οκ το spammer μεταφραζεται σπαμoffline??? γιατι ρε spamer δεν εχουμε καταλαβει πως εισαι ολο μεσα?
κανε λιγο σπαμ με copy paste
το copy paste πως το μεταφραζεις?
οκ το spammer μεταφραζεται σπαμoffline??? γιατι ρε spamer δεν εχουμε καταλαβει πως εισαι ολο μεσα?
κανε λιγο σπαμ με copy paste
τι να πουμε ρε για τα Ιταλικα τοτε? που το παιρνεις καινουριο και στα 10 μετρα βγαζει βλαβη? εχεις δει τα βιντεακια με τα φερραρι και τα λαμπο που σκανε τα μοτερ τους εν αιθρια? Εκει να δεις φυκια για μεταξωτες κορδελες!
αχαχαχαχαχαχαχα
Λίγο χιούμορ πουθενά ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε????????????????????
αυτο χιουμορ μια χαρα ητανε<<ναι αλλα αμα δεν τους διδασκαμε τον πολιτισμο ακομη στις σπηλειες θα ζουσανε!>>
αυτο δεν ηταν χιουμορ ;)
οκ το spammer μεταφραζεται σπαμ
το copy paste πως το μεταφραζεις?
φιλε αλλο οι ευχαριστημενοι πελατες και αλλο η αξιοπιστια.... μη ξεχνας οτι οσοι παιρνουνε αλφα εχουνε και ενα κολληματακι (με την καλη εννοια)
αυτο χιουμορ μια χαρα ητανε
εσυ δεν εισαι εξυπνος!
συγκεντρωσου μαριε!
Αυτό διάβασε και κατέληξε στο συμπέρασμα??Δηλώσεις Βόθρου: Η Γερμανία πεινάει και μας έχει ανάγκη.
ΤΕΛΟΣ.
επειδη ο πατσας που εχεις για εγκεφαλο βραζει μαλλον...το κρυο <<εθνικιστικό>> σου χιουμορ για κάποιο περίεργο λόγο δεν με αγγίζει
επειδη ο πατσας που εχεις για εγκεφαλο βραζει μαλλον...
εμ δεν μπηκα σημερα χιουμορ μηδεν....Λίγο χιούμορ πουθενά ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε????????????????????
βρε μανια να απραζεστε ολοι με το παραμικρο!Εχει αρχισει να ασπριζει τα μαλλι μας με τα αυτοκινητα... Για καποια μοντελα της Μερσεντες που καιγοντουσαν το ξερεις? Για αλλα που αδειαζε το αντιψυκτικο μεσα στην καμπινα των επιβατων? Καλα να μην μιλησουμε για ηλεκτρικα παραθυρα σε golf και polo, για ηλεκτρικα που σε αφηναν στον δρομο κτλ. Ναι ειμαι αλφαρομεακιας και ποτε δεν ειχα προβλημα με τα αυτοκινητα αυτα. Ομως βαρεθηκα να ακουω να εκθειαζουν τις αχαρες γερμανικες κατασκευες και να μου λενε πως τα ιταλικα ειναι αχρηστα. Δες το 159 και πες μου που υστερει.
Αυτό διάβασε και κατέληξε στο συμπέρασμα??
Αν δεν το καταλαβατε για τους Γερμανους μιλαμε εδω μεσα εεε??? μη σπαμαρετε.. τι αποθημενα ειναι αυταναι εγω φταιω, όλοι οι άλλοι πεθαινουν στα γελια
τελευταίο μήνυμα για σημερα spamer
ολο υποσχεσεις εισαι!τελευταίο μήνυμα για σημερα spamer
να μην ξεχαστουμε να αναφερουμε τα περιφημα πουντο τουρμπο που μετεφεραν αρκετους νεους επιβατες τους σε "αλλες διαστασεις" λογω του κακου σχεδιασμου και των φτηνων υλικων που χρησιμοποιηθηκαν σε ενα τοσο γρηγορο αυτοκινητο...
Τελος παντων, σιγουρα τα ιταλικα ειναι αυτοκινητα με ψυχη και πολυ καλυτερο ντιζαϊν απο τα υπολοιπα, δε σημαινει ομως οτι ειναι αξιοπιστα! Τι να το κανεις το σεντιτσιβαβολε και το μπιτουρμπο αμα δε σηκωνει τα αλογα το κιβωτιο η τα φρενα....
Ρε άνθρωπε με το μέμο έχουμε γίνει μπουκιές ουκ ολίγες φορές.<<ναι αλλα αμα δεν τους διδασκαμε τον πολιτισμο ακομη στις σπηλειες θα ζουσανε!>>
αυτο δεν ηταν χιουμορ ;)
Την Αννα τη Σερβα σε ξαναρωταω που εχει πολλους ευχαριστημενους πελατες θα την παντρευοσουνα? ;) ειναι αξιοπιστη? χαχαχα
εμ δεν μπηκα σημερα χιουμορ μηδεν....
Αν δεν το καταλαβατε για τους Γερμανους μιλαμε εδω μεσα εεε??? μη σπαμαρετε.. τι αποθημενα ειναι αυτα