Παντως εχω ακουσει πως οι πυργιωτες απο το παφα πουφα τραβατονε δεν τουςκανει κουκου να γαμησουνε και ετσι αι γκομενεται γαμιοσαντε αβερτα με αλλοδαπους
Παντως εχω ακουσει πως οι πυργιωτες απο το παφα πουφα τραβατονε δεν τουςκανει κουκου να γαμησουνε και ετσι αι γκομενεται γαμιοσαντε αβερτα με αλλοδαπους
Oσα γραφονται εδω μεσα ειναι ολα ψεματα. Ζω πολυ κοντα στην περιοχη και δεν υπαρχει τιποτα απολυτως. Ενα κωλομπαρο ειναι λιγο πιο εξω αλλα δεν προσφερει κατι παραπανω απο οτι τα αλλα.
Περασα πριν τα θεοφανεια απο Γιαννιτσοχωρι. Στην παραλια ειχε 2 τροχοσπιτα, στο ενα ηταν μεσηλικο ζευγαρι που λιαζοταν και διαβαζαν βιβλιο, μαλλον γερμανοι. Υπηρχε κι ενα βανακι μ ενα ζευγαρι γαλλων που τους πετυχα να ερχονται απο τα δεξια της παραλιας με μαγιω.
Στην Ζαχαρω εκαναν μπανιο 4-5 ατομα σε αποσταση μεταξυ τους. Ενας χοντρος που ηταν σχετικα κοντα μου ηταν γυμνος.
Μαγκες είμαι ζαχαρω στην ευρύτερη περιοχή περα από κωλομπαρο έχουμε κανέναν οίκο να απαλύνει τον πόνο από το κάτω κεφαλι; δώστε φώτα πρέπει να ενισχύσουμε την τοπική οικονομια