You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Για να βγεί το παιδί με παπάρια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα farmas1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Καλά σας λέει ρε στο σχολείο Βιολογία δεν κάνατε ???? Όλο κοπάνες για καφέ και γαμήσι είσασταν ????Προφανώς δεν έχεις πάει στο σχολείο.
Και επειδή βαριέμαι τις αντιπαραθέσεις το τι θα πεις για μένα, ποσώς με ενδιαφέρει, και βαριέμαι να απαντήσω.
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το γενικό θέμα και οι αθλιότητες που γράφονται και μας κάνουν να ντρεπόμαστε.
Ξαναλέω λοιπόν, και ντρέπομαι που χρειάζεται να το επαναλάβω, ότι το φύλο του παιδιού καθορίζεται τη στιγμή της γονιμοποίησης. Και καθορίζεται από το αν το σπερματοζωάριο που γονιμοποιεί το ωάριο φέρει το χρωμόσωμα Χ ή το χρωμόσωμα Υ. Κατά συνέπεια όταν μία γυναίκα είναι γκαστρωμένη, δηλαδή έγκυος, το φύλο του παιδιού είναι ήδη καθορισμένο.
Ντροπή να συζητάμε τέτοια θέματα. Δε νομίζω σε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα να υπάρχει απόφοιτος λυκείου που να μην γνωρίζει ούτε τα στοιχειώδη.
Ντροπή!
Κάντε μια βόλτα στα νοσοκομεία παίδων στις μονάδες των νεογνών, δείτε πόσα παιδιά γεννιούνται άρρωστα, με ανίατες ασθένειες, με προβλήματα αρτιμέλειας, νοητικής καθυστέρησης, αναπηρίες και μετά βγείτε έξω και μην ευχηθείτε το παιδί σας που θα γεννηθεί, να είναι υγείες και αρτιμελές, αλλά ευχηθείτε να είναι αγόρι...
Andras37Athina
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Ψηφίζω αυτό το thread, τόσο σε ότι αφορά τον τίτλο, όσο και ότι αφορά το περιεχόμενό του, ως το πιο νταλαρέ στο forum.
Προφανώς υπάρχει παρεξήγηση με το γεγονός ότι το φύλο του εμβρύου αρχίζει να διαμορφώνεται μετά τον 2ο μήνα, δηλαδή τότε αρχίζουν να σχηματίζονται τα γεννητικά του όργανα. Όμως το φύλο καθορίζεται μόλις γίνει η σύλληψη, με την διαμόρφωση των χρωμοσωμάτων όπως είπαν και οι συναγωνιστές...
Πόσο αγράμματος πρέπει να είναι κάποιος που αγνοεί τους στοιχειώδεις νόμους της ζωής και επιπλέον να πιστεύει σε γιατροσόφια για να επιλέξει το φύλο του παιδιού του ?
Έλεος με τις μαλακίες που θα ακούσουμε άλλο με το πως θα κάνει κάποιος αγόρι....
Παρ’όλα αυτά επιτρέψτε μου να προσθέσω και μερικές συμβουλές που ξέρω εγώ:
Άμα γαμήσεις τα μεσάνυχτα μια μέρα που έχει πανσέληνο θα κάνεις αγόρι
Άμα δώσεις στην γυναίκα σου να φαει τζατζίκι, μετά σου πάρει πίπα και βάλεις κατευθείαν τον πούτσο σου στο μουνί της θα κάνεις αγόρι
Άμα γαμήσεις μετά τα μεσάνυχτα φορώντας άπλυτες κάλτσες θα κάνεις αγόρι
Άμα χύσεις και κλάσεις ταυτόχρονα θα κάνεις αγόρι
Άμα φας σουβλάκια με μπόλικα κρεμμύδια και ρευτείς στην μούρη της γυναίκας σου την ώρα που την γαμάς θα κάνεις αγόρι
Άμα γαμάς με σκατωμένο βρακί θα κάνεις αγόρι
Άμα είσαι σε τρενάκι και γαμάς την ώρα που σε γαμάνε θα κάνεις αγόρι
Άμα πας σε μπουρδέλο και κάνεις ακάποτο πριν γαμήσεις την γυναίκα σου θα κάνεις αγόρι
Άμα τραβήξεις μαλακία φορώντας ρολόι casio και μετά γαμήσεις θα κάνεις αγόρι
Και ένα τελευταίο που μου το έμαθε ο συναγωνιστής Χρύσσαργος απο τα παλιά:
Άμα πιεις το σπέρμα του εραστή της γυναίκας σου και μετά την γαμήσεις θα κάνεις αγόρι.
Διαλέξτε και πάρτε...
Πόσο αγράμματος πρέπει να είναι κάποιος που αγνοεί τους στοιχειώδεις νόμους της ζωής και επιπλέον να πιστεύει σε γιατροσόφια για να επιλέξει το φύλο του παιδιού του ?
Έλεος με τις μαλακίες που θα ακούσουμε άλλο με το πως θα κάνει κάποιος αγόρι....
Άμα δώσεις στην γυναίκα σου να φαει τζατζίκι, μετά σου πάρει πίπα και βάλεις κατευθείαν τον πούτσο σου στο μουνί της θα κάνεις αγόρι
Άμα φας σουβλάκια με μπόλικα κρεμμύδια και ρευτείς στην μούρη της γυναίκας σου την ώρα που την γαμάς θα κάνεις αγόρι
Άμα πας σε μπουρδέλο και κάνεις ακάποτο πριν γαμήσεις την γυναίκα σου θα κάνεις αγόρι
Και ένα τελευταίο που μου το έμαθε ο συναγωνιστής Χρύσσαργος απο τα παλιά:
Άμα πιεις το σπέρμα του εραστή της γυναίκας σου και μετά την γαμήσεις θα κάνεις αγόρι.
Διαλέξτε και πάρτε...
Sexpeare in Luv
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Πέρα από τις ανυπέρβλητες άνωθι συμβουλές παραθέτω το Woman Calendar, tο Γυναικείο Ημερολόγιο που δημιουργεί 6 χρήσιμα charts με βάση τα δεδομένα του έμμηνου κύκλου κάθε γυναίκας...
Παρακαλούμε εισάγετε τα δεδομένα του εμμήνου κύκλου σας κι έχετε ελπίδες όχι μόνο να βγει αγόρο αλλά να βγει και Αγόρι του Μήνα στο Κοσμοπολιταν!!!
Μια "εγνωσμένη μέθοδος" είναι η κατάποση (μην παέι ο νους σας εκεί βρε καλόπαιδα) σερνικοβότανου ουδέτερου (είδος ορχιδέας)από την κυημονούσα. Παραθετω από το site [size=15pt]
Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΧΕΟΣ[/size]
Στην ελληνική μυθολογία, ο Όρχις (NAI, TO ΓΝΩΣΤΟ ΑΡΧΙΔΙ!!!!)ήταν γιος μιας νύμφης και ενός σάτυρου.
Κατά την διάρκεια των εορτών προς τιμή του Βάκχου, διέπραξε ιεροσυλία,
επιχειρώντας να βιάσει μια ιέρεια. Η τιμωρία του ήταν να κατασπαραχθεί από
άγρια θηρία και να μεταμορφωθεί σε ένα αδύνατο και σεμνό φυτό.
Ο Θέοφραστος ήταν ο πρώτος από τους αρχαίους συγγραφείς που αναφέρθηκε στις
ορχιδέες. Ήταν αυτός που τους έδωσε την ονομασία Όρχις επιστημονικά,
ορμώμενος από τον μύθο του Όρχι και αντανακλώντας την ομοιότητά της
διπλοκόνδυλης ρίζας τους με τα ανδρικά γεννητικά όργανα, αυτά που ήταν
αιτία της περιπέτειας του γέρου Όρχι.
Οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν ότι μπορούσαν να ελέγξουν το φύλο των αγέννητων
παιδιών τους τρώγοντας κονδύλους ορχιδέας. Αν ο πατέρας έτρωγε μεγάλους
νεαρούς κονδύλους το παιδί θα ήταν αρσενικό, αν η μητέρα έτρωγε μικρούς
κονδύλους το παιδί θα γεννιόταν θηλυκό.
Σημείωση Sexpeare in Luv: [size=15pt]Από εκεί βαστά μάλλον κι η συνήθης νεοελληνική έκφραση "Τσίμπα ένα αρχίδι"[/size]
Πλήρης Ενημέρωσις
Παρακαλούμε εισάγετε τα δεδομένα του εμμήνου κύκλου σας κι έχετε ελπίδες όχι μόνο να βγει αγόρο αλλά να βγει και Αγόρι του Μήνα στο Κοσμοπολιταν!!!
Μια "εγνωσμένη μέθοδος" είναι η κατάποση (μην παέι ο νους σας εκεί βρε καλόπαιδα) σερνικοβότανου ουδέτερου (είδος ορχιδέας)από την κυημονούσα. Παραθετω από το site [size=15pt]
Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΧΕΟΣ[/size]
Στην ελληνική μυθολογία, ο Όρχις (NAI, TO ΓΝΩΣΤΟ ΑΡΧΙΔΙ!!!!)ήταν γιος μιας νύμφης και ενός σάτυρου.
Κατά την διάρκεια των εορτών προς τιμή του Βάκχου, διέπραξε ιεροσυλία,
επιχειρώντας να βιάσει μια ιέρεια. Η τιμωρία του ήταν να κατασπαραχθεί από
άγρια θηρία και να μεταμορφωθεί σε ένα αδύνατο και σεμνό φυτό.
Ο Θέοφραστος ήταν ο πρώτος από τους αρχαίους συγγραφείς που αναφέρθηκε στις
ορχιδέες. Ήταν αυτός που τους έδωσε την ονομασία Όρχις επιστημονικά,
ορμώμενος από τον μύθο του Όρχι και αντανακλώντας την ομοιότητά της
διπλοκόνδυλης ρίζας τους με τα ανδρικά γεννητικά όργανα, αυτά που ήταν
αιτία της περιπέτειας του γέρου Όρχι.
Οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν ότι μπορούσαν να ελέγξουν το φύλο των αγέννητων
παιδιών τους τρώγοντας κονδύλους ορχιδέας. Αν ο πατέρας έτρωγε μεγάλους
νεαρούς κονδύλους το παιδί θα ήταν αρσενικό, αν η μητέρα έτρωγε μικρούς
κονδύλους το παιδί θα γεννιόταν θηλυκό.
Σημείωση Sexpeare in Luv: [size=15pt]Από εκεί βαστά μάλλον κι η συνήθης νεοελληνική έκφραση "Τσίμπα ένα αρχίδι"[/size]
Πλήρης Ενημέρωσις
Andras37Athina
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Ώστε έτσι μου προέκυψε γιος!!Άμα δώσεις στην γυναίκα σου να φαει τζατζίκι, μετά σου πάρει πίπα και βάλεις κατευθείαν τον πούτσο σου στο μουνί της θα κάνεις αγόρι
Και ποιά είναι η συνταγή για να βγει πουστάρα?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
Δ
- Απαντήσεις
- 288
- Εμφανίσεις
- 23K
?
- Απαντήσεις
- 208
- Εμφανίσεις
- 8K