Τι μου θημήσατε...
Πρωτη φορα το ανχος στο φουλ, 150 παλμοι το λεπτο,άπειρος τελειως, 16-17 χρονων,φυλης συγκεκριμένα κοιτούσα για ωρα το σπίτη απο εξω και ειχα παγώσει
ετσι λοιπον μπηκα μεσα με ειδε η τσατσα και μου λεει
-εσυ εχεις περάσει πολλες φορες γιατη δεν εχεις παρει ακομα την κοπέλα,ελα να σε βάλω μεσα...
χεστηκα πανω μου, νομιζα οτι θα γαμουσα τραβέλι αλλα οκ....εδωσα το 20ρικο μπηκα στο ζεστο δωμάτιο χειμώνας συγκεκριμένα και το πάγωμα εφευγε διοτη παρθένος εγω μου εκανε δοξα το θεο κουκου και ετσι πέρασα πολυ ομορφα με την δημετρη ρωσιδα,την οποια θυμάμαι ακόμα και την εχω ψάξει αρκετες φορες αλλα τοσες πανε και τοσες ερχονται σε αυτο το χώρο...
Υστερα ακουλουθησαν 5-6 φορες ετσι για το ξεπαρθένιασμα, και αυτο είταν....
ηρθνα μετα οι γκόμενες,μια σχέση 3 μηνων, και υστερα μια μεγάλη σχέση 1ετους με μια ομορφη κοπέλα που ακόμα θυμαμαι.....
Αποχη 1.5 χρονο και......
Κατάφερα ομως να επιστρέψω ,για ξέσκασμα λογω χωρισμου, για ικανοποιηση καυλας, αλλα αυτο σιγα σιγα εγεινε συνήθεια....
και πλεον ειμαι μπουρδελιάρης, ματαια φιλοι θελουν να μου βρουν γκομενα, αλλα εγω δεν χαμπαριάζω....
δεν ξερω ποτε θα ειμαι συνταξιουχος μπουρδελιάρης, αλλα εχω ακομα
![Fuck2 :fuck2: :fuck2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/fuck2.gif)