awdl0re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2021
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.056
σωστά, εδώ μετράει η φυσικήΑστη γραμματικη, εδω αλλα μετρανε
σωστά, εδώ μετράει η φυσικήΑστη γραμματικη, εδω αλλα μετρανε
Χρησιμοποιείτε τον αγοραίο έρωτα για να τρολάρετε κοπέλες, θεωρείτε δεδομένο ότι αυτό θα με θίξει - αυτό δείχνει πόσο βαθιά συμπλεγματικοί είστε καθώς είστε φαν του εν λόγω σπορ. Εγώ θα πω να κρατήσετε μερικά χρήματα και για έναν καλό ψυχολόγο.Αστη γραμματικη, εδω αλλα μετρανε
28 ειπες, καλο βυζακι φαινεται να εχεις, ξεκινα με 100 ευρω και μετα ανεβοκατεβαζεις την τιμη αναλογα της ζητησης
Αν σε παρω πρωτος θα σου δωσω αλλα 50 ετσι για το καλο της πρωτιας
Θα μου πεις υψος/κιλα πριν το ραντεβου ομως
Και φυσικά, είναι η κλασική λύση όταν στερείστε επιχειρημάτων - τρολλάρουμε και εκνευρίζουμε τον συνομιλητή. Είσαι λίγοςΑστη γραμματικη, εδω αλλα μετρανε
28 ειπες, καλο βυζακι φαινεται να εχεις, ξεκινα με 100 ευρω και μετα ανεβοκατεβαζεις την τιμη αναλογα της ζητησης
Αν σε παρω πρωτος θα σου δωσω αλλα 50 ετσι για το καλο της πρωτιας
Θα μου πεις υψος/κιλα πριν το ραντεβου ομως
Από που το συμπεραίνεις αυτό, απορώ, δεν το χρεώνω καν. Αστείε
Μην χαίρεσαι καλό μου...δεν ισχύει.
Το σαητ στο οποιο γραφεις ονομαζεται μπουρδελαΧρησιμοποιείτε τον αγοραίο έρωτα για να τρολάρετε κοπέλες, θεωρείτε δεδομένο ότι αυτό θα με θίξει - αυτό δείχνει πόσο βαθιά συμπλεγματικοί είστε καθώς είστε φαν του εν λόγω σπορ. Εγώ θα πω να κρατήσετε μερικά χρήματα και για έναν καλό ψυχολόγο.
Πολύ αποτυχημένο τρολλ.οι πιο σκληρες χρεώσεις είναι οι μικροί όροι στο περιθώριο των συμβολαιων
το δικό σας περιθώριο εν προκειμένω είναι η έμφυτη αλλά και εξόχως καλλιεργημένη αγένειά σας
Αυτό κατάλαβες, καλό μου;Το σαητ στο οποιο γραφεις ονομαζεται μπουρδελα
Αν νομιζεις οτι ειμαστε συμπλεγματικοι ως φαν του εν λογω σπορ μπορειτε να μας αφησεται και να τηλεφωνεισετε στον φιλεναδο που θα σας ακουσει υπομονετικα σε οτιδηποτε και αν του πειτε, για οση ωρα ελπιζοντας οτι καποτε θα τον εκτιμησετε και θα παψετε να γαμιεστε με ανδρες που τους θελουν ολες και επιτελους θα του κατσετε
Βεβαια θα το δινατε ευκολοτερα σε golden retriever παρα σε αυτον
ΠετσόκομμαΤο σαητ στο οποιο γραφεις ονομαζεται μπουρδελα
Αν νομιζεις οτι ειμαστε συμπλεγματικοι ως φαν του εν λογω σπορ μπορειτε να μας αφησετε και να τηλεφωνεισετε στον φιλεναδο που θα σας ακουσει υπομονετικα σε οτιδηποτε και αν του πειτε, για οση ωρα ελπιζοντας οτι καποτε θα τον εκτιμησετε και θα παψετε να γαμιεστε με ανδρες που τους θελουν ολες και επιτελους θα του κατσετε
Βεβαια θα το δινατε ευκολοτερα σε golden retriever παρα σε αυτον
μας θεωρεις αξιωματικα συμπλεγματικους ως φαν του αγοραιουΠολύ αποτυχημένο τρολλ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτό κατάλαβες, καλό μου;
Πολύ αποτυχημένο τρολλ.
Αυτό που είπα είναι: χρησιμοποιειτε τον αγοραίο έρωτα για να με τρολλάρετε, τύπου χρεώσεις κλπ., γιατί πιστεύετε ότι θα με ενοχλήσει. Άρα ενδόμυχα το θεωρείτε κάτι κακό. Αλλά ταυτόχρονα είστε φαν. ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΖΩΑ. Αλλά είστε ζώα.Πετσόκομμα
Κοριτσάκι μου εγώ σε παρακολουθώ τόση ώρα καιι δεν καταλαβαίνω τι θες να καταφέρεις.. να μας συνετισεις;Να ανέβει το εγώ σου με τους γλύφτες εδώ μεσα;Τι θες ακριβως;Αυτό που είπα είναι: χρησιμοποιειτε τον αγοραίο έρωτα για να με τρολλάρετε, τύπου χρεώσεις κλπ., γιατί πιστεύετε ότι θα με ενοχλήσει. Άρα ενδόμυχα το θεωρείτε κάτι κακό. Αλλά ταυτόχρονα είστε φαν. ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΖΩΑ. Αλλά είστε ζώα.
Κοριτσάκι μου εγώ σε παρακολουθώ τόση ώρα καιι δεν καταλαβαίνω τι θες να καταφέρεις.. να μας συνετισεις;Να ανέβει το εγώ σου με τους γλύφτες εδώ μεσα;Τι θες ακριβως;
Και τι περιμενεις να σου πουμε οταν γραφεις σε σαητ για πουτανεςΑυτό που είπα είναι: χρησιμοποιειτε τον αγοραίο έρωτα για να με τρολλάρετε, τύπου χρεώσεις κλπ., γιατί πιστεύετε ότι θα με ενοχλήσει. Άρα ενδόμυχα το θεωρείτε κάτι κακό. Αλλά ταυτόχρονα είστε φαν. ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΖΩΑ. Αλλά είστε ζώα.
Τοποθετούμαι όπως όλοι σας. Και τώρα φεύγω. Γεια χαράΚοριτσάκι μου εγώ σε παρακολουθώ τόση ώρα καιι δεν καταλαβαίνω τι θες να καταφέρεις.. να μας συνετισεις;Να ανέβει το εγώ σου με τους γλύφτες εδώ μεσα;Τι θες ακριβως;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αι μπράβο μας τα πρηξες.. αι στο καλό βουρλο.Θα με πεις και ζώο χωρίς να με ξέρεις.Τοποθετούμαι όπως όλοι σας. Και τώρα φεύγω. Γεια χαρά
σου επιστρέφω το χαρακτηρισμό. Ζώο και μάλιστα τετράποδο είσαι και φαίνεσαι, το επίπεδό σου ήδη το δήλωσεςΑυτό που είπα είναι: χρησιμοποιειτε τον αγοραίο έρωτα για να με τρολλάρετε, τύπου χρεώσεις κλπ., γιατί πιστεύετε ότι θα με ενοχλήσει. Άρα ενδόμυχα το θεωρείτε κάτι κακό. Αλλά ταυτόχρονα είστε φαν. ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΖΩΑ. Αλλά είστε ζώα.
ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΖΩΑ. Αλλά είστε ζώα.
αι στο καλό βουρλο
Ζώο και μάλιστα τετράποδο είσαι και φαίνεσαι
αληθεια θα μοιραστεις μαζι μας και το τι σταζει ο πατος σου?γυρνα ρε θεατρο πισω και διαβασε και μην βιαζεσαι να κρινεις και να βρισεις.Η οθονη του κινητου μου σταζει δακρυα θυμου και απογοητευσης απο τους φιλεναδους που τους διωξαμε την υποψηφια γκομενα