχεση το λεμε) κ εκτοτε δεν ασχοληθηκα με το κεφαλαιο αυτο.Η καθημερινοτητα διαφορετικη μαγκα μου που εισαι καψουρης με στριππερ(στην προηγουμενη σελιδα)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom