Διαγραμμένο μέλος 134098
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 219
- Πόντοι
- 26
Στην Ελλάδα οι μέτριες θέλουν κόπωση πολύ χρόνο,κουβέντα κέρασμα και πολύ χρόνο στο μπλα μπλα λες και είναι καμία σπάνια ορχιδέες στην κορυφή του Κιλιματζαρου.Στο εξωτερικό βλέπεις άλογα που έχουν παιδεία ,είναι πιο θετικές και δεκτικες.Δεν έχω παντα την όρεξη να μπαίνω σε ανάλυση και σε συζητήσεις για έναν πούτσο.Και δεν μπορώ αφού έχω ρίξει τον πούτσο να κουβεντιασω μετά.. Η να την πάω σπίτι της.Δεν μπορώ να γαμησω την ίδια γυναίκα πάνω από 2 φορές.Οποτε οι πουτανες με έχουν βοηθήσει να έχω περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό μου..οπότε και ξεσπαω ερωτικά σε όποια αγνωστη γυναικα με κωλαρα θελω και τέλος.. υπάρχουν πολλές φορές που έχω εκπληκτική χημεία με πουτανες και έχω περάσει απίστευτα από την πρώτη φορά..πολλές φορές έχω πάει σπίτι τους για τσάμπα γαμησια..μην φαντάσεις όμως πολλές φορές με την ίδια..Έχω θέμα δεν μπορώ ίδιο μόυνι.Οι πουτανες είναι ένα χόμπυ μου..δεν είναι σανίδα σωτηρίας.Εχω 5 καβατζες με "κανονικες" γυναίκες για ποικιλία πάλι και όταν μπουχτιζω(δυστηχως γρηγορα) κάνω πέρασμα για ποικιλία.Οποτε μην το ψάχνεις πολύ.. δεν υπάρχει απόλυτο.. Και ούτε αυτό που λέω πάει να πει ότι είναι σωστο.Ο καθένας την βρίσκει διαφορετικά..