Νέα

Για ακόμα μια φορά θρεντ, πως στον πούτσο γνωρίζεις κοπέλες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Danky88
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 651
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.505
Πόντοι
8.846
Μην παρακολουθειτε τετοιες μαλακιες τυποι,θα καειτε και γκομενα δεν θα ριξετε.

Επισης,οχι αλλο Σαντμαν και εκεινον τον αλβανο τον πρωην Elvis και νυν προπελα που σπαει μπαλες με τις παρεες και τα κονε.
Τύπε απαξιώνεις τους καλυτερότερους :confused:

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306
σε αυτο υπαρχει απαντηση ευκολα

δεν εχουν ιδεα τι σκατα θελουν ειναι μπερδεμενες εγωκεντρικες και πρηζουν πουτσες με μαλακιες που δεν ενδιαφερουν κανεναν :2funny:

«σ’ αγαπώ, θέλω οικογένεια, θέλω παιδάκι, θελω γάμο, θα σπουδάσω sexual psychology γιατί έχω εμπειρία, πίνω μέχρι το πρωί, θα βρω δουλειά, θέλω εσένα, θέλω εσένα με άλλους έξι να με πάρετε παρτουζα»

Δεν είναι αυτό γυναίκα που ξέρει τι θέλει; Ε κακεντρεχή μοντελάκια; Ε;

fun4ever

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2022
Like
16
Πόντοι
0
Τυπε θα σε σοκαρω,υπαρχουν τυποι που τελειωνουν μεσα στο στομα των κοριτσιων,στο προφυλακτικο εννοειτε.Δεν φοβουνται καθολου οι μπουστηδες μην σπασει και πνιγουν οι κορασιδες?
Ένα από τα καλύτερα μηνύματα που διάβασα τις τελευταίες μέρες! :grin::grin::grin::grin::grin:

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.901
Πόντοι
8.346
Τυπε θα σε σοκαρω,υπαρχουν τυποι που τελειωνουν μεσα στο στομα των κοριτσιων,στο προφυλακτικο εννοειτε.Δεν φοβουνται καθολου οι μπουστηδες μην σπασει και πνιγουν οι κορασιδες?
Εσύ φαντάζομαι στις πληρωμενες επιτυχίες που μας πλασάρεις δεν έχεις τετοιο πρόβλημα. Τις κάνεις έρωτα..

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.786
Πόντοι
2.816
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.505
Πόντοι
8.846
το ίδιο και εγώ, δεν καταλαβαίνω τον λόγο ύπαρξης αυτού του thread. Θεωρώ τον εαυτό μου μέτριο προς καλούτσικο εμφανισιακά (1.88 αλλά με αρκετό παραπάνω βάρος), χωρίς ιδιαίτερο χιουμορ, χωρίς μπλα μπλα, αλλά επιτυχημένο επαγγελματικά. Αυτή την στιγμή έχω δυο γκόμενες, η μία απίστευτο μουνί με πολλά γούστα (σφήνες πρωκτικές κτλ). Από την αρχή του έτους, βγάζω κατά μέσο όρο μια αρκετά καλή γκόμενα κάθε δυο εβδομάδες. Και ο λόγος που βγάζω μια καινούργια γκόμενα κάθε δυο εβδομαδές είναι επειδή έχω απορρίψει άλλες πέντε και επειδή δεν έχω χρόνο και διάθεση να ασχοληθώ παραπάνω. Το να πηδήξω νέα γκόμενα μου φαίνεται το πιο απλό πράγμα στο κόσμο, απλά είμαι ο εαυτός μου. Πάω και μιλάω παντού, και προσέχω να μην λέω μαλακίες και να είμαι ευγενικός και ισορροπημένος.

Ειλικρινά, τι στο πούτσο κάνετε;
Διαβάζουν κμαν, σαντμαν και βαντάμ

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.123
Πόντοι
11.956
το ίδιο και εγώ, δεν καταλαβαίνω τον λόγο ύπαρξης αυτού του thread. Θεωρώ τον εαυτό μου μέτριο προς καλούτσικο εμφανισιακά (1.88 αλλά με αρκετό παραπάνω βάρος), χωρίς ιδιαίτερο χιουμορ, χωρίς μπλα μπλα, αλλά επιτυχημένο επαγγελματικά. Αυτή την στιγμή έχω δυο γκόμενες, η μία απίστευτο μουνί με πολλά γούστα (σφήνες πρωκτικές κτλ). Από την αρχή του έτους, βγάζω κατά μέσο όρο μια αρκετά καλή γκόμενα κάθε δυο εβδομάδες. Και ο λόγος που βγάζω μια καινούργια γκόμενα κάθε δυο εβδομαδές είναι επειδή έχω απορρίψει άλλες πέντε και επειδή δεν έχω χρόνο και διάθεση να ασχοληθώ παραπάνω. Το να πηδήξω νέα γκόμενα μου φαίνεται το πιο απλό πράγμα στο κόσμο, απλά είμαι ο εαυτός μου. Πάω και μιλάω παντού, και προσέχω να μην λέω μαλακίες και να είμαι ευγενικός και ισορροπημένος.

Ειλικρινά, τι στο πούτσο κάνετε;
Μπράβο ....μπράβο ...μπράβο ...

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Εσύ φαντάζομαι στις πληρωμενες επιτυχίες που μας πλασάρεις δεν έχεις τετοιο πρόβλημα. Τις κάνεις έρωτα..

Πολυ ζοριζεσαι τυπε και θα πεταχτει η πρωκτικη ταπα απο τον κωλο σου.

Φάε ένα σουβλάκι με τζατζίκι τύπε.. θα σου περάσει...

Εφαγα πατσα αλλα δεν μου περασε.Θα δοκιμασω και μια αλοιφη για την αρχιδοφαγουρα τυπε και ελπιζω να δω αποτελεσματα.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.901
Πόντοι
8.346
Πολυ ζοριζεσαι τυπε και θα πεταχτει η πρωκτικη ταπα απο τον κωλο σου.

Εφαγα πατσα αλλα δεν μου περασε.Θα δοκιμασω και μια αλοιφη για την αρχιδοφαγουρα τυπε και ελπιζω να δω αποτελεσματα.
Καθόλου.. ισα ισα.
Αλλος φαίνεται οτι ζοριζεται κ επιστρατεύει επιχειρηματολογία δημοτικού.
Καλή σου συνέχεια κ παντα επιτυχίες με τις (εργαζομενες) γυναίκες
:hi:

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Καθόλου.. ισα ισα.
Αλλος φαίνεται οτι ζοριζεται κ επιστρατεύει επιχειρηματολογία δημοτικού.
Καλή σου συνέχεια κ παντα επιτυχίες με τις (εργαζομενες) γυναίκες
:hi:

Δεν θελω μουτρα,πλακιτσα κανουμε.:sunglasses:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.970
Πόντοι
5.506

Stories