Περίεργο το θρεντ σου νηματοθέτη.
Στην αρχική σου τοποθέτηση μπλέκεις, ανικανοποίητες γυναίκες, κυνηγούς άνδρες, καταπιεσμένες γυναίκες της πορνείας. Είναι λίγο μπερδεμένα όλα αυτά.
Το ότι πληρώνουν 100 άτομα για σεξ, δεν είναι αυτονόητο ότι τα ίδια κίνητρα τους έφεραν εκεί.
Αν δεν έχεις μεγάλο κύκλο και είσαι στην ίδια δουλειά για χρόνια, είναι δύσκολο να μπεις δυνατά στο φλερτ, γιατί νιώθεις σκουριασμένος.
Όσο πιο πολύ παίζεις το παιχνίδι, τόσο καλύτερος γίνεσαι. Αν έχεις μάθει από μικρός να έχεις επιτυχία στις γυναίκες, αυτό δεν το χάνεις ποτέ, όσο καιρό και να μείνεις στον πάγκο.
Ο πληρωμένος έρωτας για μένα είναι λίγο σαν ναρκωτικό. Απολαμβάνω το σεξ με διαφορετικές γυναίκες και όταν λέω διαφορετικές, εννοώ, πολλές διαφορετικές.
Ότι υπάρχουν κακογαμημένες γυναίκες από τους άνδρες τους, είναι γεγονός. Όπως και άνδρες που δεν ευχαριστιούνται το σεξ με τις γυναίκες τους για διάφορους λόγους. Αυτό δεν αποδεικνύει κάτι από μόνο του. Στα μάτια τα δικά μου αποδεικνύει ότι οι σχέσεις πολλών ετών θέλουν ΜΕΓΑΛΗ προσπάθεια για να μείνουν ζωντανές στο σεξ -και όχι μόνο- και ότι είμαστε ξεκάθαρα όντα πολυγαμικά.
Στο κομμάτι του Human trafficking τώρα. Σίγουρα ένα ποσοστό εξαναγκάζεται να μπει στο χώρο και δεν έχει επιλογές. Έχω δει τέτοιες περιπτώσεις και ήταν αρκετές, δεν είναι όλες όμως. Το χρήμα που είναι παραπάνω από αρκετό τις κρατάει πολλές φορές δέσμιες και όχι ο νταβάς. Η «απλή» ζωή τους φαίνεται ξένη, αν και τη ζηλεύουν και θα ήθελαν μια ευκαιρία να τη ζήσουν. Έχω γνωρίσει κοπέλες που έριξαν μαύρη πέτρα και «σώθηκαν» και πολλές περισσότερες που τα μπρος - πίσω τους ήταν πιο πολλά και από τα «θα» των πολιτικών.
Για να κλείσω το σεντόνι, ίσως το πιο σημαντικό που αγοράζει το χρήμα, είναι ο χρόνος, το πιο πολύτιμο αγαθό σε μια ζωή που ο ρυθμός της ξεπερνά τα ανθρώπινα όρια.