Νέα

Γερμανοί: Φασίστες, Χαφιεδες, Απατεώνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anatolgami
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
1Κοιτα ο φασισμος ετσι οπως ειναι τωρα δεν υπηρχε οταν μας επαιρνε! Αλλα οσο και οταν μπορουσαμε ξεχνουσαμε ειρηνη και ανθρωπια

2 Γιατι υπαρχουν τοσοι γνωστοι γερμανοι προδοτες? :P

3 Σωστος! ειδες μονο στην ευρωπη ποσες χωρες ειναι γνωστες για τις "λαδιες" τους? Οι γερμανοι παντως σιγουρα οχι

1 :think:
2άντε πριν φύγω πες μου κανέναν (όχι τίποτα εφιάλτες και πήλιους γούσηδες)
3 συμφωνώ

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
΄
για την ιστορία εννοώ την Αρχαία Ελλάδα που εγώ πουθενά δεν επικαλέστηκα (η ιστορία δεν είναι εξαργυρώσιμη, ούτε δημιουργεί σε άλλους λαούς χρέη και όσον αφορά την Αρχαία Ελλάδα δεν καταλαβαίνω γιατί να επικαλεστεί σε προβλήματα της νεώτερης Ελλάδας).

εμ, για τον ίδιο λόγο που όταν μιλάμε για την τεχνολογική/πολιτιστική πρόοδο των γερμανών αναφέρεται ο χίτλερ.

δεν καταλαβαίνεις προφανώς πότε μιλάω για σένα και πότε για τους έλληνες γενικά.
καλή ξεκούραση  :-* :-*

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
1 :think:
2άντε πριν φύγω πες μου κανέναν (όχι τίποτα εφιάλτες και πήλιους γούσηδες)
3 συμφωνώ

2 μην πούμε γενικά για δοσίλογους και συνεργάτες των γερμανών στην κατοχή γιατί υπήρξαν και τέτοιοι γερμανοί μετά το 1945.

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Οι Γερμανοι χειραγωγηθηκαν απο τους πολιτικους τους, και ο ναζισμος εγινε θηριο ανεξελεγκτο. Ομως πως μπορεις να λες οτι δεν φταινε οι Γερμανοι? Δηλαδη φταινε ολοι οι αλλοι εκτος απο αυτους? Αιματοκυλισαν την Ευρωπη, και θα τους βγαλουμε και θυματα?
Ποιους πολιτικούς τους ... τι σχέση είχαν οι Γερμανοί πολιτικοί με τον φασισμό?
Υπεύθυνοι για τον ναζισμό ήταν η Γαλλία, ρώτα έναν σχετικό...
Οι παράλογες αποζημιώσεις που απαίτησαν και η ξεφτίλα που προκάλεσαν στην Γερμανία λόγω του Α΄ ΠΠ γιγάντωσαν μια ανεξέλεγκτη και διακιολοημένη κοινωνική αναταραχή.
Έτσι είναι όταν παίζεις με το λιοντάρι στο κλούβί ... άμα βρει ευκαιρία θα σε σκίσει ... και η Γερμανία ήταν το ισχυρότερο κράτος με εξαίρεση την οικονομία τότε...
Μόνο ο Γουίλσον εναντιώθηκε τότε σε αυτή την πολιτική (προς τιμήν του) αλλά δεν εισακούστηκε.
Ήρθε και το κράχ το '29 άντε να πληρώσει η Γερμανία τις αποζημιώσεις...
Τα υπόλοιπά είναι ιστορία, ένα μικρό γραφικό κόμμα ενός λαοπλάνου κόντεψε να κυριέψει την υφήλιο...

resis

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
άντε πριν φύγω πες μου κανέναν (όχι τίποτα εφιάλτες και πήλιους γούσηδες)

Στην κατοχη δεν υπηρχαν χαφιεδες? Στη χουντα? Απο την αλλη για πες μου εσυ κανεναν γνωστο γερμανο προδοτη.
Γιατι αυτο που γραφει ο anatolgami ειναι φανερο οτι ειναι γραμενο απο ατομο που η μονη του επαφη με γερμανους ειναι οι γοτθοι του "age of empires"

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Στην κατοχη δεν υπηρχαν χαφιεδες? Στη χουντα? Απο την αλλη για πες μου εσυ κανεναν γνωστο γερμανο προδοτη.
Γιατι αυτο που γραφει ο anatolgami ειναι φανερο οτι ειναι γραμενο απο ατομο που η μονη του επαφη με γερμανους ειναι οι γοτθοι του "age of empires"

Στρατάρχης Φρίντριχ φον Πάουλους, πήρε το μέρος των σοβιετικών όταν αιχμαλωτίστηκε.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Ποιους πολιτικούς τους ... τι σχέση είχαν οι Γερμανοί πολιτικοί με τον φασισμό?
Υπεύθυνοι για τον ναζισμό ήταν η Γαλλία, ρώτα έναν σχετικό...
Οι παράλογες αποζημιώσεις που απαίτησαν και η ξεφτίλα που προκάλεσαν στην Γερμανία λόγω του Α΄ ΠΠ γιγάντωσαν μια ανεξέλεγκτη και διακιολοημένη κοινωνική αναταραχή.
Έτσι είναι όταν παίζεις με το λιοντάρι στο κλούβί ... άμα βρει ευκαιρία θα σε σκίσει ... και η Γερμανία ήταν το ισχυρότερο κράτος με εξαίρεση την οικονομία τότε...
Μόνο ο Γουίλσον εναντιώθηκε τότε σε αυτή την πολιτική (προς τιμήν του) αλλά δεν εισακούστηκε.
Ήρθε και το κράχ το '29 άντε να πληρώσει η Γερμανία τις αποζημιώσεις...
Τα υπόλοιπά είναι ιστορία, ένα μικρό γραφικό κόμμα ενός λαοπλάνου κόντεψε να κυριέψει την υφήλιο...

Δεν εχω σπουδασει πολιτικες επιστημες ή κατι σχετικο, αλλα το να προσπαθεις να δικαιολογησεις εναν λαο που προκαλεσε την καταστροφη της Ευρωπης, και προκαλεσε εκατομυρια θανατους ακουγεται ασχημο.
Στην τελικη οποιος ξεκινησε τον Α' ΠΠ δεν επρεπε να πληρωσει? Φυσικα επειδη η ανθρωπινη ζωη και η ανθρωπινη δυστυχια δεν υπολογιζονται σε χρηματα, λογικο ειναι να θες να τους παρεις και τα σωβρακα. Ενας πολεμος παει πισω μια χωρα πολλες δεκαετιες.Το θεμα αποζημιωση ειναι πολυ σχετικο.
Αυτο που γνωριζω ειναι οτι επι χιτλερ η τεχνολογια ηταν στα φορτε της διοτι επεφτε χρημα παντου για ερευνα.

Επισκέπτης

ξεχασες επισης και τα καλοπαιδα που σφαζανε ΕΛΛΗΝΕΣ για να μπουμε στην ΕΣΣΔ :headbang:

ναι ναι αυτοι οι αρωστοι γιοι πουτανας που οι απογονοι τους σουλατσαρουν ακομα εδω μεσα βγαζοντας κομπλεξ προς καθετι εθνικο μας.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ξεχασες επισης και τα καλοπαιδα που σφαζανε ΕΛΛΗΝΕΣ για να μπουμε στην ΕΣΣΔ :headbang:

ναι ναι αυτοι οι αρωστοι γιοι πουτανας που οι απογονοι τους σουλατσαρουν ακομα εδω μεσα βγαζοντας κομπλεξ προς καθετι εθνικο μας.
Ασπρούλη επιτέλους ! Δώσε λίγη αδρεναλίνη στο σάϊτ ! Χώστα !

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Στρατάρχης Φρίντριχ φον Πάουλους, πήρε το μέρος των σοβιετικών όταν αιχμαλωτίστηκε.

Δεν τον αδικώ...
Μην ξεχνάς τί έπαθε η στρατιά του εξαιτίας των παράλογων εντολών του αδέλφου, ο οποίος μάλιστα είχε την αξίωση από τον πάουλους να αυτοκτονήσει!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ειναι φανερο οτι ειναι γραμενο απο ατομο που η μονη του επαφη με γερμανους ειναι οι γοτθοι του "age of empires"

Για την ακρίβεια age of empires 2 που έχει και πολύ δυνατούς βυζαντινούς...
Εκτός από Γότθους είχε και Τεύτονες και Ούνους ως προγονικές φυλές των Γερμανών..
Φοβερό παιχνίδι στις μέρες του..

Υ/γραφο: Στο company of heroes κατά κανόνα επιλέγω γερμανούς...

Αλλα οσο και οταν μπορουσαμε ξεχνουσαμε ειρηνη και ανθρωπια

Τόσο μα τόσο λάθος...Κρίμα...

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Δεν εχω σπουδασει πολιτικες επιστημες ή κατι σχετικο, αλλα το να προσπαθεις να δικαιολογησεις εναν λαο που προκαλεσε την καταστροφη της Ευρωπης, και προκαλεσε εκατομυρια θανατους ακουγεται ασχημο.
Δεν με ενδιαφέρει αν είναι ασχημο, αλλά έτσι είναι ...
Οπότε δεν προσπαθώ να διακιολογησω κανένα για κάτι που είναι όπως είναι.
Βασικά τα έχω πάρει με την Γαλλία για να πω την αλήθεια.
Στην τελικη οποιος ξεκινησε τον Α' ΠΠ δεν επρεπε να πληρωσει?
Ο ηττημένος πληρώνει, και όχι αυτός που ξεκινάει κάτι...
Πως είσαι σίγουρος ποιος ευθύνεται για τον Α' ΠΠ?
Εξάλλου Αυστριακός ήταν ο πρώτος δολοφονημένος που θεωρήθηκε ως αφορμή...
Φυσικα επειδη η ανθρωπινη ζωη και η ανθρωπινη δυστυχια δεν υπολογιζονται σε χρηματα, λογικο ειναι να θες να τους παρεις και τα σωβρακα.
Και όμως η ανθρώπινη ζωή μετριέται και μάλιστα σε χρήμα ... κοίτα π.χ. τι γίνεται με το συνταξιοδοτικό παγκοσμίως.
Ενας πολεμος παει πισω μια χωρα πολλες δεκαετιες.Το θεμα αποζημιωση ειναι πολυ σχετικο.
Αλλά μπορούσε να εμπεριέχει λογική, όπως έκανε ο Γουίλσον και όχι οι Γάλλοι.

Αυτο που γνωριζω ειναι οτι επι χιτλερ η τεχνολογια ηταν στα φορτε της διοτι επεφτε χρημα παντου για ερευνα.
Δεν με νοιάζει τι κάνανε επί Χίτλερ, εγώ αναφέρθηκε προ Χίτλερ ...

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Δεν με ενδιαφέρει αν είναι ασχημο, αλλά έτσι είναι ...
Οπότε δεν προσπαθώ να διακιολογησω κανένα για κάτι που είναι όπως είναι.
Βασικά τα έχω πάρει με την Γαλλία για να πω την αλήθεια.Ο ηττημένος πληρώνει, και όχι αυτός που ξεκινάει κάτι...
Πως είσαι σίγουρος ποιος ευθύνεται για τον Α' ΠΠ?
Εξάλλου Αυστριακός ήταν ο πρώτος δολοφονημένος που θεωρήθηκε ως αφορμή...Και όμως η ανθρώπινη ζωή μετριέται και μάλιστα σε χρήμα ... κοίτα π.χ. τι γίνεται με το συνταξιοδοτικό παγκοσμίως.Αλλά μπορούσε να εμπεριέχει λογική, όπως έκανε ο Γουίλσον και όχι οι Γάλλοι.
Δεν με νοιάζει τι κάνανε επί Χίτλερ, εγώ αναφέρθηκε προ Χίτλερ ...

Ενας πολεμος δεν ξεκινα στα ξαφνικα. Υπαρχει πολυετης "φαγουρα" πριν αρχισουν να πεφτουν σφαιρες. Και φυσικα ειναι δυσκολο να πουμε ποιος το ξεκινησε. Το σιγουρο ειναι οτι πλεον δεν προκειται για επιλυση διαφορων αναμεσα σε 2 εθνη, αλλα σε μαχη συμφεροντων αυτων που χρηματοδοτουν τον πολεμο. Διοτι ο πολεμος κοστιζει πολυ.
Η ιστορια δεν ειναι απο τα δυνατα μου χαρτια. Αυτο που ξερω ειναι οτι οποιος ανθρωπος βγηκε και ειπε οτι υπαρχει ενας αλλος τροπος να λειτουργει η ανθρωποτητα, και οτι εχουμε μπερδεψει την πραγματικοτητα με την φαντασια, δολοφονηθηκε απο ολους αυτους που εχουν συμφερον να μην αλλαξει ποτε τιποτα.

spermsprayer

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Ντροπή τους, τους Αλήτες !

Ακούς εκεί να μην θέλουν να πληρώνουν από τους δικούς τους φόρους για τις δικές μας λαμογιές !

Να τους δώσουμε αμέσως πίσω τα 55 ΔΙΣ ΕΥΡΩ που μας έχουν ΗΔΗ δανείσει !

Στ' άρματα πατριώτες, στ' άρματα !!!  :jerking: :jerking: :jerking:  :2funny: :2funny:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Για την ακρίβεια age of empires 2 που έχει και πολύ δυνατούς βυζαντινούς...
Εκτός από Γότθους είχε και Τεύτονες και Ούνους ως προγονικές φυλές των Γερμανών..
Φοβερό παιχνίδι στις μέρες του..

Υ/γραφο: Στο company of heroes κατά κανόνα επιλέγω γερμανούς...

Τόσο μα τόσο λάθος...Κρίμα...
ο εγκριτος νομικος ειπε και ελαλησε!
Τελος!!!

job8.gif

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Παρόλο που το θέμα... δεν αντέχει κριτικής, μια και έχουμε το βήμα, ας μιλήσουμε λιγάκι σοβαρά.

Η Γερμανία δεν είναι μόνο ο Χίτλερ, ούτε μόνο τα αυτοκίνητα. Μερικές μόνο από τις ιστορικές φυσιογνωμίες : Καντ, Χέγκελ, Σοπενχάουερ, Γκέτε, Σίλλερ, Φίχτε, Σέλλινγκ, Μπετόβεν, Μπαχ, Στράους, Μαρξ, Νίτσε. "Τόνοι παραγωγής" σε φιλοσοφία, μουσική, ποίηση κλπ. Ουσιαστικά υποσκέλισε και την Αγγλία και τη Γαλλία από ένα σημείο και έπειτα σε όλα αυτά και έπαιξε θεμελιώδη ρόλο στην οικοδόμηση του ευρωπαικού πολιτισμού.

Τώρα για τις αντιθέσεις από ένα κράτος το οποίο εισήλθε σε μεταγενέστερο στάδιο στον καπιταλισμό, μεταξύ του " παλαιού καθεστώτος" και της νέας αστικής τάξης και που λύθηκαν με τον τρόπο του φασισμού- αλλά και του "πρωσικού μιλιταρισμού" δεν μπορεί να αποδοθεί συλλογική ευθύνη στους Γερμανούς σαν έθνος.

Διότι αυτοί που κατηγορούν τη Γερμανία ότι " αιματοκύλισε την Ευρώπη με δύο πολέμους που προκάλεσε" , προφανώς ξεχνούν ότι πολύ πριν , κατά τη διάρκεια, αλλά και αρκετά μετά τους πολέμους αυτούς, είχα αιματοκυλίσει τον πλανήτη ολόκληρο Γάλλοι, Άγγλοι, Ισπανοί και Ολλανδοί με την κτηνώδη και βάρβαρη αποικιοκρατία, σε όλα τα μήκη και πλάτη ης γης. Αλλά οι φρικαλεότητες αυτές, που τις υπέμεναν οι " υπάνθρωποι" των μακρινών ηπείρων, ποτέ δεν έφταναν στα αυτιά των ντελικάτων ευρωπαίων... Μόνο όταν αυτές τις είδαν και στο ίδιο τους το σπίτι, από τους καθηστερημένα ελθόντες και αποκλεισθέντες... από το αποικιακό "πάρτυ" Γερμανούς, τότε κατάλαβαν ότι αυτά είναι " βαρβαρότητες και κατακριτέα" κλπ.

Ορισμένοι που μιλάνε για Γερμανούς, προφανώς δεν γνωρίζουν τίποτα από την ιστορία της χώρας, για την Αγία Ρωμαική Αυτοκρατορία,τον Όθωνα, τον Φρειδερίκο Μπαρμπαρόσα και τον Φρειδερίκο Β Χόενστάουφεν που έφερε μια αύρα πολιτισμού τότε στη Μεσόγειο, τους Τεύτονες Ιππότες και την Πρωσία, τον Αυτοκράτορα Φρειδερίκο Β' ( Ο "Πεφωτισμένος αυτοκράτορας") κλπ. Δεν λέω αν αυτή δείχνει ότι οι Γερμανοί είναι " καλοί ή κακοί". Απλά ότι Γερμανία δεν είναι μόνο ο Χίτλερ, οι ναζί, άντε και ο Μπίσμαρκ. Ξεκολλάτε.

Τώρα για τα λοιπά... είπαμε, δεν αντέχει κριτικής στα οικονομικά επιχειρήματα. Τους κοροιδεύει η Ελλάδα με ψεύτικα στοιχεία, διασπαθίζουν εδώ τα λαμόγια τις επιδοτήσεις, δεν είναι συνεπείς με την υπογραφή της με τους όρους του Μάαστριχτ- και δεν κάνει προσπάθεια να γίνει, συνειδητά αποκλίνει, θεωρώντας ότι βρήκε τα " κορόιδα".
Δεν μπήκε με το ζόρι η Ελλάδα στην Ε.Ε., δεν δανείστηκε με το ζόρι χρήματα. Και πολύ ελαστικοί ήταν. Αν έπρεπε να κάνουνε αυτό που έπρεπε, το λιγότερο θα ταν μια ακόμη στρατιωτική εισβολή, να αποσπάσουν με το ζόρι αυτά που τους έκλεβε η χώρα των απατεώνων, και να στήσουν και μερικά ικριώματα ( γιατί και σφαίρες δεν αξίζει να σπαταλάς για μερικά καθίκια)

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Δεν ξέρω τι λέτε για Γερμανούς και τα ρέστα.Το μόνο που έχω να πω είναι ότι πιο ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ αυτοκίνητα από τα ρόβερ δεν πρόκειται να υπάρξουν στον πλανήτη.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
[size=25pt]Oι γερμανοι μας χρωστανε 70 δις ευρω![/size]

Αυτο σας το ειπε κανεις???????????????

Αυτοι οι μαλακες που ψηφιζετε μηπως?

Εδω αναλυτικα

Αν εχουμε αρχιδια ας τα παρουμε πισω!

Επισκέπτης
[size=25pt]Oι γερμανοι μας χρωστανε 70 δις ευρω![/size]

Αυτο σας το ειπε κανεις???????????????

Αυτοι οι μαλακες που ψηφιζετε μηπως?

Εδω αναλυτικα

Αν εχουμε αρχιδια ας τα παρουμε πισω!
κλαψε καλη μου..
a96741_video-tissue-box.jpg

μην ξεχασεις να περασεις απο το πρακτικερ που εχει προσφορες..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom