You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γι αυτούς που η πρώτη τους φορά ήταν με πόρνη...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα edwkaigw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 118
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Εμενα η πρωτη μου φορα ηταν με ελλεεινιδα...
Αν μπορουσα να γυρισω το χρονο πισω, θα το πρωτοεκανα με πορνη..
Vagelis_20
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Σωπάτε μωρέ.Εδώ ολόκληρη η κοινωνία είνα μπουρδέλο..Ο γρίφος δεν είναι με το αν πήγες με πουτάνα αλλά ποια είναι η μεγαλύτερη πουτάνα
Tsarkalakos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 305
- Like
- 4.607
- Πόντοι
- 16.491
Ρε τι να λεμε τωρα τα εχει πει ο Βασιλακης ο Παπακωσταντινου χρονια τωρα...Ευτυχως που δεν χαθηκε ο ερωτας Ευτυχως που υπαρχουν Πουτανεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τελοςςςςςςςςςς
Τελοςςςςςςςςςς
Vagelis_20
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Υπάρχει όμως κάτι ανώμαλο στην όλη φάση φίλε..Ναι όλοι μας μάθαμε να ξεχαρμανιάζουμε στις πόρνες..¨ομως μας στερεί αυτή η ενασχόληση άλλες χαρές..Για παράδειγμα καταντά το γαμήσι ρουτίνα όπως το ραντεβού να κουρευτείς ή να πας στο γιατρό..
Είναι Σάββατο π.χ. και αντί να προγραμματίσει κανείς την έξοδό του το βράδυ και που θα πάει,να δει κάνα μωρό να παίξει με καμια μπάνικη γκόμενα,αντί αυτού κοιτά κανείς τι ώρα θα πάει στην πουτάνα και αν θα προλάβει το X factor ή να χαζέψει στο Internet ή δεν ξέρω τι άλλο...
Όλα με μέτρο και όλα πρέπει να ναι στο πρόγραμμα...Και να σου πω ΄ρχισα να μετανιώνω τις επισκέψεις μου στα μπουρδέλα..όλα υατά τα λεφτά να τα κανα στην μπάντα θα χα τώρα μερικά χιλιάρικα για μια ώρα ανάγκης..4 χρόνια ενασχόλησης είναι αυτά και δεν έχω τραβήξει χειρόφρενο οριστικά ακόμα..
Είναι Σάββατο π.χ. και αντί να προγραμματίσει κανείς την έξοδό του το βράδυ και που θα πάει,να δει κάνα μωρό να παίξει με καμια μπάνικη γκόμενα,αντί αυτού κοιτά κανείς τι ώρα θα πάει στην πουτάνα και αν θα προλάβει το X factor ή να χαζέψει στο Internet ή δεν ξέρω τι άλλο...
Όλα με μέτρο και όλα πρέπει να ναι στο πρόγραμμα...Και να σου πω ΄ρχισα να μετανιώνω τις επισκέψεις μου στα μπουρδέλα..όλα υατά τα λεφτά να τα κανα στην μπάντα θα χα τώρα μερικά χιλιάρικα για μια ώρα ανάγκης..4 χρόνια ενασχόλησης είναι αυτά και δεν έχω τραβήξει χειρόφρενο οριστικά ακόμα..
Αυτος ο ΘΕΟΣ ειναι μελος του bou?
Ναι! "Τιμημένος"!
Tsarkalakos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 305
- Like
- 4.607
- Πόντοι
- 16.491
Υπάρχει όμως κάτι ανώμαλο στην όλη φάση φίλε..Ναι όλοι μας μάθαμε να ξεχαρμανιάζουμε στις πόρνες..¨ομως μας στερεί αυτή η ενασχόληση άλλες χαρές..Για παράδειγμα καταντά το γαμήσι ρουτίνα όπως το ραντεβού να κουρευτείς ή να πας στο γιατρό..
Και πολυ καλα κανεις οτι φαμε οτι πιουμε και οτι αρ.. ο κ.. μας ,η ζωη ειναι μικρη ξεχαρμανιαστε οσο μπορειτε...........
Και πολυ καλα κανεις οτι φαμε οτι πιουμε και οτι αρ.. ο κ.. μας ,η ζωη ειναι μικρη ξεχαρμανιαστε οσο μπορειτε...........
4 χρόνια ενασχόλησης είναι αυτά και δεν έχω τραβήξει χειρόφρενο οριστικά ακόμα..
ποιά τέσσερα χρόνα ρε άρχοντα; Εγώ δεν εχω φτάσει τα 30 και κλέινω φέτος δώδεκα χρόνια.
Επισκέπτης
Εμένα 1η φορά δεν ήταν με πουτάνα, αλλά με ελλεηνίδα.
Η οποία μου έριχνε 5 χρόνια , αλλά δεν είχε πάρει χαμπάρι.
Αυτή ήταν 20κάτι κι εγώ 15κάτι , αλλά της είχα πει ότι είμαι ... φοιτητής και το πίστεψε.
Από αυτοπεποίθηση βέβαια ήμουν πάντα ταβάνι και με μηδενικό άγχος
και επιπλέον έπινα κι όλας , οπότε δεν μάσαγα.
Η ελλεηνίς φυσικά δεν κατάλαβε ούτε ότι ήμουν αγάμητος μέχρι τότε,
ούτε ότι δεν ήμουν φοιτητής , αλλά ... 1η Λυκείου.
Αν γύρναγα το χρόνο πίσω,
1η φορά θα γαμούσα πουτάνα ,
οπότε θα είχα ξεκινήσει νωρίτερα,
γιατί έχασα κάτι τσάρκες με παρέες του γυμνασίου.
Κι από πουτάνες ανάποδα τα πήγα.
1η πουτάνα ήταν σε μασατζίδικο , δεκαετία 80.
Μετά βίζιτες από αρχές δεκαετίας 90 και κάτι ψιλά σόλωνος.
Μπουρδέλο πήγα 1η φορά γύρω στα 23 , έχοντας εμπειρία εκατοντάδων cg ,
έχοντας φάει το σπίτι της γιαγιάς μου σε cg ουσιαστικά ...
Η οποία μου έριχνε 5 χρόνια , αλλά δεν είχε πάρει χαμπάρι.
Αυτή ήταν 20κάτι κι εγώ 15κάτι , αλλά της είχα πει ότι είμαι ... φοιτητής και το πίστεψε.
Από αυτοπεποίθηση βέβαια ήμουν πάντα ταβάνι και με μηδενικό άγχος
και επιπλέον έπινα κι όλας , οπότε δεν μάσαγα.
Η ελλεηνίς φυσικά δεν κατάλαβε ούτε ότι ήμουν αγάμητος μέχρι τότε,
ούτε ότι δεν ήμουν φοιτητής , αλλά ... 1η Λυκείου.
Αν γύρναγα το χρόνο πίσω,
1η φορά θα γαμούσα πουτάνα ,
οπότε θα είχα ξεκινήσει νωρίτερα,
γιατί έχασα κάτι τσάρκες με παρέες του γυμνασίου.
Κι από πουτάνες ανάποδα τα πήγα.
1η πουτάνα ήταν σε μασατζίδικο , δεκαετία 80.
Μετά βίζιτες από αρχές δεκαετίας 90 και κάτι ψιλά σόλωνος.
Μπουρδέλο πήγα 1η φορά γύρω στα 23 , έχοντας εμπειρία εκατοντάδων cg ,
έχοντας φάει το σπίτι της γιαγιάς μου σε cg ουσιαστικά ...
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
εκεινη η ρωσιδα..... οκωμβρης του 2008...
αχ
δεν την ξαναδα :'( :'( :'( :'( :'(
Οκτωβρης ρε. Χωρις Μ.
Μαθε να γραφεις.
Παλι καλα που γαμας.
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
ειδες αν εγραφα σωστα δεν θα απαντουσεςΟκτωβρης ρε. Χωρις Μ.
Μαθε να γραφεις.
Παλι καλα που γαμας.
Επισκέπτης
ειδες αν εγραφα σωστα δεν θα απαντουσες
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Επισκέπτης
Επισκέπτης
ναι............τον δικο του...........αναλ χαντερ η πρωτη σου φορα γενικα ειχε και κωλο?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 221K