Νέα

Γιατί είμαστε μαλάκες και πληρώνουμε για να γαμήσουμε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 201520
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Loukoumi

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2021
Like
112
Πόντοι
1
Ανοίγω το θέμα αυτό για την σύντομη μου καριέρα ως μπουρδελιάρης. Λόγω προσωπικής κατάστασης πήδηξα όσες γκόμενες δεν πήγαινε το διάστημα από τον Ιούνιο του 2020 έως και Γενάρη του 21. Αυτό που βίωσα είναι γκόμενες ανικανοποίητες απο τις σχέσεις τους ή κοπέλες που γουστάρουν το σεξ και ντρέπονται να το δηλώσουν. Σε αυτό το κομμάτι ανακάλυψα ότι δεν υπάρχει κατανόηση και σεβασμός απο την μεριά μας.

Έπειτα οδηγήθηκα στον αγοραίο έρωτα. Ίσως μετά από πολύ έντονη ψυχολογική κατάσταση μπορώ να τον δικαιολογήσω για εφήμερη εκτόνωση και να νιώσουμε καλύτερα. Αλλά αυτό που αντιμετώπισα και είδα απο την μεριά μας είναι τραγικά. Άντρες κατεστραμμένους απο τον γάμο τους. Να ψάχνουν στανταράκια ώστε να κοροϊδέψουν τον εαυτό τους, ότι φταίει η γυναίκα τους και μόνο για τις κατεστραμμένες τους οικογένειες. Σούπερ γαμήκουλες του 5 λεπτου όπου φεύγουν τρέχοντας να μν τους δει κανείς ωστε να κοκορεύονται ότι την γκόμενα την κάνανε και έχυσε και γούσταρε τρελά. Φάτσες που βλέπουν γυναίκα λες και δημιουργήθηκε χτες.

Όσον αφορά την εμπειρία στον πληρωμένο έρωτα είδα κοπέλες να κλείνουν τα μάτια, να κάνουν υπομονή ενώ πονάνε απίστευτα, φόβο στα μάτια τους για το τι θα αντιμετωπίσουν, ναρκωτικά σκληρά και πολύ ποτό ώστε να αντέξουν.Πολύ ψέμα προς τον πελάτη ώστε να καλύψει τον εγωισμό του. Προσωπικές ιστορίες δραματικές. Κοπέλες εκτός οίκων κατεστραμμένες ψυχολογικά και σωματικά. Σημάδια παντού απο την συνεχή σεξουαλική επαφή. Γυναικεία πρόσωπα χτυπημένα άγρια απο την ζωή της νύχτας. Κοπέλες με όνειρα και ικανότητες που θέλουν να ζήσουν έντονα και να προσφέρουν να της καβαλάει ο καθένας χωρίς να ντρεπόμαστε για αυτό. Οι γυναίκες που γεννήθηκαν για να ομορφαίνουν την ζωή μας σε κατάσταση για λύπηση.

Κάτι που πρέπει να είναι δωρεάν και να προσφέρει ευχαρίστηση και στα δύο φύλα, κατάντησε γραμμή παραγωγής; Γιατί να αισθανόμαστε ωραία χωρίς να νοιαζόμαστε και να ζούμε με τις ενοχές μας; Γιατί να μην διεκδικούμε το καλύτερο σε αυτήν την ζωή και να το έχουμε δίπλα μας;

Έχουμε ξεχάσει τον ρόλο μας ως κυνηγούς σε αυτήν την ζωή. Πρέπει να γουστάρουμε να κάνουμε πρώτα έρωτα και μετά πάρτα να στρώσεις στην γυναίκα, γκόμενα, σύντροφο μας. Να τις κοιτάμε στα μάτια και να γουστάρουμε τρελά στον έρωτα και στο σεξ όπως και αυτές. Να περνάμε χρόνο μαζί τους γιατί η ζωή είναι μικρή και ωραία.

Θέλω την άποψή σας σχετικά.
Γιατί ο άνθρωπος πλέον δεν έχει υπομονή είτε άντρας είτε γυναίκα. Θέλουμε γρήγορο φαγητό νόστιμο χωρίς να παιδευτούμε μας χορταίνει αλλά δε μας αφήνει κάτι θρεπτικό ...Και στο σεξ πάνω κάτω το ίδιο έχει γίνει γρήγορο σεξ καλό σεξ αλλά χωρίς καμία προσπάθεια αυτό το σεξ αφήνει κενά μέσα μας γιατί μας αρέσει δε μας αρέσει είμαστε άνθρωποι και Όχι μηχανές φαγητού, σεξ,δουλειάς.Ο κόσμος πληρώνει για σεξ γιατί πηγαίνει με 10 15 20 25 30 χρόνια μικρότερες.Γιατί μία πουτανα δεν θα κλείσει το σπίτι ενός παντρεμένου γιατί θέλει μόνο τα λεφτά του και όχι τον παντρεμένο οπότε είναι ήσυχος.Γιατί παμε με γυναίκες που έξω δεν μπορούμε να πλησιάσουμε.Εγώ δεν πιστεύω άντρας που θα κάνει ένα ωραίο πέσιμο σε μία γυναίκα τρια τεσσερά πέντε χρόνια διαφορά είτε πάνω είτε κάτω ότι δεν θα έχει αποτέλεσμα.
Αλλά όταν κάνει πέσιμο σε μια που θα μπορούσε ηλικιακά να είναι κόρη του και δεν γυρνάει να τον δει εκεί βγαίνει ο εγωισμός και αντί να πει μεγάλωσα πάχυνα και πολλά αλλά που είναι λογικό να μεγαλώνεις.Και εκεί βγαίνει ο εγωισμός και αντί να Πούμε στον εαυτό μας μεγάλωσα πάχυνα το οτιδήποτε βρίζουμε εξευτελίζουμε μία γυναίκα έτσι γιατί δε μας κάθεται όπως και κάποιες γυναίκες όποιος δεν τους κάθεται το βγάζουν πούστη.Συνοπτικά ο κάθε άνθρωπος παραμυθιάζεται γιατί του είναι πολύ δύσκολο να πει την αλήθεια στον εαυτό του και γι’ αυτό βλέπεις όλα αυτά τα ξεφτιλίκια γύρω-γύρω.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Ερώτηση, οι κοπέλες σου συμφωνούσες να κάνουν το ίδιο; Να είναι ελεύθερες δηλαδή να πάνε με όποιον θέλουν.
καταρχην like γιατι μου αρεσει η ερωτηση.παμε τωρα.αδερφε εννοειται οτι ειναι ελευθερες να πανε και να κανουν οτι θελουν και το
λεω μεσα απο την καρδια μου ξερεις γιατι?γιατι οτι και να θελουμε οτι και να ερωτευτουμε οτι και να αγαπησουμε αν ειναι να φυγει
πραγματικα πιστεψε με θα φυγει.δεν κανω τον απελπισμενο συζυγο αλλα πραγματικα μπορει ισως και λογω ηλικιας λογω ενασχολησης
ολα αυτα τα χρονια με τα κοριτσια των ιδρυματων εχω αποκτησει εντελως διαφορετικη αντιληπτικη ικανοτητα.δεν αντεχω την μαλακια.
ερχονται σερνοντας φευγουνε τρεχοντας.ψαχνω και απαιτω πλεον διπλα μου ανθρωπους προσγειωμενους και νορμαλ.ποσο νορμαλ ειναι
μια γυναικα οταν απαιτει να εχει followers να δεχεται καταιγισμο απο likes και πολλα αλλα ωραια τετοια.αρα γιατι να μην παει να γαμηθει
στην τελικη?δεν ξερω αν ακουγομαι καπως απλα σου εξηγω οτι πλεον εχω φυγει απο το club των υποψηφιων συζυγων ειμαι πλεον lone wolf
δεν μου αρεσει να κοροιδευω και να με κοροιδευουν ξεκαθαριζω σε οποια ειμαι οτι ειμαστε μονο για sex και τιποτε αλλο και επειδη ειναι πολυ
εξυπνες πιστευουν οτι θα κανουν την διαφορα και οτι θα σκισουν την γατα.οποτε απαντωντας στο πολυ ωραιο ερωτημα σου σου λεω μεσα απο
την καρδουλα μου με απολυτη ειλικρινεια οτι ειναι ελευθερες να κανουν οτι θελουν οπως ειμαι και εγω.

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.131
Πόντοι
206
Τυπε είναι γνωστός κανόνας στα μέλη του μπου, ότι ουσιαστικά δεν πληρώνουμε να γαμησουμε. Πληρώνουμε το να μπορούμε να εξαφανιστουμε μετά και να μην έχουμε σκοτούρες..
Ο ορισμός του παντρεμένου Μπουρδελιαρη .

Ntarntalover

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
7
Like
283
Πόντοι
21
Ωραίο θέμα. Είναι καλή ερώτηση.
Γιατί να πληρώσει κάποιος για να γαμήσει;

Δεν είναι τυχαίο πάντως που για κάποιο λόγο εδώ και 10000 χρόνια λειτουργεί αυτό το σύστημα και κανένας δεν τολμάει να το αλλάξει γιατί θα πρέπει να βρει καλύτερο.

Γιατί ένας σχετικά νεαρος 35 ετών που δεν είναι ασχημος ούτε όμορφος, δεν είναι πλουσιος αλλά δεν ψωμολυσαει, είναι αρτημελης να πάει σε μπουρδέλο;

Διάβασα τις περισσότερες απόψεις , όλοι έχουν τα δίκια τους.

Τελευταία τροποποίηση:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.426
Πόντοι
2.356
δεν ξερω τι λετε, εγω δεν πληρωνω για να γαμησω , τις πληρωνω για να φευγουν
Κατά βάση αυτή είναι η ουσία του πληρωμένου έρωτα. Ακριβως αυτή. Ειδικά για όσους δεν είναι 20 ετών.

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
Πληρώνουμε όχι μόνο για να έχουμε σεξ αλλά και για να μην έχουμε όλα όσα συνοδεύουν το σπιτικό σεξ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 202461

Επισκέπτης
Κ
καταρχην like γιατι μου αρεσει η ερωτηση.παμε τωρα.αδερφε εννοειται οτι ειναι ελευθερες να πανε και να κανουν οτι θελουν και το
λεω μεσα απο την καρδια μου ξερεις γιατι?γιατι οτι και να θελουμε οτι και να ερωτευτουμε οτι και να αγαπησουμε αν ειναι να φυγει
πραγματικα πιστεψε με θα φυγει.δεν κανω τον απελπισμενο συζυγο αλλα πραγματικα μπορει ισως και λογω ηλικιας λογω ενασχολησης
ολα αυτα τα χρονια με τα κοριτσια των ιδρυματων εχω αποκτησει εντελως διαφορετικη αντιληπτικη ικανοτητα.δεν αντεχω την μαλακια.
ερχονται σερνοντας φευγουνε τρεχοντας.ψαχνω και απαιτω πλεον διπλα μου ανθρωπους προσγειωμενους και νορμαλ.ποσο νορμαλ ειναι
μια γυναικα οταν απαιτει να εχει followers να δεχεται καταιγισμο απο likes και πολλα αλλα ωραια τετοια.αρα γιατι να μην παει να γαμηθει
στην τελικη?δεν ξερω αν ακουγομαι καπως απλα σου εξηγω οτι πλεον εχω φυγει απο το club των υποψηφιων συζυγων ειμαι πλεον lone wolf
δεν μου αρεσει να κοροιδευω και να με κοροιδευουν ξεκαθαριζω σε οποια ειμαι οτι ειμαστε μονο για sex και τιποτε αλλο και επειδη ειναι πολυ
εξυπνες πιστευουν οτι θα κανουν την διαφορα και οτι θα σκισουν την γατα.οποτε απαντωντας στο πολυ ωραιο ερωτημα σου σου λεω μεσα απο
την καρδουλα μου με απολυτη ειλικρινεια οτι ειναι ελευθερες να κανουν οτι θελουν οπως ειμαι και εγω.
Καταρχάς, είμαι γυναίκα. Δεύτερον άσε στην άκρη όλο τον παραπάνω πρόλογο και τα μισογυνιστικά σε παρακαλώ και πες μου ξεκάθαρα: θα σε ενοχλούσε η κοπέλα που αγαπάς και είσαι μαζί της να σου πει ότι δεν αντέχει να γαμιεται μόνο μαζί σου και ότι θέλει να πηγαίνει ελεύθερα με άλλους, και να κάνεις και εσύ το ίδιο; Απλή ερώτηση.

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
222
Πόντοι
21
Πληρώνουμε όχι μόνο για να έχουμε σεξ αλλά και για να μην έχουμε όλα όσα συνοδεύουν το σπιτικό σεξ.

Ωραίο θέμα. Είναι καλή ερώτηση.
Γιατί να πληρώσει κάποιος για να γαμήσει;

Δεν είναι τυχαίο πάντως που για κάποιο λόγο εδώ και 10000 χρόνια λειτουργεί αυτό το σύστημα και κανένας δεν τολμάει να το αλλάξει γιατί θα πρέπει να βρει καλύτερο.

Γιατί ένας σχετικά νεαρος 35 ετών που δεν είναι ασχημος ούτε όμορφος, δεν είναι πλουσιος αλλά δεν ψωμολυσαει, είναι αρτημελης να πάει σε μπουρδέλο;

Διάβασα τις περισσότερες απόψεις , όλοι έχουν τα δίκια τους.
Υπαρχουν αρκετοι 35αρηδες που ειναι νορμαλ σε εμφανιση και με καλη δουλεια αλλα θελουν να γαμησουν ενα super γκομενακι καθαρο 10αρι..οι πιθανοτητες να βρουν κατι τετοιο εξω ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΕΙ ειναι λιγες γιατι ως γνωστο τετοιες γκομενες ειναι ψωναρες και εχουν τουπε!!!οποτε πανε στο μπουρδελακι δινουν 40-50 ευρω και τελος.!!!

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Κ

Καταρχάς, είμαι γυναίκα. Δεύτερον άσε στην άκρη όλο τον παραπάνω πρόλογο και τα μισογυνιστικά σε παρακαλώ και πες μου ξεκάθαρα: θα σε ενοχλούσε η κοπέλα που αγαπάς και είσαι μαζί της να σου πει ότι δεν αντέχει να γαμιεται μόνο μαζί σου και ότι θέλει να πηγαίνει ελεύθερα με άλλους, και να κάνεις και εσύ το ίδιο; Απλή ερώτηση.
καταρχην γαμησες που εισαι γυναικα.απο την αλλη διακρινω λιγο εκνευρισμο αλλα μαλλον εχεις παρεξηγησει.οπως και να εχει οχι δεν θα με
ενοχλουσε γιατι πολυ ειλικρινα και ξεκαθαρα ειναι δικια της η ζωη την κανει οτι θελει.οσο για τον μισογυνισμο που μου προσαπτεις εχω να σου πω
οτι μακαρι να αγαπουσαν ολοι τις γυναικες οπως εχουν αγαπηθει απο εμενα.εδω εισαι λαθος.απο την αλλη γνωμη σου και δικαιωμα σου αλλα δυστυχως για τις περισσοτερες με τις οποιες ημουνα δεν βλεπανε μεσαιωνικες κονταρομαχιες για τα ματια τους και εκει ξεκιναγαν τα προβληματα.
χαιρομαι πραγματικα που σου μιλησα και ευχομαι ολοψυχα να συνεχισω να μιλαω μαζι σου.στην τελικη αντρες γυναικες τα ιδια σκατα ειμαστε αν
μου επιτρεπεται.ευχαριστω που με ακουσες.

Ntarntalover

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
7
Like
283
Πόντοι
21
Υπαρχουν αρκετοι 35αρηδες που ειναι νορμαλ σε εμφανιση και με καλη δουλεια αλλα θελουν να γαμησουν ενα super γκομενακι καθαρο 10αρι..οι πιθανοτητες να βρουν κατι τετοιο εξω ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΕΙ ειναι λιγες γιατι ως γνωστο τετοιες γκομενες ειναι ψωναρες και εχουν τουπε!!!οποτε πανε στο μπουρδελακι δινουν 40-50 ευρω και τελος.!!!
Πάνε στο μπουρδελάκι και μετά κλαινε τα λεφτά τους, το μετανιώνουν νιώθουν ασχημα και ξαναπηγαίνουν και πάλι τα ίδια. Σκέψου πόσες φορές πέρασες πραγματικά καλά στο μπουρδέλο; Ελάχιστες...

Δεν είναι τόσο απλά τα πράματα. Δεν είναι μόνο θέμα ανεκπληρωτου πόθου, μακάρι να ήταν. Αν ήταν έτσι θα προσπαθουσες να βρεις μια γκομενάρα(στα γούστα σου) θα παντρευοσουνα και ολα μελι γαλα. Η πραγματικότητα όμως είναι ότι παλι θα κοιτάξεις και θα μπεις σε πειρασμο, δεν τελιώνει αυτο. Αλλού είναι η λύση, ακόμα το ερευνώ. :grin:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Κ

Μισογυνίστικο μήπως εννοείς αυτό που είπε "να πάει να γαμηθεί" ; Εχω την εντύπωση οτι κυριολεκτούσε και δεν το είπε μεταφορικά , ίσως για αυτό να ξαναρώτησες κιόλας αν θα τον ενοχλούσε ... μπορεί να έχω και λάθος αλλά εγω αυτά κατάλαβα.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Μισογυνίστικο μήπως εννοείς αυτό που είπε "να πάει να γαμηθεί" ; Εχω την εντύπωση οτι κυριολεκτούσε και δεν το είπε μεταφορικά , ίσως για αυτό να ξαναρώτησες κιόλας αν θα τον ενοχλούσε ... μπορεί να έχω και λάθος αλλά εγω αυτά κατάλαβα.
κυριολεκτικα το ειπα οχι για να βρισω.

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.716
Πόντοι
1.446
Κ

Εμενα δεν θα με ενοχλουσε καθολου ... και θα σου πω και το γιατι ...

Οι αγαπες σας ειναι χρεωγραφα...

τιποτα λιγοτερο τιποτα περισοτερο ... οποτε αγαπηθηται με οσους θελετε ...!

Τελευταία τροποποίηση:
Δ

Διαγραμμένο μέλος 202461

Επισκέπτης
Εμενα δεν θα με ενοχλουσε καθολου ... και θα σου πω και το γιατι ...

Οι αγαπες σας ειναι χρεωγραφα...

τιποτα λιγοτερο τιποτα περισοτερο ... οποτε αγαπηθηται με οσους θελετε ...!
Πληγωμένος ?

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Βλέπετε τί γίνεται.Αν είσαι ένας μέσος τύπος άνω των 30,όχι ο φουλ κοινωνικός,χωρίς μια δουλειά να σου δίνει στάτους,πρέπει να φτύσεις αίμα για να γνωρίζεις γκόμενες (τουλάχιστον 6αρια).Όχι να κάνεις σχέση,αλλά έστω και να γνωρίσεις,να βγεις κανα ραντεβού κλπ.Όσοι λένε ότι κάνουν εύκολα σχέσεις,λένε μαλακίες.Πώς τις γνωρίζετε ρε μάγκες;Ή είστε τόσο κωλόφαρδοι και κάθονται μόνο σε σας από τίντερ ξερω γω ή κάνετε σχέσεις με σκατόμπαζα 1-4.

Κι εγώ νιώθω μαλάκας που πληρώνω για να γαμήσω,όταν βλέπω έξω γκομενάκια που μ'αρέσουν να είναι με τον κάθε κάγκουρα.Που όμως τον γνώρισαν από παρέα,φίλους κλπ.Τί να κάνουμε,ζούμε στην κωλοχώρα που τρως εύκολα μόνο αν είσαι 15-23 και σε κύκλους.Βλέπετε τι αγαμία παίζει σε 30ρηδες-35ρηδες-40ρηδες που δεν είναι παντρεμένοι ή δεν έχουν σχέσεις.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Κ

Ερώτηση ολοσωστη και to the point

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom