Νέα

Γιατί Ερωτευόμαστε Στριπτιζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psix_fan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 574
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Βρε Θανασακη.....

Σιγουρα κανενας δεν ειναι κτημα κανενος, αλλα εκει μεσα μην περιμενεις και τιποτα ''ουσιαστικο''
Στην πρωτη δυσκολια θα σε αφησει για αλλο ''πορτοφολι'' γιατι εκει μονο ετσι μπορουν να σε δουν
και αλιμονο σου αν διανοειθει οτι το πας για σχεση....

Δεν θα μεινει εδω για παντα
Θα κανει την μπαζα της (και καλα θα κανει) και θα την κανει για την πατριδα της
Σε διαφορετικη περιπτωση που να σε θελει πραγματικα μπορει να παρατησει την δουλεια της και να καθεται πλαι σου ....

Αλλα αυτο ειναι ενα ΦΟΣΚΩΛΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ..... :2funny: :2funny: :2funny:

Αφήστε τον ήσυχο να το απολάυσει (όσο κρατήσει).  Δεν έχω πει ποτέ μου σε κάποιο παιδάκι πως δεν υπάρχει ο Άγιος Βασίλης. Σας συνιστώ να κάνετε κι εσείς το ίδιο.

Υ.Γ. Δε θα ήταν μαγικό να ήξερε που μένει στην Ρωσία και να πήγαινε να την βρει;

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
Αφήστε τον ήσυχο να το απολάυσει (όσο κρατήσει).  Δεν έχω πει ποτέ μου σε κάποιο παιδάκι πως δεν υπάρχει ο Άγιος Βασίλης. Σας συνιστώ να κάνετε κι εσείς το ίδιο.

Υ.Γ. Δε θα ήταν μαγικό να ήξερε που μένει στην Ρωσία και να πήγαινε να την βρει;
εχω εξεταστικη δεν ειμαι για ταξιδια αναψυχεις!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
ολα αυτα ομως εχουν ως κοινο παρονομαστη πεταμενα λεφτα πεταμενα λεφτα πεταμενα λεφτα..!!! :-

Μόνο πεταμένα λεφτά δεν είναι. "Αγοράζεις" στιγμές! Παγώνεις τον χρόνο! Σίγουρα δε θυμάσαι το πρώτο παντελόνι ή το πρώτο σουβλάκι που αγόρασες. Θα θυμάσαι όμως για πάντα την πρώτη φορά που την άγγιξες!!! Την πρώτη φορά που σε άγγιξε κι αυτή!!!
Την πρώτη φορά που ακούμπησες τα χείλη σου πάνω στο απαλό της δέρμα!!! κοκ

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Αφήστε τον ήσυχο να το απολάυσει (όσο κρατήσει).  Δεν έχω πει ποτέ μου σε κάποιο παιδάκι πως δεν υπάρχει ο Άγιος Βασίλης. Σας συνιστώ να κάνετε κι εσείς το ίδιο. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αλλο Ο ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ και αλλο ο ΔΙΑΟΛΟΣ ο ιδιος
Και αυτο ειναι ο ΔΙΑΟΛΟΣ !!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εδω μπορει να του αφησει σημαδια που δεν φευγουν ευκολα μετα
ασχετα αν θα φταιει η κουτρα του και μονο......

Μπορει να του επηρρεασει το μελλον του ασχημα (ποτε δεν ξερεις)
Δεν του μιλαμε για κακο ουτε παιζουμε με αυτα......

Τωρα φανταζομαι οτι με δουλευετε αλλα τεσπα αυτος ειμαι και ετσι σκεφτομαι.....

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Μόνο πεταμένα λεφτά δεν είναι. "Αγοράζεις" στιγμές! Παγώνεις τον χρόνο! Σίγουρα δε θυμάσαι το πρώτο παντελόνι ή το πρώτο σουβλάκι που αγόρασες. Θα θυμάσαι όμως για πάντα την πρώτη φορά που την άγγιξες!!! Την πρώτη φορά που σε άγγιξε κι αυτή!!!
Πως τα λες πως τα λες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
και μολις την βρω αφου ψαξω ολη την ρωσσια θα της πω show me love !! show me some love!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
οταν ομως δεν σου μεινει φραγκο στην τσεπη φαε στιγμες και αναμνησεις!!!!! :dancing:

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
οταν ομως δεν σου μεινει φραγκο στην τσεπη φαε στιγμες και αναμνησεις!!!!! :dancing:

Με όποιο τρόπο κι αν τα ξοδέψεις, μετά από λίγο καιρό πάλι οι αναμνήσεις θα σου μείνουν! Εκτός κι αν τα λεφτά που ξοδεύεις εκεί, είναι αρκετά για ν' αγοράσεις ένα σπίτι   ;)

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΜΟΥ ΑΓΟΡΙ !!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

HAPPY END !!!!!!!!! :rolleyes:
και μετα βγαινει η σκηνη που ειναι ο νασος στο μικρο σπιτι στο λιβαδι παντρεμενος με την ρωσσα στριππερ και 4-5 κουτσουβελλα να παιζουν τριφυρω καθως οι κοτες τρωνε αγνο καλαμποκακι και τα αλογα στην φαρμα σανο..!!!

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
Με όποιο τρόπο κι αν τα ξοδέψεις, μετά από λίγο καιρό πάλι οι αναμνήσεις θα σου μείνουν! Εκτός κι αν τα λεφτά που ξοδεύεις εκεί, είναι αρκετά για ν' αγοράσεις ένα σπίτι   ;)
αν το 50αρικο φτανει να παρω σπιτι κρατησε μου 2-3!!!!!!

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
και μετα βγαινει η σκηνη που ειναι ο νασος στο μικρο σπιτι στο λιβαδι παντρεμενος με την ρωσσα στριππερ και 4-5 κουτσουβελλα να παιζουν τριφυρω καθως οι κοτες τρωνε αγνο καλαμποκακι και τα αλογα στην φαρμα σανο..!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
βρε τον μπαγγασακο μας δουλευε ψιλο γαζι
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Μια ακόμη άποψη: όταν είσαι μαζί της γίνεται το ακατόρθωτο, σταματάει ο χρόνος την ώρα που βρίσκεσαι στον Παράδεισο!!!
Να είσαι σίγουρος, πως θα έρθει η στιγμή όμως που θα συνειδητοποιήσεις ότι είναι ακριβώς the other way round.
Το πάω και στοίχημα.

Αφήστε τον ήσυχο να το απολάυσει (όσο κρατήσει).  Δεν έχω πει ποτέ μου σε κάποιο παιδάκι πως δεν υπάρχει ο Άγιος Βασίλης. Σας συνιστώ να κάνετε κι εσείς το ίδιο.
Εγώ στην κόρη μου από μικρή της έμαθα ότι δεν παίζει Άγιος Βασίλης.
Και έχει τρομερό γέλιο όταν πάει στα άλλα πιτσιρίκια και τους προσγειώνει ανώμαλα.
Φέτος είχε πολύ πλάκα, σε παιδικό πάρτυ, πήγαινε σε ένα - ένα τα άλλα παιδάκια και τους έλεγε:
"Πάω στοίχημα, ότι και φέτος και δεν πρόλαβες να δεις τον Άγιο Βασίλη"
:grin: :grin: :grin: :grin:

θα τα θυμάσαι αυτά, μέχρι την στιγμή που θα "αγγίξεις" την επόμενη.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Μαθιου εισαι ποιητης του ερωτα φιλε μου  ;)

θελω να πω μια εξηγηση στο γιατι ερωτευομαστε επαγγελματιες:
ισως επειδη αυτες πηγαινουν με 3000 αντρες την ημερα , μας γοητευει οτι διαλεξε εμας και μονο  μια επαγγελματιας του σεξ  :boobies: ,ενισχυει το ναρκισιστικο μας στοιχειο  ,ειμαστε οι εκλεκτοι απο τους 3000, εξαλλου μας εξιταρει το ακατορθωτο , το δυσκολο , το απιθανο ....εγω τουλαχιστον αυτη την εξηγηση δινω στο ερωτημα του thread  ;)
αν και αυτες οι ιστοριες συνηθως ειναι καταδικασμενες να μην διαρκεσουν ,αλλα οπως ειπε και ο καβαφης το ταξιδι αξιζει και οχι ο προορισμος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom