Νέα

Γι αυτούς που η πρώτη τους φορά ήταν με πόρνη...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα edwkaigw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 118
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Αν μπορούσατε να γυρνούσατε τον χρόνο πίσω θα θέλατε να είναι η πρώτη φορά σας πάλι με πόρνη?

• Ναι

Ψήφοι: 60 29,4%
  • Όχι

Ψήφοι: 58 28,4%
  • Δεν έχει και μεγάλη σημασία.

Ψήφοι: 73 35,8%
  • Μόνο ως τελευταία επιλογη.

Ψήφοι: 13 6,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    204

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εμενα η πρωτη μου φορα ηταν με ελλεεινιδα...
Αν μπορουσα να γυρισω το χρονο πισω, θα το πρωτοεκανα με πορνη..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Σωπάτε μωρέ.Εδώ ολόκληρη η κοινωνία είνα μπουρδέλο..Ο γρίφος δεν είναι με το αν πήγες με πουτάνα αλλά ποια είναι η μεγαλύτερη πουτάνα

Tsarkalakos

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2011
Κριτικές
305
Like
4.607
Πόντοι
16.491
Ρε τι να λεμε τωρα τα εχει πει ο Βασιλακης ο Παπακωσταντινου χρονια τωρα...Ευτυχως που δεν χαθηκε ο ερωτας Ευτυχως που υπαρχουν Πουτανεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τελοςςςςςςςςςς

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Υπάρχει όμως κάτι ανώμαλο στην όλη φάση φίλε..Ναι όλοι μας μάθαμε να ξεχαρμανιάζουμε στις πόρνες..¨ομως μας στερεί αυτή η ενασχόληση άλλες χαρές..Για παράδειγμα καταντά το γαμήσι ρουτίνα όπως το ραντεβού να κουρευτείς ή να πας στο γιατρό..

Είναι Σάββατο π.χ. και αντί να προγραμματίσει κανείς την έξοδό του το βράδυ και που θα πάει,να δει κάνα μωρό να παίξει με καμια μπάνικη γκόμενα,αντί αυτού κοιτά κανείς τι ώρα θα πάει στην πουτάνα και αν θα προλάβει το X factor ή να χαζέψει στο Internet ή δεν ξέρω τι άλλο...

Όλα με μέτρο και όλα πρέπει να ναι στο πρόγραμμα...Και να σου πω ΄ρχισα να μετανιώνω τις επισκέψεις μου στα μπουρδέλα..όλα υατά τα λεφτά να τα κανα στην μπάντα θα χα τώρα μερικά χιλιάρικα για μια ώρα ανάγκης..4 χρόνια ενασχόλησης είναι αυτά και δεν έχω τραβήξει χειρόφρενο οριστικά ακόμα..

aoratos13

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
εμενα 1η φορα ητν με πολονεζα μετρια αλλα η 2η φορα ηταν με βιζιτα τα ειδα ολα μ κατσε καλα η ολη φαση ακομα την θυμαμαι πανε 5 χρονια!!!!!!!!!!!!!!!

Tsarkalakos

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2011
Κριτικές
305
Like
4.607
Πόντοι
16.491
Υπάρχει όμως κάτι ανώμαλο στην όλη φάση φίλε..Ναι όλοι μας μάθαμε να ξεχαρμανιάζουμε στις πόρνες..¨ομως μας στερεί αυτή η ενασχόληση άλλες χαρές..Για παράδειγμα καταντά το γαμήσι ρουτίνα όπως το ραντεβού να κουρευτείς ή να πας στο γιατρό..

Είναι Σάββατο π.χ. και αντί να προγραμματίσει κανείς την έξοδό του το βράδυ και που θα πάει,να δει κάνα μωρό να παίξει με καμια μπάνικη γκόμενα,αντί αυτού κοιτά κανείς τι ώρα θα πάει στην πουτάνα και αν θα προλάβει το X factor ή να χαζέψει στο Internet ή δεν ξέρω τι άλλο...

Όλα με μέτρο και όλα πρέπει να ναι στο πρόγραμμα...Και να σου πω ΄ρχισα να μετανιώνω τις επισκέψεις μου στα μπουρδέλα..όλα υατά τα λεφτά να τα κανα στην μπάντα θα χα τώρα μερικά χιλιάρικα για μια ώρα ανάγκης..4 χρόνια ενασχόλησης είναι αυτά και δεν έχω τραβήξει χειρόφρενο οριστικά ακόμα..

Και πολυ καλα κανεις οτι φαμε οτι πιουμε και οτι αρ.. ο κ.. μας ,η ζωη ειναι μικρη ξεχαρμανιαστε οσο μπορειτε...........

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
4 χρόνια ενασχόλησης είναι αυτά και δεν έχω τραβήξει χειρόφρενο οριστικά ακόμα..

ποιά τέσσερα χρόνα ρε άρχοντα; Εγώ δεν εχω φτάσει τα 30 και κλέινω φέτος δώδεκα χρόνια.

Επισκέπτης
Εμένα 1η φορά δεν ήταν με πουτάνα, αλλά με ελλεηνίδα.
Η οποία μου έριχνε 5 χρόνια , αλλά δεν είχε πάρει χαμπάρι.
Αυτή ήταν 20κάτι κι εγώ 15κάτι , αλλά της είχα πει ότι είμαι ... φοιτητής και το πίστεψε.
Από αυτοπεποίθηση βέβαια ήμουν πάντα ταβάνι και με μηδενικό άγχος
και επιπλέον έπινα κι όλας , οπότε δεν μάσαγα.
Η ελλεηνίς φυσικά δεν κατάλαβε ούτε ότι ήμουν αγάμητος μέχρι τότε,
ούτε ότι δεν ήμουν φοιτητής , αλλά ... 1η Λυκείου.

Αν γύρναγα το χρόνο πίσω,
1η φορά θα γαμούσα πουτάνα ,
οπότε θα είχα ξεκινήσει νωρίτερα,
γιατί έχασα κάτι τσάρκες με παρέες του γυμνασίου.

Κι από πουτάνες ανάποδα τα πήγα.
1η πουτάνα ήταν σε μασατζίδικο , δεκαετία 80.
Μετά βίζιτες από αρχές δεκαετίας 90 και κάτι ψιλά σόλωνος.
Μπουρδέλο πήγα 1η φορά γύρω στα 23 , έχοντας εμπειρία εκατοντάδων cg ,
έχοντας φάει το σπίτι της γιαγιάς μου σε cg ουσιαστικά ...

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Εχεις παει κατα λαθος με τραβελι εγχειρισμενο ,να σου παρει πιπα ?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εκεινη η ρωσιδα..... οκωμβρης του 2008...
αχ

δεν την ξαναδα  :'( :'( :'( :'( :'(

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
αναλ χαντερ η πρωτη σου φορα γενικα ειχε και κωλο?  :think: :think: :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom