Διαγραμμένο μέλος 134098
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 219
- Πόντοι
- 26
ΚλαιωΗ οθονη του κινητου μου σταζει δακρυα θυμου και απογοητευσης απο τους φιλεναδους που τους διωξαμε την υποψηφια γκομενα
ΚλαιωΗ οθονη του κινητου μου σταζει δακρυα θυμου και απογοητευσης απο τους φιλεναδους που τους διωξαμε την υποψηφια γκομενα
Μάθε καλού κακού το «τελείωνε σίχαμα» στα Ρώσικα, γιατί παίζει να το ακούς συχνά από γυναικείες φωνούλες και να μην το ξέρεις.λοιπόν, μια χαρά η εργασία από το σπίτι!
και αν σου λείψει η πρωινή συγκίνηση των διαλόγων στο φανάρι, μπαίνεις εδώ και έρχεσαι στα ίσα σου
Μάθε καλού κακού το «τελείωνε σίχαμα» στα Ρώσικα, γιατί παίζει να το ακούς συχνά από γυναικείες φωνούλες και να μην το ξέρεις.
Κάτσε ρε φίλε με έβρισε χωρίς καν να με ξέρει..χωρίς καν να πήρα μέρος σε όλο αυτο.Εγω δεν ανέχομαι να με βρίζει η μάνα μου..θα αφήσω το κάθε φαντασμενο τσολι;Αν θες να νταραβεριστεις με για σου με χαρά σου.. πήγαινε π.μ. και γλυψε την.Τι θες να παρατήσεις ακριβώς εδώ εσυ;
μα η όλη συγκίνηση στα φανάρια δεν ξεκινάει ουρανοκατέβατα: κάποιος θα θελήσει να πηδήξει όλη την ουρά που περιμένει να στρίψει, και χώνεται από αυτήν που πάει ευθεία
ε λοιπόν τον ρόλο αυτόν εδώ το έχει η δεσποινίς winemedineme
εκεί που όλοι τραβάνε τον δρόμο τους, κοιτάει να χωθεί σαν εξυπνάκιας
δευτερευόντως έχει κάνει κάποιες σωστές παρατηρήσεις και τριτευόντως υπάρχει η υπερδιέγερση του αρσενικού όχλου που μυρίστηκε θηλυκό
αλλά η ψευδομαγκιά της είναι αυτή που πυροδότησε την σωρεία αντιδράσεων
δεν θελω να παραστήσω κάτι, συνοδεύω τον καφέ μο
Ρε αδερφέ χίλια συγνωνη αλλού πήγαινε το μήνυμα.Και νόμιζα ότι πρόλαβα να το διαγράψω. Loveμα η όλη συγκίνηση στα φανάρια δεν ξεκινάει ουρανοκατέβατα: κάποιος θα θελήσει να πηδήξει όλη την ουρά που περιμένει να στρίψει, και χώνεται από αυτήν που πάει ευθεία
ε λοιπόν τον ρόλο αυτόν εδώ το έχει η δεσποινίς winemedineme
εκεί που όλοι τραβάνε τον δρόμο τους, κοιτάει να χωθεί σαν εξυπνάκιας
δευτερευόντως έχει κάνει κάποιες σωστές παρατηρήσεις και τριτευόντως υπάρχει η υπερδιέγερση του αρσενικού όχλου που μυρίστηκε θηλυκό
αλλά η ψευδομαγκιά της είναι αυτή που πυροδότησε την σωρεία αντιδράσεων
δεν θελω να παραστήσω κάτι, συνοδεύω τον καφέ μου με κουβεντούλα
Σπασε ρε χλιμιτζουρααληθεια θα μοιραστεις μαζι μας και το τι σταζει ο πατος σου?γυρνα ρε θεατρο πισω και διαβασε και μην βιαζεσαι να κρινεις και να βρισεις.
κλασσικη αδερφαρα πληκτρολογιου.βρισιδι και αγιος ο θεος.τρυπα μεγαλη απλα..
Αν θέλεις, απαντάς. Ποιό είναι το κίνητρό σου, ώστε να βρίζεις ένα άλλο μέλος, το οποίο κάνει παρατηρήσεις (άσχετα αν είναι σωστές, καλές, ή οτιδήποτε άλλο) σε κάποια ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ γυναίκα; Αυτοπροσδιορίζεσαι σαν Λευκός Ιππότης;αληθεια θα μοιραστεις μαζι μας και το τι σταζει ο πατος σου?γυρνα ρε θεατρο πισω και διαβασε και μην βιαζεσαι να κρινεις και να βρισεις.
κλασσικη αδερφαρα πληκτρολογιου.βρισιδι και αγιος ο θεος.τρυπα μεγαλη απλα..
μωρη πισωκανατα συνεχιζεις βλεπω ακαθεκτος.σε γραφω στον πουτσο μου απλα λιτα και ομορφα.τραβα γαμα την υποτιθεμενη γκομενα σου γιατι βλεπω να πηγαινει αλλος και εσυ να μιλας σαν μαλακας εδω μαζι μου.α ρε πουτανα ελλαδα τι παλικαρια εστειλες εξω να μας εκπροσωρησουν.πηγαινει λεει ο μαλακας μονο με βορειες λεει.ο νορδικος.Σπασε ρε χλιμιτζουρα
οχι αδερφουλη.με καμια κυβερνηση δεν ειμαι.ανατρεξε την συνομιλια πισω να δεις ποιος ξεκινησε βρισιδια και μαλακιες.εστειλα στην γκομεναΑν θέλεις, απαντάς. Ποιό είναι το κίνητρό σου, ώστε να βρίζεις ένα άλλο μέλος, το οποίο κάνει παρατηρήσεις (άσχετα αν είναι σωστές, καλές, ή οτιδήποτε άλλο) σε κάποια ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ γυναίκα; Αυτοπροσδιορίζεσαι σαν Λευκός Ιππότης;
Πραγματικά αστείο.
ρε τραβα γαμησου ξενιτεμενε κακομοιρη.Το inbox της αυτη την στιγμη εχει γεμισει απο πμ παρακαλετακηδων που τις λενε οτι ολα τα μελη του bou δεν ειναι ιδια και πως θελουν πραγματικα να την ακουσουν κλπ κλπ
Ιδου κυριοι, τους βλεπετε πως βαλουν κατα αλλων ανδρων προκειμενου να φανουν αρεστοι σε καποια που ουτε ξερουν ουτε θα γνωρισουν ποτε
Οι πιρφοροι κατεστρεψαν την Ελλαδα
Επιβεβαιώνω ότι δε μου στέλνει κάνεις. Οι περισσότεροι γενικά στέλνουν να ρωτήσουν αν το nipple piercing είναι δικό μου. Συνεχίστε.Το inbox της αυτη την στιγμη εχει γεμισει απο πμ παρακαλετακηδων που τις λενε οτι ολα τα μελη του bou δεν ειναι ιδια και πως θελουν πραγματικα να την ακουσουν κλπ κλπ
Ιδου κυριοι, τους βλεπετε πως βαλουν κατα αλλων ανδρων προκειμενου να φανουν αρεστοι σε καποια που ουτε ξερουν ουτε θα γνωρισουν ποτε
ενω ρε μουλε να την μπινελικιαζεις χωρις να δεις τη λεει σε κανει τον ανθο της ελληνικης νεολαιας?Το inbox της αυτη την στιγμη εχει γεμισει απο πμ παρακαλετακηδων που τις λενε οτι ολα τα μελη του bou δεν ειναι ιδια και πως θελουν πραγματικα να την ακουσουν κλπ κλπ
Οι περισσότεροι γενικά στέλνουν να ρωτήσουν αν το nipple piercing είναι δικό μου.
Λυπαμαι να σε βρισωοχι αδερφουλη.με καμια κυβερνηση δεν ειμαι.ανατρεξε την συνομιλια πισω να δεις ποιος ξεκινησε βρισιδια και μαλακιες.εστειλα στην γκομενα
κατι και το μουνοσκυλο αρχισε και με εκραζε.
To θέμα είνα να σεβόμαστε τις γυναίκες. Αν κτλβ καλά είσαι γυναίκα. Παρακαλώ απλά πες μας με ωραίο τρόπο την άποψή σου και μν γίνεσαι επιθετική διότι απλά επαληθεύεις τα πιστέυω πολλών και ακυρώνεις το thread μου. Οι υπόλοιποι συναθλητές ας την αφήσουν. Μν την πέφτετε και τα σχόλια ας είναι κόσμια.Επιβεβαιώνω ότι δε μου στέλνει κάνεις. Οι περισσότεροι γενικά στέλνουν να ρωτήσουν αν το nipple piercing είναι δικό μου. Συνεχίστε.
Χαμενη υποθεση αδερφεπολλά πράγματα την κατέστρεψαν
ποιος θα την αναστησει ειναι το θεμα
Μπορείς να μας εξηγήσεις για ποιο λόγο να γράφουμε κόσμια σχόλια, αφού μας αποκάλεσε όλους ζώα παραπάνω;To θέμα είνα να σεβόμαστε τις γυναίκες. Αν κτλβ καλά είσαι γυναίκα. Παρακαλώ απλά πες μας με ωραίο τρόπο την άποψή σου και μν γίνεσαι επιθετική διότι απλά επαληθεύεις τα πιστέυω πολλών και ακυρώνεις το thread μου. Οι υπόλοιποι συναθλητές ας την αφήσουν. Μν την πέφτετε και τα σχόλια ας είναι κόσμια.