Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ενοικιαζω δωματια στην πανεμορφη Ζαχαρω με ψυγειο κλιματισμο και πολυκουζινακι...
ολα ειναι πανω στο κυμα 7 μετρα απο την θαλασσα.
για τα μελη του μπουρδελα ειδικες τιμες και πολλες πληροφοριες για την δραση τους στην περιοχη!!!!!
αντε τρελε περιμενοθμε με αγωνια πληροφοριες για το τσιμπουκοχωρι αμα εχεις και κανα φωτογραφικο πλανο τοσο το καλυτεροΔεν ειναι "ομερτα" συντροφε, απλα σημερα εχει πολυ δουλεια στο μαγαζι. Κανουμε γενiκη καθαριοτητα και εχω το αφεντικο ολη μερα πανω απο το κεφαλι μου. Τωρα εφυγε να φερει μπυρες και βρηκα λιγο χρονο να μπω στο site. Kαντε λιγο υπομονη καβλιαριδες και θα σας ανταμειψω με σημαντικες πληροφοριες. Ηδη εχω αμολυσει ενα "λαγωνικο" σεσημασμενος πουτανιαρης της περιοχης, ο οποιος κανει τα τηλεφωνα του και θα μου φερει ακομα πιο φρεσκες πληροφοριες απο τον επιγειο παραδεισο που ακουει στο ονομα Γιαννιτσοχωρι.
περιμενω με αγωνια τα νεα,ειμαι απο σπαρτη και ετσι ειμαι μια ωριτσα και κατι απο τον παραδεισο..αντε τρελε περιμενοθμε με αγωνια πληροφοριες για το τσιμπουκοχωρι αμα εχεις και κανα φωτογραφικο πλανο τοσο το καλυτερο![]()
![]()
![]()
ωραιος!εσυ δεν εχεις ακουσει τιποτα για το τσιμπουκοχωρι που εισαι και κοντα;περιμενω με αγωνια τα νεα,ειμαι απο σπαρτη και ετσι ειμαι μια ωριτσα και κατι απο τον παραδεισο..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τιποτα φιλε,τωρα το εμαθα απο εδω..εχω ομως τον γειτονα μου που ειναι απο αυτο το χωριο και μολις ερθει απο τιν δουλεια του θα τον ροτισω για αυτο το θεμα..και αν μαθω πλιροφοριες θα τις πω εδω σε ολους τους μπουρδελιαριδες φιλουςωραιος!εσυ δεν εχεις ακουσει τιποτα για το τσιμπουκοχωρι που εισαι και κοντα;
ωραιος περιμενουμε τρελετιποτα φιλε,τωρα το εμαθα απο εδω..εχω ομως τον γειτονα μου που ειναι απο αυτο το χωριο και μολις ερθει απο τιν δουλεια του θα τον ροτισω για αυτο το θεμα..και αν μαθω πλιροφοριες θα τις πω εδω σε ολους τους μπουρδελιαριδες φιλους![]()
![]()
![]()
εχουμε καμια φωτο;;O φίλος που μου είπε την πληροφορεία για το Γιαννιτσοχώρι- τσιμπουκοχώρι μου έδειξε και φωτο από κινητο του ιδρύματος.
Πολύ καλός χωρος και μερικά τεμάχια ανωτατου επιπέδου
ενοικιαζω δωματια στην πανεμορφη Ζαχαρω με ψυγειο κλιματισμο και πολυκουζινακι...
για τα μελη του μπουρδελα ειδικες τιμες και πολλες πληροφοριες για την δραση τους στην περιοχη!!!!!
ανεμενε πμ αν δεν βρω κατι εκει που ψαχνω....πως λεμε ανεμενε αναγνωριση απο αξιωματικο πυλης.....ενοικιαζω δωματια στην πανεμορφη Ζαχαρω με ψυγειο κλιματισμο και πολυκουζινακι...
Aν μου πουν ότι το ευαγές ίδρυμα ανήκει σε κάποιον ονόματι Πανταζή δε θα εκπλαγώ
έχω σπίτι στη ζαχάρω.κατεβαίνω συνέχεια αλλά τώρα έμαθα για αυτό...!
Σου ανοίξαμε τα μάτια - ειχες θησαυρο δίπλα σου τόσο καιρό
αντε και καλασα