Επισκέπτης
Δε μουλές τώρα το ματς το είδες χτες ?
Η Ιταλία έπαιζε φιλικό...δεν ασχολούμαι με το ελλάντα...
Δε μουλές τώρα το ματς το είδες χτες ?
Ρουμάνικα?Rpetitio est mater studiorum !
Ρουμάνικα?
μαγκες,βοηθεια.εχω καψουρευτει μια στριπερ κ οταν πηγαινω στο ιδρυμα κ την βλεπω να χαμουρευεται με τον καθενα,εκνευριζομαι αφανταστα κ ζηλευω.ποσο μαλακας μπορει να ειμαι?ειλικρινα.πως θα ξεκολλησω?σας εχει τυχει κατι παρομοιο?ευχαριστω και δεχομαι ολες τις βρισιες σας
Ελεος φιλε .....μαγκες,βοηθεια.εχω καψουρευτει μια στριπερ κ οταν πηγαινω στο ιδρυμα κ την βλεπω να χαμουρευεται με τον καθενα,εκνευριζομαι αφανταστα κ ζηλευω.ποσο μαλακας μπορει να ειμαι?ειλικρινα.πως θα ξεκολλησω?σας εχει τυχει κατι παρομοιο?ευχαριστω και δεχομαι ολες τις βρισιες σας
αυτά συμβαίνουν..επειδή όμως αυτή είναι η δουλειά της,να χαιδεύει και να την χαιδεύουν, να κάνει διάφορα άλλα τα οποία υποθέτω υποψιάζεσαι,δε βλέπω το λόγο να πηγαίνεις και να τη βλέπεις..με αυτές τις γυναίκες περνάς καλά αν έχεις εσύ τον έλεγχο και αν όπως λες είσαι ερωτευμένος, τότε σίγουρα δεν τον έχεις.μη βασανίζεσαι άδικα.μαγκες,βοηθεια.εχω καψουρευτει μια στριπερ κ οταν πηγαινω στο ιδρυμα κ την βλεπω να χαμουρευεται με τον καθενα,εκνευριζομαι αφανταστα κ ζηλευω.ποσο μαλακας μπορει να ειμαι?ειλικρινα.πως θα ξεκολλησω?σας εχει τυχει κατι παρομοιο?ευχαριστω και δεχομαι ολες τις βρισιες σας
ΑΥΤΟ .....δεν θα σε βρίσω, αλλά ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ για να μην κτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο αργότερα!!!
Εμεις δεν θα σε βρίσουμε.Μαλλον εσυ κάποια στιγμη θα βρίσεις τον ευατό σου!!!!!!!!!!!!μαγκες,βοηθεια.εχω καψουρευτει μια στριπερ κ οταν πηγαινω στο ιδρυμα κ την βλεπω να χαμουρευεται με τον καθενα,εκνευριζομαι αφανταστα κ ζηλευω.ποσο μαλακας μπορει να ειμαι?ειλικρινα.πως θα ξεκολλησω?σας εχει τυχει κατι παρομοιο?ευχαριστω και δεχομαι ολες τις βρισιες σας
Kοψε περα γρηγορα!!! κανενας ποτε δεν εβγαλε ακρη,φυγε πριν σου γαμιση τη ζωη πριν καν το παρεις χαμπαρι.μαγκες,βοηθεια.εχω καψουρευτει μια στριπερ κ οταν πηγαινω στο ιδρυμα κ την βλεπω να χαμουρευεται με τον καθενα,εκνευριζομαι αφανταστα κ ζηλευω.ποσο μαλακας μπορει να ειμαι?ειλικρινα.πως θα ξεκολλησω?σας εχει τυχει κατι παρομοιο?ευχαριστω και δεχομαι ολες τις βρισιες σας
Ναι ε?Σε ποιό?Ποιά ?Εγω πως δεν καψουρευτικα δηλαδη οταν μου καθησε μια μεσα στο στριπ ?
Απλα εκει θα πας οχι για να ερωτευτεις, αλλα για να κανεις το κεφι σου, να περασεις καλα, και τελος !!!!!!
θα χαλασεις οσα νομιζεις εσυ οτι σου περισσευουν,
ΟΧΙ για να εντυπωσιασεις την καθε μια εκει μεσα αλλα, για να κανεις ΕΣΥ το κεφι σου
και φευγωντας θα διαγραψεις ΟΛΑ τα σκηνικα που εζησες εκει μεσα απλα και ομορφα....
επιστρεφοντας στην καθημερινοτητα σου.....
Τι ερωτες και μαλακιες στα στριπτηζαδικα μωρε ?????
Δεν σημασια .... μην με ξαναρωτησεις πλιζ !!!!!Ναι ε?Σε ποιό?Ποιά ?
Ναι είμαι.Δεν σημασια .... μην με ξαναρωτησεις πλιζ !!!!!
υγ.
εισαι η λολα η κουτσομπολα ?
Εγω πως δεν καψουρευτικα δηλαδη οταν μου καθησε μια μεσα στο στριπ ?
Πεταξα και το τηλεφωνο της εξω απο το κλαμπ.....