Σωστός εν μέρει φίλε μου. Είναι σεβαστό το ότι οι κοπέλες κάνουν μία δουλειά για να βγάλουν χρήματα και όχι γιατί γουστάρουν. Και εγώ δουλεύω για να ζήσω, και όχι για πλάκα. Εάν είμαι λ.χ. ταμίας σε τράπεζα, και έρθεις εσύ ως πελάτης, πρέπει να κάνω σωστά τη δουλειά μου και να σε εξυπηρετήσω μέσα στην ευγένεια. Εάν είμαι σερβιτόρος σε ταβέρνα, το ίδιο. το ότι σου φέρομαι ευγενικά και όπως πρέπει, κάνοντας τη δουλειά μου, δε σημαίνει ότι σε γουστάρω, δε θα σε πιάσω φίλο, απλά έτσι πρέπει. Και δε νομίζω πως εάν πας σε μία δημόσια υπηρεσία και δεις έναν αγενή βαριεστημένο υπάλληλο θα τον δικαιολογήσεις: θα βγεις και θα του σούρεις τα εξ αμάξης, δε θα πεις ''ο καημένος έχει μπουχτίσει στη δουλειά του με ένα μάτσο κάφρους που εξυπηρετεί και είχε δίκιο''. Το ίδιο ισχύει και με τις κοπέλες που κάνουν αυτή τη δουλειά. Και εάν το 8ωρο είναι πολλές ώρες, κάτι αντιληπτό και σεβαστό, ας αλλάξουν ωράριο στα στούντιο, ας το κάνουν 4ωρο. Το πρόβλημα είναι δικό τους, όχι δικό μου του πελάτη που τα ακουμπάω.