Νέα

Γιατί Ερωτευόμαστε Στριπτιζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psix_fan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 574
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.643
Πόντοι
2.637
μην τα γράφεις μισά...

ήταν η ομορφότερη γκόμενα που μίλησες στη ζωή σου...κ σου μίλησε κι αυτή...κ όχι για να σε χυλοπιτιάσει...αλλά για να γίνει παιχνίδι...κ να ερωτευτείτε...

αχχχ...τι ρομαντικό...νομίζω οτι με ερωτεύτηκα... :smitten:
Γκαγκατσενια τρεχα σε ψυχολογο ΑΜΕΣΑ !!!!!!!
Προτου χρεαστεις αυτο......

Συνημμένα

• ζουρλομανδυας.jpg
    ζουρλομανδυας.jpg
    2,4 KB · Εμφανίσεις: 13

Επισκέπτης
για αυτην την καυλα τα κανουμε ολα!!!! αααααααααααααχ ρε αλιτισσες στριπτιτζουδες..!!! εχουμε και στριπερ μελοι στο σαιτ αδερφια????

αλήντισσα κι αυτόν μωρή καριολίτσα..τον τρέλανες ;;

τελικά μόνο σ'εμένα δεν κάθησες...ουστ, βρωμοστριπτιζού...

:2funny:

Επισκέπτης
Δεν  υπάρχει  ποτέ  στην  γη  ετούτη  η  γυναίκα  των ονείρων μας .
Υπάρχουν  υπέροχες  γυναίκες σαν την γυναίκα των ονείρων μας .
Μερικές  φορές  η  προσγείωση  έρχεται  απότομα .
Την πρώτη  φορά  πολύ  απότομα . Τις  άλλες  λιγώτερο .
Μετά  μαθαίνεις το manipulation .
Ποτέ  δε  μαθαίνεις  απόλυτα , μάλλον , και για  να  είμαστε  ειλικρινείς , τις  πιο πολλές  φορές  δε  μαθαίνεις καθόλου , ή  ίσως  για  να  είμαστε ακριβέστεροι,δεν θέλεις  να πράξεις  αναλόγως  με  τα  παθήματά  σου .
Άλλωστε ... υπάρχει  και  ένας  παλαιός  νόμος  της  νύχτας
Πάντα  υπάρχει  ο εξυπνότερος .
Και για  εκείνη .
Και  για  σένα .

Υπάρχει  και  ένας  άλλος  νόμος .
Πάντα  όλοι έχουμε  μια  ή  περισσότερες  ατυχίες .
Κανείς  δεν είναι πάντα  ... τυχερός .

Όσο  για  τα  πεταμένα  λεφτά .
Πάντα  δίπλα  σε  όποιον  έχει κάτι  παραπάνω , υπάρχει  και κάποιος που θα βγάλει  κάτι . Πάντα  κάποιος  μας  τρώει λεφτά .
Ή μάλλον  πάντα  θα  πετάμε  λεφτά .

Και  το βασικό  ερώτημα είναι ένα
Νιώθεις  ικανοποιημένος  από το αποτέλεσμα ?
Νιώθεις όμορφα ? Γεμάτος ? Κάτι που  να  σε  κάνει να  βλέπεις πιο όμορφα  τον κόσμο ?
Αν  ναι  συνέχισε  μέχρι να  έθει ο κορεσμός .
Αν  όχι  , πέτα  αλλού  τα  λεφτά  σου .

εγώ στη θέση σου θα έγραφα την αλήθεια...κ όχι φιλοσοφικές μαλακιούλες..παρηκμασμένου κωλόμπαρου...δεκαετίας '80...!!!

αυτά κάποτε...τώρα καπότες..

Επισκέπτης
Έντονο σκοτάδι σε συνδυασμό με φωτορυθμικά, έμπειρες γυναίκες και φυσικά μακριά από κάθε πατσαβούρα ελλεινείδα ε δεν
είναι και τόσο δύσκολο να την πατήσεις..Α να μην ξεχάσω αρώματα, έλαια, μακιγιάζ, και καυλιάρικα τριψίματα που καμία εγχώρια δεν δύναται ή δεν προτίθεται να κάνει ποτέ

πικραμένος κι εσύ απ'την πουτάνα την ελλάδα συνάδελφε ;

join the club..

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.643
Πόντοι
2.637
σκατά ήσουν κ θα είσαι πάντα... Μιλαμε για πολυ σκατα ομως
Εχεις απολυτο δικιο οποτε γιατι να σε διαψευσω ?

όταν χέζεις, πάντα ίδια ποσότητα κ ίδια μεγέθη βγάζεις ;
Οχι ...
Ασε τυπε μου .....
Τωρα στουμπωνει  η λεκανη και δεν κατεβαινουν με τιποτα.....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Οτι και να λεμε αδερφια δεν μπορουμε να ειμαστε ικανοποιημενοι απο μια σχεση με μια στριππερ!! ποιος αντρας βλεπει το ''δικου το ανθρωπο'' να χαμουρευεται με αλλων και του αρεσει..!!! Απλα υπαρχει το αλλο το σκεπτικο που πιστευω οτι εχουμε οι περισσοτεροι πουτανιαριδες! γιατι να ειμαι με μια κοινη θνιτη και να μου τρωει τα φραγκα εμμεσα (γιατι καθε γυναικα εχει την πουτανια μεσα της) αντι να ειμαι με μια θεα και να της τα ακουμπαω που μου το λεει και στα ισα <<ειμαι μαζι σου για το πορτοφολι σου και κανω οτιδηποτε θελεις>>!!! Συνεπως γλιτωνεις και απο την υποκρισια και γαμας και καλυτερα..!!!

στο ερώτημα "ποιός άντρας..κλπ" θα απαντήσω με την κλασική απάντηση του φίλου μου Yorgos.."αυτός που ξέρει οτι τα ωραία σ'αυτή τη ζωή μοιράζονται"..!!!

σωστός, οι τρύπερς..δεν είναι θνητές...είναι απο άλλο πλανήτη...ρε συ μήπως είναι στα 5 διαστημόπλοια που έρχονται ; λες να κάνουν τον πλανήτη ένα απέραντο κωλόμπαρο ;

τελικά το συμπέρασμα είναι οτι αν δεν κόψεις την μαλακία κ τις πουτάνες...πάντα θα με αναγκάζεις να γράφω φιλοσοφίες στο μπουρδέλα.κομ ....

Επισκέπτης
pragmatika απορω με το κουραγιο οσων ερωτευονται στριπτιτζουδες,να ξερεις πως σχεδον καθε βραδυ θα τριφτει και θα την παιξει σε 2-3-5 αγνωστους δεν ειναι και οτι καλυτερο.
δεν ζηλευουν? :-

απαντήθηκε στο προηγούμενο ποστ...

επανάληψη : είναι ωραίο να μοιράζεσαι τα ωραία...το δίδαξε κ ο χριστός...αυτός που έχει 2 στρίπερ..να δανείζει την μία...έτσι λειτουργούν τα μαγαζιά...έχουν 20 τρύπες..κ τις νοικιάζουν...πολύ φθηνά...αν σκεφθείς πόσα σκουπίδια υπάρχουν για πελάτες..(δεν λέω για τον Δημήτρηςς ρε μαλάκες...υπάρχουν κ χειρότεροι)!

Επισκέπτης
Ελα ντε.
Εγω οταν τα εχω με καποια, ζηλευω μεχρι και το παρελθον της.
Οχι να ξερω οτι κανει κιολας τετοια πραγματα.

γι'αυτο εγώ τραβούσα μαλακία...επειδή με ζήλευα...

τώρα κάθομαι κ απαντώ στα ερωτήματά σας...

Επισκέπτης
Εκει μεσα δεν ειναι καμια κανενος με την εννοια που φανταζεσαι.....

Ειναι η πικρα και η απογοητευση και συνναμα η σιωπηρη επαννασταση του εγωισμου τους που δεν μπορεσαν να βρουν μια κοπελα αποκλειστικα γι' αυτους
Να τους νιωθει, να τους σεβεται, να τους εκτιμαει και να τους αγαπαει, ποναει, οτι θες βαλε.... οπως κι αυτοι θα δωσουν το ειναι τους σε αυτην και μονο αυτην ....

Δεν εχουν ολες την ''πουτανια'' μεσα τους απλα θελουν κι αυτες να τους δειξεις εκτιμηση ενδιαφερον σεβασμο με ομορφο τροπο.....

Ας αφησουμε τις γενικευσεις γιατι και οι ανδρες ''πληγωνουν'' πολλες φορες τις κοπελες...

το απαντήσαμε...τόσοι άνθρωποι σκοτώθηκαν στο όνομα του χριστιανισμού...εσύ ακόμη διδάσκεις με παραβολές που παίζουν μέσα στριπτιζούδες ;

όπως τα λες είναι αδερφέ...

απεριόριστο ρισπεκτ..στον τιτανομεγιστοτεράστιο Δημήτρηςς..

στείλε πμ διεύθυνση να σου στείλω δώρο ένα λουκούμι αφρικάνικο.

Επισκέπτης
με το δικο σου ανθρωπος που ειπα εννοω αν εχεις σχεση με μια κοπελα που κανει αυτην την δουλεια!! αν δεν ειναι δικο σου ανθρωπος αυτος που μυραζεσαι πεντε πραγματα για σενα ποιος ειναι?? δεν εινια καθολου κτιτικο !!! κανεις δεν ειναι κτιμα κανενος αλλοστε αλλιως δεν θα ειμασταν ανθρωποι αλλα οικοπεδα..!!! σε ολα τα υπολοιπα συμφωνω μαζι σου !!! επιλογες κανουμε ολοι στην ζωη μας και ειμαστε και υπευθυνοι για αυτες! :grin:

κι εσύ χριστιανός ε ; εκκλησία πηγαίνεις τέκνον μου ;

εγώ πάντως απο τότε που έγινα μουσουλμάνος, κατά την προτροπή του Yorgos, βρήκα την ηρεμία μου...

μπορώ κ ασχολούμαι με τουλάχιστον 5-6 στρίπερ τη βδομάδα..χωρίς να στεναχωριέμαι που τις απατώ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom