thanasis_tmrf
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ενταξει το φτασαμε στα ακρα νομιζω...!!!!ΜΗΝ το κάνεις αυτό στον εαυτό σου. Ορκίσου πως θα την αγαπάς αιώνια!!! (σοβαρολογώ)
ενταξει το φτασαμε στα ακρα νομιζω...!!!!ΜΗΝ το κάνεις αυτό στον εαυτό σου. Ορκίσου πως θα την αγαπάς αιώνια!!! (σοβαρολογώ)
γουσταριζεις ε!!!?Τι ωραία που τα λέτε
Βρε Θανασακη.....
Σιγουρα κανενας δεν ειναι κτημα κανενος, αλλα εκει μεσα μην περιμενεις και τιποτα ''ουσιαστικο''
Στην πρωτη δυσκολια θα σε αφησει για αλλο ''πορτοφολι'' γιατι εκει μονο ετσι μπορουν να σε δουν
και αλιμονο σου αν διανοειθει οτι το πας για σχεση....
Δεν θα μεινει εδω για παντα
Θα κανει την μπαζα της (και καλα θα κανει) και θα την κανει για την πατριδα της
Σε διαφορετικη περιπτωση που να σε θελει πραγματικα μπορει να παρατησει την δουλεια της και να καθεται πλαι σου ....
Αλλα αυτο ειναι ενα ΦΟΣΚΩΛΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ.....
αυτο ας μην το σχολιασω ..... γιατι το ξερω το αισθημα αυτοόταν είσαι μαζί της γίνεται το ακατόρθωτο, σταματάει ο χρόνος την ώρα που βρίσκεσαι στον Παράδεισο!!!
εχω εξεταστικη δεν ειμαι για ταξιδια αναψυχεις!!!!Αφήστε τον ήσυχο να το απολάυσει (όσο κρατήσει). Δεν έχω πει ποτέ μου σε κάποιο παιδάκι πως δεν υπάρχει ο Άγιος Βασίλης. Σας συνιστώ να κάνετε κι εσείς το ίδιο.
Υ.Γ. Δε θα ήταν μαγικό να ήξερε που μένει στην Ρωσία και να πήγαινε να την βρει;
ολα αυτα ομως εχουν ως κοινο παρονομαστη πεταμενα λεφτα πεταμενα λεφτα πεταμενα λεφτα..!!! :-
Αλλο Ο ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ και αλλο ο ΔΙΑΟΛΟΣ ο ιδιοςΑφήστε τον ήσυχο να το απολάυσει (όσο κρατήσει). Δεν έχω πει ποτέ μου σε κάποιο παιδάκι πως δεν υπάρχει ο Άγιος Βασίλης. Σας συνιστώ να κάνετε κι εσείς το ίδιο.
Υ.Γ. Δε θα ήταν μαγικό να ήξερε που μένει στην Ρωσία και να πήγαινε να την βρει;
Πως τα λες πως τα λεςΜόνο πεταμένα λεφτά δεν είναι. "Αγοράζεις" στιγμές! Παγώνεις τον χρόνο! Σίγουρα δε θυμάσαι το πρώτο παντελόνι ή το πρώτο σουβλάκι που αγόρασες. Θα θυμάσαι όμως για πάντα την πρώτη φορά που την άγγιξες!!! Την πρώτη φορά που σε άγγιξε κι αυτή!!!
Την πρώτη φορά που ακούμπησες τα χείλη σου πάνω στο απαλό της δέρμα!!! κοκ
Ουου..πολύ γέλιογουσταριζεις ε!!!?
εχω εξεταστικη δεν ειμαι για ταξιδια αναψυχεις!!!!
οταν ομως δεν σου μεινει φραγκο στην τσεπη φαε στιγμες και αναμνησεις!!!!!Μόνο πεταμένα λεφτά δεν είναι. "Αγοράζεις" στιγμές! Παγώνεις τον χρόνο! Σίγουρα δε θυμάσαι το πρώτο παντελόνι ή το πρώτο σουβλάκι που αγόρασες. Θα θυμάσαι όμως για πάντα την πρώτη φορά που την άγγιξες!!! Την πρώτη φορά που σε άγγιξε κι αυτή!!!
ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΜΟΥ ΑΓΟΡΙ !!!!!!και μολις την βρω αφου ψαξω ολη την ρωσσια θα της πω show me love !! show me some love!!
οταν ομως δεν σου μεινει φραγκο στην τσεπη φαε στιγμες και αναμνησεις!!!!!
και μετα βγαινει η σκηνη που ειναι ο νασος στο μικρο σπιτι στο λιβαδι παντρεμενος με την ρωσσα στριππερ και 4-5 κουτσουβελλα να παιζουν τριφυρω καθως οι κοτες τρωνε αγνο καλαμποκακι και τα αλογα στην φαρμα σανο..!!!ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΜΟΥ ΑΓΟΡΙ !!!!!!
HAPPY END !!!!!!!!!
αν το 50αρικο φτανει να παρω σπιτι κρατησε μου 2-3!!!!!!Με όποιο τρόπο κι αν τα ξοδέψεις, μετά από λίγο καιρό πάλι οι αναμνήσεις θα σου μείνουν! Εκτός κι αν τα λεφτά που ξοδεύεις εκεί, είναι αρκετά για ν' αγοράσεις ένα σπίτι ;)
και μετα βγαινει η σκηνη που ειναι ο νασος στο μικρο σπιτι στο λιβαδι παντρεμενος με την ρωσσα στριππερ και 4-5 κουτσουβελλα να παιζουν τριφυρω καθως οι κοτες τρωνε αγνο καλαμποκακι και τα αλογα στην φαρμα σανο..!!!
ειπαμε ειναι ενθουσμιασμος και ο αδερφος λεει για ταξιδια στην ρωσσια και λοιπα..!!! πες μου φταιω?
βρε τον μπαγγασακο μας δουλευε ψιλο γαζι
Να είσαι σίγουρος, πως θα έρθει η στιγμή όμως που θα συνειδητοποιήσεις ότι είναι ακριβώς the other way round.Μια ακόμη άποψη: όταν είσαι μαζί της γίνεται το ακατόρθωτο, σταματάει ο χρόνος την ώρα που βρίσκεσαι στον Παράδεισο!!!
Εγώ στην κόρη μου από μικρή της έμαθα ότι δεν παίζει Άγιος Βασίλης.Αφήστε τον ήσυχο να το απολάυσει (όσο κρατήσει). Δεν έχω πει ποτέ μου σε κάποιο παιδάκι πως δεν υπάρχει ο Άγιος Βασίλης. Σας συνιστώ να κάνετε κι εσείς το ίδιο.
θα τα θυμάσαι αυτά, μέχρι την στιγμή που θα "αγγίξεις" την επόμενη.Μόνο πεταμένα λεφτά δεν είναι. "Αγοράζεις" στιγμές! Παγώνεις τον χρόνο! Σίγουρα δε θυμάσαι το πρώτο παντελόνι ή το πρώτο σουβλάκι που αγόρασες. Θα θυμάσαι όμως για πάντα την πρώτη φορά που την άγγιξες!!! Την πρώτη φορά που σε άγγιξε κι αυτή!!!