Νέα

Γι αυτούς που η πρώτη τους φορά ήταν με πόρνη...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα edwkaigw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 118
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αν μπορούσατε να γυρνούσατε τον χρόνο πίσω θα θέλατε να είναι η πρώτη φορά σας πάλι με πόρνη?

• Ναι

Ψήφοι: 60 29,4%
  • Όχι

Ψήφοι: 58 28,4%
  • Δεν έχει και μεγάλη σημασία.

Ψήφοι: 73 35,8%
  • Μόνο ως τελευταία επιλογη.

Ψήφοι: 13 6,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    204

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ελα οσοσο κοψε να μαυριζεισ κριτικες  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

εσυ το κανεισ... ο βαρος κοιμαται  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Πρωτη φορα με κοπελα,το σπορ το ξεκινησα οταν ημουν φανταρος!

rimon

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
0
1983.Σ'ενα μπουρδελο στου Ψυρη,Μεγαλο Σαββτο, :o
500δρχ το χαρτζιλικι του μπαμπα,400δρχ καταθεση στο μπουρδελο. :knockinb:
Το παιχνιδι εληξε πριν καν αρχισει,το πολυ 3 λεπτα. :2funny:
Εκ των υστερων καταλαβα οτι δεν μου τον ειχε βαλει μεσα,απλα τον ετριβα
αναμεσα στο μουνι και το χερι της. :jerking: Δεν θυμαμε εμφανιση αλλα μαλλον μπαζοκατασταση.
15 μαιων γαρ.
Εκει θα πηγενα παλι αλλα αυτη την φορα θα τον εβαζα ΟΛΟ ΜΕΣΑ.

Υ.Γ. Μετραει για πρωτη?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Δεδομένου ότι δεν είχα ποτέ ερωτική σχέση, δεν μπορώ να απαντήσω στο ερώτημα του τόπικ.

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Εγώ από το 2003 (ηλικία 18 ετών) μέχρι το 2005 έπαιρνα μόνο CG στο σπίτι (από αγγελίες εφημερίδων).
Από τις αρχές του 2006 μέχρι το καλοκαίρι του 2008 συνέχιζα να παίρνω CG, αλλά όταν έβγαινα με την παρέα μου από το σχολείο πηγαίναμε ομαδική μπουρδελότσαρκα.
Από τις 06/09/2008 έκοψα όλα τα παραπάνω sport και έχω γίνει αποκλειστικά στουντιάκιας.

aoratos13

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ από το 2003 (ηλικία 18 ετών) μέχρι το 2005 έπαιρνα μόνο CG στο σπίτι (από αγγελίες εφημερίδων).
Από τις αρχές του 2006 μέχρι το καλοκαίρι του 2008 συνέχιζα να παίρνω CG, αλλά όταν έβγαινα με την παρέα μου από το σχολείο πηγαίναμε ομαδική μπουρδελότσαρκα.
Από τις 06/09/2008 έκοψα όλα τα παραπάνω sport και έχω γίνει αποκλειστικά στουντιάκιας.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
Πρώτη φορά σε μεγαλουτσικη ηλικία μαζί με τον κολλητό μου (επίσης παρθένο) σε ένα ημιυπόγειο γωνιακό μπουρδελακι της Φυλής. Χρειάστηκε να παμε 2 φορές για να πάρουμε το θάρρος να μπούμε μέσα. Και τη δεύτερη στεκομασταν σα μαλακες απ' όξω μέχρι που βγήκε από το μπουρδελακι ένας γυαλαμπουκας κακασχημος καυλοσπυρος πιτσιρικας και μας λέει: "Μπείτε είναι πολύ καλή". Ακόμα τη θυμάμαι, ξανθιά, κοντουλα, αδύνατη, με βυζακια λεμόνια κι ένα ολοστρόγγυλο κωλαράκι, Ιρίνα αν θυμάμαι καλά από Ουκρανία... Πασχιζα κανα δίλεπτο να βολευτω πάνω της και να βρω την τρύπα από το άγχος μέχρι που μου πήρε την πουτσα αυτή και την έβαλε στο μουνακι της. 2 λεπτά αργότερα εχυσα και δε θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου το συναίσθημα του πρώτου ολοκληρωμένου γαμησιου...

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Τις γνωριζες και στους γονεις σου ?   :2funny:
Όχι. Απλά κάθε φορά που αποφάσιζα να πάρω CG, τους ειδοποιούσα 2-3 μέρες πριν. Μια φορά που είχα πάρει CG οι γονείς μου είχαν πάει διακοπές στην Αράχωβα, άλλη μια διακοπές στην Τήνο, άλλη μια για καφέ στο Λαύριο, κτλ (γενικά φρόντιζαν να βρίσκονται σε ακτίνα αρκετών χιλιομέτρων τις επίμαχες ώρες).

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
η πρωτη μου φορα ηταν με ενα cg στο σπιτι μου..αφου την ξεπατωσα μετα ηθελε να της δωσω κατι κασσετες του michael jackson που ειχα..

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Η πρώτη φορά που πήρα CG ήταν στις 23/07/2003 (δεν είχα κλείσει τα 18). Πήρε ο πατέρας μου μια εφημερίδα, έψαξε στις αγγελίες και τηλεφώνησε ζητώντας μια κοπέλα 18-19 ετών. Ήρθε μια κοκκινομάλα, η οποία δεν φορούσε ούτε ένα κόσμημα και όταν μου πρότεινε να μου πάρει πίπα, επειδή δεν γνώριζα τα σχετικά, αρνήθηκα φοβούμενος μήπως είναι κάτι επικίνδυνο. Φυσικά εκείνα τα 80 € που είχαμε σκάσει, είχαν πάει χαμένα (δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα). Τη δεύτερη φορά όμως της έδωσα και κατάλαβε.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Η πρώτη φορά που πήρα CG ήταν στις 23/07/2003 (δεν είχα κλείσει τα 18). Πήρε ο πατέρας μου μια εφημερίδα, έψαξε στις αγγελίες και τηλεφώνησε ζητώντας μια κοπέλα 18-19 ετών. Ήρθε μια κοκκινομάλα, η οποία δεν φορούσε ούτε ένα κόσμημα και όταν μου πρότεινε να μου πάρει πίπα, επειδή δεν γνώριζα τα σχετικά, αρνήθηκα φοβούμενος μήπως είναι κάτι επικίνδυνο. Φυσικά εκείνα τα 80 € που είχαμε σκάσει, είχαν πάει χαμένα (δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα). Τη δεύτερη φορά όμως της έδωσα και κατάλαβε.
μεγαλε γονεις διαβαζω αραχωβα, ο μπαμπας παιρνει τηλ να σου κλεισει να γαμησεις..
θα σου δωσει και προικα η μαμα?

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
μεγαλε γονεις διαβαζω αραχωβα, ο μπαμπας παιρνει τηλ να σου κλεισει να γαμησεις..
θα σου δωσει και προικα η μαμα?
Στις 20/07/2008 το απόγευμα οι γονείς μου πήγαν Αράχωβα για μια μέρα. Το μεσημέρι η μαμά μου είχε στρώσει το διπλό κρεβάτι και είχε ανάψει τον ανεμιστήρα για να ευχαριστηθώ το γαμήσι με το CG, ενώ ο πατέρας μου έδωσε 250 €. Μια ώρα αφού έφυγαν, πήγα στο μαγαζί της Πολωνής Βραχιολοπούλας, αγόρασα ένα κουτί sprite και της έκανα διευθυντικό sandwich (ευτυχώς δεν σερνόταν ο Αλβανός άντρας της εκεί τριγύρω). Κατόπιν επέστρεψα σπίτι, τηλεφώνησα σε ένα γραφείο και ζήτησα μια κοπέλα λατέρνα (με πολλά κοσμήματα). Μου είχαν στείλει τη Ρέα (φοβερή καύλα αυτή η γυναίκα). Την επόμενη μέρα που πήγα με το λεωφορείο στο πανεπιστήμιο για αναλυτική βαθμολογία, φρόντισα να στριμωχτώ ανάμεσα σε γριές και τις έτριβα με τον πούτσο μου στον κώλο τους. Αααχ ωραία χρόνια ...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Στις 20/07/2008 το απόγευμα οι γονείς μου πήγαν Αράχωβα για μια μέρα. Το μεσημέρι η μαμά μου είχε στρώσει το διπλό κρεβάτι και είχε ανάψει τον ανεμιστήρα για να ευχαριστηθώ το γαμήσι με το CG, ενώ ο πατέρας μου έδωσε 250 €. Μια ώρα αφού έφυγαν, πήγα στο μαγαζί της Πολωνής Βραχιολοπούλας, αγόρασα ένα κουτί sprite και της έκανα διευθυντικό sandwich (ευτυχώς δεν σερνόταν ο Αλβανός άντρας της εκεί τριγύρω). Κατόπιν επέστρεψα σπίτι, τηλεφώνησα σε ένα γραφείο και ζήτησα μια κοπέλα λατέρνα (με πολλά κοσμήματα). Μου είχαν στείλει τη Ρέα (φοβερή καύλα αυτή η γυναίκα). Την επόμενη μέρα που πήγα με το λεωφορείο στο πανεπιστήμιο για αναλυτική βαθμολογία, φρόντισα να στριμωχτώ ανάμεσα σε γριές και τις έτριβα με τον πούτσο μου στον κώλο τους. Αααχ ωραία χρόνια ...
:jerking: :jerking: :jerking: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom