You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γι αυτούς που η πρώτη τους φορά ήταν με πόρνη...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα edwkaigw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 118
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
18 λεει οτι εφυγε? και ποτε προλαβε να μπουχτισει με τις ελλεηνιδες τοτε οπως λεει...τι διαολο του ριχνανε κιμωλιες στο δημοτικο οι εκολαπτομενες βρωμες?
Ρε παπάρα...ξύπνησα μέχρι και τον φρουρό από το γέλιο!
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Ρε παπάρα...ξύπνησα μέχρι και τον φρουρό από το γέλιο!
νομιζω ειναι ευλογη η απορια μου κυριος...
(υ.γ. φρουρεισθε κιολας κυριε??)
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
νομιζω ειναι ευλογη η απορια μου κυριος...
(υ.γ. φρουρεισθε κιολας κυριε??)
Ο γείτονας, όχι εγώ.
Εγώ δεν θέλω σπιούνους μπροστά από το σπίτι μου γιατί τρομάζουν οι κόρες και δεν έρχονται.
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Νοεμβριος 1978 σε ντελο της οδου Νοταρα στα Εξαρχεια, το οποιο εχει κλεισει εδω και χρονια.
Ξανθια, μe μαυρο μακρυ φορεμα.Ουτε το στηθος δεν φαινοταν.
Χωρις προκαταρκτικα, ουτε πιπα, ουτε τιποτα.
Λιγα χάδια, σηκωσε το μαυρο φορεμα, ιεραποστολικο και ...........το το αγορι εγινε ανδρας
Η απολυτη ξεπετα.
Τοτε ομως μου ειχε φανει σουπερ.
Αν μπορουσα να γυρισω πισω τον χρονο θα ηθελα να ηταν διαφορετικα.........
Σε ντελο βεβαια, αλλα διαφορετικα.
Kατι σε πιο gfe.
Ξανθια, μe μαυρο μακρυ φορεμα.Ουτε το στηθος δεν φαινοταν.
Χωρις προκαταρκτικα, ουτε πιπα, ουτε τιποτα.
Λιγα χάδια, σηκωσε το μαυρο φορεμα, ιεραποστολικο και ...........το το αγορι εγινε ανδρας
Η απολυτη ξεπετα.
Τοτε ομως μου ειχε φανει σουπερ.
Αν μπορουσα να γυρισω πισω τον χρονο θα ηθελα να ηταν διαφορετικα.........
Σε ντελο βεβαια, αλλα διαφορετικα.
Kατι σε πιο gfe.
Γυμνασιοπαιδο,ενας φιλος του ΑΔΕΡΦΟΥ,ΜΟΥ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ,ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ηρθε και με πηρε απο το σπιτι για το ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ,ΜΕ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ,στην ΜΑΡΙΝΑ,ΨΗΛΗ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΒΥΖΙ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΟ SERVICE ακομα και σε μενα που ειμουν γυμνασιοπαιδο,οταν τελιωσε η συνευρεση βγηκα εξω ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ
Απρίλιος 1980, 2α λυκείου 16 ετών. Φυλής κάτω από τη Πλατεία Βικτωρίας. Τότε μόνο ελληνίδες πόρνες. Έφερναν αρκετά κορίτσια από την επαρχία. Για ξυρισμένα αιδοία δεν συζητούσαμε τότε. Θάμνοι και δάση. Πρέπει η όλη φάση να κράτησε κάνα 10λεπτο. Με ρώτησε μάλιστα όταν μπήκα αν είναι η πρώτη φορά και της απάντησα θετικά. Μάλλον βοήθησε η απάντηση. Σίγουρα αν γύρναγα το χρόνο θα ξαναπήγαινα σε μπουρδέλο για τις πρώτες φορές. Εκείνες τις εποχές δεν ήταν και πολύ εύκολο να πηδήξεις συνομίληκη σου. Μη ξεχνάμε οτι τότε τα σχολεία ήταν αρρένων και θηλέων.
rythmodamasths90
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Εμενα η πρωτη φορα μου ηταν με call girl
Αν γυριζα το χρονο πισω το μονο που θα αλλαζα ειναι οι μαλακιες που εκανα κατα τη διαρκεια του σεξ,οχι τη πουτανα...
Αν γυριζα το χρονο πισω το μονο που θα αλλαζα ειναι οι μαλακιες που εκανα κατα τη διαρκεια του σεξ,οχι τη πουτανα...
sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
πρώτη φορά που έκανα sex ήταν με ελληνίδα πόρνη milf 35+ στο Μεταξουργείο, το 1993, εγώ ήμουν λίγο πριν τα 18.Κόστος 2000 Δρχ
tasosedess
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
εγω στα 16-17 κατεβηκα θεσ/νικη για την εκθεση και καλα
ενας φιλος απο την σινδο ,που κοιμηθηκα και στο σπιτι του με πηγε στον βαρδαρη
....
περασα πολυ καλα ,ναι θα το ξαναεκανα
πιστευω ,αν και ημουν ντροπαλος τοτε με τα κοριτσια,πως με συνομιλικη δεν υπαρχει περιπτωση να περνουσα τοσο καλα
ειμαι πουτανιαρης τι να κανουμε
αυτο το κουσουρι το εχω ακομα ;) ;) ;) ;) ;)
ενας φιλος απο την σινδο ,που κοιμηθηκα και στο σπιτι του με πηγε στον βαρδαρη
....
περασα πολυ καλα ,ναι θα το ξαναεκανα
πιστευω ,αν και ημουν ντροπαλος τοτε με τα κοριτσια,πως με συνομιλικη δεν υπαρχει περιπτωση να περνουσα τοσο καλα
ειμαι πουτανιαρης τι να κανουμε
αυτο το κουσουρι το εχω ακομα ;) ;) ;) ;) ;)
giasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 156
- Πόντοι
- 16
μα ναι η πρωτη μοθ φορα ποθ εκαμα γκωνλικον ερωτα απο πισω σε γθναικα ηταν σε μια ποθτανα ποθ ηταν πορνη στην εθνική οδο τησ αλλοδαπησ!Γι αυτούς που η πρώτη τους φορά ήταν με πόρνη...
Αν μπορούσατε να γυρνούσατε τον χρόνο πίσω θα θέλατε να είναι η πρώτη φορά σας πάλι με πόρνη?
Αυτή είναι απ τις λίγες ψηφοφορίες που νομίζω δεν μπορούμε να μαντέψουμε το αποτέλεσμα εκ των προτέρων τοσο εύκολα.
ηταν μια πορνη ποθ πηγαινε στα παρκινγκ τησ εθνικήσ οδοθ και εκαμε τσιμοθκια σε φορτηγατζηδεσ!
τοτε τησ προτεινα να τησ δωκω μια εκτακτη εισφορα λογω γκωνλικοθ ερωτα και δεχτηκε επειδη ημοθν ελληνικήσ θπηκοτητασ!
μετα τον ερωτα απο πισω ,τα πηρε γαργαρα και τα επτισε στο χαντακι διπλα στισ ροδεσ τοθ οχηματοσ!
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Και εμενα με πορνη ηταν, απλα το εμαθα μετα
Αν γυρνουσα το χρονο πισω το μονο που θα αλλαζα θα ηταν οι τακτικες μου για να της παρω τον κωλο.
Αν γυρνουσα το χρονο πισω το μονο που θα αλλαζα θα ηταν οι τακτικες μου για να της παρω τον κωλο.
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Και εμενα με πορνη ηταν, απλα το εμαθα μετα
Τα ματια 14 αλλη φορα
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Αν γύρναγα το χρόνο πίσω πάλι με πουτάνα θα το έκανα την πρώτη φορά, διότι ήμουν εντελώς άσχετος και θα γινόμουν ρεζίλι, ενώ στην πουτάνα χέστηκα. Αλλά μιλάμε τελείως άσχετος, ούτε το μουνί δεν ήξερα πού είναι, ενώ τώρα ξέρω....κοντά στο κεφάλι
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Αν γύρναγα το χρόνο πίσω πάλι με πουτάνα θα το έκανα την πρώτη φορά, διότι ήμουν εντελώς άσχετος και θα γινόμουν ρεζίλι, ενώ στην πουτάνα χέστηκα. Αλλά μιλάμε τελείως άσχετος, ούτε το μουνί δεν ήξερα πού είναι, ενώ τώρα ξέρω....κοντά στο κεφάλι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 224K