Νέα

Γιατί Ερωτευόμαστε Στριπτιζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psix_fan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 574
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μόνο πεταμένα λεφτά δεν είναι. "Αγοράζεις" στιγμές! Παγώνεις τον χρόνο! Σίγουρα δε θυμάσαι το πρώτο παντελόνι ή το πρώτο σουβλάκι που αγόρασες. Θα θυμάσαι όμως για πάντα την πρώτη φορά που την άγγιξες!!! Την πρώτη φορά που σε άγγιξε κι αυτή!!!
Την πρώτη φορά που ακούμπησες τα χείλη σου πάνω στο απαλό της δέρμα!!! κοκ

[youtube=200,150]36Oe12OY47Q[/youtube]

Στην πορτοκαλιά από κάτω
Πλένει τα μπαμπακερά
Πράσινα έχει τα μάτια
κι η φωνή της βιολετιά
Αχ έρωτα!

Στην ανθισμένη την πορτοκαλιά από κάτω
Αχ έρωτα...

Τρέχει το νερό στ' αυλάκι
Με τον ήλιο στην καρδιά του
Τραγουδάει ένα σπουργίτι
πάνω στη μικρή ελιά
Αχ έρωτα!!

Αχ έρωτα...

Κι όταν θα' χει αποσώσει
Όλο το σαπούνι η Λόλα
Θα 'ρθουν οι μικροί Τορέρος,
Οι Τορέρος οι μικροί
Αχ έρωτα!!

Αχ έρωτα...

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Επισκέπτης
Αλλο Ο ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ και αλλο ο ΔΙΑΟΛΟΣ ο ιδιος
Και αυτο ειναι ο ΔΙΑΟΛΟΣ !!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εδω μπορει να του αφησει σημαδια που δεν φευγουν ευκολα μετα
ασχετα αν θα φταιει η κουτρα του και μονο......

Μπορει να του επηρρεασει το μελλον του ασχημα (ποτε δεν ξερεις)
Δεν του μιλαμε για κακο ουτε παιζουμε με αυτα......

πω πω...

διαβάζω κ μου έχει σηκωθεί η τρίχα στο πόδι...

μαλάκα μου, είσαι σοφός εσύ..

θες να βγάλουμε βιβλίο ; εσύ θα μου λες ιστορίες κ εγώ θα τις γράψω...

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.641
Πόντοι
2.637
ερωτεύτηκες τα 50.000€ που έχεις μαζέψει σε 15 χρόνια δουλειάς ;;;;

:2funny: :2funny: :2funny:
TΡΕΛΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Εσυ ?
Σου τα εφαγε και δεν σου εκατσε  ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σου πουλησε ερωτες και το εχαψες ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΠΟΤΑΝΑ ΚΕΝΩΝΙΑ .......  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟΥΛΗΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΘΙΣΕ ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
TΡΕΛΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Εσυ ?
Σου τα εφαγε και δεν σου εκατσε  ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σου πουλησε ερωτες και το εχαψες ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΠΟΤΑΝΑ ΚΕΝΩΝΙΑ .......  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτη η  κοινωνια.....................Το μεδουλι μαs εφαγε :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Κοίτα μην πεθάνεις χωρίς να δοκιμάσεις τι θαύμα είναι να γαμάς από έρωτα

Gabriel Garcia Marquez

Υ.Γ.

Μανάρια .
Πριν  απολάυσω  το μεγαλείο σας , νόμιζα  ότι  είμαι  ειδική  περίπτωση  μαλακίας . Χαίρω  διότι  , πολλοί  με  ξεπερνούν .

Δεν δημοσιεύω  όμως  γι΄ αυτό .
Ίσως , κάποτε , κάποιος  από  εσάς , περάσει  από  ένα  βιβλιοπωλείο .
Ίσως  στο  βιβλιοπωλείο  αυτό να  πωλούνται  ορισμένα  έργα  του  Gabriel Garcia Marquez τον  οποίο , αν  και λατινοαμερικάνο , δεν  γνωρίζετε διότι δεν αποτελεί , ούε  απετέλεσε  ποτέ  μεταγραφικό στόχο οιασδήποτε  ποδοσφαιρικής  ομάδος .
Ίσως , στον  πάγκο  του  βιβλιοπωλείου να  παρατηρήσετε  ένα  βιβλίο του  με  τίτλο «Οι θλιμμένες  πουτάνες  της  ζωής μου »
Σας  εξορκίζω  να  μη  το  αγοράσετε !
Το έχετε  που  το  έχετε  το  αγαπησιάρικο , άμα  βρούμε  και θεωρητική  στήριξη  στους  κλασσικούς , το γαμήσαμε !

καλό το βιβλίο...αν ζήσεις λιγάκι όμως..καταλαβαίνεις οτι είναι μαλακία... ;)

Επισκέπτης
Προσωπικά θα τις ονόμαζα [size=16pt]"λατρεμένες"[/size] (στο βιβλίο μου) γιατί αν υπάρχει κάτι στη ζωή αυτή που αξίζει να λετρευτεί, είναι αυτές!!!
Στις θρησκείες οι πιο αγνοί (κι αληθινά) πιστοί είναι αυτοί δεν έχουν διαβάσει ποτέ στη ζωή τους τα "ιερά κείμενα". [size=12pt]Γιαυτό ο οδηγός της πίστης τους είναι η καρδιά και όχι το μυαλό τους!!![/size]

Με αληθινό σεβασμό
 Matthew

τελικά εσύ όντως πρέπει να είσαι Leeds...

:2funny: :2funny: :2funny:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.641
Πόντοι
2.637

Επισκέπτης
Ισα ισα που οτι ειχε να μου προσφερει μου το προσφερε....
Αλλωστε δεν νομιζω οτι ηταν κατι ουσιαστικο να πεφτεις σε καποιον αγνωστο με γλωσσοφιλα και χωρις να τον ξερεις να του καθεσαι...
Εξαιρειται η περιπτωση να την γνωριζα ''εκτος ιδρυματος'' και μαθαινα αργοτερα την ''δουλεια'' της
Που ηξερα εγω αν δεν το εκανε για να την ''σπασει'' στον νταβα της και ειχα αλλες ιστοριες ?

Το ποσα χαλαω αστο καλυτερα (10 ευρω ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:)

Δεν ειμαι ανυπαρκτος ...... απλα διαγραφω οτι δεν μου κανει η δεν πιστευω .....
ΕΠΙΛΕΓΩ λεγεται αν δεν ξερεις !!!!!!!
Και ολοι εχουμε αυτο το ΔΙΚΑΙΩΜΑ !!!!!!!!!!

Κι εσυ ποιος εισαι που πεταχτηκες σαν την ''κλανια'' να μου την πεις τοσο ηλιθια ?
Γιατι δεν μου τα λες με το κανονικο σου νικ κλωνακι ?

με πόσα στο προσέφερε ;
για πουτάνες δεν μιλάμε ;
έχεις γνωρίσει πολλές γκόμενες στη ζωή σου ; εγώ πάνω απο 2-3, δεν πιστεύω να ένοιωσαν λύπη.
ε, ναι...οι πουτάνες μπορούν να τη σπάσουν στο νταβά τους..όπως κι αυτός είναι δύσκολο να τις πλακώσει στις μάπες..(άλλο που οι τρύπες δεν έχουν νταβά αλλά μάνατζερ)!

πάνω απο 15€ (της εισόδου, δεν παίζει να δίνεις)!

δικαιώματα δεν υπάρχουν...μόνο ευκαιρίες...κ δε νομίζω οτι ανήκεις στις ομάδες που μπορούν να τις δουν.

εγώ είμαι ο γκαγκάτσης7...αυτός που έγραφε κ παλιά...κ τον έκανες 10 αναφορές το λεπτό...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom