Νέα

Για Πρωταριδες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fun_Fuction
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Fun_Fuction

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην παρέα... Είμαι πρωτάρης- νεουδι στον πληρωμένο έρωτα... στα 29 μου λοιπόν μου την "βάρεσε" να δοκιμάσω τις υπηρεσίες μιας επαγγελματίας του είδους σε κάποιο studio, να δω βρε αδερφέ τι διαφορετικό κάνουν αυτές... θέλω λοιπόν την βοήθειά σας.. είμαι του μελαχρινού, έχω αδυναμία στα μεγάλα στήθη ( όχι τεράστια, μεγάλα!), είμαι της άποψης ότι γυναίκα χωρίς πιασίματα είναι δρόμος χωρίς σήματα  κ με τρελαίνει το παιχνίδι... ακούω και παρακαλώ για τις προτάσεις σας... κ ξέρω περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, αλλά όλο κ κάτι παραπάνω θα ξέρετε εσείς...   

mixalis...ath...

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
την μαρινα απο το studio της φυλης...θα το φυσας και θα κρυωνει....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καλησπέρα στην παρέα... Είμαι πρωτάρης- νεουδι στον πληρωμένο έρωτα... στα 29 μου λοιπόν μου την "βάρεσε" να δοκιμάσω τις υπηρεσίες μιας επαγγελματίας του είδους σε κάποιο studio, να δω βρε αδερφέ τι διαφορετικό κάνουν αυτές... θέλω λοιπόν την βοήθειά σας.. είμαι του μελαχρινού, έχω αδυναμία στα μεγάλα στήθη ( όχι τεράστια, μεγάλα!), είμαι της άποψης ότι γυναίκα χωρίς πιασίματα είναι δρόμος χωρίς σήματα  κ με τρελαίνει το παιχνίδι... ακούω και παρακαλώ για τις προτάσεις σας... κ ξέρω περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, αλλά όλο κ κάτι παραπάνω θα ξέρετε εσείς...   
ο πρωταρης της εβδομαδας
καλοριζικος τυπε :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Καλησπέρα στην παρέα... Είμαι πρωτάρης- νεουδι στον πληρωμένο έρωτα... στα 29 μου λοιπόν μου την "βάρεσε" να δοκιμάσω τις υπηρεσίες μιας επαγγελματίας του είδους σε κάποιο studio, να δω βρε αδερφέ τι διαφορετικό κάνουν αυτές... θέλω λοιπόν την βοήθειά σας.. είμαι του μελαχρινού, έχω αδυναμία στα μεγάλα στήθη ( όχι τεράστια, μεγάλα!), είμαι της άποψης ότι γυναίκα χωρίς πιασίματα είναι δρόμος χωρίς σήματα  κ με τρελαίνει το παιχνίδι... ακούω και παρακαλώ για τις προτάσεις σας... κ ξέρω περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, αλλά όλο κ κάτι παραπάνω θα ξέρετε εσείς...    
οτι κανουν στα κοινα μπουρδελα κανουν κι εκει αφου απο εκει προερχονται ...
τι περιμενεις δηλαδη ? ακροβατικα τσιρκου ?

OP
OP
F

Fun_Fuction

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μαλλον δεν εγινα κατανοητος... δεν καμια εμπειρία στον ερωτα επ αμοιβης, ουτε σε μπουρδελο, ουτε σε στουντιο ουτε cg... περιμενω να ξερουν να περιποιουντε αλλιωσ για ποιο λογο να πληρωσω για κατι το οποιο ετσι κ αλλιωσ εχω...  :think:

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36

τωρα πλακα κανεις μου φιανεται στα 29  ειπες θ πας σε μπουρδελο ?τοσο καιρο ειχες γκομενα και γαμουσες αυτην μονο ? μας δουλευεις?

Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Κριτικές
24
Like
654
Πόντοι
2.297
η Νικόλ από το Κασσάνδρας 6 δεν κάνει κ τέτοια?
:P:P:P

Odin

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
τωρα πλακα κανεις μου φιανεται στα 29  ειπες θ πας σε μπουρδελο ?τοσο καιρο ειχες γκομενα και γαμουσες αυτην μονο ? μας δουλευεις?

Σιγα ρε μεγαλε τι ειπε το παλικαρι?Κι εγω 29 ειμαι και με πουτανα εχω παει 5 φορες ολες κι ολες στη ζωη μου και μεσα στα τελευταια 5 χρονια μια φορα με την Πενυ  και αυτη κατα τυχη,δεν παιζει δηλαδη καποιος να γαμαει αρκετα ειδικα σε αυτες τις ηλικιες ωστε να μην θελει πουτανες?

Φιλε Fuction αυτη που ακουω πολυ καλα λογια και ειναι σε αυτα τα γουστα που λες ειναι η Κελυ απο Φυλης 104 και η Μαρινα στο ιδιο μαγαζι,δεν εχω παρει,για να μην λεω και μαλακιες αλλα εχει ψιλογινει χαμος με την παρτη τους εδω μεσα

sinister

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2010
Κριτικές
11
Like
0
Πόντοι
11
Και γιατί σου φαίνεται περίεργο που είναι 29; Έχεις βάλει ανώτατο όριο ηλικίας για να ξεκινήσει κάποιος το "σπορ"; Προσωπικά μέχρι τα 29 του δεν μου καίγεται καρφί τι έκανε. Τώρα ρωτάει κάτι και η απαντάμε η αγνοούμε.

bousmenis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Σιγα ρε μεγαλε τι ειπε το παλικαρι?Κι εγω 29 ειμαι και με πουτανα εχω παει 5 φορες ολες κι ολες στη ζωη μου και μεσα στα τελευταια 5 χρονια μια φορα με την Πενυ  και αυτη κατα τυχη,δεν παιζει δηλαδη καποιος να γαμαει αρκετα ειδικα σε αυτες τις ηλικιες ωστε να μην θελει πουτανες?
γι αυτο και τις γκομενες που εσεις οι τριανταρηδες υπερτιματε την αξια τους, τις γαμαμε ευκολα, κολλανε μαζι μας και τις χανετε αδοξα, εμεις οι 45-55 που ανδρωθηκαμε με τον αγοραιο και μαθαμε να τις τοποθετουμε στη πραγματικη τους διασταση... μετα σας παντρευονται..

Odin

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
γι αυτο και τις γκομενες που εσεις οι τριανταρηδες υπερτιματε την αξια τους, τις γαμαμε ευκολα, κολλανε μαζι μας και τις χανετε αδοξα, εμεις οι 45-55 που ανδρωθηκαμε με τον αγοραιο και μαθαμε να τις τοποθετουμε στη πραγματικη τους διασταση... μετα σας παντρευονται..

Καλο φιλε,υπερτιμαω την αξια τους  επειδη γαμαω αυτες αντι να παω σε πουτανες? η νομιζεις οτι επειδη δεν ειμαστε 45αρηδες οι γκομενες που γαμαμε ειναι χαμηλοτερου επιπεδου απο αυτες που γαματε εσεις??
Ασ'το μεγαλε και το μονο πλεονεκτημα που εχουν καποιοι απο σας,οχι ολοι, ειναι τα φραγκα και  η αισθηση μιας γκομενας οτι ενας 45-50  εχει περισσοτερα φραγκα απο καποιον στην ηλικια μου,αν τις βαλεις να διαλεξουν εναν 45αρη και εναν 30αρη που να εχουν τα ιδια φραγκα , μονο οσες εχουν απωθημενα με τον μπαμπακα τους θα παρουν τον 45αρη γι'αυτο ξεκαβαλα απο κει πανω που νομιζεις οτι καθεσαι :idiot:
Εχεις την ψευδη εντυπωση οτι οι παντες στην ηλικια μου  ειναι μουνοδουλοι  και οτι οι 45-55 γαμανε και δερνουνε! και να δεις ποσο γελαγα με κατι τυπους  στην ηλικια σου οταν ειμουν φοιτητης στην Λαρισα και τους γαμουσα τις γυναικες και οχι μονο εγω ολο το τμημα μου παρτουζα τις επερνε κατι τετοιες τυπισες που ειχαν για αντρες κατι μαγκες σαν και σας!

Ανδρωθηκατε στον αγοραιο ερωτα??Ειναι σαν να μου λες οτι αγοραζες ετοιμη τυροπιτα να φας και επειδη εφαγες πολλες τωρα ξερεις και να την φτιαχνεις!
Βγες μεγαλε στα 50 σου να κανεις καμακι σε γκομενακια 20-25 χρονων χωρις να μοστραρεις φραγκα να γελασει και το παρδαλο κατσικι!!

bousmenis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλο φιλε,υπερτιμαω την αξια τους  επειδη γαμαω αυτες αντι να παω σε πουτανες? η νομιζεις οτι επειδη δεν ειμαστε 45αρηδες οι γκομενες που γαμαμε ειναι χαμηλοτερου επιπεδου απο αυτες που γαματε εσεις??
Ασ'το μεγαλε και το μονο πλεονεκτημα που εχουν καποιοι απο σας,οχι ολοι, ειναι τα φραγκα και  η αισθηση μιας γκομενας οτι ενας 45-50  εχει περισσοτερα φραγκα απο καποιον στην ηλικια μου,αν τις βαλεις να διαλεξουν εναν 45αρη και εναν 30αρη που να εχουν τα ιδια φραγκα , μονο οσες εχουν απωθημενα με τον μπαμπακα τους θα παρουν τον 45αρη γι'αυτο ξεκαβαλα απο κει πανω που νομιζεις οτι καθεσαι :idiot:
Εχεις την ψευδη εντυπωση οτι οι παντες στην ηλικια μου  ειναι μουνοδουλοι  και οτι οι 45-55 γαμανε και δερνουνε! και να δεις ποσο γελαγα με κατι τυπους  στην ηλικια σου οταν ειμουν φοιτητης στην Λαρισα και τους γαμουσα τις γυναικες και οχι μονο εγω ολο το τμημα μου παρτουζα τις επερνε κατι τετοιες τυπισες που ειχαν για αντρες κατι μαγκες σαν και σας!

Ανδρωθηκατε στον αγοραιο ερωτα??Ειναι σαν να μου λες οτι αγοραζες ετοιμη τυροπιτα να φας και επειδη εφαγες πολλες τωρα ξερεις και να την φτιαχνεις!
Βγες μεγαλε στα 50 σου να κανεις καμακι σε γκομενακια 20-25 χρονων χωρις να μοστραρεις φραγκα να γελασει και το παρδαλο κατσικι!!
πιθανοτατα εχεις δικαιο αν το γενικευεις... μιλαω ομως, εχοντας στο μυαλο μου μονο αυτους που παρεμειναν ενεργοι.. και φυσικα μετραει ολο το πακετο, οχι μονο τα λεφτα,.. οσο για το οτι ανδρωθηκαμε με τον αγοραιο, αυτο απο αναγκη εγινε κι οχι απο επιλογη, αλλα δημιουργησε μια διαφορετικη κουλτουρα..

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
φίλε μου ντουγρού για φυλής 104 στούντιο οριένταλ για ένα προγραμματάκι με κέλλυ...θα τα δεις όλα...

Odin

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
πιθανοτατα εχεις δικαιο αν το γενικευεις... μιλαω ομως, εχοντας στο μυαλο μου μονο αυτους που παρεμειναν ενεργοι.. και φυσικα μετραει ολο το πακετο, οχι μονο τα λεφτα,.. οσο για το οτι ανδρωθηκαμε με τον αγοραιο, αυτο απο αναγκη εγινε κι οχι απο επιλογη, αλλα δημιουργησε μια διαφορετικη κουλτουρα..

Τωρα που το υφος σου αλλαξε σε σχεση με το προηγουμενο ποστ,κατσε να σου απαντησω ομορφα κι ωραια κι εγω.
Λοιπον για καλη μου τυχη στην ηλικια που ειμαι εχω μια επιχειρηση που μεσα σ'αυτο το μπουρδελο που λεγεται Ελλαδα ακομα τουλαχιστον παει αρκετα καλα,εχω επισης την τυχη σε αυτη την επιχειρηση η πελατεια μου να ειναι κατα 80-85% γυναικες  απο 19 μεχρι 26 χρονων περιπου και η πλειοψηφεια αυτων να ειναι ανω του μετριου εμφανησιακα τουλαχιστον.
Επειδη αυτες οι κοπελες ερχονται σχεδον καθε μερα στο μαγαζι για οσο διαρκει η σχολη τους δηλαδη περιπου 3 χρονια γνωριζομαι με ολες αρκετα καλα,με αλλες φιλικα με αλλες παραπανω απο φιλικα ;) ωστε να μπαινουμε και σε τετοιου ειδους συζητησεις,και φυσικα βλεποντας καποια φαινομενα με ζευγαρια με τοσο μεγαλες ηλικιακες αποκλεισεις εχω θεσει το ερωτημα σε παρα πολλες απο αυτες,"Θα εκανες σχεση η οτιδηποτε αλλο με εναν ανδρα 45-50 χρονων και αν το εκανες για ποιο λογο θα το εκανες"?
Λοιπον περιπου 1 στις 20-25 μου ειπαν οτι ναi γιατι γουσταρουν μεγαλους,ολες οι κατω απο 22 μου ειπαν κατηγορηματικα οχι και απο τις υπολοιπες περιπου 1-2 στις 10 μου ειπαν ισως.
Οσες ειπαν ναι και ισως η πρωτη ερωτηση που καναν ηταν "πως θα ειναι αυτος οικονομικα".

Αν δεν παιζουν λεφτα σε αυτο το ηλικιακο γκρουπ δεν παιζει και τιποτα αλλο και θα σου πω γιατι.
Δεν γινεται πρωτα απ'ολα ενας 50αρης να ακολουθησει τον τροπο ζωης μιας γυναικας 20-25 χρονων ,δεν μπορει να ακολουθησει τον τροπο σκεψης της γιατι απεχουν 25 χρονια εντελως διαφορετικων εμπειριων,δεν μπορει να την ακολουθησει στον τροπο ζωης της που αυτη ολο θα θελει καπου να τρεχει,club,party και λοιπα,γενικα δεν ειναι συμβατες αυτες οι 2 ηλικιες και ο μονος λογος που βλεπεις καποια τετοιου ειδους ζευγαρια ειναι γιατι η γυναικα σου λεει εχω την ασφαλεια μου με τα φραγκα του αλλου και το πιθανοτερο ειναι οτι δεν θα κοιταει και αλλη αν εχει το πιπινι διπλα του.
Υπαρχουν βεβαια και εξαιρεσεις αλλα ποιο πολυ για να επιβεβαιωνουν τον κανονα.

OP
OP
F

Fun_Fuction

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παλικάρια, μια απλή ερώτηση έκανα, δεν ήθελα να σηκώσω πανικό... δόξα το θεό απο γκόμενα δν εχω ξεμείνει ποτέ ειδικά τώρα γαμάω κ γαμάω πολύ καλά όσο κυνικό κ εάν ακούγεται αυτό... απλά ήθελα να εχω μια γεύση κ απο τον αγοραίο έρωτα (ξέρω είμαι πλεονέκτης αλλά αφου μπορώ... :P). Ήρεμα λοιπόν, απλά μια γνώμη ζήτησα για να μην ξενερώσω απο την πρώτη επαφή με το σπορ.. δν υπάρχει λόγος για κόντρα του τύπου εμείς οι 30αρηδες κ εσείς οι 45αρηδες... ειρήνη υμήν... ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ...  :2funny: :2funny:

OP
OP
F

Fun_Fuction

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Στατιστική ανάλυση χωρίς γράφημα φίλτατε?? ντροπή...  :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom