Νέα

Γερμανοί: Φασίστες, Χαφιεδες, Απατεώνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anatolgami
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
τι να πουμε ρε για τα Ιταλικα τοτε? που το παιρνεις καινουριο και στα 10 μετρα βγαζει βλαβη? εχεις δει τα βιντεακια με τα φερραρι και τα λαμπο που σκανε τα μοτερ τους εν αιθρια? Εκει να δεις φυκια για μεταξωτες κορδελες!

αχαχαχαχαχαχαχα

FIAT = Fix It Again Tony

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Λίγο χιούμορ πουθενά ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε????????????????????

<<ναι αλλα αμα δεν τους διδασκαμε τον πολιτισμο ακομη στις σπηλειες θα ζουσανε!>>

αυτο δεν ηταν χιουμορ  ;)

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
<<ναι αλλα αμα δεν τους διδασκαμε τον πολιτισμο ακομη στις σπηλειες θα ζουσανε!>>

αυτο δεν ηταν χιουμορ  ;)
αυτο χιουμορ μια χαρα ητανε

εσυ δεν εισαι εξυπνος!

συγκεντρωσου μαριε!

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
φιλε αλλο οι ευχαριστημενοι πελατες και αλλο η αξιοπιστια.... μη ξεχνας οτι οσοι παιρνουνε αλφα εχουνε και ενα κολληματακι (με την καλη εννοια)

Εχει αρχισει να ασπριζει τα μαλλι μας με τα αυτοκινητα... Για καποια μοντελα της Μερσεντες που καιγοντουσαν το ξερεις? Για αλλα που αδειαζε το αντιψυκτικο μεσα στην καμπινα των επιβατων? Καλα να μην μιλησουμε για ηλεκτρικα παραθυρα σε golf και polo, για ηλεκτρικα που σε αφηναν στον δρομο κτλ. Ναι ειμαι αλφαρομεακιας και ποτε δεν ειχα προβλημα με τα αυτοκινητα αυτα. Ομως βαρεθηκα να ακουω να εκθειαζουν τις αχαρες γερμανικες κατασκευες και να μου λενε πως τα ιταλικα ειναι αχρηστα. Δες το 159 και πες μου που υστερει.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Εχει αρχισει να ασπριζει τα μαλλι μας με τα αυτοκινητα... Για καποια μοντελα της Μερσεντες που καιγοντουσαν το ξερεις? Για αλλα που αδειαζε το αντιψυκτικο μεσα στην καμπινα των επιβατων? Καλα να μην μιλησουμε για ηλεκτρικα παραθυρα σε golf και polo, για ηλεκτρικα που σε αφηναν στον δρομο κτλ. Ναι ειμαι αλφαρομεακιας και ποτε δεν ειχα προβλημα με τα αυτοκινητα αυτα. Ομως βαρεθηκα να ακουω να εκθειαζουν τις αχαρες γερμανικες κατασκευες και να μου λενε πως τα ιταλικα ειναι αχρηστα. Δες το 159 και πες μου που υστερει.
βρε μανια να απραζεστε ολοι με το παραμικρο!

τα ιταλικα αυτοκινητα δεν ειναι ολα αλφαρομεο, ειναι και φιατ ειναι και λαντσια ειναι και φερραρι κλπ.  Και τα γερμανικα υστερα απο το 95-96 σαφως εχουνε χαμηλωμενη ποιοτητα λογω της προσπαθειας μειωσης κοστους! Αλλα μη μου πεις οτι η αναξιοπιστια των ιταλικων δεν εχει μεινει θρυλικη!

Την Αννα τη Σερβα σε ξαναρωταω που εχει πολλους ευχαριστημενους πελατες θα την παντρευοσουνα? ;) ειναι αξιοπιστη? χαχαχα

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
ναι εγω φταιω, όλοι οι άλλοι πεθαινουν στα γελια  :2funny: :2funny:

τελευταίο μήνυμα για σημερα spamer
Αν δεν το καταλαβατε για τους Γερμανους μιλαμε εδω μεσα εεε??? μη σπαμαρετε.. τι αποθημενα ειναι αυτα  :2funny: :2funny:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
να μην ξεχαστουμε να αναφερουμε τα περιφημα πουντο τουρμπο που μετεφεραν αρκετους νεους επιβατες  τους σε "αλλες διαστασεις" λογω του κακου σχεδιασμου και των φτηνων υλικων που χρησιμοποιηθηκαν σε ενα τοσο γρηγορο αυτοκινητο...

Τελος παντων, σιγουρα τα ιταλικα ειναι αυτοκινητα με ψυχη και πολυ καλυτερο ντιζαϊν απο τα υπολοιπα, δε σημαινει ομως οτι ειναι αξιοπιστα! Τι να το κανεις το σεντιτσιβαβολε και το μπιτουρμπο αμα δε σηκωνει τα αλογα το κιβωτιο η τα φρενα....

Ασε τις εκτιμησεις αυτες να τις κανουν αυτοι που εχουν οδηγησει αρκετα ιταλικα αυτοκινητα, και που εχουν σπουδασει το αντικειμενο. Η υπερβολη του οδηγου φταιει και οχι το καθε mini-gti. Αμα θες να δεις προβληματα με κιβωτια ταχυτητων πιασε το golf. Ο αλλος ακομα προβλημα εχει και η αντιπροσωπεια σφυριζει αδιαφορα...
Οταν πρωτο καβαλησα αλφα ρομεο συνειδητοποιησα οτι αλλα αμαξια που ειχα οδηγησει στο παρελθον ηταν επικυνδυνα.
Πλεον εχω αλφα του 1992, την μαζεψα μεσα απο ενα χωραφι παρατημενη για μηνες, της πινω το αιμα ολη μερα, δεν την λυπαμαι καθολου, και ποτε δεν με αφησε στο δρομο....ποτε. Ουτε καν οδικη βοηθεια δεν εχω...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
εμ δεν μπηκα σημερα χιουμορ μηδεν....

να μαθεις και στον memosan ποιοτικό χιουμορ....... γιατι οταν γελας μονος σου και καταλαβαινεις το αστειο μονο εσυ κάποιο προβλημα παιζει  :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom