Νέα

Για ποιό λόγο δέρνει κάποιος μια γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 383
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μη βιάζεσαι, πολυβόλο του 1 ποστ ανά 30 δευτερόλεπτα. Όπως έχω πει και σε προηγούμενη σελίδα, δεν επιτρέπεται το ξύλο προς καμία κατεύθυνση. Απλώς επισημαίνω τι είναι χειρότερο για την ψυχολογία ενός άντρα. Μην προτρέχεις κι εσύ, κλωνάρι, που χάρηκες αμέσως. Εδώ του έφαγες 1.700 ευρώ του ανθρώπου με τα αλουμίνια, τι να λέμε τώρα... 5 city tours θα έπαιρνε, και θα του 'μεναν και ρέστα για τη Φραντζή...

τοσα που εβγαλα όμως ανοίγει ολόκληρο μπουρδέλο για πα΄ρτη του...

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Φαντάσου να σε βρει ο Analhunter να πηδιέσαι με μπάτσο. Εκεί θα προτιμάς να είχες φάει φάπες!

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Εγω παντως τελευταια φορα που εχω χτυπησει γυναικα ηταν το '89
οταν πηγαινα νηπιαγωγειο!!Τις τραβουσα τα μαλλια,τις τραβουσα τα σκουλαρικια
και μετα τις εριχνα και 2-3 χαστουκιες, αλλες φορες τις εβαζα τρικλοποδιες οταν τρεχανε ετσι χωρις λογο,και τις εφτυνα!!

Επισκέπτης
και μετα τις εριχνα και 2-3 χαστουκιες, αλλες φορες τις εβαζα τρικλοποδιες οταν τρεχανε ετσι χωρις λογο,και τις εφτυνα!!

εγω είχα δειρει στο δημοτικό ένα αγοράκι που μου την έπεσε.
μεχρι να βγαλω το δημοτικό δεν μου την είχε πέσει κανένας άλλος...

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66

Μήπως είσαι ο Πάσσαρης? :think:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

χαχαχχαχα
εμας παλι το εκανε καποια μικρουλα σ ενα αγορακι στο νηπιαγωγειο
τον βαραγε τον τσιμπαγε... αντεχε αυτο αντεχε επι πολυ καιρο
ωσπου μια μερα την εδειρε.. αχαχαχαχα μετα κλαμα η μικρα.. σωφρονιστηκε απο 5 χρονων :tooth:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εγω στο δημοτικο κανενα δεν ειχα δειρει
στο γυμνασιο ειχα ριξει απειρα χαστουκια ειχα γινει εξπερ... ηταν η μονη αντιδραση που μπορουσα ν εχω απεναντι στη δραση των αγοριων που τους ειχε ξυπνησει η τεστοστερονη
μας ειχαν σπασει τα νευρα :2funny:

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945

Την έπεφταν όλοι στην Dark Eyes, που πήγαινε ήδη λύκειο. Πού χρόνος για σένα...  :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ειχα βαρεσει τον κολλητο μου δ δημοτικου επειδη κοροιδευε ενα παιδακι παρολιγον καθυστερημενο...
ο διευθυντης δεν εμεαθε ποτε τι εγινε...
σφηγγες και οι 2...

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
χαχαχχαχα
εμας παλι το εκανε καποια μικρουλα σ ενα αγορακι στο νηπιαγωγειο
τον βαραγε τον τσιμπαγε... αντεχε αυτο αντεχε επι πολυ καιρο
ωσπου μια μερα την εδειρε.. αχαχαχαχα μετα κλαμα η μικρα.. σωφρονιστηκε απο 5 χρονων :tooth: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εγω στο δημοτικο κανενα δεν ειχα δειρει
στο γυμνασιο ειχα ριξει απειρα χαστουκια ειχα γινει εξπερ... ηταν η μονη αντιδραση που μπορουσα ν εχω απεναντι στη δραση των αγοριων που τους ειχε ξυπνησει η τεστοστερονη
μας ειχαν σπασει τα νευρα :2funny:
Ποτε μα ποτε δεν εχει απλωσει χερι γυναικα πανω μου,αλλο απο μια φορα πριν 10 χρονια μια συμμαθητρια μου με χαστουκισε,αλλα τωρα αυτη η κοπελα παπαλα...Σκοτωθηκε τον επομενο χρονο σε τροχαιο!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Ποτε μα ποτε δεν εχει απλωσει χερι γυναικα πανω μου,αλλο απο μια φορα πριν 10 χρονια μια συμμαθητρια μου με χαστουκισε,αλλα τωρα αυτη η κοπελα παπαλα...Σκοτωθηκε τον επομενο χρονο σε τροχαιο!!
:- :- :-

εγω ειχα χωσει χαστουκι, εντελως αυθορμητα χωρις να το καταλαβω πως μου βγηκε στον πρωην μου, οταν δεν ηταν πρωην, μπροστα σε κοσμο
η αληθεια ειναι πως περιμενα να ανταποδωσει... ηταν κ δυνατο
οχι οτι το μετανιωσα εκ των υστερων αλλα με εξεπληξα τη δεδομενη στιγμη :-

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
Τι να πω ρε παιδια. Γενικα το να πρεπει να βαρεσεις για να κανεις κατανοητη την αποψη σου ή τη δυσαρεσκεια σου δεν ειναι λυση...
Τωρα να βαρεσεις γυναικα, δηλαδη, εκ του ασφαλους και με τη σιγουρια οτι αν θελει να σε πληρωσει με το ιδιο νομισμα απλα δε μπορει... ε ειναι και λιγο πουστικο. Νομιζω.

leopard

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
:- :- :-

εγω ειχα χωσει χαστουκι, εντελως αυθορμητα χωρις να το καταλαβω πως μου βγηκε στον πρωην μου, οταν δεν ηταν πρωην, μπροστα σε κοσμο
η αληθεια ειναι πως περιμενα να ανταποδωσει... ηταν κ δυνατο
οχι οτι το μετανιωσα εκ των υστερων αλλα με εξεπληξα τη δεδομενη στιγμη :-
Καλά είσαι τσαμπουκαλεμένη γκόμενα εσύ... :rockon:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
οσοι απλωνουν χερι σε γυναικα η γενικα [size=10pt]σε ατομο πιο αδυναμο απο εκεινους[/size]
το κανουν απλα γτ θελουν να νιωσουν πως εχουν @@!
κατι που δεν υσχιει φυσικα...
δεν εχουν...
τα παντα ολα, το να-τ αλλο ρε συ....

ολα τα ξερουν τα τεμαχια !!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ανοιξτε κανενα βιβλιο, ακουστε κανεναν ειδικο, κανετε ενα γαμίδι γκουγκλάρισμα σε καμια ιστοσελιδα της προκοπης για να μαθετε πως Ο ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΧΤΥΠΑΕΙ, ΔΕΝ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ στις σχεσεις..

φυσικα και δεν εχουν παπαρια για να το κανουν αυτο, διοτι απλα ειναι ΟΙ ΑΔΥΝΑΜΟΙ !

leopard

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εμένα πάλι η δικιά μου με δαγκώνει λίγο...ε τί να γίνει...θηρίο είναι   :2funny:
Πάντως για την ιστορία εγώ χώρισα πριν κανα τρίμηνο, αλλά ξύλο δεν είχε πέσει ποτέ μεταξύ μας. Γενικά δεν είμαι της θεματολογίας της σφαλιάρας ούτε και της ψυχολογικής βίας. Η προηγούμενη σχέση με χάλασε και γι'αυτό πήρε τέλος. Ειρηνικά εννοείται.Νομίζω ότι έτσι πρέπει να γίνεται. Οταν κάτι σε χαλάει, απλά την κάνεις...Εχει και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια  :rockon:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Διαβασα μια ερευνα στην εφημεριδα που ελεγε οτι ολοι εχουν δειρει εστω και απο μια φορα την γυναικα-αρραβωνιστικα-γκομενα. Αν και δεν το εχω κανει εγω προσωπικα καμια φορα, εκτος απο το κερατο που ειναι λογικο καποιος να γινει εξαλος και να την δειρει, ποιος αλλος λογος ειναι αυτος που να σε αναγκασει να δειρεις μια γυναικα?

γυναίκες είναι...Κάθε μέρα σου δίνουν 1.000.000 λόγους να τις σοπακιάσεις...Το θέμα είναι αν το κάνεις ή όχι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom