Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.829
- Πόντοι
- 12.756
τυπε στειλε μου λιγο το email σου να σε γραψω στο μπιγκ μπραδερΤι λες ρε
τυπε στειλε μου λιγο το email σου να σε γραψω στο μπιγκ μπραδερΤι λες ρε
μιλας για μια μειοψηφια πιτσιρικαδων και εχεις βγαλει πορισμα..ε τι να σου κανω δεστο ετσι...αυτα μολις πανε 26 εως 30 θα τρεχουν να τα βγαλουν με λειζεριες η να πηγαιναουν για καβερ απ και να μονολογουν τι μαλακιες χτυπησα που ημουν μικροςΑν δεν έβλεπαν όλοι εκπομπές με ναυάγια να μαγειρεύουν θα χτυπούσαν όλοι τατουάζ;Η ζουν τόσο συναρπαστικές ζωές που θέλουν να αποτυπώσουν λέξεις πάνω τους;
Σαββατο νυχτα βγαινουν ολα τα τσουλακια, οι αεργες, οι γκολντ ντιγκερς, κλπ και γενικως τα θηλυκα ρεμαλια
Γιατί τι σου έκανα ?τυπε στειλε μου λιγο το email σου να σε γραψω στο μπιγκ μπραδερ
ποιο ριαλιτυ πιστευεις εχει τις καλυτερες πιθανοτητες ?
πρεπει να δουμε αν δουλευει ο τροπος που λενε οι τυποιΓιατί τι σου έκανα ?
Κατάλαβα, πρέπει να κάνω το δόλωμαπρεπει να δουμε αν δουλευει ο τροπος που λενε οι τυποι
καλα εγω για αρχη και για προπονηση θα γραψω τον Αγραμματο στο Deal με τον Φερεντινο , ουτως η αλλως απο εκει τους παιρνουν , σαν τα τσικό ειναι , και μετα θα παει στο μεγάλα πρωταθληματα του ΣερβαιβορΣαρβαιβορ
Να μου γράψεις και συνταγή με ηρεμιστικά γιατι δεν θα αντέξω εκείκαλα εγω για αρχη και για προπονηση θα γραψω τον Αγραμματο στο Deal με τον Φερεντινο , ουτως η αλλως απο εκει τους παιρνουν , σαν τα τσικό ειναι , και μετα θα παει στο μεγάλα πρωταθληματα του Σερβαιβορ
Γιατί ρε; Όλα αυτά τα λιμα και οι πουθεναδες που μπήκαν σε αυτό το τηλεσκουπιδαριο λες να ψάχνουν ακόμα;Τι λες ρε
Κι άλλα λεφτά....μιλας για μια μειοψηφια πιτσιρικαδων και εχεις βγαλει πορισμα..ε τι να σου κανω δεστο ετσι...αυτα μολις πανε 26 εως 30 θα τρεχουν να τα βγαλουν με λειζεριες η να πηγαιναουν για καβερ απ και να μονολογουν τι μαλακιες χτυπησα που ημουν μικρος
Και τι να την κάνω μια ωραία γυναίκα ρε μύστη που δεν μπορεί να αρθρώσει λέξηΓιατί ρε; Όλα αυτά τα λιμα και οι πουθεναδες που μπήκαν σε αυτό το τηλεσκουπιδαριο λες να ψάχνουν ακόμα;
στο μπου γραφεις..πολλοι και βαλσαμωμενο μουνι θα γαμουσανΚαι τι να την κάνω μια ωραία γυναίκα ρε μύστη που δεν μπορεί να αρθρώσει λέξη
Και τι να την κάνω μια ωραία γυναίκα ρε μύστη που δεν μπορεί να αρθρώσει λέξη
Βρήκα και τον ειδικόστο μπου γραφεις..πολλοι και βαλσαμωμενο μουνι θα γαμουσαν
για δωσε λινκ σε παρακαλω
για δωσε λινκ σε παρακαλω
Tην κρατάς μέχρι να βρεθεί καλύτερη....Και τι να την κάνω μια ωραία γυναίκα ρε μύστη που δεν μπορεί να αρθρώσει λέξη
Δεν είμαι αυτής της άποψης μύστη, διότι είμαι κυρίως ''εγκεφαλικός''Tην κρατάς μέχρι να βρεθεί καλύτερη....
Δεν είμαι αυτής της άποψης μύστη, διότι είμαι κυρίως ''εγκεφαλικός''