Άκρως ενδιαφέρον........ Τι δρομολόγια έχει το ΚΤΕΛ???
www.ktelilias.gr/]http://www.ktelilias.gr/[/url]
Άκρως ενδιαφέρον........ Τι δρομολόγια έχει το ΚΤΕΛ???
www.ktelilias.gr/]http://www.ktelilias.gr/[/quote[/URL]]
Δεν με βολεύουν..... Μάλλον θα προτιμήσω το chopper.
Εγω λέω να πα΄με οικογενειακός διακοπες στη Ζαχάρω και τα βράδυα να πηγαινουμε για καταθέσεις
Που να τρέχουμε Αλεμάνια καθε τρις και λίγο
αλλοδαπές που σε πριβέ χωρο κάνουν πεοθυλασμούς.
εκεί θα είμαι κι εγώMπορώ να το σκάσω ενα 24ωρο για Αλεμάνια αρχες Αυγούστου
Ο χώρος είναι ανοικτός ή στεγασμένος?
εκεί θα είμαι κι εγώ
εννοείς 8ουεγω κοιτάω για 2/10
Στεγασμενος έντος στενάχωρων καμπινών, όπως αυτών των υπέθρειων φωτογραφικών χώρων.
Να φανταστεις ότι όταν πανε για να τους παρουν πίπες αι κορασίδες, λένε, "παω για φωτογράφιση"
ναι θέλεις και google earth
ναι θέλεις και google earth
έχουμε καλομάθει απότα ΦΚΚ
αυτά θα ωριμάσουν σε 2-3 χρόνιαΘέλω να ξέρω που πατώ, κι όχι να λέω "βαδίζω και παραμιλώ...."
Βρε συανγωνιστες από την Σούγκαρ Σίτυ μιλήστε επιτέλους, μόνο ο κοντοπατριώτης σας ο Παραλίμνιος ειπε για πρόταση και αυτός σόπασε αμέσος.
Ομερτα βρε παλίοσκυλα
έτσιΔεν ειναι "ομερτα" συντροφε, απλα σημερα εχει πολυ δουλεια στο μαγαζι. Κανουμε γενiκη καθαριοτητα και εχω το αφεντικο ολη μερα πανω απο το κεφαλι μου. Τωρα εφυγε να φερει μπυρες και βρηκα λιγο χρονο να μπω στο site. Kαντε λιγο υπομονη καβλιαριδες και θα σας ανταμειψω με σημαντικες πληροφοριες. Ηδη εχω αμολυσει ενα "λαγωνικο" σεσημασμενος πουτανιαρης της περιοχης, ο οποιος κανει τα τηλεφωνα του και θα μου φερει ακομα πιο φρεσκες πληροφοριες απο τον επιγειο παραδεισο που ακουει στο ονομα Γιαννιτσοχωρι.
ετς ετςβλεπω αυγουστο να μαζευομαστε πολλοι εφτου κατου
δεν ήθελες και πολύ..και είχα σχέδια για σουηδία αλλα μου βάζετε ιδέες ...για πείτε πληροφορίες να δούμε τι παίζει ...με ψήσατε ήδη παλιοπαίδα
e στην σουηδία είναι παράνομο το άθλημα μας οποτε ίσως η μην τσιμπήσω tpt ...ενώ εδώ και παραλια και πίπες ,σωστές διακοπές dld...δεν ήθελες και πολύ..