Νέα

Γερμανοί: Φασίστες, Χαφιεδες, Απατεώνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anatolgami
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
τι αλλο να προτειναν?
πιστευεις οτι τους συμφερει τους Ρωσσους ναμαστε υπο την Ευρωπαϊκη Κηδεμονια και εξαρτηση?

ειναι μοιρασμενα τα πετρελαια σαυρα, γιαυτο κανουν οι Ρωσσοι τους Κινεζους.....

Μια από τις συνηθισμένες διπλωματικές καντρίλιες των Ρώσων. Σα να λένε " θα σας δώσουμε αλλά θέλουνε πρώτα ανταλλάγματα... "

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δεν ειναι δικια μου αποψη,δεν ειχα παει καν στην Γερμανια το '80
αλλα μου εκανε εντυπωση και την μετεφερα και εδω...

Καποιοι γερμανοθρεμμενοι του Φορουμ μπορουν να μας πουν εαν εχουν κανει τετοια διαπιστωση σε σχεση με την αλλαγη στην ψυχοσυνθεση των γερμανων;

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη!

Δεν είμαι γερμανοθρεμμένος, ούτε γνώστης. Πάντως η ένωση δεν έγινε το 1995 που λέει ο δεύτερος φίλος αλλά μπορεί και να είναι ένα τυπογραφικό λάθος και να εννοεί 1990 όπως το "2002 έως 227" που λέει ο πρώτος φίλος και εννοεί 2002-2007.
Πιστεύω ότι η ψυχοσύνθεση μπορεί να αλλάξει αλλά για τέταρτο ράιχ δε νομίζω να το πάνε. Δεν υπάρχουν οι λόγοι που οδήγησαν τη Γερμανία στο τρίτο (βλέπε Μεσοπόλεμος)

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66

Δεν είμαι γερμανοθρεμμένος, ούτε γνώστης. Πάντως η ένωση δεν έγινε το 1995 που λέει ο δεύτερος φίλος αλλά μπορεί και να είναι ένα τυπογραφικό λάθος όπως το "2000 έως 227" που λέει ο πρώτος φίλος.
Πιστεύω ότι η ψυχοσύνθεση μπορεί να αλλάξει αλλά για τέταρτο ράιχ δε νομίζω να το πάνε. Δεν υπάρχουν οι λόγοι που οδήγησαν τη Γερμανία στο τρίτο (βλέπε Μεσοπόλεμος)
δεν θα γίνει σαν Γερμανία αλλά σαν ΕΕ πλέον

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
επειδη ειναι η δουλια μου ρε παπαρα

Και ποιά είναι ακρβώς η δουλειά σου ρε ανόητε;

Άντε πάρε να μαθαίνεις, αν και αμφιβάλλω αν μπορείς να το καταλάβεις:

Για το 2009:
Οι επισκέπτες από τις ΗΠΑ παρουσιάζουν την υψηλότερη μέση δαπάνη ταξιδιού ανά άτομο, που ανέρχεται σε 2.632€, ενώ για τους επισκέπτες από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης η μέση δαπάνη ανά άτομο κυμαίνεται από 1.079€ (Ολλανδία) έως 1.584€ (Βέλγιο). Οι δαπάνες αυτές επιμερίστηκαν στα ποσά που δαπανήθηκαν στη χώρα τους και στα ποσά που δαπανήθηκαν στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, οι δαπάνες που πραγματοποιήθηκαν στη χώρα μας αποτελούν, για το σύνολο του δείγματος, το 49,7% της συνολικής δαπάνης του ταξιδιού και κυμαίνεται από 38,4% στην Αυστρία έως 56,9% στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αποτέλεσμα αυτού είναι η μέση δαπάνη ανά άτομο, που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα, να διαμορφώνεται σε μέσα επίπεδα στα 652€ και να κυμαίνεται για τις χώρες της Ε.Ε., από 468€ για τους Ολλανδούς έως 766€ για τους Σουηδούς, και για τους Αμερικάνους στα 1.123€.

Για το 2008:
Οι επισκέπτες από τις ΗΠΑ παρουσιάζουν την υψηλότερη μέση δαπάνη ταξιδιού
ανά άτομο, που ανέρχεται σε €3.160, ενώ για τους επισκέπτες από τις χώρες της
Ευρωπαϊκής Ένωσης η μέση δαπάνη ανά άτομο κυμαίνεται από €1.084 (Ιταλία) έως
€1.779 (Σουηδία). Οι δαπάνες αυτές επιμερίστηκαν στα ποσά που δαπανήθηκαν στη χώρα
τους και στα ποσά που δαπανήθηκαν στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, οι δαπάνες που
πραγματοποιήθηκαν στη χώρα μας αποτελούν, για το σύνολο του δείγματος, το 48,8% της
συνολικής δαπάνης του ταξιδιού και κυμαίνεται από 38,5% στις ΗΠΑ έως 54,9% στο
Βέλγιο. Αποτέλεσμα αυτού είναι η μέση δαπάνη ανά άτομο, που πραγματοποιήθηκε στην
Ελλάδα, να διαμορφώνεται σε μέσα επίπεδα στα €672 και να κυμαίνεται για τις χώρες της
Ε.Ε., από €542 για τους Αυστριακούς έως €936 για τους Σουηδούς, και για τους
Αμερικάνους στα €1.216.

Και άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία για την δαπάνη ανά ημέρα, τις ηλικίες κλπ....

Κατά τα άλλα έχουμε τους "ειδικούς" εδώ μέσα.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Δεν είμαι γερμανοθρεμμένος, ούτε γνώστης. Πάντως η ένωση δεν έγινε το 1995 που λέει ο δεύτερος φίλος αλλά μπορεί και να είναι ένα τυπογραφικό λάθος και να εννοεί 1990 όπως το "2002 έως 227" που λέει ο πρώτος φίλος και εννοεί 2002-2007.

Συγνωμην,δικο μου λαθος αλλα δεν μπορουσα να αντιγραψω ολο τον διαλογο

Το '95 εκλεισαν τα 50 χρονια απο την παραδοση της Χιτλερικης Νεολαιας
 οποτε και αποχωρησαν οι δυναμεις κατοχης των Συμμαχων...

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Μια από τις συνηθισμένες διπλωματικές καντρίλιες των Ρώσων. Σα να λένε " θα σας δώσουμε αλλά θέλουνε πρώτα ανταλλάγματα... "
καλως η κακως οι 2 υπερδυναμεις δεν εχουνε καμια ορεξη να μοιρασουνε τον κοσμο δια 3 με την Ευρωπη! Οι Ευρωπαιοι εχασαν τεραστια ευκαιρια τοσα χρονια να γινουν υπερδυναμη επειδη ειχαν να ασχοληθουν ποιος θα ειναι ο αρχηγος και με διαφορα αλλα γαλλικα κουμουνιστικα...
τωρα τρωει φαπες οι Ευρωπη!
Απλα το στυλ ειναι διαφορετικο!
Ο Αμερικανος λεει θα σε γαμησω και ο Ρωσσος σε εχω γραμμενο στα @@ μου!

OP
OP
anatolgami

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.329
Πόντοι
506
Τίτλος μάλλον καλύτερα κάπως έτσι:

''Γερμανοί: Χαφιέδες, Απατεώνες, Συνάδελφοί μας''

...Με ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ διαφορά...ότι εμείς δεν αιματοκυλίσαμε 2 φορές την ανθρωπότητα μέσα σε 30 χρόνια ούτε χτίσαμε στρατόπεδα συγκέντρωσης...ούτε στειρώσαμε 500.000 ανθρώπους...έτσι...για να μην ξεχνιόμαστε...

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
voltaire έχεις συμπεριλάβει κρουαζιέρες ή μόνο διανυκτερεύσεις???
είναι η δουλειά μου στις κυκλάδες και δεν τα βλέπω πίσω από ένα pc

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
voltaire έχεις συμπεριλάβει κρουαζιέρες ή μόνο διανυκτερεύσεις???
είναι η δουλειά μου στις κυκλάδες και δεν τα βλέπω πίσω από ένα pc
και ο Βολταιρος απο τις κυκλαδες τα ξερει! Απο το λευκονησι γλαρονησι νησι των ανεμων κ.λ.π. που παραθεριζει!

αχαχαχαχχαα

Επισκέπτης
Και ποιά είναι ακρβώς η δουλειά σου ρε ανόητε;

Άντε πάρε να μαθαίνεις, αν και αμφιβάλλω αν μπορείς να το καταλάβεις:

Για το 2009:
Οι επισκέπτες από τις ΗΠΑ παρουσιάζουν την υψηλότερη μέση δαπάνη ταξιδιού ανά άτομο, που ανέρχεται σε 2.632€, ενώ για τους επισκέπτες από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης η μέση δαπάνη ανά άτομο κυμαίνεται από 1.079€ (Ολλανδία) έως 1.584€ (Βέλγιο). Οι δαπάνες αυτές επιμερίστηκαν στα ποσά που δαπανήθηκαν στη χώρα τους και στα ποσά που δαπανήθηκαν στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, οι δαπάνες που πραγματοποιήθηκαν στη χώρα μας αποτελούν, για το σύνολο του δείγματος, το 49,7% της συνολικής δαπάνης του ταξιδιού και κυμαίνεται από 38,4% στην Αυστρία έως 56,9% στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αποτέλεσμα αυτού είναι η μέση δαπάνη ανά άτομο, που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα, να διαμορφώνεται σε μέσα επίπεδα στα 652€ και να κυμαίνεται για τις χώρες της Ε.Ε., από 468€ για τους Ολλανδούς έως 766€ για τους Σουηδούς, και για τους Αμερικάνους στα 1.123€.
γιατι διαβαζεις μονο χωρις να σκευτεσαι πως ειναι δυνατον να υσχιει αυτο απο τη στιγμη που μονο το εισητιριο κανει2000€

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Οι Γερμανοί τότε ήταν πολύ αξιοπρεπείς και πολύ μετρημένοι. Εγώ είχα εντυπωσιαστεί με αυτό. Τα χρόνια όμως πέρασαν. Για την ακρίβεια πέρασαν 30 χρόνια από τότε. Σταδιακά ο λαός αυτό ξαναβρήκε τη χαμένη του υπεροψία και σιγά σιγά ξανά-πίστεψε πως όλοι γύρω τους είναι σκουλήκια και πως οι ίδιοι είναι παιδιά ενός ανώτερου Θεού. Εδώ και 15 χρόνια οι μεγαλουπόλεις γέμισαν με πιτσιρικάδες νοσταλγούς μιας εποχής που μάμισαν όλο το κόσμο.
Δεν έχει ζήσει καν σε γερμανικές πόλεις. Εάν υπάρχει νεολαία που παρατηρείς στις γερμανικές πόλεις λόγω της συμπεριφοράς της, αυτή κατά κανόνα δεν είναι γερμανική. Αυτό μπορώ να στο επιβεβαιώσω για πολύ μεγάλο αριθμό πόλεων, κυρίως όμως της πρώην Δυτικής Γερμανίας. Στην πρώην Ανατολική Γερμανία, όπου οι κομουνιστές έμειναν χωρίς όραμα, ναι όντως, το έχουν γυρίσει στο ναζισμό ένας μεγάλος αριθμός πολιτών. Κοίτα κάτι συμπτώσεις....

Το 1980 υπήρχε ακόμα η γενιά που είχε λάβει μέρος στο μακελειό και γιαυτό ήταν οι μνήμες νωπές και οι τύψεις νωπές. Εκείνοι όμως πέθαναν, ήρθε η τρίτη γενιά πια η οποία δεν έχει μνήμη των γεγονότων. Έτσι ξαναβγήκε το κουσούρι τους στην επιφάνεια και αρχίζουν σιγά σιγά να κάνουν τα ίδια,η τουλάχιστον να πιστεύουν ότι μπορούν."
Μάλλον δεν ήρθε ποτέ σε επαφή με Γερμανούς, ούτε εκείνης της γενιάς, ούτε της σημερινής. Η γενιά που έζησε τον πόλεμο είχε πολύ πιο έντονη την έπαρση της ανωτερότητας και μέχρι που τελικά εξαφανίστηκε (τέλη 90) συγκριτικά με τις νεότερες γενιές οι οποίες ακούν ναζισμό και βγάζουν σπυριά.
Οι παλαιοί Γερμανοί αναφερόντουσαν στην περίοδο του ναζισμού με την λέξη Damals (=τότε) και χωρίς να αναφέρουν χρονική περίοδο ήταν αυτονόητο σε ποια εποχή ανατρέχουν. Αναπολούσαν την ησυχία τάξη και ασφάλεια. (μαλακίες)

"Όταν πήγα εγώ στην Γερμανία (Darmstadt) το 1980, είχε 4 αμερικάνικα στρατόπεδα. Στην πύλη έγραφαν Amerikanische Besatzungsarmee (Αμερικάνικα στρατεύματα κατοχής).
Οι Αμερικάνοι κυκλοφορούσαν με πλήρη εξάρτηση και βήμα μέσα στο κέντρο της πόλης!
Μετά το '95 που απελευθερώθηκαν, άρχισαν να το παίρνουν πάνω τους. Τώρα που δεν τους έκατσε η οικονομική κατοχή της Ευρώπης, το βλέπω να το πάνε για το 4το Ράϊχ σιγούλια σιγούλια."
Ειδικά εδώ....δεν ξέρει τι λέει. Επειδή την συγκεκριμένη πόλη την έχω φάει με το κουτάλι από το 1985 και μετά, αυτό που λέει με την κυκλοφορία είναι μπαρούφα ολκής. Σε ότι αφορά τις επιγραφές στις πύλες, να μην σου πω ότι είναι και λάθος η έκφραση στα γερμανικά που αναφέρει.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
και ο Βολταιρος απο τις κυκλαδες τα ξερει! Απο το λευκονησι γλαρονησι νησι των ανεμων κ.λ.π. που παραθεριζει!

αχαχαχαχχαα

Όχι ρε, είμαι φίλος του Πέτρου του Πελεκάνου στην Μύκονο και μου λέει πόσους τουρίστες βλέπει κάθε μέρα.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
καλως η κακως οι 2 υπερδυναμεις δεν εχουνε καμια ορεξη να μοιρασουνε τον κοσμο δια 3 με την Ευρωπη! Οι Ευρωπαιοι εχασαν τεραστια ευκαιρια τοσα χρονια να γινουν υπερδυναμη επειδη ειχαν να ασχοληθουν ποιος θα ειναι ο αρχηγος και με διαφορα αλλα γαλλικα κουμουνιστικα...
[size=20pt]τωρα[/size] τρωει φαπες οι Ευρωπη!
Απλα το στυλ ειναι διαφορετικο!
Ο Αμερικανος λεει θα σε γαμησω και ο Ρωσσος σε εχω γραμμενο στα @@ μου!
Μου αρέσει αυτή η λέξη.
Γιατί πρίν έκανε οτι ήθελε   :tits2: :tits2: :tits2:
Δίκιο έχεις πάντως  :grin: :grin: :grin:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
...Με ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ διαφορά...ότι εμείς δεν αιματοκυλίσαμε 2 φορές την ανθρωπότητα μέσα σε 30 χρόνια ούτε χτίσαμε στρατόπεδα συγκέντρωσης...ούτε στειρώσαμε 500.000 ανθρώπους...έτσι...για να μην ξεχνιόμαστε...

Φίλε anatolgami καλησπέρα.
Νομίζω ότι υπερτονίζουμε τα άσχημα της μίας πλευράς. Βεβαίως και έγιναν άσχημα πράγματα από τη Γερμανία. Δεν πρέπει να δαιμονοποιούμε κανέναν λαό. Τί να πούμε τότε για τους Ισπανούς που ξέκαναν τους Ινδιάνους; Τί να πούμε για τους Αμερικανούς που πέταξαν δύο πυρηνικές βόμβες στους Ιάπωνες; Για τους Ιάπωνες που έκαναν τα αίσχη στους Κινέζους; Για τους Ιρακινούς που χρησιμοποίησαν χημικά όπλα εναντίον του περσικού στρατού (τελικά την πλήρωσαν οι Κούρδοι); Άλλος θα σηκωθεί και θα πει για εμάς και τη σφαγή στην Τριπολιτσά. Μετά άλλος για τους Οθωμανούς και τη γενοκτονία των Αρμενίων, και τις διώξεις των Ποντίων.
Συνεκδοχικά, το ότι έγινε κάποτε κάτι τρομερό δε σημαίνει ότι δεν είμαστε τώρα οι απατεώνες και οι χαραμοφάηδες της Ευρώπης. Ντροπή μας! Εγώ ντρέπομαι για εμάς και στενοχωριέμαι για την κατάστασή μας. Είμαστε υπάιτιοι πέρα ως πέρα και αυτό είναι άσχετο με τα γεγονότα του Β' ΠΠ (κάτι θα λέει ο ΠΠ για εμένα τώρα  :priest:)

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
μαλλον σας εχει φαει η  :jerking: ολους εδω μεσα! ασχοληστε με το τι εγραψε το σπιγκελ και το καθε σπιγκελ (δε προκειται για δηλωσεις της επισημης γερμανικης κυβερνησης) αντι να κοιτατε τα χαλια μας! αληθεια οταν μας εδιναν τα πακετα, ηταν καλα και διοροζαμε αβερτα κουβερτα κοσμο με αποτελεσμα ο ευρητερος δημοσιος τομεας να ειναι πανω απο 35% του εργαζομενου πληθυσμου :headbang: μηπως οταν μας διναν τα φραγκα και τα μαρκα οι γαλλογερμανοι για να φτιαξουμε υποδομες, εμεις παλι διοριζαμε κοσμο στο δημοσιο για να κανουμε κομματικη βαση (και τα 2 κομματα) χωρις ποτε να σκεφτουμε πως θα πληρωνετε ολος αυτος ο κοσμος ο οποιος οχι απλως δεν παραγει πλουτο σε μια παγκοσμιοποιημενη ανταγωνιστικη καπιταλιστικη κοινωνια, αλλα μας βαζει καθε χρονο να δανειστουμε με υπερογκα επιτοκια για τους μισθους τους! τεσπα, σε ολο το κοσμο υπαρχει καπιταλισμος (ακομα και η κινα εχει στην πραγματικοτητα) και αν θελουμε να επιβιωσουμε σε αυτο το ανταγωνιστικο περιβαλλον πρεπει οι δημοσιοι απο 35% του πλυθησμου, να γινουν 5% (και πολυ λεω) τα παραπονα φυσικα, οι απολυθεντες να τα κανετε στους κυβερνωντες τα τελευταια 35 χρονια που σας χαιδευαν τα αφτια και σας ταζανε τις καλυτερες θεσεις για να τους ψηφισετε, ακομα μπορειτε να τους λυντζαρετε, να τους κρεμασετε, και οτι αλλο τραβαει η ορεξη σας, (το παραμυθι οτι εχουμε τους κυβερνωντες που μας αξιζουν να το πειτε αλλου) ποινικες ευθηνες να αναζητησετε σε μια χωρα που ειναι σε  ποσοστο διαφθορας πιο πανω και απο τις αφρικανικες και ποτε κανεις δε πηγε φυλακη :headbang: :headbang: :headbang: και οταν μιλατε για χωρες οπως η γερμανια (η πρωτη εξαγωγος χωρα στο κοσμο) η η ιαπωνια η η νοτιος κορεα, να ξερετε οτι αυτες οι χωρες βγηκαν απο το β παγκοσμιο και απο εμφυλιους, τελειως ισοπεδωμενες, και ομως σε λιγες δεκαετιες φτασανε στη κορυφη απο πλευρας βιοτικου επιπεδου!!!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Οι Γερμανοί παράγουν εξειδικευμένα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας τα οποία έχουν ανάγκη όλοι οι άλλοι για την βιομηχανία τους.

Αυτά τα προϊόντα είναι ακριβά αλλά όλοι τα αγοράζουν γιατί δεν μπορούν να κάνουν χωρίς αυτά.
Αυτά τα προϊόντα είναι ο σκληρός πυρήνας των Γερμανικών εξαγωγών.

Μέχρι πέρυσι ήταν η πρώτη εξαγωγική δύναμη του πλανήτη. Και ακόμη το 2009 που έπεσαν οι εξαγωγές της Γερμανίας τα προϊόντα αυτά δεν επηρρεάστηκαν.

Τελικά όλοι οι άλλοι που τα αγοράζουν είναι βλάκες.

Εμμμμ, αφού όλοι οι έξυπνοι μαζεύτηκαν εδώ μέσα......

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Οι Γερμανοί παράγουν εξειδικευμένα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας τα οποία έχουν ανάγκη όλοι οι άλλοι για την βιομηχανία τους.

Αυτά τα προϊόντα είναι ακριβά αλλά όλοι τα αγοράζουν γιατί δεν μπορούν να κάνουν χωρίς αυτά.
Αυτά τα προϊόντα είναι ο σκληρός πυρήνας των Γερμανικών εξαγωγών.

Μέχρι πέρυσι ήταν η πρώτη εξαγωγική δύναμη του πλανήτη. Και ακόμη το 2009 που έπεσαν οι εξαγωγές της Γερμανίας τα προϊόντα αυτά δεν επηρρεάστηκαν.

Τελικά όλοι οι άλλοι που τα αγοράζουν είναι βλάκες.

Εμμμμ, αφού όλοι οι έξυπνοι μαζεύτηκαν εδώ μέσα......
ναι αλλα αμα δεν τους διδασκαμε τον πολιτισμο ακομη στις σπηλειες θα ζουσανε!

Επι τη ευκαιρεια μας χρωστανε ακομη τα διδακτρα! επι 2500 χρονια επι 3% επι ολα τα κρατη του κοσμου.....

ωρε πουστη λεφτα που εχουμε να παιρνουμε!!! δεν τα χωραει η σελιδα τα μηδενικα!!! ειμαστε πλουσιοι!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom