Δ
Διαγραμμένο μέλος 202461
Επισκέπτης
Ννννναι.θα δουμε αν χρειαστει
Ννννναι.θα δουμε αν χρειαστει
αν ηξερες με ποιον μιλας θα ηξερες πως εχω ηδη 4-5 μπανΚαλά εσύ μπες και διάβασε παραπάνω τι γράψαμε και κανόνισε. Δεν κερδίζεις κάποιο δώρο αν συμπληρώσεις συλλογή από ban. Καλό είναι να το ξέρεις αυτό.
θα δουμε αν χρειαστει
αν ηξερες με ποιον μιλας θα ηξερες πως εχω ηδη 4-5 μπαν
για ρωτα και τους αλλους να σ πουν ποιος ειμαι
γατακιιιιιιιι
?αν ηξερες με ποιον μιλας θα ηξερες πως εχω ηδη 4-5 μπαν
γατακιιιιιιιι
Βρε αχμάκη σε έχουν εδώ βρει αγαθό και σε δουλεύουν:αν ηξερες με ποιον μιλας θα ηξερες πως εχω ηδη 4-5 μπαν
γατακιιιιιιιι
Εχεις απολυτο δικιο σε αυτο που και συμφωνω . Το θεμα ειναι ποσες φορες ειχες γκομενα που γουσταρες ? Η να το πω καλυτερα γκομενα που σε γουσταρε και δεν ηταν μαζι σου απλα για να μην ειναι μονη. (Ξερεις ποσες εχει εεκει εξω . το 99% τετοιες ειναι ) . Πολλη σπανια γκοεμενα να σε γουσταρει ισως στην αρχη και μετα με το που θα φυγει ο ενθουσιασμος θα σε εχει με αλλους 10 και δεν θα το παρεις χαμπαρι. Θα νομιζεις οτι εισαι και γαμιας και οτι ολοι οι αλλοι ειναι μαλακες αγαμητοι και εσυ πηδας κτλ κτλ κτλ .
Σιγουρα υπαρχουν και οι γκομενες που σε γουσταρουν αλλα παντα κοιτανε αλλα. Σπανια γκομενα ειναι με αντρα που γουσταρει και ο λογος . Εχει παντα την αλλη επιλογη . ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗ. Δες το βιντεο . ΟΛΑ αυτα που λεει ο τυπος τωρα εγω τα εχω πει δεκαετια 2000 και πιο πριν και 15 -20 χρονια μετα βλεπω καποιον να με επιβαιβεωνει και οχι μονος αυτος . Λογικο γιατι πλεον με το ιντερνετ εχει καταλαβει ο κοσμος τι γινεται .
εσπασες η μ φαινεται??Βρε αχμάκη σε έχουν εδώ βρει αγαθό και σε δουλεύουν:
Καταρχάς από την πρώτη-δεύτερη μέρα που μπήκα και έστειλες μήνυμα κάπου ανάμεσα σε όλα εσύ ο ίδιος μου είπες αυτό που γράφω. Επειδή με έπρηξες έχω αποχωρήσει από τη συνομιλία και δεν τη βρίσκω.
Ακόμα κι αν δεν είναι έτσι, δε λέω κάτι κακό. Δεν είναι κακό να έχεις γυναίκα. Κακό είναι να είσαι αγαθός ρε μωρό μου
Ρε αγαθέ, μπες και διάβασε μόνος σου! Δεν έχω τις συνομιλίες.εσπασες η μ φαινεται??
απλα παραδεξου πως λες ασυναρτησιες δεν ειναι κακο
Kαι σου είπε η "νομική προστασία" ότι αν ένας χρήστης βγάλει στη φόρα το πμ ενός άλλου χρήστη, σε ένα οποιοδήποτε φόρουμ, εμπίπτει στη δικαιοδοσία του GBDR και επιβάλλει αυτόματα πρόστιμα η ΕΕ.Ο Reznov τον οποίο παρέθεσα απάντησε καλύτερα. Εσύ μου το γυρνάς προσωπικά. Για ποιον λόγο; Πληροφορία έδωσα για να γνωρίζουν κάποιοι σε τι μπελάδες πάνε να βάλουν το site αν ξεφύγει η κατάσταση. Σε ένα site το οποίο τους φιλοξενεί δωρεάν.
Γιατί σκοτίζεσαι για το site μου; Ναι, είναι ξεκάθαρο και στους κανόνες και πληρώνω και νομική προστασία σαν επαγγελματίας η οποία μάλιστα 5πλασιάστηκε για να καλύψω αυτό το ρίσκο. Γιατί η ταρίφα για το ελάχιστο πρόστιμο έρχεται από την ΕΕ. Το τοπικό δικαστήριο αποφασίζει απο κει και πάνω.
ξεβρακωσε πολλα μέλη αυτο το νήμα
πρεπει με κάποιο τρόπο να το θάψουμε..
Καθήστε στο φουαγιέ κύριε και περιμένετε τη σειρά σαςεγώ δεν πήρα απάντηση...![]()
Δεν ξέρω αν εσύ μόνο είσαι γι’ αυτό αλλά από όσο γνωρίζω δεν είναι όλοι.εμείς εδώ είμαστε προφανέστατα για ένα και μόνο λόγο. να βρίσκουμε ποια ιερόδουλη θα συναντάμε...
όλα τα άλλα είναι περιτύλιγμα.
δε νομίζω ότι είσαι σε αυτήν την κατηγορία...ή ψάχνεις επί πληρωμή γυναίκα? ή άντρα? (έχουν κάποια γραφεία)
που να εμπαινε και δευτερη μαλακα εδω μεσα τι θα γινοτανξεβρακωσε πολλα μέλη αυτο το νήμα
πρεπει με κάποιο τρόπο να το θάψουμε..
θα έπρεπε να έρθει ειδικός να ψεκάσειπου να εμπαινε και δευτερη μαλακα εδω μεσα τι θα γινοταν![]()
εντωμεταξύ τι στο πουτσο θελει το ναυαγιο εδω μεσα ακομα δεν εχει καταλάβει κανεις , ουτε αυτη βεβαιαπου να εμπαινε και δευτερη μαλακα εδω μεσα τι θα γινοταν![]()
τι να ψεκασει ρε συ...μπαινει μια εδω σας κανει πουτανα πολλακις και συνεχιζετε ελεο λιγο και καπου ωπαθα έπρεπε να έρθει ειδικός να ψεκάσει
αυτοεπιβεβαιωση,να παιξει,να καυλαντισει,ψυχολογικα,ολα παιζουνεντωμεταξύ τι στο πουτσο θελει το ναυαγιο εδω μεσα ακομα δεν εχει καταλάβει κανεις , ουτε αυτη βεβαια