Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.289
- Πόντοι
- 12.756
μονο που εσυ δεν μένεις Γλυφάδα ..ελατε Γλυφαδα παιδια εγω θα ειμαι μαρτυρας
θα κάτεβεις με το GLX απο Παλατιανή εως εκει κάτω ?
θα σε πιασει η μεση σου βρε μαλάκα
μονο που εσυ δεν μένεις Γλυφάδα ..ελατε Γλυφαδα παιδια εγω θα ειμαι μαρτυρας
Τυπε ο μαλακας δεν θα γαμησει ποτε κανονικη γυναικα για να αφησει απογονους, τσαμπα οξυγονο καταναλωνειαφήστε ρε τις παπαριές κι έχουμε και υπογεννητικότητα...
δεν μας παίρνουν απώλειες
ρε καταδικε ανω Γλυφαδα μενω κοντα στο βουνο εξηγησα στο πανω ποστ...εσυ δεν μπορεις να παρεβρεθεις εξαλλου τα ειπαμε αυταμονο που εσυ δεν μένεις Γλυφάδα ..
θα κάτεβεις με το GLX απο Παλατιανή εως εκει κάτω ?
θα σε πιασει η μεση σου βρε μαλάκα
καλα εσυ κυριακατικα αντι να εισαι για καφε εξω με καναν γκομενο εισαι εδω και πλακωνεσαι με προφιλ??Έχεις στρέψει βέλη προς ΟΛΟΥΣ εδώ μέσα, δε σε θέλει κανείς, γιατί δε φεύγεις;
ανω γλυφαδα σουρμενα ??ρε καταδικε ανω Γλυφαδα μενω κοντα στο βουνο εξηγησα στο πανω ποστ...εσυ δεν μπορεις να παρεβρεθεις εξαλλου τα ειπαμε αυτα
πανω στις κεραίες μενει ο μαλακας , δασοφύλακας ειναικαλα εσυ κυριακατικα αντι να εισαι για καφε εξω με καναν γκομενο εισαι εδω και πλακωνεσαι με προφιλ??
ελεος
καναν αντρα ακομα να βρεις να σε βγαλει εξω να παρεις αερα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ανω γλυφαδα σουρμενα ??
Και άντε εγώ είμαι μόνη μου και βαριέμαι, εσύ ρε κακομοίρη που έχεις γυναίκα τι δουλειά θες εδώ Κυριακάτικα;καλα εσυ κυριακατικα αντι να εισαι για καφε εξω με καναν γκομενο εισαι εδω και πλακωνεσαι με προφιλ??
ελεος
καναν αντρα ακομα να βρεις να σε βγαλει εξω να παρεις αερα
ανω γλυφαδα σουρμενα ??
εγω ρε ζωον απο που και ως που εχω γυναικα ??Και άντε εγώ είμαι μόνη μου και βαριέμαι, εσύ ρε κακομοίρη που έχεις γυναίκα τι δουλειά θες εδώ Κυριακάτικα;
The inbox messages, chico, they never lie.εγω ρε ζωον απο που και ως που εχω γυναικα ??
ξερεις εσυ και δεν ξερω εγω??
ποσο καμενη εισαι πια??
χρειαζονται μαρτυρες τύπεΗ τοποθεσια του ραντεβου θα οριστει με προσωπικη επικοινωνια για ευνοητους λογους
εγω ρε ζωον απο που και ως που εχω γυναικα ??
ποσο καμενη εισαι πια??
συμφωνω....μονη λυσις Γλυφαδα να καταγραφει το γεγονος..χρειαζονται μαρτυρες τύπε
εχουν χαθεί πολλα νικ απο εδω μεσα και δεν ξεραμε για πιο λόγο να τους κλαψουμε.
δεν μπορει να συνεχιστει αυτο
και εσυ βρε μουνοδουλε της εστειλες μηνυμα ...?εγω ρε ζωον απο που και ως που εχω γυναικα ??
ποσο καμενη εισαι πια??
ναι τι??The inbox messages, chico, they never lie.
ΕΛΑ ΤΡΕΛΕ ΜΟΥναι τι??
ξαναδιαβασε γιατι μαλλον εισαι σκραπας στην αναγνωση
ΕΛΑ ΤΡΕΛΕ ΜΟΥ
θα φερεις την go pro της γκόμενας σου που εχει για να ανεβαζει βιντεακια με μακιγιαζ στο youtube η θα τραβας παλι με το κινητο σου samsung S4 ?
συμφωνω....μονη λυσις Γλυφαδα να καταγραφει το γεγονος..
epaggelmatikh kameraθα φερεις την go pro της γκόμενας σου που εχει για να ανεβαζει βιντεακια με μακιγιαζ στο youtube η θα τραβας παλι με το κινητο σου samsung S4 ?