Επισκέπτης
Εγώ δεν έχω καταλάβει ακριβώς..την Κάρμεν την προμοτάρεις ή την γουστάρεις..ή και τα 2?
ζήλεψες ;
Εγώ δεν έχω καταλάβει ακριβώς..την Κάρμεν την προμοτάρεις ή την γουστάρεις..ή και τα 2?
Πες μας ποια είναι αυτή που γουστάρεις, μήπως έχουμε το fb της να σου βάλουμε πρωινές φωτός.
Η καρμεν οσο και να σου φανει περιεργο ηταν ''η πρωτη μου'' στριππερ!! καταλαβαινεις πως εινια αυτα!!! οταν ομως ειδα και παρακατω η καρμεν ειναι πολυ λιγη!!!
Βικτωρια την λενε ξανθια με μαλλι πλατινε!! γυρω στο 170 χωρις τακουνι (με τακουνι αστο παααααααααακεεεεεετοοοοοοοο)))!!! σιλικονι(τι περιεργο) και απο τα πιο γλυκα προσωπα!!!! δουλευει ριτορνο μιχαλακοπουλου!!
??η ναταλι λεει μενει ζωγραφου τωρα αληθεια ψεμα....
υπαρχει και ι πιθανοτητα να με δουλευε μην ξεχνας ειμαι αγαπουλης!!!!!
Εχω πολυ καιρο να παω τυπε μου .... και δεν παω συχνα πλεον
2-3 φορες τον χρονο και αν...
Τωρα εχω να παω απο τον αυγουστο.... (αρχες)
Υγ.
Αν κατι δεν θελω να το πω δεν το λεω οτι και να κανεις ....
οποτε μην προσπαθεις αδικα να ψαρεψεις..... ;)
Απλως ειναι η ευκολη ''επαφη'' (εκει μεσα) και η μαλακια που κουβαλαμε κι εμεις θες απο πικρα θες απο απογοητευση οτι θες βαλε....
Δεν ειναι και μοντελα οσες δουλευουν εκει..... αρκετες μαλιστα δεν βλεπονται ;)
Εγω ΔΕΝ θυμαμαι καμιανης το ονομα απο τετοιους χωρους, ουτε μου λενε κατι τα ονοματα τους.
Οποτε, ειναι ηλιθιο να καψω κυτταρα του εγκεφαλου μου, για κατι που δεν ειναι εφικτο στην ουσια.
Κατσε ρε συ εμενα δηλαδη που τσιτσιδωνονται ειμαι τυχερος ?
Μια φορα μονο δεν τσιτσιδωθηκε μια και με χαλασε ΕΚΕΙ ΗΜΟΥΝ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ δηλαδη ?
Σας διαβάζω και θυμάμαι τη νιότη μου .
Τη νιότη την ανέμελη με τα ιδανικά και τις ιδέες .
Δεν είναι κακό να ερωτεύεσαι .
Το καλύτερο είναι να δίδεις την εντύπωση ότι ερωτεύεσαι .
Σε βοηθά . Σε κάνει τρυφερό . Σε κάνει να φαίνεσαι ευάλωτο , σε κάνει να στενοχωρείσαι που δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις τα δίκαια αιτήματά τους . Να θυμώνεις ( μετά το 3ωρο ξενοδοχείο ) που δεν σου είπε ότι χρειαζόταν λεπτά και εσύ δεν έχεις πρόχειρα απάνω σου . Να ξεσπάς σε λυγμούς και σε κλάματα , όταν σου κάμουν σκηνές ( τούτο δεν είναι δύσκολο θυμάσαι τον περσινό σου τζίρο και έρχεται ) . Να μην πηγαίνεις στα καταστήματα , διότι ζηλέυεις να τις βλέπεις με άλλους ! Να τους δίδεις και καμμιά μπάτσα σε σκηνές ζηλοτυπίας , δεν είναι καλό το ξέρω , αλλά μόνο έτσι καταλαβαίνουν ότι νιώθεις κάτι .
Ενίοτε ( ανα 2ο - 3ο ραντεβού ) δίδεις με ύφος και τουπέ και μυθικά ποσά 50 - 70 - 80 ευρώ , το πορτοφόλι το αφήνουμε πάντα στο αμάξι .
Δεν κρατάει πολύ .
Όσο κρατάει είναι σαν έρως .
Όταν λήγει πάμε για άλλα .
Το κακό είναι όταν είναι έρως ....
Τέλος πάντων , καλό ήταν για μια φορά στη νιότη μας .
εσυ πρεπει να εισαι καβλιαρης!!! δεν εξηγειτε διαφορετικα!!! λεγε αδερφε λεγε !!!! πρεπει να σε παρακαλαμε δηλαδη''ς''!
εχει σκαλωσει η κεφαλα μου επειδη ηταν ισως η ομορφοτερη γκομενα που εχω μιλισει στην ζωη μου!!!!
Πολυ παλια πηγαινα πολυ συχνααφού εσύ δεν πας περισσότερες απο 2-3 φορές το χρόνο...που τα ξέρεις όλα ρε παιχταρά μου ;
Θα μλήσεις στο μέλλον και σε άλλες ομορφότερες και φθηνότερες παίχτη.
Πολυ παλια πηγαινα πολυ συχνα
Σχεδον 2-3 φορες την εβδομαδα.............
Και τι να ερωτευομασταν δηλαδης?
Ταξιτζουδες?
Μπετατζουδες?
Σουρλουλουδες?
Ενω οι στριπτιζουδες... Ε ειναι αλλη χαρη, οπως και να το κανουμε!!
Αδερφουλη μου δεν νομιζω..!! αν διαβασες ειναι η γυναικα των ονειρων μου..!!! φαντασιωση ειναι αυτη..!
Πανε τα 10αρικα στους χορους συννεφο αδερφε..!!!
Εννιοτε γουσταριζουμε και μπαροβιες!!!!