Νέα

Για ποιό λόγο δέρνει κάποιος μια γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 383
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
ό,τι πεις...
σου χαλάω εγώ χατήρι.....

Υ.Γ.
έχω γνωρίσει πολλές πουτάνες πολύ πιο νορμάλ από όλες τις "κυρίες" που γράφετε εδώ μέσα.
Και εάν σε χαλάει ΟΚ.... κρυφοπουτάνα είναι καλύτερο;

Καλά ρε, είσαι τόσο αφελής που κάθεσαι και συνομιλείς με τον κλώνο;

Που υποτίθεται ότι είναι 28 χρονών αλλά έχει σηκώσει καμιά 10αριά πολυκατοικίες τουλάχιστον, ξέρει από δάνεια, από τραπεζίτες, από επενδύσεις, από πλακάδες, από την Γκράβα και δεν του έχει μείνει και κανένα απούλητο.

Αλλά οπωσδήποτε έχει άποψη για τα στουντιάκια, πόσο βγάζουν, τους επιχειρηματικούς κινδύνους και ποιόν και πόσο πρέπει να λαδώσεις:

Ω ναι, και δεν ξέρει τι είναι cim και cif και παρακαλώ κάποιος να του εξηγήσει.
Εμ βέβαια, μπορεί να τελείωσε το ΕΜΠ σε 4 1/2 χρόνια (παγκόσμια πρωτοτυπία) αλλά το Google δεν ξέρει να το χρησιμοποιεί. Θέλει να του το μάθουν και στην πράξη για να το εμπεδώσει.

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
και μετά λέτε ανώμαλους τους πουτανιάρηδες.....
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Ξεκίνησε πάντως να γίνει πουτανιάρης
αλλά δεν του βγήκε. Τον έιχαν πάρει
με το ζόρι μπουρδελότσαρκα Φυλής και
μπήκε να γαμήσει αλλά ξενέρωσε είπε γιατί
ήταν ψεκάστε-σκουπίστε-τελείωσατε η όλη φάση, γιατί η
ιερόδουλη δεν έβγαλε το σουτιέν,ενώ αυτός ανυπομονούσε να
δει/πιάσει βυζιά και τέλος γιατί τον έβαλε να την πάρει στα 4
ενώ αυτός γούσταρε ιεραποστολικό κ έτσι δεν ξαναπήγε.. Εγώ κατάλαβα
ότι δεν έμαθε πολλά από αυτήν την εμπειρία γιατί στο ιεραποστολικό
δεν ήξερε να κουνηθεί και επίσης δεν είχε φιλήσει ποτέ..
Κ μην μου πείτε ότι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχω πάει και με
εντελώς παρθένο και ξέρω πως είναι. :thumbsup:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
ειπατε τίποτα;

Η φόνισσα των Γρεβενών

Κυριακή, 19 Ιουλίου 2009, 18:32

Μία απίστευτη εγκληματική ιστορία, ασυνήθιστη για τα ελληνικά δεδομένα, συγκλονίζει τα Γρεβενά. Μία γυναίκα 52 ετών σκότωσε, μαζί με τα παιδιά της, το σύζυγό της, Ζήση Σιώζο, και κοιμήθηκαν δίπλα στο σκοτωμένο πατέρα σα να  μη συμβαίνει τίποτα. Στη συνέχεια έκρυψαν για τρεις μέρες το πτώμα και έπειτα, αφού το έθαψαν, τον δήλωσαν αγνοούμενο. Η δολοφονία αποκαλύφθηκε στις 16 Ιουλίου, ακριβώς ένα χρόνο μετά από την ημερομηνία που η 52χρονη είχε δηλώσει την εξαφάνιση του άνδρα στην Αστυνομία. Για τη διαλεύκανση της υπόθεσης έβαλε το χεράκι της η Αγγελική Νικολούλη από την εκπομπή «Φως στο τούνελ».

Η ιστορία του ζευγαριού, θλιβερή, μονότονη, με γεύση από ξενιτιά. Ζούσαν μόνιμα στη Γερμανία και είχαν έρθει για διακοπές στην ιδιαίτερη πατρίδα του συζύγου, το Δοτσικό Γρεβενών. Στις 14 Ιουλίου του 2008, το ζευγάρι είχε έντονη λογομαχία σχετικά με τα παιδιά, μία 20χρονη κόρη και έναν 18χρονο γιο. Ξαφνικά, ο άνδρας σήκωσε ένα τσεκούρι και τους απείλησε. Η γυναίκα του πρόλαβε και με ένα ξύλο τον χτύπησε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Την επόμενη μέρα, η 52χρονη και τα παιδιά της μετέφεραν το πτώμα του άνδρα σε ιδιωτική αποθήκη κοντινού χωριού από το οποίο κατάγεται η σύζυγος. Μετά από τρεις μέρες, η γυναίκα με τα παιδιά μετέφεραν για δεύτερη φορά το πτώμα στην παραποτάμια περιοχή Δήμητρα, όπου και το έθαψαν, με επαγγελματική ψυχραιμία. Στη συνέχεια, η 52χρονη μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Γρεβενών και δήλωσε την εξαφάνιση του συζύγου. Μάλιστα, είπε ότι ο άνδρας της εξαφανίστηκε στις 16 του μηνός και όταν οι αστυνομικοί τη ρώτησαν γιατί καθυστέρησε να δηλώσει την εξαφάνιση, τους απάντησε ότι και το προηγούμενο καλοκαίρι ο άνδρας της είχε φύγει απροειδοποίητα από το σπίτι και έτσι δεν είχε ανησυχήσει.

Λίγες μέρες αργότερα, η γυναίκα και τα παιδιά γύρισαν στη Γερμανία. Πριν λίγες μέρες όμως επέστρεψαν στην Ελλάδα για καλοκαιρινές διακοπές. Εν τω μεταξύ, στο διάστημα που είχε μεσολαβήσει, η γυναίκα είχε παραχωρήσει αρκετές συνεντεύξεις και είχε εμφανιστεί μάλιστα και στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο τούνελ», όπου έκανε έκκληση για να βρεθούν τα ίχνη του συζύγου της.

Οι αντιφάσεις όμως, στις οποίες υπέπεσαν σύζυγος και παιδιά, προβλημάτισαν ιδιαίτερα τη γνωστή δημοσιογράφο, η οποία συνεργάστηκε με την Ασφάλεια των Γρεβενών και βοήθησε στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Όταν την περασμένη Παρασκευή η οικογένεια επέστρεψε στην Ελλάδα, οι αστυνομικοί τους κάλεσαν στο Τμήμα. Εκεί, η μάνα και ο γιος ομολόγησαν το έγκλημα και μάλιστα υπέδειξαν στους αστυνομικούς το σημείο που είχαν θάψει το πτώμα.

Ο γενικός διευθυντής της Ασφάλειας Γρεβενών, Βάιος Χονδρός, μίλησε στη zougla.gr και περιέγραψε την υπόθεση. Όπως ο ίδιος σημειώνει, αυτό που κίνησε τις υποψίες ήταν το γεγονός ότι λίγες μέρες μετά την εξαφάνιση του Ζήση Σιώζου, η οικογένειά του έφυγε από την Ελλάδα και επέστρεψε στη Γερμανία.

Από την πρώτη στιγμή η Αγγελική Νικολούλη κατάλαβε ότι πρόκειται για μία πολύ περίεργη υπόθεση. Βάση στις υποψίες της έδωσαν οι αντιφάσεις της μητέρας και των παιδιών. Η γνωστή δημοσιογράφος χαρακτηρίζει ως μία πολύ ψυχρή γυναίκα τη δράστη και αναφέρει ότι την ενόχλησε η κυνικότητα με την οποία αντιμετώπισε την κατάσταση και ο τρόπος που χρησιμοποίησε τα δύο της παιδιά.

«Η επιμονή, η υπομονή και η μεθοδικότητα των ανδρών του Τμήματος Ασφάλειας και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών έφερε καρπούς», δήλωσε στη zougla.gr ο επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος, Στέργιος Αποστολίδης.

Η δικογραφία, που σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών, κατατέθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, προκειμένου να εκδοθούν τα σχετικά εντάλματα σύλληψης. Εναντίον της συζύγου αποδόθηκαν κατηγορίες για φόνο εκ προθέσεως και εναντίον των δύο παιδιών για απλή συνέργεια σε φόνο.

Απαπα φόβος και τρόμος η Νικολούλη :S

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
μήπως να τον χωρίσεις?
λέω εγω...

τους φοβάμαι κάτι τετοιους...

μου πέρασε από το μυαλό
αλλά δεν μπορώ..
τον γουστάρω...με έχει
στα ώπα-ώπα αν εξαιρέσεις αυτό το γεγονός
και περνάμε πολύ καλά μαζί
σε σημείο που να σκέφτομαι ότι που θα βρω άλλο
τέτοιο θύμα;  :grin:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Φιλε    νομιζω   ειναι  για  το  παμε   στοιχημα  και   λεει   για  τα  ξενα   πρωταθληματα   αλλά   επειδη  ειναι  καινουργεια   μαλλον   δεν  την  βαλαν  ακομα 

ΟΚ, θα τη ψάξω.
Thanks
:rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ξεκίνησε πάντως να γίνει πουτανιάρης
αλλά δεν του βγήκε. Τον έιχαν πάρει
με το ζόρι μπουρδελότσαρκα Φυλής και
μπήκε να γαμήσει αλλά ξενέρωσε είπε γιατί
ήταν ψεκάστε-σκουπίστε-τελείωσατε η όλη φάση, γιατί η
ιερόδουλη δεν έβγαλε το σουτιέν,ενώ αυτός ανυπομονούσε να
δει/πιάσει βυζιά και τέλος γιατί τον έβαλε να την πάρει στα 4
ενώ αυτός γούσταρε ιεραποστολικό κ έτσι δεν ξαναπήγε.. Εγώ κατάλαβα
ότι δεν έμαθε πολλά από αυτήν την εμπειρία γιατί στο ιεραποστολικό
δεν ήξερε να κουνηθεί και επίσης δεν είχε φιλήσει ποτέ..
Κ μην μου πείτε ότι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχω πάει και με
εντελώς παρθένο και ξέρω πως είναι. :thumbsup:

με κανέναν άντρα έχεις πάει;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
μου πέρασε από το μυαλό
αλλά δεν μπορώ..
τον γουστάρω...με έχει
στα ώπα-ώπα αν εξαιρέσεις αυτό το γεγονός
και περνάμε πολύ καλά μαζί
σε σημείο που να σκέφτομαι ότι που θα βρω άλλο
τέτοιο θύμα;  :grin:

θυτης και θυμα είναι 2 ρόλοι που πολλές φορές αλλάζουν...
για ποτε ο ένας μπαίνει στο ρόλο του άλλου, ούτε που το καταλαβαίνεις...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλά ρε, είσαι τόσο αφελής που κάθεσαι και συνομιλείς με τον κλώνο;

Που υποτίθεται ότι είναι 28 χρονών αλλά έχει σηκώσει καμιά 10αριά πολυκατοικίες τουλάχιστον, ξέρει από δάνεια, από τραπεζίτες, από επενδύσεις, από πλακάδες, από την Γκράβα και δεν του έχει μείνει και κανένα απούλητο.

Αλλά οπωσδήποτε έχει άποψη για τα στουντιάκια, πόσο βγάζουν, τους επιχειρηματικούς κινδύνους και ποιόν και πόσο πρέπει να λαδώσεις:

Ω ναι, και δεν ξέρει τι είναι cim και cif και παρακαλώ κάποιος να του εξηγήσει.
Εμ βέβαια, μπορεί να τελείωσε το ΕΜΠ σε 4 1/2 χρόνια (παγκόσμια πρωτοτυπία) αλλά το Google δεν ξέρει να το χρησιμοποιεί. Θέλει να του το μάθουν και στην πράξη για να το εμπεδώσει.

μετά τον Κωστάκη της Τουρκάλας σου βρήκα καινούριο παίγνιο σαβρίτσα μου...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Dark eyes, αν έχεις κάνει τα ίδια πάντως και σε εντελώς παρθένο, φαντάζομαι ότι τον έκανες σίγουρα πουτανιάρη μόλις τον σούταρες. Τώρα, lilas έγινε, paragogos έγινε, θα σε γελάσω. Άντε, στη χειρότερη, να γράφει 10 μηνύματα το λεπτό στην Ημερήσια ενημέρωση για CD (όχι compact discs, προσοχή) και στην καλύτερη να έχει αρχική σελίδα στον Firefox τις αγγελίες μασάζ των Νέων.

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Dark eyes, αν έχεις κάνει τα ίδια πάντως και σε εντελώς παρθένο, φαντάζομαι ότι τον έκανες σίγουρα πουτανιάρη μόλις τον σούταρες. Τώρα, lilas έγινε, paragogos έγινε, θα σε γελάσω. Άντε, στη χειρότερη, να γράφει 10 μηνύματα το λεπτό στην Ημερήσια ενημέρωση για CD (όχι compact discs, προσοχή) και στην καλύτερη να έχει αρχική σελίδα στον Firefox τις αγγελίες μασάζ των Νέων.

Τον εντελώς παρθένο δεν τον ξαναείδα
κ δεν γινόταν να κάνω σχέση μαζί του
γιατί είχαμε διαφορά 5 χρόνια,εγώ στα 20
εκείνος 15..Θα μπορούσανε να με είχανε πάει
μέσα για αποπλάνηση ανηλίκου,αλλά μου την έπεσε
αυτός.. :2funny:

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20