Νέα

Γερμανοί: Φασίστες, Χαφιεδες, Απατεώνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anatolgami
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Δεν ειδα κανεναν Γερμανοφιλο εδω μεσα να μας πει τι ακριβως εκανε το Γερμανικο κρατος για να πληρει τις προυποθεσεις του Μααστριχτ και της ΟΝΕ. Εδω ακουμε για νοσοκομεια που μετατραπηκαν σε ΑΕ για να μην φαινονται τα χρεη τους στον κρατικο προυπολογισμο, εταιρειες που δημιουργηθηκαν για την διαχειριση των επιδοτησεων για την Α. Γερμανια, επανεκτιμησεις για τον χρυσο στα θησαυροφυλακεια κτλ...

Αν θελετε να ειστε σωστοι να λετε ολοι την αληθεια... Καραγκιοζηδες καθεστε και δεχεστε να μας προσβαλει η "ανωτερη αρεια φυλη" , καθεστε και κραζετε εμας τους ιδιους λες και δεν ξερουμε τι κανουμε λαθος, και δεν λετε κουβεντα για τα καμωματα της Γερμανιας και συμπεριφορες που ειναι στα ορια της νομιμοτητας. Ανθελληνες γαμημενοι κουβεντα δεν λετε για τους Γερμανους....

Γαμω την ημιμαθεια μας εδω μεσα....

Ακομα περιμενω σχολια απο τους ανθελληνες του φορουμ....

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Ασε τις εκτιμησεις αυτες να τις κανουν αυτοι που εχουν οδηγησει αρκετα ιταλικα αυτοκινητα, και που εχουν σπουδασει το αντικειμενο. Η υπερβολη του οδηγου φταιει και οχι το καθε mini-gti. Αμα θες να δεις προβληματα με κιβωτια ταχυτητων πιασε το golf. Ο αλλος ακομα προβλημα εχει και η αντιπροσωπεια σφυριζει αδιαφορα...
Οταν πρωτο καβαλησα αλφα ρομεο συνειδητοποιησα οτι αλλα αμαξια που ειχα οδηγησει στο παρελθον ηταν επικυνδυνα.
Πλεον εχω αλφα του 1992, την μαζεψα μεσα απο ενα χωραφι παρατημενη για μηνες, της πινω το αιμα ολη μερα, δεν την λυπαμαι καθολου, και ποτε δεν με αφησε στο δρομο....ποτε. Ουτε καν οδικη βοηθεια δεν εχω...
βρε μηπως ειχες κανα κοννε και σου δωσανε απο τις καλες? Μαφιοζο ιταλιανο ειναι αυτοι!

αχαχαχαχαχαχαχαχχαχα σε πειραζω ρε ξεκολα

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ρε άνθρωπε με το μέμο έχουμε γίνει μπουκιές ουκ ολίγες φορές.
Μην τα γαμάμε όλα όμως..

μην λες γαμάμε και memosan στην ιδια προταση οι συνειρμοι ειναι περίεργοι  :2funny: :2funny: :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ασε τις εκτιμησεις αυτες να τις κανουν αυτοι που εχουν οδηγησει αρκετα ιταλικα αυτοκινητα, και που εχουν σπουδασει το αντικειμενο. Η υπερβολη του οδηγου φταιει και οχι το καθε mini-gti. Αμα θες να δεις προβληματα με κιβωτια ταχυτητων πιασε το golf. Ο αλλος ακομα προβλημα εχει και η αντιπροσωπεια σφυριζει αδιαφορα...
Οταν πρωτο καβαλησα αλφα ρομεο συνειδητοποιησα οτι αλλα αμαξια που ειχα οδηγησει στο παρελθον ηταν επικυνδυνα.
Πλεον εχω αλφα του 1992, την μαζεψα μεσα απο ενα χωραφι παρατημενη για μηνες, της πινω το αιμα ολη μερα, δεν την λυπαμαι καθολου, και ποτε δεν με αφησε στο δρομο....ποτε. Ουτε καν οδικη βοηθεια δεν εχω...
παιξε κανα τζοκερ,μην τ'αφησεις..

OP
OP
anatolgami

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.329
Πόντοι
506
Δηλώσεις Βόθρου: Η Γερμανία πεινάει και μας έχει ανάγκη.

ΤΕΛΟΣ.

...Η Γερμανία σ' έχει ανάγκη για να αγοράζεις τις ΣΑΒΟΥΡΕΣ της..ΑΦΟΎ πρώτα σε ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΙ...Αν η SIEMENS παρήγαγε ποιοτικά και ανταγωνιστικά προϊόντα, δε θα χρειαζόταν να δωροδοκήσει την υφήλιο για να αγοράζει προϊόντα ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ (C4I κτλ.). Ποιός άραγε είναι πιο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ...Αυτός που κάνει την ΑΡΧΗ δωροδοκώντας, ή ο άλλος που δέχεται τη δωροδοκία...Μα φυσικά αυτός που κάνει την αρχή...Γιατί αν δεν την έκανε, δε θατρεχε τίποτε...Θα γίνονταν όλα πιο τίμια...Και μη μου πεις ότι την πέσανε οι απανταχού πολιτικοί στη Siemens μια ωραία πρωία για να αγοράσουν ΣΑΒΟΥΡΑ...Οι Γερμανοί τους πλησίασαν πρώτοι...Άρα είναι οι ΚΥΡΙΟΙ υπεύθυνοι...Κι όλη αυτή η επίθεση στην Ελλάδα τεχνητή είναι...τους πήραν μυρωδιά πλέον στην ΕΕ ότι πίσω απ'την προσπάθεια ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗΣ του ευρώ είναι οι ΦΑΣΙΣΤΟΦΥΡΕΡ...Δεν έχουν άλλο τρόπο να διατηρήσουν τις πεσμένες εξαγωγές τους από τις οποίες και επιβιώνουν...Γι αυτό τα ρίχνουν στην αδύναμη Ελλαδίτσα...Εν τω μεταξύ, οι επιδικασμένες ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ από τις θηριωδίες  και τις κλοπές τους το 41-44, ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ τα 70 ΔΙΣ ευρώ με τους τόκους....ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Για πες στην Αννα την Σερβα να μου βρει και εμενα ενα Σερβο που μου αρεσουνε...

Δυστυχώς Δανάη, η Αννα είναι στη Σερβία και μάλλον δεν θα ξαναγυρίσει. Οταν είπα ότι θα την παντρευόμουν εννοούσα με την προϋπόθεση ότι θα γυρνούσε στην Ελλάδα

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
...Η Γερμανία σ' έχει ανάγκη για να αγοράζεις τις ΣΑΒΟΥΡΕΣ της..ΑΦΟΎ πρώτα σε ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΙ...Αν η SIEMENS παρήγαγε ποιοτικά και ανταγωνιστικά προϊόντα, δε θα χρειαζόταν να δωροδοκήσει την υφήλιο για να αγοράζει προϊόντα ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ (C4I κτλ.). Ποιός άραγε είναι πιο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ...Αυτός που κάνει την ΑΡΧΗ δωροδοκώντας, ή ο άλλος που δέχεται τη δωροδοκία...Μα φυσικά αυτός που κάνει την αρχή...Γιατί αν δεν την έκανε, δε θατρεχε τίποτε...Θα γίνονταν όλα πιο τίμια...Και μη μου πεις ότι την πέσανε οι απανταχού πολιτικοί στη Siemens μια ωραία πρωία για να αγοράσουν ΣΑΒΟΥΡΑ...Οι Γερμανοί τους πλησίασαν πρώτοι...Άρα είναι οι ΚΥΡΙΟΙ υπεύθυνοι...Κι όλη αυτή η επίθεση στην Ελλάδα τεχνητή είναι...τους πήραν μυρωδιά πλέον στην ΕΕ ότι πίσω απ'την προσπάθεια ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗΣ του ευρώ είναι οι ΦΑΣΙΣΤΟΦΥΡΕΡ...Δεν έχουν άλλο τρόπο να διατηρήσουν τις πεσμένες εξαγωγές τους από τις οποίες και επιβιώνουν...Γι αυτό τα ρίχνουν στην αδύναμη Ελλαδίτσα...Εν τω μεταξύ, οι επιδικασμένες ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ από τις θηριωδίες  και τις κλοπές τους το 41-44, ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ τα 70 ΔΙΣ ευρώ με τους τόκους....ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

+100000000000

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Για πες στην Αννα την Σερβα να μου βρει και εμενα ενα Σερβο που μου αρεσουνε...
ναι αλλα ειναι πολυ κολοπαιδα κυριακοι! βαρανε κιολλα, αφου εχεις τον Πλε εσυ που να ξενιτευεσαι τωρα?

αχαχααχαχα

OP
OP
anatolgami

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.329
Πόντοι
506
Ακομα περιμενω σχολια απο τους ανθελληνες του φορουμ....

...Άδικα περιμένεις...είναι ΟΛΟΙ τους ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΗΔΕΣ,ΡΟΖ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΕΝ,ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ...Σαν τον ΜΑΛΑΚ...ΧΙΔΙ τον Τριαναφυλλόπουλο, που είναι μεν αριστερός, αλλά μένει στην Εκάλη...Κουβέντα δεν έβγαλε για τις Γερμανικές αισχρότητες...Βλέπεις, παντρεύτηκε την ξεπεσμένη τη Σαβουρογερμανίδα, που τον έχει ΣΟΥΖΑ...Μιλιά...Τον ενοχλούν τώρα δήθεν οι σχέσεις του Αλαφούζου με το Μητσοτάκη 20 χρόνια πριν...Για τέτοιο ΜΑΛΑΚΑ μιλάμε...Ο κουλουράς στην Ομόνοια φωνάζει φρέσκα κουλούρια...ΠΑΠΑΡΕΣ..

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
ναι αλλα ειναι πολυ κολοπαιδα κυριακοι! βαρανε κιολλα, αφου εχεις τον Πλε εσυ που να ξενιτευεσαι τωρα?

αχαχααχαχα
ααααααααααααα... εμενα μου αρεσουν τα κωλοπαιδα ομως... ε και λιγο το ξυλακη μου το θελω ατακτη ειμαι... μπας και μου βαλη μυαλο.. αυτοι ξερουν ρωτα τη Πετρουλακη...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
οτι να ναι...
να δω ποτε θα βαλει μυαλο ο μαλακας ο ελληνας και θα ειναι σε θεση να αναλαβει επιτελους τις ευθυνες του...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Δυστυχώς Δανάη, η Αννα είναι στη Σερβία και μάλλον δεν θα ξαναγυρίσει. Οταν είπα ότι θα την παντρευόμουν εννοούσα με την προϋπόθεση ότι θα γυρνούσε στην Ελλάδα
Θα παω και εγω μαζη με την Αννα μου φαινετε... δεν τον βρηκε το μαστορα της εδω τον βρηκε εκει... ας προσεχατε

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Πας καλά;;;;

Πίσω από την προσπάθεις υπονόμευσης του Ευρω η Γερμανία;;;; Πάλι έφυγε ο Πλε και το έριξες στα ληγμένα;;;;

Αν είναι κάποιοι που παλεύουν με δόντια και νύχια για σκληρό Ευρώ είναι οι Γερμανοί.

Και δεν μας λες, τι ακριβώς κομμάτι του C4i που έδωσε η Siemens δεν δουλεύει;;;; Για πες μας να μάθουμε.

Τώρα βέβαια κανένας άλλος δεν δωροδοκεί:
www.haqeeqat.org/2009/06/29/are-french-bribes-stopping-zardari-government-from-buying-german-submarines/]Are French Bribes Stopping Zardari Government From Buying German Submarines?[/url]
www.spiegel.de/international/business/0,1518,563161,00.html]Did Alstom Bribe like Siemens?[/url]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom