Νέα

Γιατί Ερωτευόμαστε Στριπτιζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psix_fan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 574
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
οοοοολοι αυτο δεν κανουμε ?
Λίγο ή πολύ ναι,η αλήθεια άλλωστε είναι μία έννοια σχετική η οποία πλάθεται,αλλά κάπου πρέπει να υπάρχει κ ένα μέτρο όχι όλα αμάσητα χλαπ...

Άκου λέει θα καταργήσουνε το μάθημα της ιστορίας.... :headbang:

Aπό την πρώτη παράγραφο φαίνεται η μαλακία κ φωνάζει από μόνο της η ηλίθια στημένη προπαγάνδα:

''Tο σχέδιοτου υπουργείου Παιδείας, που αποκάλυψε ο «Τύπος της Κυριακής», για την κατάργηση του μαθήματος της Ελληνικής Ιστορίας από τα υποχρεωτικά μαθήματα του Νέου Λυκείου και την αντικατάστασή του από το μάθημα των Αγγλικών, αποτελεί, ασφαλώς, παγκόσμια πρωτοτυπία( :headbang: :headbang: :headbang:).''

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Α ρε γαμώτο χάνω  επισόδεια !
Χάνω  επανεμφανίσεις .
Ωραία  πράματα .

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
για την championship καλοί είσθε...έτσι κι αλλιώς ακόμη μια χρονιά το χάσατε το τραίνο...

:2funny:

Μάλλον δεν υπολογίζεις και πολύ σωστά τα πράγματα. Ας πούμε πως συμφωνώ μαζί σου ότι δε θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Η δεύτερη θέση με το δεύτερο απευθείας εισιτήριο είναι ακόμη ανοιχτή για πολλούς μνηστήρες. Αλλά και δεύτεροι να μην βγούμε, θα είμαστε κατά 99% στα μπαράζ που οδηγούν στο τρίτο εισιτήριο για την άνοδο. Και τον Μάη όλα μπορούν να γίνουν!!!!!!
Οπότε είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμη για να πεις πως έχουμε χάσει και φέτος το τραίνο της ανόδου.
Αν  ήμουν στη θέση σου θα ανησυχούσα περισσότερο για την Λίβερπουλ. Οκ, να πέσετε είναι απίθανο (όχι και πολύ απίθανο αν μείνει ο Ρόι κανα δίμηνο ακόμη). Με το που θα βγείτε εκτός Europa League (καλά για Champions League δεν το συζητάμε καν) θα εξαφανιστούν όλοι με μεταγραφή εν ριπή οφθαλμού, με πρώτο και καλύτερο τον El Nino!!!!!!!!!!!!!! Και τότε...
Σε αφήνω τώρα, γιατί έχω τρομερή αγωνία για το αυριανό ματσάκι στο Emirates.

Επισκέπτης
Μάλλον δεν υπολογίζεις και πολύ σωστά τα πράγματα. Ας πούμε πως συμφωνώ μαζί σου ότι δε θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Η δεύτερη θέση με το δεύτερο απευθείας εισιτήριο είναι ακόμη ανοιχτή για πολλούς μνηστήρες. Αλλά και δεύτεροι να μην βγούμε, θα είμαστε κατά 99% στα μπαράζ που οδηγούν στο τρίτο εισιτήριο για την άνοδο. Και τον Μάη όλα μπορούν να γίνουν!!!!!!
Οπότε είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμη για να πεις πως έχουμε χάσει και φέτος το τραίνο της ανόδου.
Αν  ήμουν στη θέση σου θα ανησυχούσα περισσότερο για την Λίβερπουλ. Οκ, να πέσετε είναι απίθανο (όχι και πολύ απίθανο αν μείνει ο Ρόι κανα δίμηνο ακόμη). Με το που θα βγείτε εκτός Europa League (καλά για Champions League δεν το συζητάμε καν) θα εξαφανιστούν όλοι με μεταγραφή εν ριπή οφθαλμού, με πρώτο και καλύτερο τον El Nino!!!!!!!!!!!!!! Και τότε...
Σε αφήνω τώρα, γιατί έχω τρομερή αγωνία για το αυριανό ματσάκι στο Emirates.

μάλλον δεν έχεις κ μεγάλη ιδέα απο μπαλίτσα...

γκέλα με λέστερ, γκέλα ή στήσιμο με πορτσμουθ (υποψήφιοι υποβιβασμένοι), γκέλα ή στήσιμο με μίντλεσμπρο (υποψήφιοι υποβιβασμένοι), ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ με κάρντιφ...(εντάξει, πριν απ'αυτά κερδίσατε τους πρωτοπόρους ρέιντζερς)...

και τώρα λέμε...ΠΟΥ ΠΑΣ ΜΩΡΗ ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΑ LEEDS...

*αν η ζωή μου εξαρτιώταν απ'το τι θα κάνει η λίβερπουλ..ίσως κ ν'ανησυχούσα...ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ...αν πάλι αυτό συμβαίνει μ'εσένα κ τη Leeds..απλά σε λυπάμαι..κ καλύτερα να μην μιλήσουμε άλλο για μπαλίτσα...γιατί έγω τη βλέπω στρογγυλή..ενώ εσύ τη βλέπεις ασπρομπλε κ με λίγο κιτρινάκι...

papazoglou

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ποιο καλο παιδι σβηνει τα ποστ μου ? :tickedoff:

Αλλα τεσπα..δεν γαμιεται..?

Επισκέπτης
13942_1171708447118_1060220047_30407302_5804524_n.jpg

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
μάλλον δεν έχεις κ μεγάλη ιδέα απο μπαλίτσα...
γκέλα με λέστερ, γκέλα ή στήσιμο με πορτσμουθ (υποψήφιοι υποβιβασμένοι), γκέλα ή στήσιμο με μίντλεσμπρο (υποψήφιοι υποβιβασμένοι), ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ με κάρντιφ...(εντάξει, πριν απ'αυτά κερδίσατε τους πρωτοπόρους ρέιντζερς)...

και τώρα λέμε...ΠΟΥ ΠΑΣ ΜΩΡΗ ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΑ LEEDS...

*αν η ζωή μου εξαρτιώταν απ'το τι θα κάνει η λίβερπουλ..ίσως κ ν'ανησυχούσα...ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ...αν πάλι αυτό συμβαίνει μ'εσένα κ τη Leeds..απλά σε λυπάμαι..κ καλύτερα να μην μιλήσουμε άλλο για μπαλίτσα...γιατί έγω τη βλέπω στρογγυλή..ενώ εσύ τη βλέπεις ασπρομπλε κ με λίγο κιτρινάκι...

Για να το λες εσύ, μάλλον δε θα 'χω. Που θα μου πάει όμως, θα μάθω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom