Νέα

Γιατί Ερωτευόμαστε Στριπτιζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psix_fan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 574
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Η καρμεν οσο και να σου φανει περιεργο ηταν ''η πρωτη μου'' στριππερ!! καταλαβαινεις πως εινια αυτα!!! οταν ομως ειδα και παρακατω η καρμεν ειναι πολυ λιγη!!! :grin: :rockon:
Απλα την εχεις σαν ''πρωτη σου'' και ειναι λογικο να σου εχει μεινει ετσι.....

Ομως αν αρχισεις να θυμασαι ονοματα και ετσι, την εχεις βαψει φιλαρακο.

Εγω ΔΕΝ θυμαμαι καμιανης το ονομα απο τετοιους χωρους, ουτε μου λενε κατι τα ονοματα τους.

Σημερα ειναι εδω, αυριο αλλου και παει λεγοντας...
Οποτε, ειναι ηλιθιο να καψω κυτταρα του εγκεφαλου μου, για κατι που δεν ειναι εφικτο στην ουσια.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Πίστεψε με, ΔΕΝ το κάνουν όλες (μιλάω από προσωπική πείρα). Ο πριβέ είναι όπως ακριβώς κι ο απλός: η γκάμα των προσφερόμενων υπηρεσιών είναι αρκετά μεγάλη. Εξαρτάται απ' το ποιο "λαχείο" θα τραβήξεις...
Κατσε ρε συ εμενα δηλαδη που τσιτσιδωνονται ειμαι τυχερος ?  :think: :think: :think: :think:

Μια φορα μονο δεν τσιτσιδωθηκε μια και με χαλασε ΕΚΕΙ ΗΜΟΥΝ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ δηλαδη ?  :think:

Δεν τα ηξερα αυτα..... Πλακα κανεις ετσι ?  :2funny:
Σε καλο σου και με ψαρωσες για λιγο....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Σας  διαβάζω  και  θυμάμαι  τη  νιότη μου .
Τη νιότη  την ανέμελη  με  τα  ιδανικά  και  τις  ιδέες .
Δεν  είναι  κακό  να  ερωτεύεσαι .
Το καλύτερο είναι  να  δίδεις  την εντύπωση  ότι  ερωτεύεσαι .
Σε  βοηθά  . Σε  κάνει τρυφερό  . Σε  κάνει να  φαίνεσαι  ευάλωτο , σε κάνει να  στενοχωρείσαι  που  δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις  τα  δίκαια  αιτήματά τους . Να  θυμώνεις ( μετά  το 3ωρο ξενοδοχείο ) που  δεν σου  είπε  ότι  χρειαζόταν λεπτά  και εσύ  δεν έχεις  πρόχειρα  απάνω σου . Να ξεσπάς  σε  λυγμούς  και  σε  κλάματα , όταν  σου  κάμουν σκηνές ( τούτο δεν  είναι  δύσκολο θυμάσαι τον περσινό σου τζίρο και έρχεται ) . Να  μην πηγαίνεις  στα  καταστήματα , διότι  ζηλέυεις  να  τις  βλέπεις  με  άλλους ! Να τους  δίδεις και  καμμιά μπάτσα σε  σκηνές  ζηλοτυπίας , δεν είναι καλό το ξέρω , αλλά  μόνο  έτσι καταλαβαίνουν ότι  νιώθεις  κάτι .
Ενίοτε  ( ανα 2ο - 3ο ραντεβού ) δίδεις  με  ύφος  και τουπέ και μυθικά  ποσά 50 - 70 - 80 ευρώ , το πορτοφόλι το αφήνουμε  πάντα  στο  αμάξι .
Δεν κρατάει  πολύ .
Όσο κρατάει  είναι  σαν έρως .
Όταν λήγει  πάμε  για  άλλα .
Το κακό  είναι  όταν  είναι έρως ....
Τέλος  πάντων , καλό ήταν για μια φορά  στη  νιότη  μας .

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
898
Πόντοι
6.755
Γιατι ειναι ΟΜΟΡΦΕΣ,γιατι ειναι ΚΑΥΛΕΣ,γιατι ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΙΣ ΑΝΑΣΗΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΝ ΒΟΥΡΚΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ,γιατι μεσα μας ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΟΡΗΓΟΙ,ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΤΙ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΨΕΙ ΕΝΑΝ ΣΥΝΑΓΩΝΗΣΤΗ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝ ΧΟΡΟ ΟΛΟ ΠΑΘΟΣ,ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΙΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΣΤΡΙΠ,ΝΑ ΚΟΙΤΙΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΝΑ ΑΓΑΠΕΙ ΦΙΛΕ ΚΑΝΕ ΠΙΣΩ

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Γιατι ειναι ΟΜΟΡΦΕΣ,γιατι ειναι ΚΑΥΛΕΣ,γιατι ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΙΣ ΑΝΑΣΗΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΝ ΒΟΥΡΚΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ,γιατι μεσα μας ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΟΡΗΓΟΙ,ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΤΙ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΨΕΙ ΕΝΑΝ ΣΥΝΑΓΩΝΗΣΤΗ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝ ΧΟΡΟ ΟΛΟ ΠΑΘΟΣ,ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΙΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΣΤΡΙΠ,ΝΑ ΚΟΙΤΙΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΝΑ ΑΓΑΠΕΙ ΦΙΛΕ ΚΑΝΕ ΠΙΣΩ

Ναι  είναι  και  αυτό μια  άποψη .

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

imagescaps-lock2_small.jpg

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Για να μας τρώνε τα λεφτά μας  ;)

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
Κατσε ρε συ εμενα δηλαδη που τσιτσιδωνονται ειμαι τυχερος ?  :think: :think: :think: :think:

Μια φορα μονο δεν τσιτσιδωθηκε μια και με χαλασε ΕΚΕΙ ΗΜΟΥΝ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ δηλαδη ?  :think:

Δεν τα ηξερα αυτα..... Πλακα κανεις ετσι ?  :2funny:
Σε καλο σου και με ψαρωσες για λιγο....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εσυ πρεπει να εισαι καβλιαρης!!! :grin: δεν εξηγειτε διαφορετικα!!!  :grin: λεγε αδερφε λεγε !!!! πρεπει να σε παρακαλαμε δηλαδη''ς''! :tits:

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
Σας  διαβάζω  και  θυμάμαι  τη  νιότη μου .
Τη νιότη  την ανέμελη  με  τα  ιδανικά  και  τις  ιδέες .
Δεν  είναι  κακό  να  ερωτεύεσαι .
Το καλύτερο είναι  να  δίδεις  την εντύπωση  ότι  ερωτεύεσαι .
Σε  βοηθά  . Σε  κάνει τρυφερό  . Σε  κάνει να  φαίνεσαι  ευάλωτο , σε κάνει να  στενοχωρείσαι  που  δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις  τα  δίκαια  αιτήματά τους . Να  θυμώνεις ( μετά  το 3ωρο ξενοδοχείο ) που  δεν σου  είπε  ότι  χρειαζόταν λεπτά  και εσύ  δεν έχεις  πρόχειρα  απάνω σου . Να ξεσπάς  σε  λυγμούς  και  σε  κλάματα , όταν  σου  κάμουν σκηνές ( τούτο δεν  είναι  δύσκολο θυμάσαι τον περσινό σου τζίρο και έρχεται ) . Να  μην πηγαίνεις  στα  καταστήματα , διότι  ζηλέυεις  να  τις  βλέπεις  με  άλλους ! Να τους  δίδεις και  καμμιά μπάτσα σε  σκηνές  ζηλοτυπίας , δεν είναι καλό το ξέρω , αλλά  μόνο  έτσι καταλαβαίνουν ότι  νιώθεις  κάτι .
Ενίοτε  ( ανα 2ο - 3ο ραντεβού ) δίδεις  με  ύφος  και τουπέ και μυθικά  ποσά 50 - 70 - 80 ευρώ , το πορτοφόλι το αφήνουμε  πάντα  στο  αμάξι .
Δεν κρατάει  πολύ .
Όσο κρατάει  είναι  σαν έρως .
Όταν λήγει  πάμε  για  άλλα .
Το κακό  είναι  όταν  είναι έρως ....
Τέλος  πάντων , καλό ήταν για μια φορά  στη  νιότη  μας .
Σωστος ο αδερφος!!! παντως δεν ειμαι σε τετοιο τραγικο σταδιο!!! εχει σκαλωσει η κεφαλα μου επειδη ηταν ισως η ομορφοτερη γκομενα που εχω μιλισει στην ζωη μου!!!! :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Σωστος ο αδερφος!!! παντως δεν ειμαι σε τετοιο τραγικο σταδιο!!! εχει σκαλωσει η κεφαλα μου επειδη ηταν ισως η ομορφοτερη γκομενα που εχω μιλισει στην ζωη μου!!!! :grin:
Θα μλήσεις στο μέλλον και σε άλλες ομορφότερες και φθηνότερες παίχτη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
Και τι να ερωτευομασταν δηλαδης?

Ταξιτζουδες?
Μπετατζουδες?
Σουρλουλουδες?

Ενω οι στριπτιζουδες... Ε ειναι αλλη χαρη, οπως και να το κανουμε!!

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
Θα μλήσεις στο μέλλον και σε άλλες ομορφότερες και φθηνότερες παίχτη.
Αδερφουλη μου δεν νομιζω..!! αν διαβασες ειναι η γυναικα των ονειρων μου..!!! φαντασιωση ειναι αυτη..!

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
Και τι να ερωτευομασταν δηλαδης?

Ταξιτζουδες?
Μπετατζουδες?
Σουρλουλουδες?

Ενω οι στριπτιζουδες... Ε ειναι αλλη χαρη, οπως και να το κανουμε!!
Εννιοτε γουσταριζουμε και μπαροβιες!!!! :dancing:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
Θα πάθεις,θα ξαναπάθεις,θα μάθεις,θα ξαναπάθεις,θα βαρεθείς,θα μετανιώσεις,θα ξαναπάς.Thats life.
ολα αυτα ομως εχουν ως κοινο παρονομαστη πεταμενα λεφτα πεταμενα λεφτα πεταμενα λεφτα..!!! :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom