apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τα καλυτερα μουνια ειναι οι νοτιοσλαβες τυπεΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΥΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΣΕΧΕΣ!!ΤΕΛΟΣ.
σερβες,κροατισσες,μαυροβουνιες,σλοβενες
τα καλυτερα μουνια ειναι οι νοτιοσλαβες τυπεΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΥΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΣΕΧΕΣ!!ΤΕΛΟΣ.
αν και σπανια δινω απαντησεις,για τον λογο οτι σπανια συνφωνουν οι συναγωνιστες,θα απαντησω σοβαρα στην ερωτηση σου,τα συμπερασματα ειναι κατοπιν ενος χρονου συμβιωσης πριν 3 χρονια.Την γνωρισα σε ενα μπαρακι,δεν μπορω να πω οτι εχουν την ομορφια των βερων ρωσιδων,αλλα η δικια μου ηταν προς την μερια της ρωσιας.Ολες οι γυναικες αυτες εχουν ανασφαλεια,την οποια ομως μπορεις να εκμεταλευτεις προς συμφερον σου με την καλη εννοια του ορου.Στο θεμα μας!ειναι ντομπρες,ειναι θερμες στο κρεβατι και γουσταρουν,εχουν κολοχαρακτηρα μερικες φορες λογω τις ανασφαλειας που αισθανονται.Πρεπει να εισαι προσεκτικος αυτα που θα τις πεις απο την αρχη πρεπει να τα τηρης στο ακαιρεο,αφου δει οτι εισαι σωστος τα πραγματα αλλαζουν προς το καλυτερο και η σχεση απογειωνετε.Ειναι σταθερες και δεν κανουν κουτσουκελες,βεβαια προσοχη,ονειρο ολων αυτον των γυναικων ειναι να δουλεψουν για να αποκτησουν στην χωρα τους υλικα και οταν γυρισουν να κανουν κατι δικο τους,εμενα μου ειχε πει αν ηθελα να παω να ζησω εκει και ονειρο τη ςηταν να ανοιξη ενα μαγαζι με παιχνιδια,ετσι λειτουργουν στην αρχη,οσο παιρναν τα χρονια ομως εδω εγκλοβιζονται στην ελληνικη ζωη και εγκαταλειπουν τα ονειρα τουςνσιγα σιγα,επισης προσοχη αν εχουν παιδι η οχι,μερικες εχουν παροτι μικρες σε ηλικια,αν τις κερδισεις τοτε ειναι σιγουρα σωστοι συντροφοι!Εξακολουθουμε ακομη και τωρα να μιλαμε πλεον φιλικα και εχει τυχη να βρεθουμε,αυτο που τις εχει μεινη απο την σχεση μας σε αυτην ειναι η ασφαλεια που αισθανοτανε μαζι μου και νομιζω οτι ειναι και καλα παιδια.Ελπιζω να βοηθησα!!!
καβλιαρες στο κρεβατιεχεις γαμησει πολλες μολδαβες??? η απλως πεταξες την μαλακια σου???
οι ολλανδέζεςτα καλυτερα μουνια ειναι οι νοτιοσλαβες τυπε
σερβες,κροατισσες,μαυροβουνιες,σλοβενες
Εχει περασει ποτε απο το μυαλο σου οτι και αυτες μπορει να μας βλεπουν το ιδιο και χειροτερα?Και μαλλον δικιο εχουν...ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΕΣ,ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ,ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ .
ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΛΩΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΞΕΡΕΣ.ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΠΟΛΥ ΚΟΤΕΣ.
Συμφωνω απολυτα.Εχει περασει ποτε απο το μυαλο σου οτι και αυτες μπορει να μας βλεπουν το ιδιο και χειροτερα?Και μαλλον δικιο εχουν...
ειναι αναλογα που θα πεσεις...αμα δε τις ξερεις μπορει να τη πατησεις ...θα συμφωνησω μαζι σου στο παραξενες και φιλοχρηματες αλλα...πες μου ποια γυναικα δεν ειναι ετσι????Παραξενες,κουτοπόνηρες ,μεγαλη ιδεα για τον εαυτο τους και φοβερα φιλοχρήματες
Συγγνωμη οι Ρουμανες ειναι ακομα πιο σκατοψυχες? Πιο κομπλεξικες,χαζες,κακες και με τοσο μεγαλη ιδεα για τον εαυτο τους δεν εχω δει πουθενα!Σε πιστευω δε λεω οτι λες ψεματα.Απλος δεν μπορω να σκεφτω ποσο κακες ειναι οι Ρουμανες για να ειναι χειροτερες απο της Μολδαβες!..λιγο καλυτερες απ τις ρουμανες..λιγο χειροτερες απ τις ουκρανες..