γαμω το νημα γαμω ρε μεσα......
τι το ανοιγετε ρε αν δεν εχετε ιδεα για τις βλακειες που γραφετε?
ακουω για καζινο, για γευγελη για διαβατηρια, για πουτανες μονο για αυτους που τα σκανε χοντρα!!!!
ρε τι ηλιθιοτητες που γραφετε επιτελους!!!!
Παμε λοιπον
θα σας πω πως ειναι τα πραγματα και οποιος ΣΟΒΑΡΟΣ παιχτης εχει κατι να πει να το πει.....Οχι σε ΠΜ, αλλα εδω μεσα να τα δουμε ολοι....
Επισκεψη στα Σκοπια 4ημερο!
Διαμονη στο χοτελ Καζινο HIT πανω στη λιμνη Δοηρανης!
Εκει το ξεχναμε, ουτε καφε δεν εχει...Αντε στο κωλοχωρι αυτο να βρεις καμια κατσικα να σου την γλυψει για αλλαγη!
Γευγελη λοιπον! Αρχιδια μηδια και ελεησον ημας! Αμην!!
Ενα καζινο με μια καφετερια και ενα τιποτα! Η ωρα 10 το βραδυ Παρασκευη ουτε κουνουπι εξω,,.,.Ελληναραδες που δεν πληρωνουν ΕΝΦΙΑ να εχουν αποχαυνωθει πανω στα φρουτακια περιμενοντας την Ανοιξη! Αρχιδια και απο εκει.....Ρωτησα γνωστο ταξιτζη περιοχης και ειπε οκ, αλλα να το ξερει πριν απο 1 εβδομαδα να την φερει απο αλλου! Αρχιδια δλδ!
Τι διαβατηρια και μαλακιες ρε λετε επιτελους??? Μα καλα ποσο φλωροι ειστε ρε? (εκτος και αν το ποστ ειναι πολυ παλιο-βαριεμαι να ελεγξω τωρα)
Εγω περασα με ταυτοτητα, η φιλη μου ρωσιδα περασε μονο με διαβατηριο και χωρις κανενα προβλημα απολυτως!
Διαβαστε τη νομοθεσια πριν πατε γιατι και εμενα καποιος μου ειπε οτι στις τουαλετες στην πιανουν να κατουρησεις και σε χρεωνουν ενα ευρω! Ημαρτον ρε ηλιθιοι!
Παμε τωρα στα καλα....
Φλαμινγκο....Καποιος ειπε οτι κατι παιζει....Και βεβαια θα παιζει. Κονε δεν ειχα να μαθω. Αλλα απο αυτα που ειδα ΠΑΙΖΕΙ! Και σταματηστε να λετε βλακειες για πολλα λεφτα! 120 ευρω το μηνα μισθοι παιζουν εκει περα! Λογαριασμος 5 καφεδες 2,5 ευρω....Και καφεδες οχι πρωην γαμωκομμουνισμου, αλλα τωρινοι....Με σαντυγες και πολλη αγαπη!
Ραμαντα χοτελ....ιδιο σκηνικο....οι αγιοβασιλιτσες περα δωθε πηγαιναν απο το ενα κωλοχανιο καζινο στο αλλο! Οπως και οι Ελληναραδες οι αποχαυνομενοι που μπαινουν μεσα για το 10ευρω και το τζαμπε φαγητο(ο θεος να το κανει)
Λοιπον....
Επειδη η βολτα με τους κολλητους ειναι ωραια, και επειδη εχω βρει καλο χοτελ πολυ καλο με 70 την ημερα all inclusive οποιος με καθοδηγησει θα του στειλω προσευχη βασκανιας free μαζι με νηστεια 40 ημερων δωρο της ενοριας μας...
περιμενω λοιπον καποιο κονε απο εκει πανω στο βουνο...οποιος μπορει και ΞΕΡΕΙ ας χτυπησει πορτα να ανοιξω!