Δ
Διαγραμμένο μέλος 202461
Επισκέπτης
Δεν είμαι ειρωνική και συνέχισε να μιλάς έτσι για να φας ban.Γιατι ειρωνευεσαι τον ανθρωπο καριολακι ...?
Δεν είμαι ειρωνική και συνέχισε να μιλάς έτσι για να φας ban.Γιατι ειρωνευεσαι τον ανθρωπο καριολακι ...?
Προφανώς δε θα πήγαινε - αλλά το θλιβερό είναι πως πολλές πηγαίνουν επειδή οι γυναίκες δε μιλούν. Δε βάζουν τους δικούς τους κανόνες. Έχουν εσωτερικεύσει τον κοινωνικό άγραφο κανόνα που λέει ότι οι άντρες πρέπει να μαλακιστούν και λιγάκι, ενώ οι ίδιες δεν έχουν αυτό το δικαίωμα ή δε θέλουν. Το δε θέλουν είναι το απόλυτο ψέμα!
ρε τρελιαρη ηρεμησε.μην αρχισετε να βριζεστε κριμα ειναι.Γιατι ειρωνευεσαι τον ανθρωπο καριολακι ...?
Σε καμία περίπτωση δε θέλω να το πάω εκεί - αλλά το να μιλήσουμε για το ενδεχόμενο οι άντρες να διαχειριστούν έξυπνα τη ζωή και να κατευνάσουν τις ορμόνες τους δεν έχει κανένα νόημα. Το θέμα είναι, ότι οι άντρες έχουν μεγαλώσει όχι μόνο με την αυτοπεποίθηση δεδομένου ότι οι πολυγαμικές τους τάσεις είναι «αποδεκτές» αλλά και με έναν υπέρμετρο εγωισμό που δεν τους αφήνει περιθώριο να δουν παραπέρα.Δεν με καταλαβες. Το θέμα δεν είναι να φτασει η γυναίκα την ανοησία που έχει ο αντρας να τον κυριευουν οι ορμόνες του, το θέμα είναι και οι δύο να χειριστουν εξυπνα τη ζωή τους. Μη το πας στην κόντρα ποιος είναι ο πιο χαζος.
Και αυτό δυστυχώς οφείλεται σε αντιλήψεις που περνάνε από γενιά σε γενιά,ακόμη και σήμεραΤο θέμα είναι, ότι οι άντρες έχουν μεγαλώσει όχι μόνο με την αυτοπεποίθηση δεδομένου ότι οι πολυγαμικές τους τάσεις είναι «αποδεκτές» αλλά και με έναν υπέρμετρο εγωισμό που δεν τους αφήνει περιθώριο να δουν παραπέρα.
φιλεναδα μου μαλλον δεν ψαχνεσαι στα σωστα μερη να βρεις αυτο που θες.εγω πχ που ειμαι λατρης γυναικων τσοντε πουτανε εμφανισιακα γυρναω σαν το ταβερνοσκυλο τις γνωστες πιατσες και πυροβολαω.εσυ κανεις κατι η περιμενεις να ερθει ετσι κατι?ρωταω οχι οτι με αφορα απλα εχεις προβληματισμους κανεις κατι για να τους λυσεις?Σε καμία περίπτωση δε θέλω να το πάω εκεί - αλλά το να μιλήσουμε για το ενδεχόμενο οι άντρες να διαχειριστούν έξυπνα τη ζωή και να κατευνάσουν τις ορμόνες τους δεν έχει κανένα νόημα. Το θέμα είναι, ότι οι άντρες έχουν μεγαλώσει όχι μόνο με την αυτοπεποίθηση δεδομένου ότι οι πολυγαμικές τους τάσεις είναι «αποδεκτές» αλλά και με έναν υπέρμετρο εγωισμό που δεν τους αφήνει περιθώριο να δουν παραπέρα.
Κριμα σ εσενα θα ελεγα γω, να σου πω την αμαρτια μου.Κρίμα στην κοπέλα!
Δεν ψάχνω κάτι συγκεκριμένο, λάθος που έχεις αυτή την εντύπωση.φιλεναδα μου μαλλον δεν ψαχνεσαι στα σωστα μερη να βρεις αυτο που θες.εγω πχ που ειμαι λατρης γυναικων τσοντε πουτανε εμφανισιακα γυρναω σαν το ταβερνοσκυλο τις γνωστες πιατσες και πυροβολαω.εσυ κανεις κατι η περιμενεις να ερθει ετσι κατι?ρωταω οχι οτι με αφορα απλα εχεις προβληματισμους κανεις κατι για να τους λυσεις?
Κρο μανιόν αντιλήψεις.Και θα στο εξηγησω να το καταλαβεις. Να ειναι μια κοπελα μικρη και κα κανει τις εμπειριες της,να εχει ψαχτει ειναι καλο και θεμιτο. Το να εχει φτασει σε μια ηληκια ομως και να μην εχει καταλαβει οτι αντρες και γυναικες δεν ειμαστε το ιδιο ,ειναι ασχημο. Ο ρολος της γυναικας ειναι πολυ σημαντικος και απαιτει σεβασμο απο καθε αντρα. Ο εκφυλισμος που εχει υποστει απο μπουρδες τυπου Sex and the city, σας οδηγει στη δυστυχια και να σκονιζεστε στο ραφι μαζι με τα σκυλακια σας
Τύπε εσύ ήσουν ο τύπος που άφησες τη μεντορέτα του Καλόγερο με την πέτρα στο χέρι και εξαφανίστηκεςΚοριτσι μου,εμεις ειμαστε οι γαμιαδες. Το να θελετε να γαμιεστε με την ιδια συχνοτητα με διαφορετικους ,οπως εμεις γαμαμε διαφορετικες μας χαλαει. Λογικο δεν ειναι?
?Τύπε εσύ ήσουν ο τύπος που άφησες τη μεντορέτα του Καλόγερο με την πέτρα στο χέρι και εξαφανίστηκες
με παρεξηγησες αλλα δεν πειραζει ισως να μην το διατυπωσα και εγω σωστα.θελω να πω απο αυτα τα λιγα που εγραψες βλεπω οτι εισαι εναΔεν ψάχνω κάτι συγκεκριμένο, λάθος που έχεις αυτή την εντύπωση.
Μα γι’ αυτό είμαστε εδώ, για να γίνεται διάλογος. Με γυναίκες δεν έχω εμπειρίες. Μια γυναίκα μόνο και μου φέρθηκε άψογα. Λεσβία αλλά γυναίκα, έχει προφανώς μεγαλώσει με τις ίδιες αξίες με εμένα και συναναστρέφεται μόνο με γυναίκες οπότε δεν είναι το ίδιο με τις εμπειρίες που έχεις να αναφέρεις εσύ. Προφανώς και δε γνωρίζω την άλλη όψη. Και για να ξεκαθαρίσω δεν είμαι μίσανδρη, αγαπώ τους άνδρες αλλά δεν στρουθοκαμηλίζω κιόλας.με παρεξηγησες αλλα δεν πειραζει ισως να μην το διατυπωσα και εγω σωστα.θελω να πω απο αυτα τα λιγα που εγραψες βλεπω οτι εισαι ενα
ατομο που το ενοχλησε το οτι δεν υπηρχε fair play στην σχεση.πιστευω να καταλαβα καλα.δυστυχως ομως δεν βρισκουμε παντα αυτο που θελουμε.
σου λεω απλα οτι ψαξου και εσυ μεσα σου γινε ψυχολογος του εαυτου σου συζητα με εσενα και θα δεις οτι μολις καταληξεις να γνωριζεις 100% τι
ακριβως ζητας απο τον απεναντι σου θα τον εχεις κοντα σου.δεν σε προσβαλω σε παρακαλω μην το παρεις ετσι απλα εχεις παρα πολλες αμυνες
και με εχει παραξενεψει το οτι μιλας γενικα για αντρικες συμπεριφορες χαλια,μισογυνισμους,υπερμετρους εγωισμους παντα απο πλευρα αντρων
ολα αυτα.αν θελεις και δεν βαριεσαι εχω να παραθεσω και εγω εξισου ομορφες ρομαντικες και γεματες αγαπη ιστοριες απο γυναικες.μην βλεπεις μισο αδεια παντα υπαρχουν και μισογεματα.θα χαρω πολυ να συνεχισουμε την συζητηση.
Ήμουν αρραβωνιασμένη με έναν μεγαλύτερο άνδρα για περίπου 3 χρόνια - εγώ είμαι 28 σήμερα, αυτός 42-43. Δε ζήτησα ποτέ ΜΑ ΠΟΤΕ δέσμευση, γιατί μεγάλωσα σε οικογένεια που μου αποδόμησε την έννοιά της από πολύ μικρή. Μεγάλωσα με 0 προσδοκίες ως προς τις σχέσεις, την αποκλειστικότητα, το γάμο κλπ.
Η σχέση λοιπόν δημιουργήθηκε από μόνη της με τον τύπο να ζητάει κυρίως την αποκλειστικότητα. Ο τύπος έδωσε το δαχτυλίδι, ο τύπος έκανε που και που ζήλιες, μικρή εγώ, εμφανίσιμη, το σεξ άψογο, ανοιχτή σεξουαλικά εκ φύσεως και φυσικά μαζί του, δεν τον περιόρισα ποτέ.
Ο τύπος λοιπόν ήταν αυτός που ξέκανε εντελώς την κατάσταση - για την ακρίβεια οι κακές συνήθειές του δεν είχαν σταματήσει ποτέ. Ο τύπος που ζητούσε την αποκλειστικότητα, ο τύπος που έβαλε τη λέξη «δέσμευση» πρώτος στο τραπέζι. Αυτός ο τύπος ζήλευε και εκνευριζόταν που ήμουν ποθητή και όταν του είπα πολύ όμορφα και πολιτισμένα «αφού θες να παίζεις, θα παίζω κι εγώ, σύμφωνοι;» ήθελε να χωρίσει.
ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΤΟ.