τελικα θα φαμε ξυλο ή δεν θα φαμε?
Μήπως θέλεις καμιά σαρδελίτσα με ουζάκι?
τελικα θα φαμε ξυλο ή δεν θα φαμε?
μπλιαξΜήπως θέλεις καμιά σαρδελίτσα με ουζάκι?
οκ...αι φιλ γιου...Συνδυασμός υπογραφής σου και μαλακίας που με τις τελευταίες μέρες, λουκρητία μου, δεν τρέχει τίποτα.
μπλιαξ
απο ξυλο τι εχετε
?
πιστευω οταν μυριστει πιθανη απιστια..η απιστια που να ψηνεται..
ενα χαστουκι το αξιζει η γυναικα. ;)
μπλιαξ
απο ξυλο τι εχετε
?
ο ανδρας τι αξιζει σε αντιστοιχη περιπτωση?
επιτελους... τεστοστερον... *P
μι του!απ το στόμα μου το πήρες!!!!
Ο φίλος μας δε δέρνει, είναι βουδιστής.
Βέβαια άμα του την πεις λίγο ακόμα δε ξέρεις τι γίνεται.
απ το στόμα μου το πήρες!!!!
Ένα "Πολύ ωραία, αγάπη μου, γιατί ένιωθα τύψεις που πηδιόμουν τόσο καιρό με τον κολλητό σου". Και μετά εξαφάνιση.
εμεις δλδ θα φαμε φαπα κ εσεις μια ατακα την οποια ο κολλητος σας θα βεβαιωσει οτι ειναι ψεμα? ξαναπροσπαθησε
Για ποιό λόγο δέρνει κάποιος μια γυναίκα;μμμμ γιατι εχει το στυλακι της BiteMeIaMfresH....
τελευταιως ενα ξυλο το χρειαζομαι οποτε τι να πω? το παραδεχομαι μονο εδω μεσαΓια ποιό λόγο δέρνει κάποιος μια γυναίκα;μμμμ γιατι εχει το στυλακι της BiteMeIaMfresH....
επιτελους... τεστοστερον... *P
εμεις δλδ θα φαμε φαπα κ εσεις μια ατακα την οποια ο κολλητος σας θα βεβαιωσει οτι ειναι ψεμα? ξαναπροσπαθησε
Μα ποιος ο λόγος να ρίχνεις χαστούκια και να μην την χωρίζεις?
Μη βιάζεσαι, πολυβόλο του 1 ποστ ανά 30 δευτερόλεπτα. Όπως έχω πει και σε προηγούμενη σελίδα, δεν επιτρέπεται το ξύλο προς καμία κατεύθυνση. Απλώς επισημαίνω τι είναι χειρότερο για την ψυχολογία ενός άντρα. Μην προτρέχεις κι εσύ, κλωνάρι, που χάρηκες αμέσως. Εδώ του έφαγες 1.700 ευρώ του ανθρώπου με τα αλουμίνια, τι να λέμε τώρα... 5 city tours θα έπαιρνε, και θα του 'μεναν και ρέστα για τη Φραντζή...
*Pο λογος ???απλος ειναι η BiteMeIaMfresH