Νέα

Γερμανοί: Φασίστες, Χαφιεδες, Απατεώνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anatolgami
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
σωστός φίλε gabadoo

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Οι αμερικάνοι είναι πολύ λίγοι αλλα ξοδευουν πολλα
Οι δε Καναδοί ακόμη λιγότεροι αλλα αυξανομενοι
Οι λατινοαμερικάνοι?!!! Οι πλέον γυφτοι!!! ετσι νομιζεις εσυ!!!!!!
οι Άγγλοι ξοδεύδουν χρήμα??? Μενουν μονο σε ξενοδοχεια φτυνα αλλα ξενοδοχεια, ξεκολιαζονται στο φαγιτο και πινουνε σαν Μ6 Τουρμπο

Ρε παπατζή από που ξέρεις πόσο ξοδεύει ο κάθε τουρίστας;;

Επειδή έτσι λέει η κούτρα σου;

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Δε μπορώ να δω σε τι ακριβώς συμπλέει η Ελλάδα με την Αμερική. Ξεχνάς ότι βάζοντας βέτο στη FYROM, πήγε σε ευθεία κόντρα μαζί τους? Και φυσικά ήταν κάτι σε απόλυτη ευθυγράμμιση με τις ρωσικές επιδιώξεις για την περιοχή.
τοτε ητανε πρωθυπουργος ο καραμαν αλης...

ο Τσαντ με το που βγηκε ειπε:

1. Κοσκο γκελ μπουρνταν
2. Ρωσσια ο αγωγος σας δεν ειναι οικολογικος, δε τον θελουμε
3. Να φερουμε ανθρωπιστικα (και γρηγορα) μερικα εκατομμυρια πακηδες να τους κανουμε Ευρωπαιους  πολιτες! (μαντεψε που θα πανε ολοι αυτοι μετα και τι κινδυνοι παραμονευουν την ΕΕ απο τις γνωστες ανθρωπιστικες πρακτικες της ανεξαρτητοποιησης,της αποσχισης κ.λ.π.)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Οι αμερικάνοι είναι πολύ λίγοι αλλα ξοδευουν πολλα
Οι δε Καναδοί ακόμη λιγότεροι αλλα αυξανομενοι
Οι λατινοαμερικάνοι?!!! Οι πλέον γυφτοι!!! ετσι νομιζεις εσυ!!!!!!
οι Άγγλοι ξοδεύδουν χρήμα??? Μενουν μονο σε ξενοδοχεια φτυνα αλλα ξενοδοχεια, ξεκολιαζονται στο φαγιτο και πινουνε σαν Μ6 Τουρμπο

Ποιο αφήνουν περισσότερο χρήμα? Οι Γερμανοί που δίνουν 100 το δωμάτιο και οι Άγγλοι 20? Ή οι Άγγλοι που στην ταβέρνα - μπορεί- να τρώνε 20 ανώ οι Γερμανοί 10?

Οι αμερικάνοι αφήνουν πολλά λεφτά? Που το είδες? Από τους πλέον τσιφούτηδες!!! Οι Γάλλοι πιστεύω είναι πιο χαλαροί σε αυτά και Ιταλοί. Οι λατινομαερικάνοι είναι οι απόλυτοι γύφτοι , άσε να ξέρω κάποια πράγματα περισσότερα!!! Άμα είναι να βασιστεί ο τουρισμός μιας χώρας σε λατινοαμερικάνους,  κλείστο το μαγαζί! 5 θέλουν να μείνουν σε δίκλινο να τους έρθει φτηνότερο!!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
τοτε ητανε πρωθυπουργος ο καραμαν αλης...

ο Τσαντ με το που βγηκε ειπε:

1. Κοσκο γκελ μπουρνταν
2. Ρωσσια ο αγωγος σας δεν ειναι οικολογικος, δε τον θελουμε
3. Να φερουμε ανθρωπιστικα (και γρηγορα) μερικα εκατομμυρια πακηδες να τους κανουμε Ευρωπαιους  πολιτες! (μαντεψε που θα πανε ολοι αυτοι μετα και τι κινδυνοι παραμονευουν την ΕΕ απο τις γνωστες ανθρωπιστικες πρακτικες της ανεξαρτητοποιησης,της αποσχισης κ.λ.π.)

Μια χαρά έχει κάτσει η Κόσκο εδώ, και μάλισα προόριστε να επεκταθεί. Τον αγωγό οι Βούλγαροι τον τρενάρουν. Δες επίσης νέες συμβάσεις για προμήθεις φυσικού αερίου κλπ.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Μέμο, αν θυμάμαι καλά οι Ρώσοι μας έστειλαν μπαλάκι στους Αμεριακονοεβραίους:

www.enet.gr/?i=news.el.article&id=132604]Ντ. Μεντβέντεφ: Πηγαίνετε στο ΔΝΤ[/url]
τι αλλο να προτειναν?
πιστευεις οτι τους συμφερει τους Ρωσσους ναμαστε υπο την Ευρωπαϊκη Κηδεμονια και εξαρτηση?

ειναι μοιρασμενα τα πετρελαια σαυρα, γιαυτο κανουν οι Ρωσσοι τους Κινεζους.....

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Ποιο αφήνουν περισσότερο χρήμα? Οι Γερμανοί που δίνουν 100 το δωμάτιο και οι Άγγλοι 20? Ή οι Άγγλοι που στην ταβέρνα - μπορεί- να τρώνε 20 ανώ οι Γερμανοί 10?

Οι αμερικάνοι αφήνουν πολλά λεφτά? Που το είδες? Από τους πλέον τσιφούτηδες!!! Οι Γάλλοι πιστεύω είναι πιο χαλαροί σε αυτά και Ιταλοί. Οι λατινομαερικάνοι είναι οι απόλυτοι γύφτοι , άσε να ξέρω κάποια πράγματα περισσότερα!!! Άμα είναι να βασιστεί ο τουρισμός μιας χώρας σε λατινοαμερικάνους,  κλείστο το μαγαζί! 5 θέλουν να μείνουν σε δίκλινο να τους έρθει φτηνότερο!!!
υπάρχουν πλέον και πολλοί μα πολλοί γερμανοί μόνιμοι κάτοικοι ελλάδος (βλέπε κρήτη)
θα δεις να βγαίνουν σενάρια για αυτονομία σύντομα

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

δε σε πιστευω!

:s&m_1:

Κολλάει η μαμημένη java και όταν πατάω ένα πλήκτρο το γράμμα εμφανίζεται μετά από μισό λεπτό. Το ίδιο και όταν σβήνω.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Δεν ειναι δικια μου αποψη,δεν ειχα παει καν στην Γερμανια το '80
αλλα μου εκανε εντυπωση και την μετεφερα και εδω...

Καποιοι γερμανοθρεμμενοι του Φορουμ μπορουν να μας πουν εαν εχουν κανει τετοια διαπιστωση σε σχεση με την αλλαγη στην ψυχοσυνθεση των γερμανων;

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66

Καποιοι γερμανοθρεμμενοι του Φορουμ μπορουν να μας πουν εαν εχουν κανει τετοια διαπιστωση σε σχεση με την αλλαγη στην ψυχοσυνθεση των γερμανων;

εγώ το έχω ζήσει σε χειρότερο βαθμό με αυστριακούς
για αυτό το επιβεβαιώνω

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Το παραμύθι με τη γεωγραφική θέση ξεχάστε το. Βουλγαρία, Ρουμανία είναι ηδη στην Ε.Ε. Επίκεται Αλβανία και Κροατία.
Ιππότη οι χώρες που αναφέρεις είναι μηδαμινής επιρροής και η ενταξή τους στην Ενωση στηριχτηκε σε μεγάλο βαθμό στη συμβολή της Ελλάδας που στη γειτονιά των Βαλκανίων είναι τα περισσότερα χρόνια απ όλους στη Δύση. Δε μπορει στηριχθει η επεκτάση της Δυσης στην ανατολή και κυρίως βέβαια στη Τουρκία που είναι και το μεγάλο project της Ε.Ε.εάν δεν υπάρχει ηρεμία στην Ελλάδα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Προσωπικά πιστεύω είναι υπερβολές έως φαντασιοκοπίες.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Μια χαρά έχει κάτσει η Κόσκο εδώ, και μάλισα προόριστε να επεκταθεί. Τον αγωγό οι Βούλγαροι τον τρενάρουν. Δες επίσης νέες συμβάσεις για προμήθεις φυσικού αερίου κλπ.
η Κοσκο εκατσε γιατι τα συμβολαια ητο τετοια που δεν επετρεπαν καμια παραννοηση τους απο την νεοεκλεγεισα κυβερνηση και τους συνδικαλιστες!

Βεβαιως και οι Βουλγαροι με το κοσλοντουϊ ειναι εξισου οικολογοι με εμας! συμπτωσις?

Καλα τις συμβασεις για προμηθεια αμερικανικου φυσικου αεριου που το φερνουνε με καραβια τις εχεις δει?Δεν ειμαστε δα και οι πελαταρες, μια τσιχλα παιρνουμε απο το μαγαζι, δε θα μας κανουνε και πιπες

Επισκέπτης

καλα με αυτο με τους Γαλους και τους ιταλους με τρελανες. Λοιπον κανε αυτη τη συζητηση με οποιον απο τον τουρισμο γουσταρεις και πες μου τα νεα
α και ναι Σε ξενοδοχεια και κρουαζιερες πληρωνουν αναλογα με το διαβατηριο και μην ξεχνας οτι τα γερμανικα γραφεια αγοραζουν δωματια με 20€ μπορεις εσυ να μου βρεις 1?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
καλα με αυτο με τους Γαλους και τους ιταλους με τρελανες. Λοιπον κανε αυτη τη συζητηση με οποιον απο τον τουρισμο γουσταρεις και πες μου τα νεα
α και ναι Σε ξενοδοχεια και κρουαζιερες πληρωνουν αναλογα με το διαβατηριο και μην ξεχνας οτι τα γερμανικα γραφεια αγοραζουν δωματια με 20€ μπορεις εσυ να μου βρεις 1?

Δε ξέρω από τουρισμό καθόλου! Την κόβω την κουβέντα γιατί δεν έχει νόημα!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Αφού είναι οι καλύτεροι πελάτες για αυτό τους κάνουν πίπες ρεεεεεεεεε! Άντε ξεκόλλα τώρα!!!

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2010
Απορρίπτει κάθε είδους εορτασμό της 25ης Μαρτίου στο εξωτερικό από το ΥΠΕΞ

AN KAI ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΑΠΑΝΗ

Δυστυχώς τελικά δεν ήταν τα χρήματα το πρόβλημα για το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών όσον αφορά την διοργάνωση των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου...

...Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Έθνος η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου απέστειλε νέα εγκύκλιο στις Διπλωματικές Αρχές της Ελλάδας στο εξωτερικό με την οποία απορρίπτεται το αίτημα πολλών πρεσβευτών και προξένων να διοργανώσουν χωρίς δαπάνη για το ελληνικό Δημόσιο την καθιερωμένη δεξίωση για τον εορτασμό της Εθνικής Παλιγγενεσίας.

Το επιχείρημα που χρησιμοποιεί το ελληνικό….Υπουργείο Εξωτερικών για την άρνηση διοργάνωσης εκδηλώσεων ακόμα και χωρίς οικονομική επιβάρυνση του Δημοσίου είναι ότι πρέπει να υπάρξει, λέει, ενιαία εικόνα σε όλες τις ελληνικές διπλωματικές αποστολές.

Τωρα να δειτε οι πατριωτες πολιτικοι μας με τι θαρρος θα διεκδικησουνε τις αποζημιωσεις!!! Αερααααα λεμε

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Κολλάει η μαμημένη java και όταν πατάω ένα πλήκτρο το γράμμα εμφανίζεται μετά από μισό λεπτό. Το ίδιο και όταν σβήνω.
φτηνες δικαιολογιες!

i5.gif

πιο πιστευτο θα ητανε να μας ελεγες οτι κατελαβαν το σπιτι σου εξωγηινοι και στη μαχη που ακολουθησε πατηθηκε το πληκτρο κατα λαθος!

αχαχαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom