Νέα

Γιατί Ερωτευόμαστε Στριπτιζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psix_fan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 574
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
δεν νομιζω ρε παιδια !!! αν ειναι ετσι γτ να μην παει να δουλεψει μπαργουμαν η κοπελα να κονομαει τα ιδια και να μην εχει και τον καθε μαλακα να την χουφτωνει!!! εκτος αν γουσταρει..!! :jerking:
Η μπάρα έχει δουλειά, δεν είναι σουλατσάρισμα.

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
Αρα καταληγουμε στο ευκολο χρημα με καθε τιμιμα!!!! που παμε ρεεεεεεεεεεεεεεε!!!!! :headbang:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
για δωσε φωτα αδερφε..!!
τι φωτα ?
Απλα κανει οτι και στον κανονικο χορο με την διαφορα οτι τσιτσιδωνετε τελειως
Μερικες στην παιζουν κιολας  :S

Αμα ειναι να δωσεις 50 ευρω για να στην παιξουν παιχτην μονος σου να εχεις και καλυτερη αισθηση της μαλακιας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εμενα παντως μια μου εκατσε σε πριβε κανονικοτατα αλλα ΕΤΥΧΕ απλα !!!!!
Δεν σημαινει οτι ολες καθονται.... ;)

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
τι φωτα ?

Αμα ειναι να δωσεις 50 ευρω για να στην παιξουν παιχτην μονος σου να εχεις και καλυτερη αισθηση της μαλακιας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μαλιστα μαλιστα!!!!! κωλοφαρδια που ειχες αδερφακι μου!!!!ποια καταστηματα ηδονης επισκεπτεστε????

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Με πιο απλά λόγια.

Είναι ακριβή μία μαλακία στο πριβέ.

:grin:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Αυτο που μας κανει να ερωτευομαστε Στριπτιζούδες ειναι το πολυ χαμηλο επιπεδο των Ελληνιδων.
Αν ημασταν στην Τσεχια πχ και βλεπαμε χιλιαδες τετοιες πανεμορφες γυναικες καθημερινα παντου θα ηταν αλλιως.

Οταν ο Ελληνας βλεπει παντου γυρω του Ελληνιδες που ειναι για 1 και παει στο στριπτιτζαδικο και βλεπει γυναικες του 7-8-9 ισως και 10 λογικο ειναι να την ερωτευτει.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ένσταση κύριε πρόεδρε.

Εάν δεις κάποιες στριπτηζούδες το πρωί, μπορεί και να τρέχεις.

Μεγάλη ξελογιάστρα η νύχτα (και το σκοτάδι, Black light Κλπ)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Αυτο που μας κανει να ερωτευομαστε Στριπτιζούδες ειναι το πολυ χαμηλο επιπεδο των Ελληνιδων.
Αν ημασταν στην Τσεχια πχ και βλεπαμε χιλιαδες τετοιες πανεμορφες γυναικες καθημερινα παντου θα ηταν αλλιως.

Οταν ο Ελληνας βλεπει παντου γυρω του Ελληνιδες που ειναι για 1 και παει στο στριπτιτζαδικο και βλεπει γυναικες του 7-8-9 ισως και 10 λογικο ειναι να την ερωτευτει.
+100000000000000000

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
Συμφωνω κυκλοφορουν αρκετα μππαζακια στο χωρο..!!! ολες μεν ειναι πανω του μετριου αλλα δεν δεχομαι στριππερ και μετρια~!!  :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Εγώ δεν έχω καταλάβει ακριβώς..την Κάρμεν την προμοτάρεις ή την γουστάρεις..ή και τα 2?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Συμφωνω κυκλοφορουν αρκετα μππαζακια στο χωρο..!!! ολες μεν ειναι πανω του μετριου αλλα δεν δεχομαι στριππερ και μετρια~!!  :rockon: :rockon:
Πες μας ποια είναι αυτή που γουστάρεις, μήπως έχουμε το fb της να σου βάλουμε πρωινές φωτός.

:2funny:

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ δεν έχω καταλάβει ακριβώς..την Κάρμεν την προμοτάρεις ή την γουστάρεις..ή και τα 2?
Η καρμεν οσο και να σου φανει περιεργο ηταν ''η πρωτη μου'' στριππερ!! καταλαβαινεις πως εινια αυτα!!! οταν ομως ειδα και παρακατω η καρμεν ειναι πολυ λιγη!!! :grin: :rockon:

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
Πες μας ποια είναι αυτή που γουστάρεις, μήπως έχουμε το fb της να σου βάλουμε πρωινές φωτός.

:2funny:
Βικτωρια την λενε ξανθια με μαλλι πλατινε!! γυρω στο 170 χωρις τακουνι (με τακουνι αστο παααααααααακεεεεεετοοοοοοοο)))!!! σιλικονι(τι περιεργο) και απο τα πιο γλυκα προσωπα!!!! δουλευει ριτορνο μιχαλακοπουλου!! αν την βρεις στο φατσοβιβλιο σου κανω χορο εγω τσααααμπα!!! :dancing: :dancing: :dancing:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Βικτωρια την λενε ξανθια με μαλλι πλατινε!! γυρω στο 170 χωρις τακουνι (με τακουνι αστο παααααααααακεεεεεετοοοοοοοο)))!!! σιλικονι(τι περιεργο) και απο τα πιο γλυκα προσωπα!!!! δουλευει ριτορνο μιχαλακοπουλου!! αν την βρεις στο φατσοβιβλιο σου κανω χορο εγω τσααααμπα!!! :dancing: :dancing: :dancing:
Θα σε απογοητεύσω, αλλά δεν ασχολούμαι με δίποδα κάτω του 1.75 ύψος.

Sorry.

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
τι φωτα ?

Πίστεψε με, ΔΕΝ το κάνουν όλες (μιλάω από προσωπική πείρα). Ο πριβέ είναι όπως ακριβώς κι ο απλός: η γκάμα των προσφερόμενων υπηρεσιών είναι αρκετά μεγάλη. Εξαρτάται απ' το ποιο "λαχείο" θα τραβήξεις...

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Με γαλάζια μάτια! Αν μιλάμε για την ίδια, στο φως της μέρας είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή! (το λέω σε σχέση με τα προηγούμενα μηνύματα). Την είχα δει μέσα και έξω στην Athens Erotica 2009. Πέρυσι τέτοιο καιρό την είχα πετύχει μια δυο φορές να κάνει guest στο Lido (ο dj ανακοίνωσε την επικείμενη μεταγραφή της, ο οποία όμως τελικά δεν έγινε ποτέ...)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom