Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
αναλ χαντερ η πρωτη σου φορα γενικα ειχε και κωλο?
Οχι. Δεν ημουν παντα τοσο εξυπνος βλεπεις.
αναλ χαντερ η πρωτη σου φορα γενικα ειχε και κωλο?
ναι............τον δικο του...........
βρισιδια ομωςΟχι. Δεν ημουν παντα τοσο εξυπνος βλεπεις.
....εως καραπουστας.....Ειναι μπαϊσεξουαλ ο Αναλακος ?
....εως καραπουστας.....
Εγώ από το 2003 (ηλικία 18 ετών) μέχρι το 2005 έπαιρνα μόνο CG στο σπίτι (από αγγελίες εφημερίδων).
Από τις αρχές του 2006 μέχρι το καλοκαίρι του 2008 συνέχιζα να παίρνω CG, αλλά όταν έβγαινα με την παρέα μου από το σχολείο πηγαίναμε ομαδική μπουρδελότσαρκα.
Από τις 06/09/2008 έκοψα όλα τα παραπάνω sport και έχω γίνει αποκλειστικά στουντιάκιας.
Εγώ από το 2003 (ηλικία 18 ετών) μέχρι το 2005 έπαιρνα μόνο CG στο σπίτι (από αγγελίες εφημερίδων).
Όχι. Απλά κάθε φορά που αποφάσιζα να πάρω CG, τους ειδοποιούσα 2-3 μέρες πριν. Μια φορά που είχα πάρει CG οι γονείς μου είχαν πάει διακοπές στην Αράχωβα, άλλη μια διακοπές στην Τήνο, άλλη μια για καφέ στο Λαύριο, κτλ (γενικά φρόντιζαν να βρίσκονται σε ακτίνα αρκετών χιλιομέτρων τις επίμαχες ώρες).Τις γνωριζες και στους γονεις σου ?
μεγαλε γονεις διαβαζω αραχωβα, ο μπαμπας παιρνει τηλ να σου κλεισει να γαμησεις..Η πρώτη φορά που πήρα CG ήταν στις 23/07/2003 (δεν είχα κλείσει τα 18). Πήρε ο πατέρας μου μια εφημερίδα, έψαξε στις αγγελίες και τηλεφώνησε ζητώντας μια κοπέλα 18-19 ετών. Ήρθε μια κοκκινομάλα, η οποία δεν φορούσε ούτε ένα κόσμημα και όταν μου πρότεινε να μου πάρει πίπα, επειδή δεν γνώριζα τα σχετικά, αρνήθηκα φοβούμενος μήπως είναι κάτι επικίνδυνο. Φυσικά εκείνα τα 80 € που είχαμε σκάσει, είχαν πάει χαμένα (δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα). Τη δεύτερη φορά όμως της έδωσα και κατάλαβε.
Στις 20/07/2008 το απόγευμα οι γονείς μου πήγαν Αράχωβα για μια μέρα. Το μεσημέρι η μαμά μου είχε στρώσει το διπλό κρεβάτι και είχε ανάψει τον ανεμιστήρα για να ευχαριστηθώ το γαμήσι με το CG, ενώ ο πατέρας μου έδωσε 250 €. Μια ώρα αφού έφυγαν, πήγα στο μαγαζί της Πολωνής Βραχιολοπούλας, αγόρασα ένα κουτί sprite και της έκανα διευθυντικό sandwich (ευτυχώς δεν σερνόταν ο Αλβανός άντρας της εκεί τριγύρω). Κατόπιν επέστρεψα σπίτι, τηλεφώνησα σε ένα γραφείο και ζήτησα μια κοπέλα λατέρνα (με πολλά κοσμήματα). Μου είχαν στείλει τη Ρέα (φοβερή καύλα αυτή η γυναίκα). Την επόμενη μέρα που πήγα με το λεωφορείο στο πανεπιστήμιο για αναλυτική βαθμολογία, φρόντισα να στριμωχτώ ανάμεσα σε γριές και τις έτριβα με τον πούτσο μου στον κώλο τους. Αααχ ωραία χρόνια ...μεγαλε γονεις διαβαζω αραχωβα, ο μπαμπας παιρνει τηλ να σου κλεισει να γαμησεις..
θα σου δωσει και προικα η μαμα?
Στις 20/07/2008 το απόγευμα οι γονείς μου πήγαν Αράχωβα για μια μέρα. Το μεσημέρι η μαμά μου είχε στρώσει το διπλό κρεβάτι και είχε ανάψει τον ανεμιστήρα για να ευχαριστηθώ το γαμήσι με το CG, ενώ ο πατέρας μου έδωσε 250 €. Μια ώρα αφού έφυγαν, πήγα στο μαγαζί της Πολωνής Βραχιολοπούλας, αγόρασα ένα κουτί sprite και της έκανα διευθυντικό sandwich (ευτυχώς δεν σερνόταν ο Αλβανός άντρας της εκεί τριγύρω). Κατόπιν επέστρεψα σπίτι, τηλεφώνησα σε ένα γραφείο και ζήτησα μια κοπέλα λατέρνα (με πολλά κοσμήματα). Μου είχαν στείλει τη Ρέα (φοβερή καύλα αυτή η γυναίκα). Την επόμενη μέρα που πήγα με το λεωφορείο στο πανεπιστήμιο για αναλυτική βαθμολογία, φρόντισα να στριμωχτώ ανάμεσα σε γριές και τις έτριβα με τον πούτσο μου στον κώλο τους. Αααχ ωραία χρόνια ...