Νέα

Για ποιό λόγο δέρνει κάποιος μια γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 383
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
επιτελους... τεστοστερον... *P

ο ανδρας τι αξιζει σε αντιστοιχη περιπτωση?

Ένα "Πολύ ωραία, αγάπη μου, γιατί ένιωθα τύψεις που πηδιόμουν τόσο καιρό με τον κολλητό σου". Και μετά εξαφάνιση.

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Τουλάχιστον αν ρίχνετε φάπες να πέφτουν γρήγορες με συχνότητα 8 - 12 Hz για να βγάζουν χαλαρωτικά alpha waves. Το λένε και οι ψυχολόγοι ότι βοηθάνε.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Ο φίλος μας δε δέρνει, είναι βουδιστής. :2funny:
Βέβαια άμα του την πεις λίγο ακόμα δε ξέρεις τι γίνεται. :2funny:

εχω ελπιδες να τις φαω δλδ... *P

απ το στόμα μου το πήρες!!!!

περιμενω την απαντηση απο καποιον οτι ο ανδρας ειναι πολυγαμικουλινος κ κανει το χομπυ του
κ ειναι ανδρουλινος κ μαγκας.. χαααααααα

Ένα "Πολύ ωραία, αγάπη μου, γιατί ένιωθα τύψεις που πηδιόμουν τόσο καιρό με τον κολλητό σου". Και μετά εξαφάνιση.

εμεις δλδ θα φαμε φαπα κ εσεις  μια ατακα την οποια ο κολλητος σας θα βεβαιωσει οτι ειναι ψεμα? ξαναπροσπαθησε

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
Για ποιό λόγο δέρνει κάποιος μια γυναίκα;μμμμ γιατι εχει το στυλακι της BiteMeIaMfresH.... :grin:

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
εμεις δλδ θα φαμε φαπα κ εσεις  μια ατακα την οποια ο κολλητος σας θα βεβαιωσει οτι ειναι ψεμα? ξαναπροσπαθησε

Μη βιάζεσαι, πολυβόλο του 1 ποστ ανά 30 δευτερόλεπτα. Όπως έχω πει και σε προηγούμενη σελίδα, δεν επιτρέπεται το ξύλο προς καμία κατεύθυνση. Απλώς επισημαίνω τι είναι χειρότερο για την ψυχολογία ενός άντρα. Μην προτρέχεις κι εσύ, κλωνάρι, που χάρηκες αμέσως. Εδώ του έφαγες 1.700 ευρώ του ανθρώπου με τα αλουμίνια, τι να λέμε τώρα... 5 city tours θα έπαιρνε, και θα του 'μεναν και ρέστα για τη Φραντζή...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Μη βιάζεσαι, πολυβόλο του 1 ποστ ανά 30 δευτερόλεπτα. Όπως έχω πει και σε προηγούμενη σελίδα, δεν επιτρέπεται το ξύλο προς καμία κατεύθυνση. Απλώς επισημαίνω τι είναι χειρότερο για την ψυχολογία ενός άντρα. Μην προτρέχεις κι εσύ, κλωνάρι, που χάρηκες αμέσως. Εδώ του έφαγες 1.700 ευρώ του ανθρώπου με τα αλουμίνια, τι να λέμε τώρα... 5 city tours θα έπαιρνε, και θα του 'μεναν και ρέστα για τη Φραντζή...

αλουμινια? 1700 ευρα? σιτυτουρα? τι ειναι αυτα? τι εννοας? πειτε μου κ μενα...

αν δεν επιτρεπεται το ξυλο προς καμια κατευθυνση (πραγμα με το οποιο συμφωνω) τοτε οκευ ας δεχτω την προταση σου :P
ο λογος ???απλος ειναι η BiteMeIaMfresH  :grin: :grin: :grin:
*P :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom