Νέα

Γιατί Ερωτευόμαστε Στριπτιζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psix_fan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 574
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πες μας ποια είναι αυτή που γουστάρεις, μήπως έχουμε το fb της να σου βάλουμε πρωινές φωτός.

:2funny:

ωχ κι εσύ σαν τον φίλο μου το NITRO, θα "κλέβεις" φωτογραφίες για δικές σου ;

μάθε με να παριστάνω τον γαμιά...

Επισκέπτης
Βικτωρια την λενε ξανθια με μαλλι πλατινε!! γυρω στο 170 χωρις τακουνι (με τακουνι αστο παααααααααακεεεεεετοοοοοοοο)))!!! σιλικονι(τι περιεργο) και απο τα πιο γλυκα προσωπα!!!! δουλευει ριτορνο μιχαλακοπουλου!!

πάμε στο 5ο δάνειο...

Επισκέπτης
υπαρχει και ι πιθανοτητα να με δουλευε μην ξεχνας ειμαι αγαπουλης!!!!! :grin:

αυτό μην το ξαναπείς...η γκόμενα θέλει κ τα λεφτά σου εκτός απ'την ομορφιά κ την πούτσα σου...

οπότε γιατί να σου κρυφτεί κ να χάσει τα 150-200€ που θα αφήσεις στο μαγαζί ;;

συν οτι είναι πιο χαρούμενη κ κεφάτη όταν σε βλέπει...

Επισκέπτης
Εχω πολυ καιρο να παω τυπε μου .... και δεν παω συχνα πλεον
2-3 φορες τον χρονο και αν...
Τωρα εχω να παω απο τον αυγουστο.... (αρχες)

Υγ.

Αν κατι δεν θελω να το πω δεν το λεω οτι και να κανεις ....
οποτε μην προσπαθεις αδικα να ψαρεψεις..... ;)

εγώ τα είπα οτι είσαι τσιφούτης...κ μίζερος...

τι να ψαρέψουμε ρε μπαγλαμά, δεν έχεις να μας προσφέρεις τίποτα πέρα απο άφθονο γέλιο..

Επισκέπτης
Απλως ειναι η ευκολη ''επαφη'' (εκει μεσα) και η μαλακια που κουβαλαμε κι εμεις θες απο πικρα θες απο απογοητευση οτι θες βαλε....

Δεν ειναι και μοντελα οσες δουλευουν εκει..... αρκετες μαλιστα δεν βλεπονται  ;)

αφού εσύ δεν πας περισσότερες απο 2-3 φορές το χρόνο...που τα ξέρεις όλα ρε παιχταρά μου ;

Επισκέπτης
Εγω ΔΕΝ θυμαμαι καμιανης το ονομα απο τετοιους χωρους, ουτε μου λενε κατι τα ονοματα τους.

Οποτε, ειναι ηλιθιο να καψω κυτταρα του εγκεφαλου μου, για κατι που δεν ειναι εφικτο στην ουσια.

ούτε κι αυτές θυμούνται το δικό σου...ούτε καν μετά απο 10' "συζήτησης". (αυτό το παίζω κ στοίχημα αμα γουστάρεις)!

σωστός κ πάλι, καλά κάνεις κ δεν εξοντώνεις τα λιγοστά σου κύτταρα...αν κ στην ελλάδα η φωτοσύνθεση είναι απλή διαδικασία με τόσο ήλιο..

Επισκέπτης
Κατσε ρε συ εμενα δηλαδη που τσιτσιδωνονται ειμαι τυχερος ?  :think: :think: :think: :think:

Μια φορα μονο δεν τσιτσιδωθηκε μια και με χαλασε ΕΚΕΙ ΗΜΟΥΝ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ δηλαδη ?  :think:

ναι...ναι...είσαι πολύ τυχερός..διάλεξε λαχείο...για την πρωτοχρονιά..(αν κ μαλακία γιατί η επόμενη είναι 2012 κ συμπίπτει με την καταστροφή)!

γκαντέμη είσαι τελικά, αφού θα πάρεις λαχείο, θα κερδίσεις τα λεφτά...κ θα καταστραφεί ο κόσμος...
μια φορά θα έπαιρνες λεφτά...κ τελικά θα χαθεί το είδος...

Επισκέπτης
Σας  διαβάζω  και  θυμάμαι  τη  νιότη μου .
Τη νιότη  την ανέμελη  με  τα  ιδανικά  και  τις  ιδέες .
Δεν  είναι  κακό  να  ερωτεύεσαι .
Το καλύτερο είναι  να  δίδεις  την εντύπωση  ότι  ερωτεύεσαι .
Σε  βοηθά  . Σε  κάνει τρυφερό  . Σε  κάνει να  φαίνεσαι  ευάλωτο , σε κάνει να  στενοχωρείσαι  που  δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις  τα  δίκαια  αιτήματά τους . Να  θυμώνεις ( μετά  το 3ωρο ξενοδοχείο ) που  δεν σου  είπε  ότι  χρειαζόταν λεπτά  και εσύ  δεν έχεις  πρόχειρα  απάνω σου . Να ξεσπάς  σε  λυγμούς  και  σε  κλάματα , όταν  σου  κάμουν σκηνές ( τούτο δεν  είναι  δύσκολο θυμάσαι τον περσινό σου τζίρο και έρχεται ) . Να  μην πηγαίνεις  στα  καταστήματα , διότι  ζηλέυεις  να  τις  βλέπεις  με  άλλους ! Να τους  δίδεις και  καμμιά μπάτσα σε  σκηνές  ζηλοτυπίας , δεν είναι καλό το ξέρω , αλλά  μόνο  έτσι καταλαβαίνουν ότι  νιώθεις  κάτι .
Ενίοτε  ( ανα 2ο - 3ο ραντεβού ) δίδεις  με  ύφος  και τουπέ και μυθικά  ποσά 50 - 70 - 80 ευρώ , το πορτοφόλι το αφήνουμε  πάντα  στο  αμάξι .
Δεν κρατάει  πολύ .
Όσο κρατάει  είναι  σαν έρως .
Όταν λήγει  πάμε  για  άλλα .
Το κακό  είναι  όταν  είναι έρως ....
Τέλος  πάντων , καλό ήταν για μια φορά  στη  νιότη  μας .

πάντα ωραία τα έλεγες ρε μπαγασάκο...

όταν πηγαίναμε στα εφαρμοσμένα μαθηματικά μας τα χάλαγες...

θεωρητική είσαι ; (τι δέσμη ήταν οι φελόλογοι, 1η ;)

Επισκέπτης
εχει σκαλωσει η κεφαλα μου επειδη ηταν ισως η ομορφοτερη γκομενα που εχω μιλισει στην ζωη μου!!!! :grin:

μην τα γράφεις μισά...

ήταν η ομορφότερη γκόμενα που μίλησες στη ζωή σου...κ σου μίλησε κι αυτή...κ όχι για να σε χυλοπιτιάσει...αλλά για να γίνει παιχνίδι...κ να ερωτευτείτε...

αχχχ...τι ρομαντικό...νομίζω οτι με ερωτεύτηκα... :smitten:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357

Επισκέπτης
Και τι να ερωτευομασταν δηλαδης?

Ταξιτζουδες?
Μπετατζουδες?
Σουρλουλουδες?

Ενω οι στριπτιζουδες... Ε ειναι αλλη χαρη, οπως και να το κανουμε!!

και γιατί δεν αναφέρεις τις "μασατζούδες" ;

δε σε συμφέρει εεεεε....;;;;

:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Αδερφουλη μου δεν νομιζω..!! αν διαβασες ειναι η γυναικα των ονειρων μου..!!! φαντασιωση ειναι αυτη..!

κι αυτή το ίδιο...σ'αγαπάει βρε χαζέ..απλά το δείχνει με τον τρόπο της..(για να μην ξαναπεράσει τα ίδια με αυτά που πέρασε κατά το παρελθόν)...

συνέχισε την ιστορία..όταν γυρίσει μετά του Αγ.Βαλεντίνου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom