Δ
Διαγραμμένο μέλος 202461
Επισκέπτης
Δεν έχω σκοπό. Οι συγκεκριμένοι τα θέλουν.κοπελιά μας έχεις κάνει άνω κάτω το σάι...μόνο μαντήλια που δεν δένεις στα κοντάρια μας
Δεν έχω σκοπό. Οι συγκεκριμένοι τα θέλουν.κοπελιά μας έχεις κάνει άνω κάτω το σάι...μόνο μαντήλια που δεν δένεις στα κοντάρια μας
δεν το περιμένα απο εσενα
σ εχει φαει το δαχτυλο δεν εξηγειται
λες μαλακιες και πραματα που δεν ισχυουν απλαΔεν έχω σκοπό. Οι συγκεκριμένοι τα θέλουν.
ασε με ρε φιλε με το μουλο.2 μερες μου ζαλισει τον παπαρο με τα κομπλεξ του.δεν εχω βριστει με κανενα παιδι στη σελιδα ακομη και σε καλες διαφωνιες και εχω το μουνακι να μου ζαλιζει την πουτσα επειδη δεν μπορει αυτος να γαμησει την ειρηνη η οπως την λενε πρεπει να της κοψω την καλημερα εγω.εγώ λέω να το λύσετε αντρικά, με τάβλι.
πέντε παρτιδούλες και ο χαμένος στέλνει στο νικητή την αντριάνα για 5 ώρες.
όλοι καλά...
ο νικητής γαμάει τζάμπα, η αντριάνα 5 ώρες του προκαλεί ακατάσχετη πουρσοραγία και τον στέλνει στο λαικό, κι ο χαμένος παίρνει το αίμα του πίσω για το 500ρικο...
βραχιολακια ο Αθηναιος δεν μαλακιζεταιδεν το περιμένα απο εσενα
δεν το περίμενα
να εστελνε ο μαλάκας ο μπιχλας ο Αθηναιος44 αντε να παει να γαμηθει , αλλα απο εσενα δεν το περιμενα
συγνωμηδεν το περιμένα απο εσενα
δεν το περίμενα
να εστελνε ο μαλάκας ο μπιχλας ο Αθηναιος44 αντε να παει να γαμηθει , αλλα απο εσενα δεν το περιμενα
εγω απο που και ως που να εχω γυναικα ??
με τετοιο θέλω να σκάσεις
Υπονοείς ότι εγώ δεν έχω θέση εδώ; Θα σε ρωτήσω λοιπόν, γιατί ρωτάς; Εσείς τι κάνετε εδώ;κοινωνικό πείραμα (που ειναι και της μοδός)?
επαγγελματικός πειραματισμός?
τρολάρισμα?
περιέργεια?
Οι συγκεκριμένοι να σηκώσουν το χέρι τους.Δεν έχω σκοπό. Οι συγκεκριμένοι τα θέλουν.
εστειλες στην σαπια μηνυμα , εχει τιμωρία ξήλωμα 1000 ποντοι απο το προφίλσυγνωμη
ειδα ρογα και μπηκα
περιμενω να μας πεις πωως εχω γυναικα και το ξερεις κιολαςΥπονοείς ότι εγώ δεν έχω θέση εδώ; Θα σε ρωτήσω λοιπόν, γιατί ρωτάς; Εσείς τι κάνετε εδώ;
Για οποιονδήποτε λόγο λοιπόν μπορεί να είστε εσείς ή οποιοδήποτε άλλο μέλος. Γι’ αυτό.προς στιγμήν δεν υποννοώ τίποτα.
α. θεωρώ ότι είσαι γυναίκα, αλλιώς δεν θα έκανα την ερώτηση
β. ρωτάω για να μάθω χωρίς να υποννοώ
μηπως ειδε κανα τραβελο κοντα σου σε καμια φωτο και το υπέθεσε τυπε ?περιμενω να μας πεις πωως εχω γυναικα και το ξερεις κιολας
για πες
ψευτρα
Μακεντα γκολμηπως ειδε κανα τραβελο κοντα σου σε καμια φωτο και το υπέθεσε τυπε ?
εχεις διορια 10 λεπτα να μας πεις αλλιως θα εισαι συκοφαντηςΓια οποιονδήποτε λόγο λοιπόν μπορεί να είστε εσείς ή οποιοδήποτε άλλο μέλος. Γι’ αυτό.
ο ραουπαου μου ειπε οτι μπορεις να της κανεις μηνυση για συκοφαντική δυσφήμησηεχεις διορια 10 λεπτα να μας πεις αλλιως θα εισαι συκοφαντης
σ βαζω και στοιχημα
αν δεν βρεις θα ποσταρεις φωτο δημοσια με το κωλο σ
αν χασω θα παραδεχθω την ηττα μου μπροστα σε ολο το σαιτ
κοτας???????????
Καλά εσύ μπες και διάβασε παραπάνω τι γράψαμε και κανόνισε. Δεν κερδίζεις κάποιο δώρο αν συμπληρώσεις συλλογή από ban. Καλό είναι να το ξέρεις αυτό.εχεις διορια 10 λεπτα να μας πεις αλλιως θα εισαι συκοφαντης
σ βαζω και στοιχημα
αν δεν βρεις θα ποσταρεις φωτο δημοσια με το κωλο σ
αν χασω θα παραδεχθω την ηττα μου μπροστα σε ολο το σαιτ
κοτας???????????
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
κο κοτ κοτ κοτ κοττττ κοτοτ κοττ
κοτουλαααααααααααααααααααα
θα δουμε αν χρειαστειο ραουπαου μου ειπε οτι μπορεις να της κανεις μηνυση για συκοφαντική δυσφήμηση
πες μας αν ειναι να τον ειδοποιήσουμε τυπε
καυλαντιζει στο νημα του θρύλου