You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ενοικιαζω δωματια στην πανεμορφη Ζαχαρω με ψυγειο κλιματισμο και πολυκουζινακι...
ολα ειναι πανω στο κυμα 7 μετρα απο την θαλασσα.
για τα μελη του μπουρδελα ειδικες τιμες και πολλες πληροφοριες για την δραση τους στην περιοχη!!!!!
για τα μελη του μπουρδελα ειδικες τιμες και πολλες πληροφοριες για την δραση τους στην περιοχη!!!!!
ενοικιαζω δωματια στην πανεμορφη Ζαχαρω με ψυγειο κλιματισμο και πολυκουζινακι...
Γεία σου βρε Λάρυ αρχοντάααααααααααααα, αυτές ειναι επενδύσεις
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
αντε τρελε περιμενοθμε με αγωνια πληροφοριες για το τσιμπουκοχωρι αμα εχεις και κανα φωτογραφικο πλανο τοσο το καλυτεροΔεν ειναι "ομερτα" συντροφε, απλα σημερα εχει πολυ δουλεια στο μαγαζι. Κανουμε γενiκη καθαριοτητα και εχω το αφεντικο ολη μερα πανω απο το κεφαλι μου. Τωρα εφυγε να φερει μπυρες και βρηκα λιγο χρονο να μπω στο site. Kαντε λιγο υπομονη καβλιαριδες και θα σας ανταμειψω με σημαντικες πληροφοριες. Ηδη εχω αμολυσει ενα "λαγωνικο" σεσημασμενος πουτανιαρης της περιοχης, ο οποιος κανει τα τηλεφωνα του και θα μου φερει ακομα πιο φρεσκες πληροφοριες απο τον επιγειο παραδεισο που ακουει στο ονομα Γιαννιτσοχωρι.
kavlistas444
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Like
- 186
- Πόντοι
- 1
περιμενω με αγωνια τα νεα,ειμαι απο σπαρτη και ετσι ειμαι μια ωριτσα και κατι απο τον παραδεισο..αντε τρελε περιμενοθμε με αγωνια πληροφοριες για το τσιμπουκοχωρι αμα εχεις και κανα φωτογραφικο πλανο τοσο το καλυτερο
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
ωραιος!εσυ δεν εχεις ακουσει τιποτα για το τσιμπουκοχωρι που εισαι και κοντα;περιμενω με αγωνια τα νεα,ειμαι απο σπαρτη και ετσι ειμαι μια ωριτσα και κατι απο τον παραδεισο..
kavlistas444
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Like
- 186
- Πόντοι
- 1
τιποτα φιλε,τωρα το εμαθα απο εδω..εχω ομως τον γειτονα μου που ειναι απο αυτο το χωριο και μολις ερθει απο τιν δουλεια του θα τον ροτισω για αυτο το θεμα..και αν μαθω πλιροφοριες θα τις πω εδω σε ολους τους μπουρδελιαριδες φιλουςωραιος!εσυ δεν εχεις ακουσει τιποτα για το τσιμπουκοχωρι που εισαι και κοντα;
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
ωραιος περιμενουμε τρελετιποτα φιλε,τωρα το εμαθα απο εδω..εχω ομως τον γειτονα μου που ειναι απο αυτο το χωριο και μολις ερθει απο τιν δουλεια του θα τον ροτισω για αυτο το θεμα..και αν μαθω πλιροφοριες θα τις πω εδω σε ολους τους μπουρδελιαριδες φιλους
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
εχουμε καμια φωτο;;O φίλος που μου είπε την πληροφορεία για το Γιαννιτσοχώρι- τσιμπουκοχώρι μου έδειξε και φωτο από κινητο του ιδρύματος.
Πολύ καλός χωρος και μερικά τεμάχια ανωτατου επιπέδου
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
ΠΙΠΙΤΣΟΧΩΡΙ
Το χωριό ρε της Γιαννίτσας
θα το λένε,... της Πιπίτσας
αλλά δεν θα το πιστέψω
θα σας απογοητέψω !
;)
Το χωριό ρε της Γιαννίτσας
θα το λένε,... της Πιπίτσας
αλλά δεν θα το πιστέψω
θα σας απογοητέψω !
;)
Ο κλασσικός ο λαμογίδης ο Έλληνας.....
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ανεμενε πμ αν δεν βρω κατι εκει που ψαχνω....πως λεμε ανεμενε αναγνωριση απο αξιωματικο πυλης.....ενοικιαζω δωματια στην πανεμορφη Ζαχαρω με ψυγειο κλιματισμο και πολυκουζινακι...
MyNameIsNobody
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Aν μου πουν ότι το ευαγές ίδρυμα ανήκει σε κάποιον ονόματι Πανταζή δε θα εκπλαγώ
Aν μου πουν ότι το ευαγές ίδρυμα ανήκει σε κάποιον ονόματι Πανταζή δε θα εκπλαγώ
O πρασινοδήμαρχος;;;;;;;
ο ιδιοκτήτης των σόδομων;;;;;;;;;;
angeloswrd
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2009
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
έχω σπίτι στη ζαχάρω.κατεβαίνω συνέχεια αλλά τώρα έμαθα για αυτό...!
έχω σπίτι στη ζαχάρω.κατεβαίνω συνέχεια αλλά τώρα έμαθα για αυτό...!
Σου ανοίξαμε τα μάτια - ειχες θησαυρο δίπλα σου τόσο καιρό
αντε και καλα σα
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Σου ανοίξαμε τα μάτια - ειχες θησαυρο δίπλα σου τόσο καιρό
αντε και καλα σα
Δλδ υπαρχει μια .....Piper-land στα χωρικα μαs υδατα???
Ζαχαρω Piper-land
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 2K