foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 36
- Πόντοι
- 166
σας φαγανε οι πουτανες
αντι να μαζευτειτε να κανετε οικογενεια
σας φαγανε οι πουτανες
Συμφωνώ και επαυξάνω...Ενα μεγαλο μερος που εχει πεσει η δουλεια στον αγοραιο ερωτα ειναι οτι φταινε και τα ιδια κοριτσια δεν εκτιμανε τα χρηματα που τους δινουμε. Αδιαφορουν πληρως για τον πελατη, αντιμιλανε , κανουν την εργασια τους απο αγγαρεια και γενικα δεν σκεφτονται πως ο πελατης με τη ιδρωτα εβγαλε αυτα τα χρηματα απο την εργασια του για να τους τα δωσει.
Ατιμο χουι το χαρτι, το ποτο , η πουτανα, το φαι, το ξενυχτι, το αμαξι, το.......
αν σε γαμουσαν και εσενα απο το πρωι ως το βραδυ καθε μερα να δουμε τη ορεξη θα ειχεςΕνα μεγαλο μερος που εχει πεσει η δουλεια στον αγοραιο ερωτα ειναι οτι φταινε και τα ιδια κοριτσια δεν εκτιμανε τα χρηματα που τους δινουμε. Αδιαφορουν πληρως για τον πελατη, αντιμιλανε , κανουν την εργασια τους απο αγγαρεια και γενικα δεν σκεφτονται πως ο πελατης με τη ιδρωτα εβγαλε αυτα τα χρηματα απο την εργασια του για να τους τα δωσει.
τ αμαξι οχι
Υπομονη λίγο ακόμα. Ερχεται ο Τσιπρας να σας δωσει λεφτα!!!!!!!!!!!!
Τουλαχιστον κοψαμε το χαρτι, το φαι, το ξενυχτι, το ποτο.......αs αφησουμε εστω τα αλλα δυο
Υπομονη λίγο ακόμα. Ερχεται ο Τσιπρας να σας δωσει λεφτα!!!!!!!!!!!!
Μα και να θελουν να τα δωσουν σε τανες, δεν τους σηκωνεται με την τροικα
Ισχυει παντου αυτο φιλε !!!!!!
Τυχαιο ειναι νομιζεις που κλεινουν μαγαζια και επιχειρησεις ?
Ειδικα σ ενα σημειο του σπιτιου , υπαρχει απωλεια στυσηs.....Στο γραμματοκιβωτιο......Οσο απομακρυνομαι απο κει....επανερχεται
Αγορασα ηδη μπαουλο........Φοβαμαι οτι δεν θα κλεινει απο τα πολλα λεφτα
Δωσε την διεύθυνση της γειτόνισσα σου!!!!!!!Ειδικα σ ενα σημειο του σπιτιου , υπαρχει απωλεια στυσηs.....Στο γραμματοκιβωτιο......Οσο απομακρυνομαι απο κει....επανερχεται
Καλησπέραα night! (καιρό έχω να σε δω στο site)
Νομίζω βάζεις μεγάλο ποσοστο.
Το μονο σίγουρο είναι πως η δουλεια έχει πέσει, και το λενε και οι ίδιες οι κοπέλες αυτο.
Βέβαια δε φταίει μόνο η κρίση, αλλά και τα τελευταία γεγονότα με τη Ρωσίδα, είναι και περιοδος τώρα εκκαθαριστικών, εξετάσεων κλπ και όσο ναναι ο κοσμος είναι κουμπωμένος.
Νομίζω πως και τα στούντιο είναι σαν τις καφετέριες...όλοι πάνε..και ας είναι είδος πολυτελειας...και σε καιρους κρίσης...
Ως πότε βέβαια δεν ξέρω...
Ας βγαλουν Καρτα Διαρκειας οπως στο γηπεδο,να δινουμε ενα ποσο για να την Αποκτησουμε και με την επιδειξη της στην Τσατσα να μπαινουμε και να
.....Η μπορει να γινει και το αλλο.________Ανταλλαγη προιοντων
1 κιλο φακιεs να ισουται με .....φραπε
1 κιλο μακαρονια ισον με 69
1 κιλο χοιρινο με φουλ προγραμμα
η στις 2 τανες η μια δωρο για το σπιτι και τετοια................
Το σκεφτηκα προs στιγμην......αλλα φοβαμαι μηπωs κανει κι αυτη το ιδιο σε μενα.....Και ισωs να τηs αναλογει να δωσει περισσοτεραΔωσε την διεύθυνση της γειτόνισσα σου!!!!!!!
;)