Νέα

Γερμανοί: Φασίστες, Χαφιεδες, Απατεώνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anatolgami
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
το ζητούμενο ήταν η βελτίωση των χωρών/λαών.

οι γερμανοί, πέρα από το ότι έχουν βελτιωθεί στους τομείς που ανέφερε ο προηγούμενος, έχουν ξεπεράσει τα λάθη τους και έχουν προχωρήσει. αν αυτό δεν είναι βελτίωση τι είναι?
τι παναπεί τι άλλο μπορούσαν να κάνουν? να μείνουν κολλημένοι στον βούρκο που οι ίδιοι δημιούργησαν, ας πούμε. ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δε θίγουμε...  :rolleyes:
τους ανάγκασαν τους ξεανάγκασαν, έχουν κάνει τεράστια πρόοδο σε πολλούς τομείς.

μαλακιες
η πουτανα στην ψυχη παντα πουτανα θα ναι στην ψυχη :cheesy:

Επισκέπτης
Λελετα εεεε λελετα
δεν ασχολουμαι αλλο μαζι σου. Οχι τιποτα αλλο αλλα μη μας αποβαλεις, και μας τρεχεις στα δικαστηρια μετα.
Τελος και...καλη λευτερια.

θα σκασεις η να πω στην μανα σου τι στρακι μαλακα γιο μεγαλωσε?

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057
:think: Γερμανίδες γκόμενες θα συνεχίσουν να ερχονται στα στούντιος? :tooth:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
το ζητούμενο ήταν η βελτίωση των χωρών/λαών.

edit: και αντί να λέμε δες τα ρε μαλάκα έλληνα που μουνοκλαίγεσαι για τα χάλια σου, θέτουμε ως επιχείρημα ότι και οι γερμανοί δεν είναι άγιοι γιατί είχαν τον χίτλερ.

1 ξανάλεω όταν αναφέρεις ιστορία, αναφέρεις τα πάντα.
2 για το χάλι της Ελλάδας αποκλειστικά φταίνε μόνο Έλληνες.
3 αυτός  που αναφέρθηκε στον Χίτλερ είμαι εγώ, αν με αφορά είμαι διαθέσιμος να στο  επιστρέψω το "μαλάκα" με τόκο.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
θα σκασεις η να πω στην μανα σου τι στρακι μαλακα γιο μεγαλωσε?

Οκ  λελετα σκαω. Σοοοορυ. Μης της πεις τιποτα πλιζζζζζζζζζζζζζζζ
Γιατι δεν θα μπορεσω να στο ανταποδωσω.
Ξερεις.... χμμμμ ... την δικια μου ξερεις που θα την βρεις.
Εγω ο ταλαιπωρος που να ψαχνω τη δικια σου σε μπουρδελα........ :think: ,  με καλτεριμιτζουδες δεν μιλαω......  :think:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
H Γερμανια μονιμως παραβιαζει τον ευρωπαικο νομο περι κρατικου προστατευτισμου απεναντι σε εξαγορες των γερμανικων εταιρειων απο ξενες. Φυσικα κανεις ποτε δεν το θιγει. Τουμπεκι η ΕΕ! Η Γερμανια ειναι η πρωτη χωρα της ΕΕ σε εξαγωγες. Αιματοκυλισαν την Ευρωπη, αποζημιωσεις αρχιδια πηραμε εμεις, οι ανθρωποι ειναι φουλ Ανθελληνες. Συνεχιστε να την χρηματοδοτειτε αγοραζοντας κατι αμαξια για τον πουτσο οπως τα VW, και ας συνεχισει το ελληνικο κρατος να κανεις business μαζι τους...μεσω Siemens η μεσω υποβρυχιων και εξοπλιστικων προγραμματων. Ας μαθουν πρωτα να φτιαχνουν κανενα υποβρυχιο της προκοπης οι Γερμανοι "επιστημονες" και ας σταματησουν να μας ζαλιζουν τα αρχιδια.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
1 ξανάλεω όταν αναφέρεις ιστορία, αναφέρεις τα πάντα.
2 για το χάλι της Ελλάδας αποκλειστικά φταίνε μόνο Έλληνες.
3 αυτός  που αναφέρθηκε στον Χίτλερ είμαι εγώ, αν με αφορά είμαι διαθέσιμος να στο  επιστρέψω το "μαλάκα" με τόκο.

3.ρε μαλάκα έλληνα είπα, δεν το είπα προσωπικά σε σένα, μη σε πιάνει το ελληνικό κόμπλεξ.

1. τα αναφέρεις, ναι, αλλα εδώ αναφέρθηκε σε σχέση με τη βελτίωση των λαών. και ακριβώς επειδή οι γερμανοί δεν είναι πλέον οι γερμανοί του χίτλερ, για μένα το να λες "ναι αλλά είχαν και τον χίτλερ" είναι επιχείρημα για το πόσο έχουν βελτιωθεί. γιατί ναι μεν, τον είχαν, αλλά τον ξεπέρασαν. δεν μπορεί μια ζωή να λες "τι να μας πουν και οι γερμανοί, αυτοί είχαν τον χίτλερ", όπως δεν μπορεί μια ζωή να λες "εμάς μας χρωστάει χάρη ο κόσμος επειδή είχαμε την αρχαία ελλάδα".

2. ναι, φυσικά. και για την πρόοδο των γερμανών φταίνε αποκλειστικά οι γερμανοί, your point?

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
3.ρε μαλάκα έλληνα είπα, δεν το είπα προσωπικά σε σένα, μη σε πιάνει το ελληνικό κόμπλεξ.

1. τα αναφέρεις, ναι, αλλα εδώ αναφέρθηκε σε σχέση με τη βελτίωση των λαών. και ακριβώς επειδή οι γερμανοί δεν είναι πλέον οι γερμανοί του χίτλερ, για μένα το να λες "ναι αλλά είχαν και τον χίτλερ" είναι επιχείρημα για το πόσο έχουν βελτιωθεί. γιατί ναι μεν, τον είχαν, αλλά τον ξεπέρασαν. δεν μπορεί μια ζωή να λες "τι να μας πουν και οι γερμανοί, αυτοί είχαν τον χίτλερ", όπως δεν μπορεί μια ζωή να λες "εμάς μας χρωστάει χάρη ο κόσμος επειδή είχαμε την αρχαία ελλάδα".

2. ναι, φυσικά. και για την πρόοδο των γερμανών φταίνε αποκλειστικά οι γερμανοί, your point?

τι είναι αυτό το ελληνικό κόμπλεξ; αφού το έχουν όλοι, συνομιλώ με μιά μαλακισμένη Ελληνίδα; εγώ δεν θα το έλεγα,όμως συ είπας.
αυτό το θρέντ δεν θεωρώ πως αφορά βελτίωση λαών, εσύ που το είδες; το πως και αν τον ξεπέρασαν (γιατί χρειάζεται ακόμα σε ισχύ νόμος τότε;) τον Αδόλφο είναι άλλη συζήτηση και όχι επί του παρόντος γιατί νυστάζω.
Την αρχαία Ελλάδα εγώ σε κανένα σημείο δεν την έχω επικαλεστεί, τώρα γιατι μου την λες, δεν ξέρω...
Σε πολύ μεγάλο βαθμό η πρόόδος της Γερμανίας οφείλεται στους Γερμανούς, αλλά δεν άδικο να μην αναφέρεις και αυτούς που την χρηματοδότησαν (για δικούς τους λόγους);

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Σε πολύ μεγάλο βαθμό η πρόόδος της Γερμανίας οφείλεται στους Γερμανούς, αλλά δεν άδικο να μην αναφέρεις και αυτούς που την χρηματοδότησαν (για δικούς τους λόγους);

Ναι επεσε χρημα, επισης βοηθησε η νοοτροπια τους σαν λαος. Βεβαια εκανα εισαγωγη εργατικου δυναμικου, και πολυ επιστημονες απο αλλες χωρες σπουδασαν εκει και συνεβαλαν και αυτοι σε καποιο ποσοστο. Μην λεμε οτι οι γερμανοι τα εκαναν ολα μονοι τους.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
τι είναι αυτό το ελληνικό κόμπλεξ; αφού το έχουν όλοι, συνομιλώ με μιά μαλακισμένη Ελληνίδα; εγώ δεν θα το έλεγα,όμως συ είπας.
αυτό το θρέντ δεν θεωρώ πως αφορά βελτίωση λαών, εσύ που το είδες; το πως και αν τον ξεπέρασαν (γιατί χρειάζεται ακόμα σε ισχύ νόμος τότε;) τον Αδόλφο είναι άλλη συζήτηση και όχι επί του παρόντος γιατί νυστάζω.
Την αρχαία Ελλάδα εγώ σε κανένα σημείο δεν την έχω επικαλεστεί, τώρα γιατι μου την λες, δεν ξέρω...

έκανες παράθεση σε κάποιον που είπε "άσε τι κάνουν οι άλλοι και κοίτα να βελτιώσεις τον εαυτό σου", και απάντησες "ναι αλλά και οι γερμανοί είχαν τον χίτλερ" (αυτό εννοούσες τουλάχιστον). σου απάντησα σε αυτό, δεν είναι το θέμα του θρεντ, αλλά ούτε και ο χίτλερ είναι.

δεν μιλάω πάντα προσωπικά, σύγκρινα τους γερμανούς με τους έλληνες ως λαούς, και οι έλληνες την επικαλούνται ΠΑΝΤΑ την αρχαία ελλάδα. δε χρειάζεται να τα παίρνεις όλα προσωπικά (το ελληνικό κόμπλεξ που λέγαμε).

και τον έλληνα τον χρηματοδοτούν, τι τα κάνει αυτός τα λεφτά?

resis

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
1. ΦΑΣΙΣΜΟΣ. Εδώ ΔΕ χρειάζεται να πούμε και πολλά...καθως εχουμε δειξει και εμεις ανα τους αιωνες τι επεκτατικη ρατσα ειμαστε

2. ΧΑΦΙΕΔΙΣΜΟΣ. ειπε ο κατοικος χωρας με ιστορια γεματη προδοτες

3.ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ. (καλα αυτο ειναι το ευκολο)εμεις δηλαδη που μαζι με ιταλους, αλβανους εχουμε την απατεωνια στο dna μας τι να πουμε?

5. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΕΡΕΥΝΑ.ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ... εχουν μικρο ποσοστο αποφοιτων απο πανεπηστημια γιατι δεν πηγαινουν ολοι σε πανεπηστημια. Αλλα η συντριπτικη πλειοψηφεια αυτων βρισκει σχετικα γρηγορα δουλεια πανω στην ειδικοτητα τους. Οσο για το αν κανουν ερευνα αστο καλυτερα... ε ας πουμε οτι οπως ειχες παρει φορα σου ξεφυγε και αυτο

resis

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Επισης να θυμισω οτι ο χιτλερ ηταν αυστριακος  ;)

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
έκανες παράθεση σε κάποιον που είπε "άσε τι κάνουν οι άλλοι και κοίτα να βελτιώσεις τον εαυτό σου", και απάντησες "ναι αλλά και οι γερμανοί είχαν τον χίτλερ" (αυτό εννοούσες τουλάχιστον). σου απάντησα σε αυτό, δεν είναι το θέμα του θρεντ, αλλά ούτε και ο χίτλερ είναι.

δεν μιλάω πάντα προσωπικά, σύγκρινα τους γερμανούς με τους έλληνες ως λαούς, και οι έλληνες την επικαλούνται ΠΑΝΤΑ την αρχαία ελλάδα. δε χρειάζεται να τα παίρνεις όλα προσωπικά (το ελληνικό κόμπλεξ που λέγαμε).

και τον έλληνα τον χρηματοδοτούν, τι τα κάνει αυτός τα λεφτά?

Δύσκολα παίρνω κάτι προσωπικά, πόσο μάλλον εδώ.
δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο γιατί μιλώντας με γενικότητες οδηγούμαστε σε ένα φαύλο κύκλο που δεν βγάζει πουθενά.
σε αυτόν που μίλησε για βελτίωση απλά ζήτησα να αναφέρει όλα τα ιστορικά στοιχεία, αυτό δεν σημαίνει ότι μίλησα για βελτίωση λαών, νομίζω πως είναι απλούστατο. αν οι γερμανοί, οι κογκολέζοι και οι αρειανοί στην ιστορία τους είχαν κάτι παρόμοιο με την ελλάδα, αν δεν είσαι αφελής, τι θα έκαναν νομίζεις; Που, σε ποιό σημείο κάνεις σύγκριση στους δύο λαούς, πλάκα μου κάνεις; και αν θέλεις να διαβάζεις να τα διαβάζεις όλα, είπα "στην αναλογη περίοδο η λαμογιά στην Ελλάδα πήγαινε σύννεφο."

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Καλά, καλά, τραγουδείστε.

Η Γερμανία είναι ο μεγαλύτερος εισαγωγέας Ελληνικών προϊόντων (για παράδειγμα απορροφά το 55% των Ελληνικών εξαγωγών κρασιού).

Οι Γερμανοί τουρίστες αποτελούν την δεύτερη μεγαλύτερη εθνική ομάδα  με περίπου 12 % των αφίξεων(πίσω από τους Εγγλέζους).

Και μην πιπιλάτε την καραμέλα για τις Ελληνικές εισαγωγές από την Γερμανία.
Γιατί αποτελούν μόνον το 0,8% των συνολικών Γερμανικών εξάγωγων.

Να σταματήσει λοιπόν το παραμύθι ότι αγοράζουμε Γερμανικά προϊόντα και μας έχουν ανάγκη.
Και τίποτε να μην αγοράσουμε ούτε που θα το καταλάβουν οι Γερμανοί.

Ενώ αν αυτοί σταματήσουν να αγοράζουν Ελληνικά προϊόντα ή σταματήσουν να έρχονται για τουρισμό .......

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Δύσκολα παίρνω κάτι προσωπικά, πόσο μάλλον εδώ.
δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο γιατί μιλώντας με γενικότητες οδηγούμαστε σε ένα φαύλο κύκλο που δεν βγάζει πουθενά.
σε αυτόν που μίλησε για βελτίωση απλά ζήτησα να αναφέρει όλα τα ιστορικά στοιχεία, αυτό δεν σημαίνει ότι μίλησα για βελτίωση λαών, νομίζω πως είναι απλούστατο. αν οι γερμανοί, οι κογκολέζοι και οι αρειανοί στην ιστορία τους είχαν κάτι παρόμοιο με την ελλάδα, αν δεν είσαι αφελής, τι θα έκαναν νομίζεις; Που, σε ποιό σημείο κάνεις σύγκριση στους δύο λαούς, πλάκα μου κάνεις; και αν θέλεις να διαβάζεις να τα διαβάζεις όλα, είπα "στην αναλογη περίοδο η λαμογιά στην Ελλάδα πήγαινε σύννεφο."

τι είχε η ελλάδα στην ιστορία της? δεν κατάλαβα γιατι το λες αυτό.

το διάβασα πολύ καλά αυτό που είπες. όμως το ότι έχουμε ένα εμπόδιο δεν αποτελεί δικαιολογία για το ότι δεν κάνουμε τίποτα απολύτως για να το ξεπεράσουμε.

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
1. ΦΑΣΙΣΜΟΣ. Εδώ ΔΕ χρειάζεται να πούμε και πολλά...καθως εχουμε δειξει και εμεις ανα τους αιωνες τι επεκτατικη ρατσα ειμαστε

2. ΧΑΦΙΕΔΙΣΜΟΣ. ειπε ο κατοικος χωρας με ιστορια γεματη προδοτες

3.ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ. (καλα αυτο ειναι το ευκολο)εμεις δηλαδη που μαζι με ιταλους, αλβανους εχουμε την απατεωνια στο dna μας τι να πουμε?

5. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΕΡΕΥΝΑ.ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ... εχουν μικρο ποσοστο αποφοιτων απο πανεπηστημια γιατι δεν πηγαινουν ολοι σε πανεπηστημια. Αλλα η συντριπτικη πλειοψηφεια αυτων βρισκει σχετικα γρηγορα δουλεια πανω στην ειδικοτητα τους. Οσο για το αν κανουν ερευνα αστο καλυτερα... ε ας πουμε οτι οπως ειχες παρει φορα σου ξεφυγε και αυτο

1 ο φασισμός δεν είναι κατ΄ ανάγκην επεκτατικός, αν θυμάμαι καλά είχαμε και εμείς από αυτόν.
2 υπάρχουν πολλοί Ελληνες προδότες, σαφέστατα όμως όχι  τόσοι που να μπορούν να τον χαρακτηρίσουν ως λαό.
3 μην λησμονούμε τους φίλους σέρβους, ρουμάνους και βούλγαρους.
5 μπορεί να μην ανήκουν στους πρώτους αλλά τους αδικείς αν τους θεωρείς ουραγούς.

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Και λίγα λόγια από εμένα...
Με αφορμή τη λυσσαλέα επίθεση κατά της χώρας μας, αλλά και όλου του Ευρωπαϊκού Νότου, που πραγματοποιούν αυτές τις μέρες τα ΑΘΛΙΑ Γερμανικά ΜΜΕ, ΚΑΛΟ είναι να θυμόμαστε μερικές ιδιότητες ενός λαού που έχει επιφέρει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΕΙΝΑ στην ανθρωπότητα...
Ναι μας ζηλεύουν ... μαζί με τον Σόρος, τον Κίσινγκερ, τους Εβραίους, του μασόνους, τους Νεφαλίμ και ένα κάρο άλλους...
Δεν έχουν τι να κάνουν και ασχολούνται μαζί μας...

Αλήθεια αν δεν είχαμε το χρέος, έτσι ώστε να ζητάμε να μας πληρώσουν τα σπασμένα ή να γαμήσουμε το ευρώ (επειδή είμαστε πιο όμορφοι υπενθυμίζω), θα ασχολούνταν μαζί μας?
Πες μας τώρα ότι δεν υπάρχει και χρεος...

Μάλλον εννοείς ναζισμός αλλά έτσι και αλλιώς μόνο ανακρίβειες γράφεις...
Δημιούργημα που προκλήθηκε από της ενέργειες της παγκόσμιας κοινότητας απέναντι στην Γερμανία (ίσως με την "εξαίρεση" των ΗΠΑ) ... ας προσέχαμε, μόνο οι Γερμανοί δεν φταίνε.

Ενώ οι Έλληνες είμαστε και φασίστες και ρατσιστές απο γεννησημιού μας ... ακόμα και οι αριστεροί!

ΤΕΛΕΙΑ!
Χαμηλή φοροδιαφυγή, κράτος πρόνοιας, σεβασμός του ΚΟΚ και πόσα άλλα!!!
Αμήν και πότε και στα μέρη μας, την χώρα του "τι σε νοιάζει εσένα (που δεν σέβομαι κράτος, νόμους κτλ.)"!!!

3.ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ. Καλά κρυμμένη ιδιότητα των Γοτθικών Σκουληκιών. Πρέπει να ζήσεις καιρό εκεί για να καταλάβεις. Αλλά ακόμη κι έτσι, τα πράγματα βγήκαν στην επιφάνεια. Τρανό παράδειγμα η Siemens, μια εταιρεία που ΛΑΔΩΣΕ ΟΛΕΣ σχεδόν τις κυβερνήσεις της Ευρώπης (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) για να κρατήσει τις περίφημες "Γερμανικές εξαγωγές", πουλώντας δήθεν προϊόντα ποιότητας. ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΠΛΕ. Είναι γνωστό ότι οι Ιάπωνες και οι Σκανδιναβοί είναι ΠΟΛΥ πιο ΜΠΡΟΣΤΑ στην τεχνολογία  και μάλιστα την πουλάν σε χαμηλότερες τιμές. Το ίδιο συμβαίνει και με τα αυτοκίνητά τους. Όποιος έχει Γερμανικό αυτοκίνητο ξέρει. Θέλει συνέχεια τάισμα με ανταλλακτικά. Και τα πουλάν ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ. Οι Ιάπωνες και οι Κορεάτες όχι μόνο φτιάχνουν εφάμιλλα αυτοκίνητα, αλλά η συντήρησή τους κοστίζει πολύ φθηνότερα. Επίσης, μια Jaguar ή ένα Saab είναι ποιοτικότερα αυτοκίνητα από μιαν αντίστοιχης τιμής Mercedes. Ή μήπως να πούμε για τα υποβρύχια που γέρνουν και που προσπαθούν ακόμη να μας πουλήσουν?
Ενώ εμείς παναγίες ... μα τα έδωσε η Ζήμενς και τα επιστρέψαμε! :jerking:
Τουλάχιστον η Ζήμενς είναι μα εταιρεία, εμείς είχαμε την ... αφρόκρεμα της πολιτικής μας απέναντι!!!
Αααα ξέχασα ... αν είσαι (ωραίος ως) Έλληνας όλα παραγράφονται!!! :2funny:

Ναι, ναι ... τα κορεατικά αυτοκίνητα είναι απνομοιότυπα με τα γερμανικά!!! :2funny: (σημ. Δεν μου αρέσουν τα γερμανικά ιδιαίτερα, ενώ συμπαθώ τα κορεατικά!!!)

4. Και λίγα οικονομικά...Αυτοί που κόπτονται, δήθεν, για τα χρέη του Νότου, έχουν εξωτερικό χρέος υπερπενταπλάσιο της Ελλάδας (χρωστούν 1,6 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ!!). Για τα χρήματα που ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, έχουν κάνει ΜΩΚΟ. Το 1946 το Διεθνές Δικαστήριο των Παρισίων μας επιδίκασε 7,15 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ για τις καταστροφές που προξένησαν στις υποδομές της χώρας μας. Άλλα 3,5 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ πήραν το 1941 ως "δάνειο" από το Ελληνικό(φτωχό και τότε) κράτος για τη συντήρηση των δυνάμεων κατοχής! Επίσης οφείλουν χρήματα για τις καταστροφές που προκάλεσαν με τα 200 μίνι ολοκαυτώματα,και όλα αυτά που ΕΚΛΕΨΑΝ(χρυσό,αρχαία κτλ.). Σύνολο? Σε σημερινές τιμές τουλάχιστον 70 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, δηλαδή το 30% του Ελληνικού χρέους! Ας δώσουν πρώτα κάποια απ' αυτά και βλέπουμε....
Φυσικά ΟΛΟ αυτόν το θόρυβο τον δημιουργούν για να υπονομεύσουν το ευρώ, έτσι ώστε να αυξήσουν τις εξαγωγές τους που έχουν ΠΑΤΩΣΕΙ.
Και εγώ έχω διπλάσιο δάνειο από κάποιους φίλους μου αλλά έχω και τουλάχιστον πενταπλάσιες αποδοχές (+ μεγαλύτερες προοπτικές εξέλιξης) ... τι λες δεν παίζει κάποιο ρόλο? :2funny:

Ααα ... για να πατώσουν οι εξαγωγές!!! ... προς τι τόσος ντόρος τότε, θα αυξηθουν και οι δικές μας!!! :dancing:

5. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΕΡΕΥΝΑ.ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ...Με ελάχιστες εξαιρέσεις, ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους τομείς. Με το ζόρι έχουν 4-5 Πανεπιστήμια ανάμεσα στα 200 ΚΑΛΥΤΕΡΑ του κόσμου, όταν οι Άγγλοι μόνο έχουν πάνω από 30. Ακόμη και πολύ μικρότερες χώρες, όπως η Σουηδία, η Ελβετία ή η Ολλανδία έχουν ΚΑΛΥΤΕΡΑ πανεπιστήμια. Επιπροσθέτως, έχουν ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά αποφοίτων Πανεπιστημίων στο γενικό πληθυσμό μέσα στην Ε.Ε.
Έλεος...
Ο μέχρι και την εποχή του Β' ΠΠ (για να μην πω και αργότερα) πιο προηγμένος τεχνολογικά αλλά και πιο καλλιεργημένος ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ λαός του κόσμου!!!
Ίσως ούτε οι αρχαίοι Έλληνες δεν τα είχαν καταφέρει τόσο καλά...

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Μάλλον εννοείς ναζισμός αλλά έτσι και αλλιώς μόνο ανακρίβειες γράφεις...
Δημιούργημα που προκλήθηκε από της ενέργειες της παγκόσμιας κοινότητας απέναντι στην Γερμανία (ίσως με την "εξαίρεση" των ΗΠΑ) ... ας προσέχαμε, μόνο οι Γερμανοί δεν φταίνε.

Οι Γερμανοι χειραγωγηθηκαν απο τους πολιτικους τους, και ο ναζισμος εγινε θηριο ανεξελεγκτο. Ομως πως μπορεις να λες οτι δεν φταινε οι Γερμανοι? Δηλαδη φταινε ολοι οι αλλοι εκτος απο αυτους? Αιματοκυλισαν την Ευρωπη, και θα τους βγαλουμε και θυματα?

resis

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
1 ο φασισμός δεν είναι κατ΄ ανάγκην επεκτατικός, αν θυμάμαι καλά είχαμε και εμείς από αυτόν.
2 υπάρχουν πολλοί Ελληνες προδότες, σαφέστατα όμως όχι  τόσοι που να μπορούν να τον χαρακτηρίσουν ως λαό.
3 μην λησμονούμε τους φίλους σέρβους, ρουμάνους και βούλγαρους.
5 μπορεί να μην ανήκουν στους πρώτους αλλά τους αδικείς αν τους θεωρείς ουραγούς.

τ

1Κοιτα ο φασισμος ετσι οπως ειναι τωρα δεν υπηρχε οταν μας επαιρνε! Αλλα οσο και οταν μπορουσαμε ξεχνουσαμε ειρηνη και ανθρωπια

2 Γιατι υπαρχουν τοσοι γνωστοι γερμανοι προδοτες? :P

3 Σωστος! ειδες μονο στην ευρωπη ποσες χωρες ειναι γνωστες για τις "λαδιες" τους? Οι γερμανοι παντως σιγουρα οχι

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
τι είχε η ελλάδα στην ιστορία της? δεν κατάλαβα γιατι το λες αυτό.

το διάβασα πολύ καλά αυτό που είπες. όμως το ότι έχουμε ένα εμπόδιο δεν αποτελεί δικαιολογία για το ότι δεν κάνουμε τίποτα απολύτως για να το ξεπεράσουμε.
΄

νομίζω πως το εξαντλήσαμε ("δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο γιατί μιλώντας με γενικότητες οδηγούμαστε σε ένα φαύλο κύκλο που δεν βγάζει πουθενά.")
για την ιστορία εννοώ την Αρχαία Ελλάδα που εγώ πουθενά δεν επικαλέστηκα (η ιστορία δεν είναι εξαργυρώσιμη, ούτε δημιουργεί σε άλλους λαούς χρέη και όσον αφορά την Αρχαία Ελλάδα δεν καταλαβαίνω γιατί να επικαλεστεί σε προβλήματα της νεώτερης Ελλάδας).
καληνύχτα, έχουμε και δουλειά αύριο, δεν περιμένω από καμιά Γερμανίδα να με ταίσει (αν και θα έπρεπε γιατί ωραίο παληκάρι είμαι)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom