Λες να μην υπάρχουν; Εγώ πάντως έχω σχεδόν μισό χρόνο τώρα. Ούτε αρνητής είμαι, σκέφτομαι να κάνω σοβαρά την 3 αλλά φοβάμαι τις παρενέργειες. Ψάξτε και λίγο παραπέρα και όχι μόνο ό,τι πλασάρουν στην τηλεόραση. Για παράδειγμα η παρακάτω ιστοσελίδα με προσωπικές ιστορίες δεκάδων ανθρώπων με σοβαρότατες παρενέργειες. Ένας από αυτούς κι εγώ. 818 σελίδες και συνεχίζει. Οι περισσότεροι γιατροί τις θάβουν. ΟΚ, κατανοητό για προώθηση του εμβολιασμού αλλά έτσι δε βελτιώνεις τα εμβόλια.
Page 818 | Has anyone that has received any of the new Covid Vaccines, did you experience any increased dizziness or other symptoms?
vestibular.org
Πολλοί δεν μπορούν ούτε από το κρεβάτι να σηκωθούν, έχασαν δουλειά, κοινωνική και φυσιολογική ζωή. Κατά τα άλλα εξετάσεις κ.λπ όλα καλά. Οι γιατροί δύσκολα μπορούν να βρουν τι φταίει με την πρωτεΐνη ακίδα. Λίγες κλινικές στη Γερμανία π.χ. έχουν αναπτύξει κάποιες μεθόδους που βρίσκουν μικροθρόμβους που ευθύνονται για πολλές από τις παρενέργειες. Όλα ακόμη είναι υπό μελέτη. Μιλάμε για σκατοϊό και εμβόλια που θέλουν βελτίωση. Δύσκολος «πόλεμος» δυστυχώς.