Νέα

Για ακόμα μια φορά θρεντ, πως στον πούτσο γνωρίζεις κοπέλες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Danky88
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 651
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.173
Πόντοι
11.956
Πως γνωριζεις κοπελες?...
Εαν δεν κανεις πλακα με δεδομενο οτι ειναι Κυριακη... το ερωτημα ειναι περιμενεις αληθεια να διαβασεις μια απαντηση για τοπως πραγματικα θα βρεις γκομενα? :think:
Διοτι ο μεσος χρηστης του bou θα σου πει παρε τηλεφωνο μια επαγγελματια
Αλλα αν θες να βρεις κανονικη γκομενα περιμενεις αληθεια καποια σοβαρη απαντηση? :think:
Εγώ του έκανα πρόταση ...αλλά μου είπε να ηρεμήσω λίγο ....ναι γνώμες θέλει να ακούσει...χαχαχα

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Αλλά αυτή τη φορά με ένα μικρό twist , το πρόβλημα αυτό μπορεί να το έχουν πολλοί άντρες( αλλά και γυναίκες ) που ξαφνικά μεινανε μόνοι τους , και κάθε περίπτωση είναι διαφορετική αλλά εδώ θα γράψω για την δικιά μου περίπτωση.

Είμαι 28 , ήμουν σε μια σχέση (4 χρόνια )μέχρι τα 26 μου, που τελείωσε άδοξα αν και για το νεαρό της ηλικίας μου ήθελα να κάνω παραπάνω πράγματα με την συγκεκριμένη.

Τα τελευταία 2 χρόνια είχαμε καραντίνα ουσιαστικα με αποτέλεσμα απλά να δουλεύω στο χασάπικο όλη μέρα και να πηγαίνω σπιτι.

Όταν ήθελα να κάνω σεξ απλά πλήρωνα αλλά πλέον μέχρι και αυτό δεν μου καλύπτει το (κενό) μέσα μου και θέλω πάλι σχέση.

Οι λιγοστοί φίλοι που μου έμειναν από το λύκειο ( γιατί δεν σπούδασα ) έχουν αρχίσει σιγά σιγά να κάνουν οικογένειες ή να μένουν με τις κοπέλες τους και δεν βγαίνουμε όπως βγαίναμε παλιά ..

Εν κατακλείδι έχω άρχισει να μένω ΠΟΛΥ μόνος μου
Και το χειρότερο είναι ότι δεν βλέπω φως στο τουνελ

Άρα χωρίς φίλους να σου κάνουν " προξενιό " ή πέσιμο πουθενά έξω πως στον πουτσο γνωρίζεις (καλές) γυναίκες??

Υποσημείωση: το τιντερ δεν είναι λύση , γνώρισα μια Αμερικανίδα μέσω τιντερ το περασμένο καλοκαίρι με ωραίο φυσικό στήθος και ροζουλι μουνακι αλλά Άπτον πολύ τον μπάφο πρέπει να χρησιμοποιούσαι τα τελευταία της 2 κύτταρα για να με τσιμπουκοση και αποσω έχω ακούσει όλες πάνω κάτω για τον πουτσο είναι εκεί μέσα
Εγω οταν παω στον κρεοπωλη παντα πιανω κουβεντα την ωρα που κοβει τον κιμα η το κρεας. Ενταξει ειναι και γνωστοι μου, αλλα ειναι διαδικασια που μπορεις να πιασεις ευκολα κουβεντα με τις πελατισες σου, χωρις να δινεις δικαιωματα, απλες κουβεντες του στυλ "πολυ κρυο σημερα ε;", "αν επιτρεπεται πως θα το μαγειρεψετε το κρεας; Να ξερετε ότι θα γίνει πολυ πιο νοστιμο εαν..." κλπ
Και επειδη το κρεοπωλειο δουλευει με σταθερη πελατεια, μπορεις να ανοιξεις πορτες σε καλες ευκαιριες μεσα απο αυτο. Πελατισες, φιλες τους, κλπ
Περα απο αυτο, στον εξω κοσμο ισχυουν τα γνωστα που εχουν ειπωθει κατα καιρους εδω.
Στην ηλικια σου που δουλευα σε θεση εξυπηρετησης πελατειας το μεγαλο μου προβλημα ηταν οτι ειχε παντα ουρα αναμονης και δε μπορουσα να πιασω κουβεντα με τα μουνακια για πολλη ωρα, ασε που ακουγαν και οι απο πισω τι λεγαμε. Και ειχα κατι πελατισες μουρλια και πολλες γλυκοκοιτουσαν. Μαρτυριο σκετο. Η δικη σου δουλεια ειναι παραδεισος. Μονος σε ολοκληρο μαγαζι και να μπορεις να πεις οτιδηποτε και για οση ωρα θες; (εκτος αν σας διακοψει αλλος πελατης) Και με διαδικασια εξυπηρετησης που εξ ορισμου παιρνει χρονο και μπορεις να την τρεναρεις λιγο αμα θελεις; Παραδεισος σκετος. Εκτος αμα εισαι υπαλληλος και εχεις κανα μαλακα αφεντικο διπλα, οποτε εκει το πραγμα αλλαζει.

Τελευταία τροποποίηση:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
14.315
Πόντοι
3.846
Παίκτη ισχύει γενικότερα ότι όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος. Τώρα βέβαια εσύ έχεις μείνει πολύ καιρό μόνος που σημαίνει ότι δεν το κυνηγάς και τόσο πολύ.

Θα σου πρότεινα τα εξής:

1. Διάλεξε μία δραστηριότητα που θα σου αρέσει, μην ξεφτιλίζεσαι. Ας πούμε γυμναστήριο, μία ξένη γλώσσα, χορούς ,ό,τι θέλεις. Κάτι που φυσικά να γίνεται ομαδικά και ίσως εκεί γνωρίσεις καμία.
2. Αν δε γίνεται το 1 ψάξου με παρέες που είναι επίσης μπακούρια ,αλλά κοίτα να είστε φίλοι και όχι ανταγωνιστές. Αν πηγαίνετε μαζί σε μπαρ κάποια στιγμή μπορεί να γίνει κάτι. Κατα προτίμηση όχι Σάββατο βράδυ ή Παρασκευή, καλύτερα μία μέρα με λιγότερο κόσμο.
3. Ξεκίνα να προβάλλεις τον εαυτό σου περισσότερο στο instagram και στο facebook. Δε σου λέω να γίνεις καραγκιόζης αλλά βγάλε καμιά φωτογραφία σου, έτσι η άλλη σε εμπιστεύεται περισσότερο, θεωρεί ότι για να αποκαλύπτεσαι δεν έχεις κάτι να κρύψεις. Ψάξε στα social media για καμιά παλιά γνωστή που μπορεί και να ενδιαφερόταν για σένα αλλά να μην το έδειχνε επειδή είχες σταθερή σχέση και να είναι τώρα ελεύθερη.

Γενικότερα δεν υπάρχουν συνταγές. Ούτε η δουλειά σου βοηθά ιδιαίτερα. Άλλοι αυτο το skill το έχουν πολύ ανεπτυγμένο, άλλοι καθόλου. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, αν βλέπεις τον εαυτό σου σαν άσχημο ή ξενέρωτο μην περιμένεις να σταυρώσεις ούτε πρίζα.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Μεχρι να βγαλω φωτο τραβηχτηκε λιγακι ο μυστης ...

97C855B4-DD95-4720-8257-41856139373B.jpeg
βαρυς κωλος,μαλλον ελληνικος αλλα παιζει να ειναι και ανατολικος καθοτι χαλασανε κι αυτες

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Και επειδη το κρεοπωλειο δουλευει με σταθερη πελατεια, μπορεις να ανοιξεις πορτες σε καλες ευκαιριες μεσα απο αυτο. Πελατισες, φιλες τους, κλπ
Περα απο αυτο, στον εξω κοσμο ισχυουν τα γνωστα που εχουν ειπωθει κατα καιρους εδω.
εδω δεν εχουν γιατροι και αλλοι επιστημονες και θελει γυναικα ο βοηθος του χασαπη,καμμια μιλφ και πολυ του ειναι και μετα μποιφρεντ ,οπως ο Μιχαλάκης στα "Εγκληματα"

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.553
Πόντοι
3.556
εδω δεν εχουν γιατροι και αλλοι επιστημονες και θελει γυναικα ο βοηθος του χασαπη,καμμια μιλφ και πολυ του ειναι και μετα μποιφρεντ ,οπως ο Μιχαλάκης στα "Εγκληματα"
Και τι σχεση έχει το επάγγλεμα δλδ?

OP
OP
Danky88

Danky88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2020
Κριτικές
1
Like
1.180
Πόντοι
201
Και τι σχεση έχει το επάγγλεμα δλδ?
η αληθεια ειναι οι νορμαλ κοπελες και αλλες που ειναι σε πιο ψηλες κοινωνικες ταξεις ξενερωνουν οταν τους λεω το εππαγ μου , μονο με πιο λαικα στρωματα εχω ευκαιριες , πχ η πρωην μου ηταν απο οικογενεια νταλικεριδων κ ολα ηταν κομπλε δεν ειχε θεμα που δουλευα απειρες ωρες η βρωμαγα γουρουνιλα απο δουλεια πχ

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.909
Πόντοι
8.346
η αληθεια ειναι οι νορμαλ κοπελες και αλλες που ειναι σε πιο ψηλες κοινωνικες ταξεις ξενερωνουν οταν τους λεω το εππαγ μου , μονο με πιο λαικα στρωματα εχω ευκαιριες , πχ η πρωην μου ηταν απο οικογενεια νταλικεριδων κ ολα ηταν κομπλε δεν ειχε θεμα που δουλευα απειρες ωρες η βρωμαγα γουρουνιλα απο δουλεια πχ
Αυτα είναι μαλακιες μην πέφτεις σε τέτοιες λουπες. Ξέρεις ποσες καθώς πρέπει, θέλουν να της σκιζουν "εργατες"

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.856
Πόντοι
9.297
Σωστό...πρέπει να σκεφτόμαστε και τι απηχηση εχει κάθε μας κίνηση η ο,τιδηποτε έχει σχέση με εμάς .

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.856
Πόντοι
9.297

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.332
Πόντοι
3.656

Πλάκα πλάκα,οι ελλεεινίδες είναι πιθανότερο να σου κάτσουν ως άνεργο παρά με επαγγέλματα που δεν έχουν καθόλου στατους

OP
OP
Danky88

Danky88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2020
Κριτικές
1
Like
1.180
Πόντοι
201
Πλάκα πλάκα,οι ελλεεινίδες είναι πιθανότερο να σου κάτσουν ως άνεργο παρά με επαγγέλματα που δεν έχουν καθόλου στατους
εχω πολλες πελατισες που τα αγορια/αντρες τους απλα ζουνε με τα λεφτα των γονιων τους / αεργοι , με την μυτη τους στο ταβανι ομως και με την μερσεντα του γερου

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.553
Πόντοι
3.556
Nα σου πω κατι, αν γνωρίσεις κάποιο καλό κορίτσι που πραγματικά να αξίζει δεν θα την ενδιαφέρει το επάγγλεμα σου, θα της αρέσει που είσαι εργατικός και μόνο :wink: Και οι κοπέλες που προέρχονται από πλούσιους γονείς, συνήθως δεν έχουν προσπαθήσει για τίποτα και δεν θα εκτιμήσουν τίποτα, δεν αξίζει για εμάς κάτι τέτοιο!

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.332
Πόντοι
3.656
εχω πολλες πελατισες που τα αγορια/αντρες τους απλα ζουνε με τα λεφτα των γονιων τους / αεργοι , με την μυτη τους στο ταβανι ομως και με την μερσεντα του γερου

Δεν χρειάζεται να'χουν μερσέντα,και καγκουρομουσάτοι μ'ένα μηχανάκι να είναι,φτάνει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom