Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
οοοοολοι αυτο δεν κανουμε ?Ό,τι σας σερβίρουνε το καταπίνετε αμάσητο ρε πούστη μου...
οοοοολοι αυτο δεν κανουμε ?Ό,τι σας σερβίρουνε το καταπίνετε αμάσητο ρε πούστη μου...
Λίγο ή πολύ ναι,η αλήθεια άλλωστε είναι μία έννοια σχετική η οποία πλάθεται,αλλά κάπου πρέπει να υπάρχει κ ένα μέτρο όχι όλα αμάσητα χλαπ...οοοοολοι αυτο δεν κανουμε ?
Α ρε γαμώτο χάνω επισόδεια !
Χάνω επανεμφανίσεις .
Ωραία πράματα .
για την championship καλοί είσθε...έτσι κι αλλιώς ακόμη μια χρονιά το χάσατε το τραίνο...
Μάλλον δεν υπολογίζεις και πολύ σωστά τα πράγματα. Ας πούμε πως συμφωνώ μαζί σου ότι δε θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Η δεύτερη θέση με το δεύτερο απευθείας εισιτήριο είναι ακόμη ανοιχτή για πολλούς μνηστήρες. Αλλά και δεύτεροι να μην βγούμε, θα είμαστε κατά 99% στα μπαράζ που οδηγούν στο τρίτο εισιτήριο για την άνοδο. Και τον Μάη όλα μπορούν να γίνουν!!!!!!
Οπότε είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμη για να πεις πως έχουμε χάσει και φέτος το τραίνο της ανόδου.
Αν ήμουν στη θέση σου θα ανησυχούσα περισσότερο για την Λίβερπουλ. Οκ, να πέσετε είναι απίθανο (όχι και πολύ απίθανο αν μείνει ο Ρόι κανα δίμηνο ακόμη). Με το που θα βγείτε εκτός Europa League (καλά για Champions League δεν το συζητάμε καν) θα εξαφανιστούν όλοι με μεταγραφή εν ριπή οφθαλμού, με πρώτο και καλύτερο τον El Nino!!!!!!!!!!!!!! Και τότε...
Σε αφήνω τώρα, γιατί έχω τρομερή αγωνία για το αυριανό ματσάκι στο Emirates.
Αλλα τεσπα..δεν γαμιεται..?
το βασικό που έχεις χάσει είναι η μπάλα...
Πάντοτε .
καλή φάση το χόρτο...αλλά να μην είναι αλβανικό, γιατί τότε μοιάζει με καστανόχωμα...κ γίνεσαι ως άλλος arcansXX....
μάλλον δεν έχεις κ μεγάλη ιδέα απο μπαλίτσα...
γκέλα με λέστερ, γκέλα ή στήσιμο με πορτσμουθ (υποψήφιοι υποβιβασμένοι), γκέλα ή στήσιμο με μίντλεσμπρο (υποψήφιοι υποβιβασμένοι), ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ με κάρντιφ...(εντάξει, πριν απ'αυτά κερδίσατε τους πρωτοπόρους ρέιντζερς)...
και τώρα λέμε...ΠΟΥ ΠΑΣ ΜΩΡΗ ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΑ LEEDS...
*αν η ζωή μου εξαρτιώταν απ'το τι θα κάνει η λίβερπουλ..ίσως κ ν'ανησυχούσα...ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ...αν πάλι αυτό συμβαίνει μ'εσένα κ τη Leeds..απλά σε λυπάμαι..κ καλύτερα να μην μιλήσουμε άλλο για μπαλίτσα...γιατί έγω τη βλέπω στρογγυλή..ενώ εσύ τη βλέπεις ασπρομπλε κ με λίγο κιτρινάκι...
Για να το λες εσύ, μάλλον δε θα 'χω. Που θα μου πάει όμως, θα μάθω...